עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מנסה ללא הצלחה לחבר מחשב נייד של dell מהדגם inspiron 1520 עם מערכת הפעלה ויסטה לולויזית lcd של toshiba מדגם c3007 דרך כבל vga/rgb. לחצתי על control panel ואז על persolization ומשם על connect to a projector or other external display ומשם על connect display, אבל פה נוצרת הבעיה כשחלון כותה שבוא לא מזהה שום מסך חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? האם החיבור יכול להתבצע בצורה אחרת?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אני מחפש מחשב שישמש לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) אין העדפה לחברות ספציפיות. התקציב הוא כ3000 ש"ח ללא מסך אך יכול לעלות גם לאיזור ה3500. חשוב לשמור מאוד על יחס של עלות/תועלת - המחשב מיועד למשרד של דוד שלי שלא רוצה להוציא יותר מידי וביחוד לא ירצה לחרוג מהתקציב אלא אם כן יש שיפור רציני בביצועים.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by mushon,

שלום לכולם המפרט הוא עבור חבר, אני יודע שכולם בפורום ממליצים בחום על ה-AMD אבל אם תוכלו אני אשמח למפרט מבוסס אינטל לא הכי סגור מבחינת תקציב אבל בסביבות ה- 3,000 ש"ח + עכשיו המחשב הוא עבור גלישה, אולי קצת גרפיקה (לא רצינית) * מעוניין במעבד אינטל לא הכי חדש אבל נראה לי ש- 2800 או 3000 MHZ * צורב DVD * דיסק קשיח 80GB מספיק * רמקולים של CREATIVE אבל עדיין לא סגור אני אשמח להמלצות על רמקולים 2.1 או 5.1 * זכרון 512 * כרטיס מסך לא יודע אם צריך משהו פשוט או ON BOARD אשמח להמלצה גם פה * מקלדת + עכבר - אבל לא סטים של מקלדת ועכבר קצת יותר טוב. מסך יש כבר שטוח LCD תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Nutryagain,

שלום, האם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט מחשב המתאים לריבוי בו-זמני של תוכנות, חלונות וטאבים.אני עובד עם עשרות רבות ולעיתים אף מאות מסמכים פתוחים בו-זמנית – וכל פעם אני נחנק מחוסר זכרון RAM ונאלץ לסגור אפליקציות כדי לפתוח אחרות. עומדים לרשותי כרגע 1200 ש"ח - האם יש קונפיגורציה שתוכל לפתור לי את הבעיה במחיר זה? במידה ולא אוכל לדחות את הקנייה עד שאצבור סכום נוסף, כדי לרכוש קונפיגורציה אופטימאלית – אשמח לתיאור קונפיגורציה כזאת. בתודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by dropc,

ASUS U31SD-DH31 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230184 1. אני לא מצליח להבין מהמפרט, איזה לוח-אם מותקן במחשב? 2. כ. מסך NVIDIA GeForce GT 520M הוא סטנדטי או פשוט מידי? האם הוא חלק מהמעבד\לוח-אם או כ. בפני עצמו? ואיך ניתן לדעת זאת? 3. אני מעוניין לשדרג ל8GB, משמע צריך המלצה לסטיק תואם למחשב הנ"ל של 4GB. איזה חברה מומלצת? חשוב שיתאים כמובן לחיבור: Slots: SO-DIMM 204-Pin Type: 1333MHz DDR3 SDRAM עדיפות לחנות אמינה במחיר סביר סביב ה-100-150 ש"ח עם משלוח. תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by nirzx,

לאחר חודשים של לבטים רבים החלטתי לבסוף לקנות את הASUS g73jh-a2. ראיתי שאין שום סקירה על המחשב ולכן החלטתי לשתף את המעוניינים. אז ככה: כרטים המסך של המחשב באמת חזק מאוד radeon 5870 מפעיל call of duty Modern Warfar על האפשרויות הכי גבוהות ופועל מעולה. המעבד הפתיע אותי לרעה, כאשר אני מפעיל את הטורבו מוד שאמור לחזק את המעבד, בעצם רק מחליש אותו וגורם לכל משחק לפעול לאט יותר. המחשב היה אמור להגיע עם 1000G אך הגיע רק עם 910G. ולא התקנתי עליו דבר וכבר תפוס עליו 80 ג'יגה שלא ברור לי על מה.(ווינדוס שוקל כל כך הרבה? :s05:)((ולכן נשארתי רק עם 830G)) אם משקל הוא נושא בשבילכם, אז כדי לדעת שעם המטען העכבר המחשב והתיק, תגיעו למשקל של לפחות 5 קילו אותם תיסכבו על הגב. למחשב אין בעיית חימום…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by aradgonen,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי במחשב הישן מעבד AMD PHENOM 1 X4 Q9750 3.6GHZ. רציתי לדעת אם הוא יוכל לעבוד עם כרטיס מסך GTX 570TI ובמערכת DDR3. בנוסף יש לי הצעה ב קיי אס פי: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13138 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xD…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח לרוב המחשב ישמש אותי לגלישה ולהורדה ושמיעה של מוזיקה וסרטים דרך חיבור לטלויזיה. בנוסף הייתי רוצה שלמחשב תיהיה האפשרות להפעיל את המשחקים החדשים ללא בעיה. אין צורך בציוד הקיפי למעט עכבר ומקלדת חשוב שהמחשב יהיה שקט. הייתי אומר 9/10 , די חשוב לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבת המחשב בחנות אני גר ברמת אביב לכן העדיף שהחנות תיהיה KSP או באג תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. שלום, מחר אני מזמין מחשב מ HP, להלן 2 מערכות, הראשונה מבוססת Intel I3 והשניה AMD n530. המחיר זהה, 820$. איזו מערכת עדיפה?? תודה! 1) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Intel® Core i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) No TouchScreen SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Intel Wireless-N Card with Bluetooth Full-size island-style backlit keyboard with HP TrueVision Webcam + Fingerprint Reader Hi…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by ben_re0,

שלום, ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v3405 945gm chipset, t2060 processor, socket M רציתי לדעת אם ניתן לשדרג למעבד T5600 או T7200 - שניהם סוקט M ועובדים במהירות 667MHZ. תודה, בן

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  11. אני מנסה להרכיב מפרט בשביל בן דוד שלי. הוא ילד קטן (בן 10) ואין לו דרישות של גיימרים, הדבר הכי כבד שהוא ישחק זה FIFA. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן מבחינת החומרה אבל ניסיתי להרכיב מפרט נחמד שיחזיק לו ל3 שנים פחות או יותר. הסכום שהקציבו לו זה 1000 שח וחרגתי קצת. אני צריך קצת עזרה בקיזוז ( חריגה של 200 שקלים היא אפשרית ) המפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E4600 65nm : " SLA94" - BOX אחריות: לא הגבלת זמן. מחיר: ¤552 לוח אם: GIGABYTE GA-945GCM-S2L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤259 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤298 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS אחריות: שלוש שנים. …

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  12. אהלן, המחשב צריך להיות מהיר 4 גי'גה לפי מה שהבנתי זה הMAX בלפטופ הוא צריך להריץ חלק כל הOFFICE גלישה מהירה באינטרנט פוטושופ וכו.. זהו נראה לי אשמח לתגובות והצעות *אהה כמובן עם WI FI ובלוטוס*

13. Started by sahargt,

זה המפרט של המחשב 800$ Intel Core i7 920XM @ 2.0GHZ-3.2GHZ TURBO (FASTEST CPU YOU CAN GET!!!) DUAL (2) 1024MB ATI RADEON HD4870 VIDEO CARDS IN CROSSFIRE MODE!!! Ram 8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) 890GB HARD DRIVE (640GB + 250GB) NEBULA RED SPECIAL EDITION!!! Windows 7 64bit w/ Media Center 17" 1920x1200 RGB LED HD 1200P Wide HD LCD Screen 12 Cell Battery & 220W A/C Adapter Fully illuminated Keyboard with customizable colors

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by דובי770,

הייי בעקבות תקלה מצערת נפל הנטבוק (eeepc) של חבר שלי והלך ההארדיסק... יש לי שתי אפשרויות: כונן 250 gb ב50 דולר ssd של crucial m4 GB128 ב98 דולר השאלה שלי היא כזאת: אם אני ישים ssd יורגש שינוי משמעותי בביצועי המחשב ועליית המערכת? או שאין טעם? יש לציין שהתקציב הוא עד 100 דולר.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by חן מ,

ערב טוב וחג שמח! ברשותי המחשב הנ"ל. רציתי לשאול כמה דברים: 1.למה כשפותחים עליו כמה דפי אינטרנט הוא ניהיה נורא איטי?איך אפשר לסדר את זה? 2.האם הוא מוגדר כמחשב נייד חזק?כשאני אתחיל ללמוד באוניברסיטה,אני אוכל לקחת אותו איתו ולשים עליו וורד והוא יפעל לי טוב,או שהוא לא מספיק חזק לדברים האלו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by edenb,

היי חברים, ברצוני לרכוש מחשב כבר מיום ראשון. אם החוו"ד תיהיה חיובית לגביו - עמיד, מהיר ולטווח ארוך אז אני לא אחשוב פעמיים. Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 מאוורר למעבד - Original Intel CPU Cooler לוח אם - Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כרטיס מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב דיוידי - Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח - Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU זה יוצא סה"כ 2000 ש"ח וזה התקציב שלי. אז מה דעתכם? …

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400 במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcd אם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות. יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראל תודה מראש

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by Phantom,

היי, אני מתכנן רכישת מחשב לאח של חברה שלי שרוצה לקנות מחשב גיימינג בזמן הקרוב זה מפרט שבניתי ביחד עם כמה חברים https://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1605626007511300720&lang=heb הוא ישחק בWIFI אז הלוח אם הזה או דומה לו חובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט אבל גם למשחקי AAA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. Started by efrat259,

בוקר טוב, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עם סלולאר משלב טאבלט של לנובו, אבל ממש לא מבינה ולא יודעת האם הוא טוב או כדאי. אודה לך מאוד באם תוכל לסייע ולתת חוות דעתך עליו. http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..159.&... תודה מראש ויום מקסים

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  20. היי אני מחפש מחשב נייד עבור אינטרנט סקייפ .. פשוט זול ואמין (ורוד לאישה יהיה נחמד) אשמח לקבל המלצות תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. אשמח לחוות דעתכם האם המפרט הזה מתאים למשתמש הביתי והאם המחיר מתאים למפרט? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  22. היי, התראד האחרון שפתחתי בפורום הזה כבר לא רלוונטי כי סבא שלי לא רוצה לקנות מאייבורי בעקבות מה שהוא שמע (סיפרתי לו כמה סיפורים..) עליהם ( ). אז אני יחזור על השימושיים והכל: אופיס, אינטרנט, סרטים זמן סוללה יחסית גדול משקל: פחות מ-3 ק"ג לא להביא מחשבים מאייבורי. עדיף שזאת תיהיה חנות עם סניף בירושלים אבל אם אין אז כמה שיותר קרוב לירושלים. עריכה: ראיתי את שני המחשבים האלו, תגידו לי מה עדיף... 1) http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm 2) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot דגם: ‎Gigabyte W566U-DC17M+‎ זה דיי דחוף, תודה.

23. Started by MokoLoko,

אני צריך את המחשב בתור מולטיטסקר רציני,הרבה ראם, ושיוכל להחזיק לי הרבה דברים המקביל ולהישאר יציב. בעיקר הרבה חלונות של אינטרנט. המחשב לא ישמש לגיימינג, אולי מידי פעם אני ישחק בו בשביל הכיף עם משחקים מסטים של חברים, או שאני יוריד משהו נחמד מידי פעם...אבל זה לא המטרה העיקרית של המחשב. סתם שאלה...אפשר לקנות בלוטוס פנימי למחשב ? (כיום אני משתמש באחד עם בחיבור USB ) יוצא לי להשתמש בזה לפעמים אז זה יהיה נחמד אם אפשר לקנות כזה דבר פנימי.. אשמח עם תיעצו לי בבקשה (: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 איך המוגן 3 בתור קירור ? אני יעשה אובר קלוק בעתיד...יש משהו שעדיף על המוגן ? מארז: SilverStone Preci…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by erap129,

אני רוצה מפרט שמיועד למשחקים ועבודה גראפית, ועוד שנה בערך אני הולך להחליף לו כרטיס מסך לDX10, ובגלל זה שמתי LIBERTY 400 שאמור להחזיק כרטיס DX10 נראה לי, וגם שמתי כרטיס בינוני -7600GT שיחזיק לי לשנה. חוות דעת בבקשה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי כללי ושימושי מולטימדיה ביתיים (צפיה בסרטים בעיקר). הוא צריך להיות בעל ניידות גבוהה (כמה שיותר קל יותר טוב), ויתרון גדול לאופציה ל docking station כדי לא להסתבך עם חיבורי הכבלים כל בוקר. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך - לפחות 11.6 * משקל רצוי - עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה יתרון ל USB3, ESATA ו HDMI. יתרון גדול ל docking station * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לח…

דיונים חדשים בפורומים