עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד AMD 64 3000 Venice לוח DFI Infinity NF4 SLI שני זכרונות Kingston 512MB CL2.5 דיסק קשיח WD 160GB SATA2 כונן Floppy 1.44 צורב Nec 3540A כרטיס מסך LeadTek GeForce 6800GT 256MB מקלדת+עכבר מסך דק BENQ FP71G PLUS 8MS מארז Termaltake +ספק 400W הכל ב7500+- יש משהו לשפר? להחליף? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  2. 1.התקציב: 2000 ש"ח 2. המחשב נועד לעבודות ,לעיתים על יישומים גראפיים קלים-בינונים...לא נועד למשחקים אך רצוי שיהיה כרטיס גראפי אפילו טיפה נורמאלי... 3.ציוד היקפי:מקלדת ועכבר....רגילים.. 4.רצוי שיהיה מעבד AMD 5.מראה וקירור אינם חשובים כל עוד המחשב מתפקד 6.זקוק להרכבה במעבדה והתקנה חוקית של OS ושאר ירקות המחשב נועד לעבודה.[חוזר ואומר] כרגע יש לי הצעת מפרט מKSP,אבל אני ממש לא חושב שהיא כדאית: AMD Sempron 2500 [סוקט 754]-השאלה היא האם המעבד הזה שווה קנייה? ASROCK K8NF4G [עם NF4 וPCI-E] -אני מפחד מהיצרנית הזו,היא אמינה? Twinmos 400mhz 512MB DDR RAM מארז מפואר +DIGITAL 8666 ספק 400-שוב פעם-חושש מהספק מאז MAGA STD 2202 כחול [לא ברור לי למה נתנו מארז פעמיים,ייתכן כי מדובר באפשרות…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  3. או זה דחוף חברה!!! ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך? האם שווה לקחת משהו אחר? ועל המעבדים בשתי המערכות איזה מהם יותר טוב? 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 ש''ח עם חריגות קטנו 2. מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש כמה שיותר שקט יותר טוב אבל שלא יגנוב מהתקציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מערכת 8. האם י…

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 למחשב נייח, 1500 למחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, יוטיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מחשב בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי/KSP/פנדה…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Spring,

איך המפרט הבא ביחס למחיר (3190), איזה כרטיס מסך עדיף מהשתיים והאם הוא יריץ לי משחקים טוב? המפרט: לוח אם: ל- AMD Athlon 64 תוצרת MSI או ASUS PCI-EXPRESS מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 64BIT Socket 939 זיכרון: 512MB DUAL DDR 400MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS: ATI Radeon X300SE 128 MB / Nvidia GeForce NX6200TC upto 256 MB דיסק קשיח:80GB SATA 7200 RPM 8 MB CACHE כונן אופטי: צורב CDRW 52X32X52 תקשורת: כרטיס רשת LAN 10\100\1000 כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) מסך: מסך 17" שטוח של AOC או MAG מחיר: 3190 ש"ח. בסך הכל הוא שווה? ואיך הוא יריץ משחקים? אני קונה אותו בעיקר בשביל Counter Strike : Source אז אם מישהו יודע איך הוא יריץ אותו שיגיד בבקשה. זהו, תודה לעוזרים. *אגב, העתקתי א…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  6. מחפש מפרט מומלץ למחשב לעבודה בלבד, תוכנות של חברות ביטוח.... לא תוכנות כבדות יותר מדי, אבל עבודה רציפה עם הרבה תוכנות וחלונות אינטרנט ואווטלוק שפועלים בו זמנית. אני צריך שיעבוד עם WIN XP PRO צריך קירור טוב מארז טוב ושקט הארד דיסק מספיק 250GB נראה לי... בתודה, עומר.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. שלום, יש לי כאן מפרט שעבר הרבה שינויים. אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים (ראשון-שני) את המחשב, לכן אני צריך עזרה גדולה. אבקש מכל המומחים בפורום לראות את המפרט ולבדוק כל חלק לעומקו ולראות אם יש צורך בשינויים. מטרת המחשב - משחקים ושהמחשב יהיה מהיר! תחת עומס של תוכנות שיהיה מהיר, טעינות משחק - מהיר. גראפיקה לא ממש חשובה לי! אני לא בקטע של ultra high! אני מסתפק במעט. (normal-high). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  8. אני צריך מחשב נייד שיפעיל גם משחקים ולעבודה עם פוטושופ cs3 ופריהנד ול 3d max עכשיו השאלה אם אפשר לקנות מחשב עם כרטיס שייריץ גם משחקים וגם את התוכנות האלה כמו שצריך תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 1000 אבל אם היא ממש ממש משמעותית [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 19:35:50 ממ מישהו?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, כל דפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר ומקדלת הכי בסיסים שיש. 4. האם…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. היי חברה אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במשהו קצת יותר חזק בעקרון השימוש היומי יומי שלי זה אינטרנט וסרטים לא משהו מיוחד ולשמחתי אני מכיר מישהו שעובד באינטל אז הוא יכול להביא לי את המעבד והלוח אם בחצי מחיר אז אני מתחיל לאסוף כל מיני חלקים אבל מה שכן אני לא יודע איזה מארז וספק אני צריך. אז ככה: לוח אם : Intel Desktop Board DZ77RE-75K 116.00$ מעבד: Intel Core i5-3570K 223$ דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX כרטיס זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz פה אני לא יודע מה עדיף כרטיס אחד של 8 גיגה או 2 של 4 גיגה? מארז וספק אני לא יודע איזה לבחור שיתאים לי. יש לי את המארז של המחשב הישן והוא עובד תקין איך אני יודע אם הוא מתאים לי למפרט ה…

11. Started by Nadav Yesh,

שלום לכולם, הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. כמובן שעדיף לחסוך 100-200 ש"ח, אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית (לימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, HAWX, COD, BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך - אני מניח שאקנה בסביבות 2…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  12. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 2GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 08:23:43 אופס ממש מצטער לא ראיתי את התת פורום "מחשבים ניידים". בבקשה תעבירו.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  13. מטרת המחשב: לימודים, צפייה בסרטים און ליין ורגיל, קצת משחקים קלים יחסית (אסטרטגיה/תפקידים גודל מסך: לא קטן מידי רזולוצית מסך: מעל 1200X800 משקל: לא קריטי אבל רצוי כמה שיותר נמוך זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך דרישות נוספות: קודם כל מהירות עבודה/תגובה שניתן יהייה לחבר מסך נוסף לנייד, במסך אחד לצפות בסרטים (און ליין או מהמחשב) ובשני לגלש/ משחקי פלאש/סרטונים וכו שיסחוב משחקים דוגמת סטארגרפט 2 בצורה טובה (גם אם זה על גרפיקה נמוכה יותר) לאור כל זאת כנראה שצריך כרטיס גרפי לא מובנה בלוח האם... כמו כן האם כדאי להמתין למחשבים חדשים שיצאו עם המעבד החדש של אינטל? ואם כן מתי צפויים לצאת ומה יהייה ההבדל במחיר/ביצועים? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by AdiD,

מחיר: 2500~3000 מטרות המחשב? עבודות משרדיות גודל המסך? 15.6+ כונן CD/DVD? צורב? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי חנות מועדפת:KSP/IVORY/משהו שנמצא באזור חיפה הערות: שיהיה מחשב אמין וחברה אמינה. ראיתי הרבה מחשבים בטווח מחירים הזה אבל אני לא בטוח מי עדיף, יש הרבה מחשבים ושינויים קלים אבל יש גם שינויים שמוסיפים במחיר מצד שני יש כאלה שמוסיפים במקום אחד ומחסירים במקום אחר,יש כאלה עם מעבד חזק יותר, אני לא מבין גדול כל כך בניידים ולא מבין מה כדאי יותר, מעבד יותר טוב או שאר המפרט..

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by nevoy,

שלום רב, אני מתלבט בין מחשבים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לעיבוד תמונה (פוטושופ, לייטרום וכו') ומעבר לזה שימושים רגילים - צפייה בסרטים, גלישה, וגם קצת משחקים. אני עובר לחו"ל ושירות לקוחות בארץ לא יהיה לי ממש זמין אז גם חשוב שיהיה בנוי טוב ולא יתקלקל. התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח. המחשבים שמצאתי הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749147 - זול יותר (אבל מספק את הצרכים?) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749150 - כרטיס מסך טוב יותר (וקצת יותר זול מהדל) Dell Studio 1558 i5 430M 4570HD - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749768 - מסך וסוללה טובים יותר (כמובן שאני משדרג ל4GB זכרון ו7200rpm) אני מתלבט אם כדאי כבר להשקיע 900 שק…

16. Started by beni125,

המחשב צריך לכלול את המסך 2007wfp dell מקלדת ועכבר עדיפות ל g5 או mx518 ומקלדת פשוטה ומחשב שיהיה טוב עם מארז איכותי ושקט צריך להיות מוכן לשדרוגים עתידיים משמע ddr3 ופרניאן ובנוסף צריך לשים ויסטה מקורית שזה איזה 700 שקלים מקווה שתצליחו להסתדר סומך עליכם בנוסף ספק כח טוב בין 8000 ל 9000 ולא כל כך אפשרי חריגה דוד קונה ולא אני אולי 500 שקל גג חריגה אבל לנסות למנוע תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  17. 1

18. Started by Wopidasa,

היי לכולם ותודה מראש. אני סטודנט למדעי המחשב ועובד כמה ימים בשבוע כמתכנת. אני מחפש לפטופ שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו PYCHARM ואקליפס, וקצת משחקים, באזור ה4-5 אלף. גודל: 15 אינצ' משקל: כמו שיותר קל, אבל זה לא כל כך קריטי עיצוב: מאוד חשוב לי שהוא יהיה נוח להקלדה ועם NUM PAD SSD חובה כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ משחקים, לפחות ברמה סבירה במערכת הפעלה אין צורך, אני אעבוד בלינוקס (חושב לעשות DUAL BOOT רק בשביל המשחקים) הסתכלתי בינתיים על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=909836 אבל הבנתי שSSD היברידי לא ממומלץ במיוחד. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  19. שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור לימודי הנדסת תוכנה. יש לי מחשב נייח בבית, לכן אני לא צריך מחשב רציני במיוחד. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין צורך בכונן אופטי או בכונן קשיח גדול. השימושים העיקריים יהיו עבודה עם מסמכי אופיס, Visual Studio ועוד תוכנות שיצוצו בהמשך. חשוב לציין שעיקר העבודה תיעשה על המחשב בבית אבל בכל אופן אני רוצה מחשב שיהיה איתי בלימודים. אין שום צורך בסרטים, מוזיקה או משחקים בכלל. לגבי התקציב - כמה שיותר נמוך. בסביבות 2000 שקל. את המחשב אני אקנה בארץ. לא כ"כ קריטי זמן סוללה, אני מאמין שרוב הזמן יהיה לי חיבור לחשמל. אין העדפה לחברה ספציפית. הייתי מעדיף מחשב בצבע לבן, אבל גם צבע אחר יתאים, שחור יהיה אחרון בסדר העדיפות. חשבתי לדוגמא על Asus 1215n או על …

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  20. 1. - P4 2.4/400, לוח MSI 648 MAX (ציפסט 648 של SIS), 512MB זכרון DUAL , 2. 3000+/939 (VANICE CORE), לוח גיגה K8NSC-939, זכרון 512 דואל. כל שאר הרכיבים זהים וכוללים 9600XT/256MB, דיסק IDE, וכל השאר. מה צפוי להיות ההבדל בביצועים? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. יש סיבה מיוחדת שנייד חדש(64ביט) נמכר עם מערכת הפעלה 32 ביט? , יש בעייתיות מסוימת של הנייד לעבוד תחת מערכת הפעלה 64 ביט? דרך אגב, יש נייד 64ביט שנמכר עם מערכת הפעלה 64 ביט(לא מצאתי), יש נייד שנמכר ללא מערכת הפעלה?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  22. אני מעוניין להחליף באופן זמני את הדיסק קשיח שעליו מותקנת כרגע WIN7 אולטימייט, ולהתקין בחדש 2 מחיצות אחד של וינדוס 7 ואחד של לינוקס. הדיסק הנוכחי בעייתי ואני שולח אותו לשחזור, השאלה היא האם אחרי שאני אתקין שני מערכות הפעלה על דיסק שיחליף אותו, האם כשאני אחזיר את הדיסק הקודם הביוס והמערכת תזהה אותו ותחזור למצב הנוכחי, או שאני אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png מבחינת מחיר העניינים גמישים יחסית... אני נעול על אינטל ועל כרטיס מסך מבית אסוס אלא אם כן יש הצעה יוצאת דופן מבחינת השתלמות... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by DAVIDD,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by UY,

שלום, אני רוצה לקנות netbook ורציתי לדעת: המחשבים האלה יכולים להריץ טוב את ה-Express-ים של VS?, ואם כן איזה? [move]פורים שמח! [/move]

• 5 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.