עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב (אחרי שנמאס לי לחכות למעבדי Ivy Bridge) את המפרט הרכבתי לפי המפרטים שיש באתר עם מספר שינוי שמתאים לי הייתי רוצה שתתנו לי חוות דעת לגבי החלקים שבחרתי ואם צריך להוסיף/לשנות משהו 1. מה התקציב המקסימאלי? כמו בכותרת +-500 2. מה שימושי המחשב? השימוש העיקרי הוא משחקים כמו Call of duty, Star craft , Diabllo 3 , GTA V ומשחקים חדשים שיצאו בקרוב עם הגדרות גרפיות בינוניות/גבוהות בנוסף עבודה עם תוכנת Visual studio 2010 ,windows 8 3. האם יש צורך בציוד הקפי? בעיקרון לא אבל אם יש הארדיסק 1 TB במחיר סביר ניתן לקחת אותו בחשבון 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא קריטי בכלל מעבד - Intel Core i5-2500 box/trey לוח אם - P8Z68-V LX s1155 C…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 10000ל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, פרימייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך, עכבר , מקלדת…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום אנשים! אני זקוק לעזרה בקניית מחשב בשביל הקלטות של אודיו. מה המפרט שלדעתכם צריך? משהו שיעבוד טוב עם תוכנות עיבוד והקלטה כמו Cubase. כמובן שאין לי יותר מדי $$ בכיס... איפה לדעתכם כדאי לרכוש את החלקים? תודה על העזרה!!! מאיר.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. אהלן המחשב הוא ASUS U36 SG כשאני רוצה לשחק או לראות סרט אני מחבר אותו לטלוויזיה אבל ברגע שאני סוגר אות המחשב (כלומר מקפל את המסך) הוא עובר למצב שינה, יש אפשרות להגדיר לו שגם שהמסך מוחשך והוא מחובר לצג אחר הוא ימשיך לעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. Started by bluesguy,

הי לכולם..אני חדש פה אז נעים מאוד אני רוכש מחר מחשב ואשמח אם תיתנו דעתכם עליו..אז ככה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך עד 1000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ9000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, סאונד והקלטות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. cubase, finale ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם לפרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים כבדים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by whitiger19,

ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים-שלוש E6300 1G SAMSUNG 667 GEFORCE7800GT 250GB WD MSI 965P NEO-F ספק טוב, ברח לי השם. וכל השאר לא כל כך משנה. התקציב שאני מוכן להוציא על השדרוג הוא עד 1500 ש"ח , אם אפשר פחות יותר טוב. המטרה היא בעצם לשדרג למחשב שיוכל להריץ חלק משחקים כבדים. אני מעוניין להחליף מעבד. כרטיס מסך ולהוסיף עוד זכרון(או להוריד אותו ולקנות כמה סטיקים של 800) בכל מקרה, שימו דגש על לוח האם שברשותי, אני לא בטוח שאפשר לשים עליו עבדים חדשים, את זה אתם תגידו לי :] תודה.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילדה בת 15 שבעיקר צריכה אינטרנט אבל גם מעט משחקים (לא צריך שיהיו עם רמות גראפיקה מטורפות). מבחינת המארז וספק הכח, אני סבור שיש טובים ממה שמצאתי כאן בלשון המעטה אבל זה כמובן יצריך ממני להוציא עוד כסף. אין לי צורך בציוד היקפי, או במחשב שקט במיוחד (אני יודע שזה נורא יקר) וגם לא באוברקלוק. אם כן, ערכתי את אחד המפרטים שמצאתי בחנות KSP והגעתי למפרט הבא. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western D…

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  9. 1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע. א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני. ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו. 3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו. 4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל 5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by ajl,

ראיתי ב EBAY מקלדת מוארת http://cgi.ebay.com/DELL-LATITUDE-E6400-BACKLIT-KEYBOARD-A-HT514_W0QQitemZ180360563865QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item29fe53cc99&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 האם אפשרי להחליף את המקלדת הרגילה במקלדת BACKLIT ? והאם הפונקציונאליות תעבוד או שלא מספיק רק להחליף את הגוף?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. עניתי לפי ההוראות, בתחילת התשובות שלי יש - (מקף)1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 ש"ח כולל הכל (כולל מסך, רישיון של windows 7, עכבר, מקלדת, הרכבה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך אבל אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה - חשובה לי בעיקר התמורה בעד הכסף והאיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח רק אם זה קריטי ובאמת שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  12. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 2GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 08:23:43 אופס ממש מצטער לא ראיתי את התת פורום "מחשבים ניידים". בבקשה תעבירו.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  13. ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) Amount: 1 Total Price: 692.87 NIS ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Amount: 1 Total Price: 275.18 NIS ----------------------------------------- Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card Amount: 1 Total Price: 284.94 NIS ----------------------------------------- Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Amount: 1 Total Price: 51.4 NIS ----------------------------------------- CD-ROM Asus x 52 Amount: 1 Total Price: 116.82 NIS ----------------------------------------- 17" LG T710BH EZ…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. Started by alonz1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש במחיר מקסימלי של 3000 ש''ח המסך צריך להיות 20'+ וכולל כל הציוד ההקפי (רמקולים , מקלדת ועכבר) אין צורך ב OC אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור השרון

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט. להלן פירוט הנתונים לפי חוקי הפורום: 1. התקציב שאני רוצה להשקיע הוא עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך, אז עדיף. אין לי רצון לבזבז כסף סתם. 2. השימושים הצפויים של המחשב: בעיקר עבודה ביתית סטנדרטית - גלישה באינטרנט, אופיס, הורדת תוכן מהאינטרנט (מוזיקה, סרטים, מחשקי XBOX). בנוסף לכך, קיים שימוש בתוכנות פיתוח כגון Matlab, Visual Studio, אך לא בצורה מאסיבית. בצורה מזדמנת. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) המחשב לא נועד למשחקים, כי יש לי קונסולת XBOX. ג) כן חשוב שתהיה יציאת HD לכרטיס מסך, אבל אין צורך בכרטיס מיוחד. עדיף להסתפק בכרטיס OB. ד) אין צורך במסך. ה) המחשב יהיה…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. Started by beni125,

המחשב צריך לכלול את המסך 2007wfp dell מקלדת ועכבר עדיפות ל g5 או mx518 ומקלדת פשוטה ומחשב שיהיה טוב עם מארז איכותי ושקט צריך להיות מוכן לשדרוגים עתידיים משמע ddr3 ופרניאן ובנוסף צריך לשים ויסטה מקורית שזה איזה 700 שקלים מקווה שתצליחו להסתדר סומך עליכם בנוסף ספק כח טוב בין 8000 ל 9000 ולא כל כך אפשרי חריגה דוד קונה ולא אני אולי 500 שקל גג חריגה אבל לנסות למנוע תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by blabla2002,

היי אני צריך מחשב לעבודה משרדית הוא שיריץ וינדוס 98 אבל אני צריך אופציה שיוכל להרץ xp המפרט שיהיה אם סלרון החדש גרסת d כרטיס מסך מובנה ומסך 17 אינץ לא דק הרד דיסק לא גדול 40G יספיק ובלי מקלדת ועכבר ורמקולים והמחיר הכי נמוך שתוחלו למצו אם רכיבים לו generic בסיבות 2700-2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. Started by jonys,

שלום לכולם! אני צריך המצלה למחשב נייד בסיסי (אינטרנט, אופיס וכו'). חשיבות לזמן האחריות וטיב השירות בארץ. תודה!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by zvulun,

יעוד: מחשב קולנוע ביתי לסלון שיחובר לפלזמה. AMD או אינטל? ובכלל מה דעתכם על המחשב המורכב הנ"ל? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=14361 תודה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח לקבל התרשמות על המפרט! האם שווה את המחיר, מה יכול להריץ ומה דעתכם בגדול (: המפרט כולל: דגם לפטופ:HP DV6T-7200 זכרון: (12GB 12800 Clock memory (4GB + 8GB מסך: ''1920x1080p Full HD LED 15.6 דיסק קשיח: 256GB mSATA SSD + 1TB SATA 2/3 מעבד: Core i7 3630QM CPU כרטיס מסך: Dedicated and separate switchable nVidia 630M which supports up to 3.8GB Graphic memories בטריה : 9cell battery

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. שלום יש ברשותי את המחשב שמצורף המפרט שלו בקובץ תמונה כאן. אני צריך את המחשב לשימושים משרדיים, הרבה תוכנות פועלות ברקע [אימיול וכו...]. כמו כן, היתי רוצה שהמחשב יפעל גם למטרות משחקים חדשים כמו COD5 או אמריקן ארמי... וכאלה. [אני לא צריך רזולוציה גבוהה כמו סרט ... אבל מה שכן חשוב לי שלא ינוע באיטיות לא יסחב מדי. זה יותר עיקרי..]. אודה לכם אם תתנו דעתכם על השינויים הקריטים שנצרכים. [בסוג החברה, במהירות, בזכרון.. הכל. ] תודה רבה לכם. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  22. אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב חדש.... התקציב שלו זה בסביבות ה-4000 שקל אבל באמת כל שקל פה קריטי אז בלי לחרוג יותר מדי ההתלבטות העיקרית שלי זה אם בסכום הזה ללכת על AMD אם אינטל. אני לא ממש רואה סיבה ללכת על אינטל אבל רציתי לראות ת'דיעה שלכם. היתרון היחיד שאני רואה למערכת עם פנטיום 4 (775) היא שהכרטיס מסך, שכנראה יהיה 6600GT, עולה מאה שקל פחות בגרסאת PCI-E לעומת AGP. ונגיד שהולכים על AMD - סוקט 754 או 939? הסיבה של "שדרוג עתידי" במקרה של 939 לא ממש נכנס פה כי המחשב ישאר כמו שהוא לפחות כמה שנים. 754 יוצא זול בסביבות ה-300 שקל למעבד 3000+לוח אם אני חשבתי על: מעבד: Athlon 64 3000+ (754) - 810 לוח אם: Abit KV8 Pro - 480 זכרון: 256x2 A-DATA - 400 כרטיס מסך: XFX 6600GT 12…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX E6 Sapphire X800GTO2 256MB FSP 350W Sunbeam Transformer BLACK זכרונות- 512X2 - לא לאוברקלוק - 600ש''ח לוח אם - DFI LanParty UT NF4 Ultra-D או משהו אחר? קרור למעבד - TT BigTyphoon או AC Freezer 64 מה עדיף? האוברקלוק שאעשה זה יהיה רק למעבד ולכרטיס מסך - מהכרטיס מסך אני מצפה לX850XTPE בתור פעם 1 שאעשה OC למשהו תודה לעוזרים אני רוצה לסגור על המפרט היום

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by user1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וידאו גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps MW3 לכשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  25. ברשותי 2 מחשבים, עם מעבד Core i7-4770 בעל תושבת LGA1150 וזיכרונות DDR3 בתדר 1,600 MHz, שביניהם אני מעביר את דיסק מערכת ההפעלה ואת הדיסקים האחרים, לפי הצורך. עם המחשב שאתו אני עובד, אני עורך בשלב זה ווידיאו HD (2K) (בנוסף לגלישה באינטרנט). בשני המחשבים לוח האם עושה בעיות ויש צורך להחליפו. בנוסף, יש תוכנה מסוימת ודרייברים מסוימים שאיני יכול להתקין, כך שעלי לעשות התקנה חדשה של Windows 10 64bit . מחשב אחד הפסיק לעבוד לחלוטין, איני יודע אם זה ספק המתח, או לוח האם, או המעבד - וזה לא משנה לי, כי ממילא עליי לשדרג את המחשב. כרגע התקציב שלי מוגבל, בעוד כחודשיים עד שלושה התקציב שלי לא יהיה מוגבל כלל. גם המעבר מ- HD ל- 4K יהיה רק בעוד כמה חודשים. לכן חשבתי לבצע את השדרוג בשני שלב…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים