ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מחשב בשבוע הבא. לעבודה. הישן כבר לא סוחב ... :'( המחשב דרוש לי לעבודת תלת מימד ורנדורים ( 3D Studio Max) גרפיקה/פוטושופ, ןעריכת ווידאו. מעבד מהיר, לוח טוב - בודק אפשרות לעשות אוורקלוקינג, לפחות 2GIG זיכרון, 2 דיסקים קשיחים, כרטיס מסך מהיר אבל לא יותר מידי יקר ( 1000-1600 ש"ח) כונן DVD-RW + כונן DVD רגיל, ספק מתח טוב, מארז מאוורור. עלות: 6000-7000 ש"ח למחשב + באופציה מסך 19" LCD אכותי. כרגע אני חושב על מערכת הבאה: מעבד: E6600 או E6300 לוח GYGABITE P965 DS4 זיכרון 2 GIGA KINGSTON כרטיס מסך GEFORCE 7950GT 2 דיסקים קשיחים של SUNSUNG 150+300GIGA וכל השאר... אם יש המלצוות, הערות, מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה על תגובה מהירה כי אני צריך להזמין/או להרכיב מערכת ביום…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בסיסי בשלוש אלף בשביל בן דוד שלי שיהיה כמה שיותר זול אבל באותו הזמן יסחוב משחקים טוב, אבל לפי KSP יש בעיית תאימות של הכרטיס המסך ללוח אם... בדקתי קצת את הנושא ולא משנה מה אני לא מוצא את בעיית התאימות שכביכול יש, אני מפספס משהו? יש כאן משהו שלא יכול לעבוד אחד עם השני? זה המפרט: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ה-Surface Book החדש יקר עוד יותר מטאבלט ה-Surface Pro 4, אך הוא גם עשוי להיות המחשב העוצמתי ביותר שתמצאו ברמת משקל של קילו וחצי לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-הראשון-של-מיקרוסופט-מרגיש/
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 למחשב נייח, 1500 למחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, יוטיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מחשב בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי/KSP/פנדה…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מפרט שעבר הרבה שינויים. אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים (ראשון-שני) את המחשב, לכן אני צריך עזרה גדולה. אבקש מכל המומחים בפורום לראות את המפרט ולבדוק כל חלק לעומקו ולראות אם יש צורך בשינויים. מטרת המחשב - משחקים ושהמחשב יהיה מהיר! תחת עומס של תוכנות שיהיה מהיר, טעינות משחק - מהיר. גראפיקה לא ממש חשובה לי! אני לא בקטע של ultra high! אני מסתפק במעט. (normal-high). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט לקנות שישמש בעיקר לגיימינג ושימוש כללי, וכנראה יהפוך למדיה סנטר בהמשך. דבר חשוב מאוד במפרט הוא שיהיה שקט ככל האפשר 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, מדיה סנטר בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? StarCraft 2 ומשחקי תפקידים למיניהם (Mass Effect, Deus Ex, Witcher, Fallout) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב עם חלקים בני 4 שנים, הנה המפרט המלא: לוח אם: gigabyte p43-ds3 מעבד: wolfdale e6300 2.8Ghz כרטיס מסך: Gigabyte radeon 4800HD דיסק קשיח : WD cavier green 500GB 32MB זיכרונות: 4GB 800Mhz מחברה סינית, היו יציבים כמו סלע גם ב OC גבוה. כונן אופטי: sony משהו בחיבור IDE. מארז: CM590 קירור מעבד: scyth mugen 2 כמה ריאלי לבקש עבורו? המעבד היה ב OC של 40% למשך כמה חודשים בטמפ' קבועה של 30 מעלות (ואשכרה הצלחתי להגיע לתוצאה הזו עם הורדת מתח!)
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
איך המפרט הזה? אני יודע שהמארז מעפן אבל נגמר לי התקציב, אני לא יכול לעבור את ה 4000 אני יבדוק בחנות, אם הוא ממש גרוע אז אני יחפש על מה לוותר...חוץ מזה, יש בעיות עם המפרט ? זה מ ksp, פשוט הלכתי למחשבים המוכנים ושיניתי טיפה, רק חיפשתי מעבד ולוח אם טובים ביחד כי אותם אי אפשר לשנות...עשיתי ככה כי אם אני בונה חלק חלק זה יוצא יותר יקר...go figure
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יעוד: מחשב קולנוע ביתי לסלון שיחובר לפלזמה. AMD או אינטל? ובכלל מה דעתכם על המחשב המורכב הנ"ל? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=14361 תודה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש שני מפרטים אחד שלי ואחד של חבר שלי אנחנו כל פעם רבים של מי המחשב יותר טוב אז אחת ולתמיד החלטנו שאתם תעזרו לנו תשוו את המפרטים ותשתפו אותנו של מי מפרט המחשב חזק יותר טוב יותר בעל ביצועים טובים יותר אז ככה: הנה שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Computer Name FLHXHG3FIPK8D8V User Name ùìîä Motherboard CPU Type Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (04/02/…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, מחפש מחשב, בתקציב של עד כ-2500 ש"ח. יש אפשרות לחרוג קצת למעלה, אבל ממש עדיף כמה שיותר זול.. מה שחשוב לי - מסך 15.6, ושיהיה מט, ואם אפשר - סוללה חזקה.. בנוסף, עניתי על השאלון הרגיל: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 15.6, אבל שיהיה מט! * משקל רצוי? לא יותר מ2.5 ק"ג, עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שעות - שאוכל לקחת ללימודים בלי לטעון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך. * כונן Bluray? לא צריך. * האם…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הזקן שלי נפטר ביום שני האחרון ואני זקוק לעזרה בבחירת מחשב חדש מכיוון שאני לא מעודכן ברכיבים החדשים בשוק. לקחתי מפרט מהמפרטים המומלצים - הסרתי את סט הרמקולים והוספתי כ.קול. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty שח1300 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO שח160 לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-S3 - 3Y Warranty שח600 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty שח650 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty שח650 דיסק…
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3K מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב אם זה לא נחשב ציוד היקפי.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב כל כך רק שיראה נורמלי וקר מספיק בשביל לעבוד כמו שצריך ולא לאהרס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן, אולי בינוני בעתיד 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.לא יותר 1280X1024, …
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX E6 Sapphire X800GTO2 256MB FSP 350W Sunbeam Transformer BLACK זכרונות- 512X2 - לא לאוברקלוק - 600ש''ח לוח אם - DFI LanParty UT NF4 Ultra-D או משהו אחר? קרור למעבד - TT BigTyphoon או AC Freezer 64 מה עדיף? האוברקלוק שאעשה זה יהיה רק למעבד ולכרטיס מסך - מהכרטיס מסך אני מצפה לX850XTPE בתור פעם 1 שאעשה OC למשהו תודה לעוזרים אני רוצה לסגור על המפרט היום
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
למפרט הראשון אז יש לי E6600 Abit ab9 pro Ocz 2*1gb 677 אז אני צריך לזה את שאר החלקים ומסך 22 אינץ' אני רוצה שהמחשב הזה יהיה מחשב חזק מאוד והוא מיועד להכל, כמובן גם משחקים. למפרט השני אני צריך רק מחשב משהו בסיסי ביותר רק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית תקציב של 2500 או גג 3000 רק אם זה ממש משתלם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות - Dell Inspiron N5110 i5 http://ksp.co.il/?uin=15067 מפרט טכני רלבנטי: i5 2450M 6GB DDR3 (1x4096+1x2048) 750GB 7200rpm 1GB nVidia GeForce GT 525M אני לא כל כך צריך את הכרטיס מסך שנמצא במחשב השאלה האם אני מפסיד מהבחינות הבאות אם אני לוקח מחשב שמכיל אותו: חום (הוא כנראה יותר מתחמם מ-integrated?), משקל, יציבות המחשב (אם אין תמיכה כל כך טובה בכרטיס מסך וכו') מה אתם אומרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני בפנמייה אז זה בעיקר להעביר את הזמן ולשחק מוזיקה וכאלה.. * גודל המסך?בין 14.6-15.6 * משקל רצוי?2.0-3.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אממ שיספיק ל4-5 שעות כלומר 4 שעות נגיד שאני על הפייסוק לא על איזה משחק כבד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אמממ לא נראה לי אבל לא איכפת לי שיהיו * בלוטות?היום יש בכל מחשב זה לא כזה משנה.. * גודל מינימלי של כונן קשיח?מינימום 500 לא פחות * צורב DVD?גם יש על כל מחשב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אממ לא יודע בדיוק מה ההבדל אבל עדיף כמה שיותר זמן אחריות כי בפנמייה אם גונבים או משהו אז שיהיה אחריות אז זה פסדר אם זה יהיה אחריות לשנה אבל אם אפשרות להרחיב * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותיכם לרכישת מחשב לעבודה עם AutoCAD. יכול להיות מחשב נייד או נייח, ואם הפער ביניהם לא משמעותי (עד 500 ש"ח) אז אעדיף נייד. להלן השאלון עם תשובות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר עבודה עם autoCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - למחשב נייח אצטרך מסך. בהזדמנות זו אשמח גם להמלצות על מדפסת A3 (לא חובה כרגע) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא …
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך שתידו לי אם המחשבים טובים למטרת פיסבוק+צפיה בסרטי HD בטלוויזה.. והאם הטושיבה תספיק לי... Asus U30SD i5-2430M GeForce GT 520M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811478 Toshiba NB500-108 NetBook http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=nb500-108 תודה..
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יוטורנט, פיירפוקס, משחקי רשת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עובד עם 1024X768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? FPS,MMOG * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצות על מפרט למחשב בסכום של כ-3500-4000 ש"ח (ללא מסך, אבל עם מקלדת, עכבר, צורב DVD וכונן 1.44). המחשב צריך לשמש כמחשב ביתי - בעיקר אינטרנט, העברת תמונות מהמצלמה, שמיעת מוסיקה ומשחקים של הילדים (כרגע לא כבדים מדי - ייתכן ובעוד מספר חודשים הם יעברו למשחקים בעלי דרישות גבוהות יותר, אבל בשביל מה שהם משחקים כיום - Roller Coaster, Lego - גם הפנטיום 1 הענתיקה עומד במשימה). חשוב לי שיהיה שקט ושיוכל עבוד כמה שנים, גם אם יש יהיה צורך בשידרוג. אני לא מתכנן OC - בטח לא בהתחלה, ייתכן שבהמשך כן. הרעיון הכללי הוא לא לקנות מה שלא צריך כרגע - ברגע שהצורך יתעורר ניתן יהיה לקנות יותר בזול ויותר טוב. מצד שני אני בהחלט לא מעוניין להרגיש ישר בהתחלה שהמחשב "לא סוחב". תודה מראש …
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי בחנות EILAT SHOP מוכרים מחשבי INSPIRON 6400 ודגמי 1525, יש הבדל בדגם המעבד, (ויש בטח עוד הבדלים קטנים - לא בדיוק הבנתי) אבל הפרש של 400 ש"ח במחיר. יש הבדל עקרוני בין הדגמים? דגם יותר מוצלח, או פחות מוצלח? איזה עדיף? תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מחשב עדיף לפיתוח תוכנה, הרצת matlab, וכדומה... מבין 2 המחשבים שלהלן: HP Pavilion DV-6520 Model DV-6520EA CPU 1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Mobile Technology Memory 1024 MB (2 x 512 MB) HD 120 GB (5400 rpm) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) GPU Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256 MB shared video memory Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Wireless Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 in…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מארז Compucase 6AR6-NPS Silver/Black צורב PIONEER DVR111D DVD±R/RW X16 סכום ביניים : 3,667.33 ¤ חריגה באיזה 160 שקל
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1) HP Dv6526ea 1.86Ghz 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= 2) Dell Inspiron 6400L: Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz 1024MB 120GB 15.4" 1280x800 intel 950 graphics 2.9 ק"ג כמה שאלות: 1)האם יש הבדל משמעותי בין שני המעבדים (T7100 , T7200)? 2) איזה כרטיס גרפי יותר טוב? 3000X או 950 Intel
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-