ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
המפרט: מעבד - Intell Petium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3l Conroe Support GP35DS3l זכרונות - Corsair 2GB value select DD2-800 CL5 C2G800 המארז טרנספורמר, + 250X2GB + שדרוג מיועד לעוד HD'ים. כרטיס מסך - HD2900PRO או של ג'קיוב או של ספיר. על המעבד אני שם את ביג טייפון. עכשיו בקשר לספק יש לי ספקות ( ;D ) או ליברטי 400W שיש לו מודלריות. או Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU - 450VXEU אני מתכנן אוברקלוק. המפרט אמור לצאת 3500K. יש הצעות\שיפורים\דעות\ בקשר למפרט אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ויש לציין שנתקלתי בפורום מקצועי עם חברים מאוד חביבים. ברצוני לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב שיתאין לשימושים שלי. עברתי על המפרטים המומלצים אך יש שילוב מסויים של שימושים שארצה שהמחשב יתאים אליהם. השימושים: 1. ניגון תכני HD ו-3D בפענוח חומרה. 2. גיימינג בינוני - גבוה: יכולת לסחוב ולהציג משחקים חדשים באיכותם הגרפית המקסימלית. 3. אני עורך וידאו במקצועי ולכן מעוניין גם לערוך בבית עריכת אונליין, ללא צורך ברינדורים מיותרים, והתמודדות עם רינדורים כבדים בצורה טובה. כמובן מדובר גם בעריכת HD, בעיקר עם Adobe Premiere CS5 אך גם עם תוכנות נוספות (Ulead, Pinnacle Studio וכד'). חשובה ההתמודדות עם תוכנות וקבצים כבדים ובעייתיים יחסית. 4. עבודה גרפית…
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחשב נייד ''15.6 DELL הדור החדש שיא הטכנולוגיה! מחשב נייד Dell מעבד מתקדם T4400, דיסק קשיח ענק 320GB חבילת זיכרון גדולה 3072MB, במגוון צבעים מדהימים לבחירה (ללא תוספת) במחיר שעוד לא הכרתם !! שלל הטבות מיוחדות לרוכשים: * שידרוג ל 3 שנות אחריות (במקום שנה) מתנה !! * אספקה מהירה עד- 3 ימי עסקים ומשלוח חינם ! * מסך "WLED 15.6 ברזולוציית HD לאיכות צפיה מירבית * המעבד החדש Intel Dual Core T4400 במהירות 2.2Ghz * חבילת זיכרון מהירה 3072MB במהירות 800MHZ * דיסק קשיח ע-נ-ק בנפח 320GB * תקשורת אלחוטית BLUETOOTH + WiFi * מצלמת אינטרנט מובנית * כרטיס קול HD כולל זוג רמקולים מובנים * מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Premium 64Bit * הנייד זמין בצבע שחור/אדום/ורוד (טבלת שידרוגים) אני בעיקר…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. לדודה שלי יש את הנייד הזה Dell Latitude D600, היא משתמשת בו בעיקר לSKYPE עם משפחה ואתמול זה נתן לה מסך כחול. היום בדקתי מה בעיה והתברר שיש מלא BAD SECTORS ניסיתי להריץ ריסטור מדיסק כמה פעמים וזה מגיע ל50% וכותב שיש כמה בעיות שלא ניתן לתקן אותם. אחרי זה הצליח לעלות וינדוס, אבל לוקח מלא זמן ואני מאמין שצריך להחליף את קשיח. אני מאמין שזה דיסק ישן IDE של 30 גיגה, האם ניתן להשיג כאלה היום? מישהו יכול להציע לי פתרון לבעיה שלי? אולי יש דרך לחבר דיסק SATA או עפילו SSD במקומו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר משווקים של מחשבים ניידים מתוצרת לנובו שיש להם סניף פיזי בארה"ב, רצוי בניו-יורק, וגם אתר אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון המעבד) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 24'' ברזולוציה של 1920X1080- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עיבוד מידע 2D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב! אשמח להצעות למפרטים למחשב לילדה קטנה. (מסך 22"), כמובן ללא OC, משחקים רק ברמה של FLASH דרך הדפדפן, אולי קצת צפייה בסרטים\תמונות, עריכה מאוד מאוד מינימלית של תמונות. התקציב כולל מסך. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב בשביל אחותי שעוסקת בעיצוב גרפי. השימושים העיקריים למחשב הם תוכנות כגון Photoshop, Rhino ו-Solidworks שירוצו על Windows XP 64Bit (אני רוצה 4GB זיכרון). בתקציב צריכים להיכנס הרכיבים הבאים: 1. מעבד - אני מעדיף לקנות לה Quad-Core עם עדיפות ל-Q9300 מאחר והיא עובדת עם התוכנות במקביל 2. לוח אם 3. זיכרון - 4GB 4. כרטיס גרפי - אני מבין שכרטיס Quadro יכול לתרום משמעותית לקיצור זמן הרינדור ב-Solid וב-Rhino (אם מישהו יכול להרחיב מעט על הנושא אני אשמח). 5. כונן קשיח 6. ספק יציב שיחזיק הכל דבר נוסף. יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים בארה"ב. האם זה משתלם מבחינת מחיר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
- ג'יגה זיכרון -160 גי'גה -צורב DVD lg - אין עדיפות ל amd או intel - אם כרטיס קול לא נכנס לא חובה בנתיים. ללא ציוד היקפי רצוי מksp אם ניתן . תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה במסך,כשאני סוגר את המסך בזמן שהמחשב דלוק , ופותח אותו בחזרה ולוחץ על כניסה לשולחן העבודה , יש מן הפרעות כמו ריצוד עם פסים,גלים כאלו למשך שנייה , זאת אומרת פתיחת המסך לא נקיה בפתיחה , אבל בזמן עבודה הכל פועל 100%, יכול להיות בעית כרטיסיי מסך? רוני
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. המטרה של המחשב זה משחקים (אולי לא הכי חדשים) + עבודה + סרטים התקציב שלי למחשב כ 4000שקל כולל ציוד הקפי מקלדת ... ללא OS (אני מקבל אותה מהעבודה) + מסך בתקציב של 2000 שקל. לגבי מסך אני מבלה מול מחשב המון שעות כך שהדרישה על מסך איכותי מאוד חשובה. התקציב וחלוקתו גמיש כך שניתן להוסיף סך הכל כ 1000 שקל המון תודה אני
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש של חברת LG דגם R405 עם מעבד T7500 , דיסק קשיח 160, כרטיס מסך Nvidia 8400M. הנייד מגיע עם סוללת 6 תאים. הסוללה שלי נגמרת בקצב כזה: במצב ביצועים : שעתיים עבודה במצב רגיל : שעתיים וחצי עבודה. במצב חיסכון : 3 שעות עבודה. האם המצב סטנדרטי? זה משום מה מרגיש לי מעט מאוד זמן עבודה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט הכי טוב שאפשר..... ב-6000 שקל...... מחשב שיהיה לגימרים..... רק מחשב בלי ציוד היקפי =] תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לחברים שישמש לצרכים בסיסיים ולישומי AutoCAD, פוטושופ ודומיהם (2D וגם 3D). התקציב הוא לכיוון ה-3000 עם חריגה אפשרית (אם היא באמת הכרחית) לכיוון ה-3500. [ללא צ. הקפי וללא OC] הדרישות / שאלות - 1. כרטיס מסך לא מובנה - האם זה הכרחי או שאפשר להסתפק בכרטיס שבלוח האם? 2. צורב DVD, דיסק 250, 2GB זכרון, עדיפות ל-Firewire בלוח, ול-DVI בלוח/כרטיס מסך. 3. האם עדיף ללכת על אינטל או אפשר AMD לצרכים אלו? 4. מישהו מכיר חנויות בצפון חוץ מנעה? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם< חבר שלי מחפש ליקנות מחשב נייד ללימודים. הוא מתחיל לילמוד השנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים ומוזיקה. הוא הולך לילמוד הנדסת חשמל ואני לא כול כך יודע אילו שימושים הוא צריך מבחינת תוכנות. )לדעתי לא משהו יותר מהמשתמש הרגיל) הוא מעוניין במחשב של DELL. תודה רבה לכולם על העזרה. אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי עזרה רבה מכם ובעוד כמה פורומים אחרים יש מפרט די סופי, אבל יש עדין כמה שאלות... מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 1095 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB V-Data 2 300 600 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 415 415 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 SYSTEM ASS…
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מפרט: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=606&CatCode=9 רק בלי האחריות. מפריע לי בו שאין TV-OUT. יש איזה דרך לחבר אותו לTV?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב בכ 2000 ש"ח מבוסס INTLE(לא AMD) שיכלול בין היתר: זיכרון 1G, צורב DVDאמין ,ו HD 160 G המטרות של המחשב הם גלישה והורדות סרטים וצפייה בהם,עריכות תמונות ומשחקים בסיסים יחסית. אני רוצה לקנות השבוע אז אשמח לעזרה בהקדם(כולל מחיר הרכבה) עקרונית שתשאר אפשרות לשדרג עם הזמן הבנתי שבחנויות שבעיתונים מוכרים הרבה לוחות אם על הפנים אז תרשמו לי איזה דגם טוב בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין את המפרט למטה. יש לי שני שאולות: 1. האם ספק הכח מתאים? יש לי אפשרות להחליף אותו ב- Silverstone Strider 500W ST50F-ES ללא תוספת מחיר, האם זה עדיף? 2. אני מבקש חוות דעת האם יש משהו שקופץ לעין כלא הגיוני במפרט. מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מארז: באנדל - Redline 01 USB3 + Seasonic 450W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dua…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מתלבטת בין 3 מחשבים. חשוב לי גרפיקה טובה ומחשב מהיר ובאיכות טובה שיישאר להרבה זמן. המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר. תודה רבה!! ויש לי גם שאלה: האם צריך לבדוק איזה משהו בנתונים של המחשב ג\כשי לדעת אם ניתן לחבר אותו לאינטרנט או שכל מחשב ניתן? מחשב נייד Core 2 Duo 1.83GHz Dell דגם: XPS1530 מחשב הדגל של חברת Dell כולל שלט רחוק, קורא טבעת אצבעה לבטחון מקסימלי, דק יחסית לגודלו יפה ומשכנע !!! מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo 1.83GHz T5550 חבילת זיכרון גדולה בנפח 3072MB דיסק קשיח בנפח 250GB מערכת הפעלה Win Vista Home Premium http://www.getit.co.il/Prod/49702/#DelivSelf או מחשב נייד "Sony VAIO Intel Core 2 Duo 4G 14.1 + מגוון מתנ…
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, RPG ו MMO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפ…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימוש: תוכנות כגון: לייטרום,פוטושופ , שיכיל זיכרון גדול לתמונות,אינטרנט,ושיהיה מהיר. זה המפרט שקיבלתי. איך הוא? i5 4/8 gb לבחירה הוספת מחיר 250 שקל וינדוס 7 1tera 430GT 16b כ.ס מסך ספק 500W מארז 2X12 arltic איך המפרט? מחשב טוב
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד 3 שבועות, ואני מעוניין להביא מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (2g). רציתי המלצה לרכיבים שיתאימו למע' חזקה למשחקים. התקציב הוא 2000 שקל = 500 דולר. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך עזרה בנוגע למפרט עד4000 עם ציוד הקיפי כולל מסך איך המפרט שבניתי האם יש משהוא לשפר? תודה שם מוצר כמות מחיר סופי AMD Athlon 64 Bit 3600 Dual Core 65W Socket AM2 Box CPU 1 880 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 345 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 1 629 ¤ 17" Viewsonic E70F+SB Flat Monitor 1 551 ¤ LG GSA-H22A 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 210 ¤ Genius SP- P110 Black Speakers 1 36 ¤ Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card 1 686 ¤ סה''כ: 9 4000 ¤
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל לגבי המפרט: Ryzen 3700x מעבד Noctua NH-U12S קירור למעבד ASUS B450m-a Prime לוח אם Team T-FORCE Vulcan Z 64GB DDR4 3200mhz RAM זיכרון Radeon RX550 כרטיס מסך Antec NX120 מארז Antec VP500P 500w ספק כוח 1TB HDD וכונן SSD Crucial MX100 שירדו מהמחשב הישן שלי ולא מוצא צורך לשדרג. בעיקרון השימוש הכמעט בלעדי במחשב הוא עבודה עם תוכנת עיבוד וניתוח נתונים שמצריכה המון זיכרון ומעבד חזק וכמו שניתן לראות אלה נקודות החוזק של המפרט, השימוש הנוסף למחשב אם בכלל הוא גיימינג קל מאוד ברמת ה-CSGO,FM21,Among us ובאטלפילד 1. בהזדמנות זו אשאל האם RX550 מספיק ל-BF1? לא מח…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-