עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sagHWZ,

היי, אני רוצה לקנות לבעל מחשב משחקים חדש, לאחר בדיקות וברורים הרכבתי את המפרט הבא: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪895 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪718 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 1 ₪572 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=782 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. Started by avieini2,

היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. Started by evy_s,

שלום לכולם. המחשב הישן שלי (8 שנים) עשה את שלו והגיע הזמן למחשב חדש אבל התקציב לא גדול במיוחד - עד 3000 שקל לא כולל מסך. ראיתי היום מחשבים באתר וואלה ושמתי לב שהמחירים שם זולים יחסית אבל גם המפרט לא הכי מתקדם שיש. בעיקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ועריכת מוזיקה ומידי פעם גם משחקים וסרטים אבל לא הרבה בכלל. מה דעתכם על המפרט הבא? יש לכם הצעות טובות יותר בתקציב שלי? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 "מערכת מחשב מתקדמת ומובילה בעולם המחשבים מעבד INTEL מקורי + לוח אם תומך ציפסט אינטל P35": לוח אם דגם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R סוג ציפסט: Intel P35 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 כ. קול משולב: 8 …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. Started by oded6188,

לפני פחות משנה קניתי מחשב נייד Samsung 900X. המחשב מגיע עם מסך מט ברזולוציה 1920x1080 ושלוש שנות אחריות אתמול, כשנה לאחר מועד הקניה הופיע לי פיקסל שרוף ראשון... היבואן אמר לי שהוא לא מחליף מסך אם יש פחות מ 5 פיקסלים שרופים... מותר לו להגיד לי דבר כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, הרכבתי מחשב לילדה שצריכה אותו ללימודים, זה המחשב הראשון שלה גם (כיתה ד' אני חושב). אני צריך את דעתכם עליו:

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  6. שלום רב! אני עומד לקנות מחשב,אבל אני לא סגור לגבי במה הכי שווה להשקיע. במה עדיף להשקיע במעבד או בכרטיס מסך? במקור המחשב מיועד למשחקים, אבל האם לא עדיף להשקיע במעבד 4 ליבות, וכשיהיה לי כסף לקנות כרטיס מסך? מצ"ב המפרט. תודה רבה לכל מי שיעזור לי להגיע להחלטה. תודה מראש! מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 559 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500AAJS ¤ 377 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - …

7. תקציב של עד 3,5000, חריגה בשביל הוספת ssd, ram, אחריות 300. * מטרות המחשב? תכנות Eclipse visual Studio שיריץ Virtual Machine, גיימינג ברמה נמוכה, שיכול להזרים סרטים באיכויות גבוהות למסכים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט(המחשב שלי עד כה היה מבריק. * רזולוציית המסך? HD - FHD - אני ממגדילי הפונטים של המחשב/דפדפן. אז לא יותר FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? עד .2 הולך להתנייד איתו פעמים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * ה…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sbc 2,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואני חשבתי על לקנות את הrtx4080 ורציתי עזרה בשתי דברים. 1 האם יש כרטיס יותר טוב בתמורה למחיר ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין החברות השונות למשל בין אסוס לmsi וכו

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  9. AXP 2200 VOLCANO 6CU 7VAX WD 40GB 8MB CACHE RADEON 9500PRO - אני מחכה שהוא יצא מהמכס.... ENERMAX 710B + WINDOW + SILVE PANELS - יוצא מארז שחור וכסוף עם חלון משהו יפה לאללה... אבל בלי הספק של אנרמקס! HEC 300W SAMSUNG 512MB 400MHZ - הXTREME DDR (עם אותם נתונים) עולה קצת יותר שווה להשקיע? LG F900B + USB HUB AXP 2400 VOLCANO 6CU 7VAX WD 40GB 8MB CACHE RADEON 9500PRO - אני מחכה שהוא יצא מהמכס.... ENERMAX 710B + WINDOW + SILVE PANELS - יוצא מארז שחור וכסוף עם חלון משהו יפה לאללה... אבל בלי הספק של אנרמקס! HEC 300W CORSAIR 512MB 400MHZ LG 776FM - עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... שתי המערכות יוצאות אותו מחיר.... ואני לא אעשה איתן OC ב-כ-ל-ל!! מי מהן עדיפה??

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by PeaS,

אשמח לשמוע חוות דעת. המפרט הוא לקצת יותר מעבודה משרדית AMD Athlon 64 3000+ (754) - 910 Gigabye GA-K8VT800M - 530 Samsung DDR 512MB 400Mhz x 2 - 1040 WD 160GB ATA100 - 520 Leadtek Geforce FX 5200TDH (128 bit) - 470 Compucase CI-6a19 + 300W PSU - 315 Total: 3786 שתי שאלות: 1. הלוח אם, בסדר? כולל את הפיצ'רים הרגילים (כרטיס רשת, ATA+SATA, AGPX8, כרטיס קול)? 2. המעבד מגיע עם קירור סטוק (היטסינק מספיק)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות. לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו... אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב לאחותי לאחר שהקודם מת. המחשב ישמש כמחשב כללי, עם הרבה מאוד צפיה בוידיאו, אינטרנט ואופיס . אני לא רואה צורך במשחקים כרגע. אז כל עוד הכרטיס מסך המובנה יריץ סרטים באיכות 720P בצורה טובה אני לא רואה צורך בכרטיס מסך. חשוב לי מאוד רכיבים איכותיים , שקט ואסטטיות כי המחשב ישב על כוננית מגובהת יחסית במקום חסוף ובמרחק קטן מהאוזן. וישמש לאורך זמן, כלומר עדיפות לתקנים (כמו USB3) /תושבות מעבדים חדשות עם מנת שיהיה אפשר לשדרג בקלות יחסית. אני רוצה שבתוך התקציב יכנס גם מסך 22 איכותי (כמו הDELL 2209WA) יש צורך גם בשלט למחשב ועדיפות לצג LCD על המארז וקורא כרטיסים. אם אפשר ליצור משהו בתקציב קטן יותר אני אשמח, אבל אני מעדיף לא לחסוך על מסך ומארז כי אלו חלקי…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  13. Started by מא*ר לו*,

איך המפרט הזה עד 3000 זה הכי טוב שאפשר בתקציב לא? זה מחשב ל עבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות משחקים קלים.. NFS FIFA התקציב 3000 כולל ציוד הקפי.. אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין מה לעשותת... מפרט ב 3,000 : מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤382 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ¤308 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38462 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 667Mhz CL5 ¤119 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T6UB1GC5 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1650 256MB PCIe ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV264 צורב Pio…

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by Fexor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר חריגה עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, AI קל (תמלולים של סרטונים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבולות הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

16. טוב , האמת כבר פתחתי ט'רד בנושא אבל השתנו דברים , לכן , בקצרה , אני מחפש מחשב שישמש אותי למשחקים אבל אני מעדיף לקנות משהו בזול עכשיו (300 שקל +- ) שיריץ לבנתיים את המשחקים באיכות טובה עד שירדו המחירים של ה DX10 (שזה בקיץ אם אני לא טועה ) , חוץ מזה , חשוב שכמובן ניתן יהיה לשדרג אותו בעתיד (אם זה זכרון\מעבד וכ'ו) ולא, אני לא מתכנן OC:>. תודה מראש ,

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. ללא מסך, לא למשחקים. רק אינטרנט, ועריכת מסמכים פשוטה. המסך שיחובר אליו 19". אין העדפה בין AMD/INTEL, מה שיותר זול. גם אין לי בעיה לקנות בKSP או אייבורי אם החלקים הבסיסיים שם יותר זולים. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. Started by SmurFin,

מחשב לאינטרנט ללא דרישות מיוחדות, שיהיה יציב וכולל מסך רק קניה מרוכזת ממקום אחד אפשר שהמסך ומהחשב יהיו ממקומות שונים תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  19. http://tms.co.il/preview/spec/ebmdfg6s זה המפרט.. יש לי שאלה אם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון+ כרטיס מסך נורמאלי האם המחשב יהיה מתאים למשחקי מחשב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  22. Started by eity,

שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zam,

המבחר כל כך גדול שהלכתי לאיבוד, ואני לא מצליח למצוא פה דיונים שיכולים להתאים לי אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות אם זה אפשרי (עקב דרישות המשקל, יש מצב ל-6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3. אם אפשר HDMI זה יהיה אחלה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. אבל במידה וזה מוסיף הרבה למשקל, אשקול אפשרות ללא. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העיקר האמינות נ.ב. יש סיכוי לקניה בחו"ל אם יש לזה משקל. כ…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. שלום חברים ,חשבתי לפנות אליכם בעזרה לבניית מפרט. המחשב יהיה עם עותק מקורי של WIN7 שכבר נרכש. מספר דגשים : אני עובד עם תוכנות כבדות בתחום הסאונד , שלהם PLUGINS כבדים גם דוגמאת omnishpere וכאלה ( ועוד... שיעבדו רוב הזמן בוא זמנית ) למחשב יהיה משודך כרטיס קול חיצוני מקצועי לכן חשוב שיהיה חיבורי FW במיקום נוח , השקט , אין ביכולתי להמחיש כמה חשוב לי השקט של המארז ,מאוד חשוב. כמו כן אני גיימר רציני אז מחשב שידע להריץ משחקים ברמה גבוהה. כמו כן , אני זקוק למקום איכסון רב וברמה גבוהה. חשבתי על VELOCIRAPTORS. האם יש בעיה להתקין על כונן מהיר מערכת הפעלה ומשחקים ולרכוש כונן חיצוני נפרד עם שטח של כ 500GB לכל מה שקשור לסאונד ? אם לדוגמא התוכנות יהיו עליו האם הוא יעבוד מהר בגלל ש…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

הי חברים מה השווי של המפרט ? Intel Core i5-760 _ Scythe Yasya _ Asus P7P55D _ Gskill 2GB\1333 x2 _ Sapphire HD5870 1GB _ WD 500AAKS 500GB _ Seasonic 500ET 500w +80 _ LanCool Dragon lord K60B הערכה שלי בסביבות ה-2100~2400,מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.