ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
(רק 2GB או 4GB). לפי כל מה שמצאתי באינטרנט, זה לא נכון. האם זו רמת הידע הטכני במור לוי?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב בעיקר לflight simulator X (פלוס משחקים כמו COD5) ב4K שקל ללא ציוד היקפי. העדפה עיקרית שלי היא foxpc (לא חובה) היות והכרטיס מסך שאני רוצה הוא זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1239 בגלל מחירו הסביר בחנות ובגלל שהמליצו לי עליו. המסך שיש לי הוא benq fp222w ורזולוציה של 1050*1680. OC אפשרי בעתיד אבל חלש-בינוני לכן המחשב צריך להיות מאוורר. שקט לא ממש חשוב לי כי המחשב יכבה ללילה אך כמובן שלא יהיה רועש כמו טרקטור . עדיף מארז יפה. נ.ב. האם אני יכול להגיע לביצועים של הכרטיס שלמעלה עם הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1565 וOC קטנטן?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שעזר לי להרכיב מפרט למשחקים בהודעה הקודמת שלי :-), המפרט שמצויין באותה הודעה בסוף העמוד הוא מה שאני הולך עליו (כנראה בשבוע הבא). לנושא דומה, בן דוד שלי (סטודנט תפרן עם רבע משרה ) רוצה להתחיל ולשחק WOW גם כן, רק שמסיבות מובנות אין לו אפשרות להשקיע בתקציב נורמלי אפילו. לבנתיים הוא משתמש בנייד שבקושי מריץ סרטים :-\. במזל, המשחק WOW לא דורש יותר מדי, אז חשבתי להרכיב לו מפרט בעצמי ולראות אם זה ילך או לא. זה המפרט הכי זול שהצלחתי למצוא, שכולל בתוכו רק 1GB זיכרון וכרטיס מסך שמובנה על לוח האם. אין ספק כוח כי אני מתכוון לתת לו את שלי שזרוק בצד, HEC 300W (אני משער שהוואט יספיק למפרט חלש כזה). AMD Sempron (LE-1100) 1.9GHz (45W) 256KB Cache - [AM2]- RETAIL - קי…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ראיתי במספר אתרים [ביניהם לנובו ארה"ב] מספר סוגי רזולוציות ביניהם: T400: WXGA (1280x800, 98dpi, 185+ nit) WXGa+ W/leD Backlight (1440x900, 129dpi, 200+ nit) T500: WSXGA+ (1680x1050, 129dpi, 200+ nit) WXGa W/leD Backlight (1280x800, 129dpi, 200+ nit) מה שאני שואל הוא: האם כל מסך ברזולוציה הגבוהה בדגם 14.1 הוא לד, או אם יש + במפרט? וכנ"ל לגבי הדגם T500, האם כל מפרט עם הרזולוציה הנמוכה הוא לד? כי יש מפרטים שכתוב שבדגם מסויים זה לד ואותו דגם, באתר אחר, לא מצויין אם זה לד. תודה מראש על העזרה,
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מה ההבדל בין שתי הסוללות האלו. סוללה 8800 mAh לבין סוללה 4400 mAh. אני מחפש סוללה למחשב הנייד שלי hp dv5164ea ואלו שתי הסוללות שמצאתי בחו"ל לקנייה. האם שתיהם יתאימו למחשב שלי ? בסוללה שיש לי כרגע רשום 10.8V --- 4.0AHr זה מה שמצאתי שרשום על הסוללה שמתקרב למה שיש למעלה. שתי הסוללות רשום שה Voltage שלהם הוא 10.8V השאלה האם שתיהם יתאימו לי ומה ההבדל בניהם. האם הגודל שלהם שווה ? מבחינת משקל וכו'. מה שווה לקחת מבין השתיים אם ההבדל במחירים מגיע ל 30-40$ ?
-
- 5 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אז ככה יש לי גם הרבה שאלות בבקשה תקראו עד הסוף ותענו תודה. צריך מפרט עד 5 אלף אפשר לחרוג טיפה לא יותר מדי 200 שקל+- הייתי מעוניין ב CROSSFIRE של HD4850 , השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים וFPS. HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שניים כאלה. CROSSFIRE. או 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E שניים כאלה. SLI. GTX 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E אחד כזה. המליצו לי על ה HD4850 אבל אמרו לי שיש בו הרבה באגים ולא כדי להתעסק איתו. בקשר לכותרת מפרט עד 5 אלף כולל אחד מהכרטיסים האלה ומה שרשמתי CROSSFIRE או SLI להכניס במפרט,למעט ה 260GTX כי הוא יקר בסביבות ה 1300+- ללא כונן דיסקים,ומארז את ה GURDIAN משהו כזה של NZXT. ועוד שאלה קטנה מה עדיף Q6600 או E…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש עקב גסיסתו ההדרגתית של מחשבי הנאמן בן ה7 שנים... לצערי הרב, הן מבחינת זמן והן מבחינה כלכלית אין ביכולתי לעמוד במחשב יקר ומגניב ולכן אני מכוון למשהו יותר זול אך אמין... השימוש שלו יהיה בעיקר משחקים, לא חייב להיות המשחקים הכי חדשים ברזולוציה הכי גבוהה... גם אם אני אצטרך להריץ אותם ברזולוציה יותר נמוכה ואפילו הנמוכה ביותר, העיקר שהם ירוצו חלק ונחמד ולא יתקעו לי כל שניה ויגרמו לי לחשוב מחשבות בהן מעורבת צניחת המחשב מחלון חדרי... בכל אופן, המחשב צריך לשמש גם לשימוש יומיומי של גלישה באינטרנט והורדה שטויות... עכשיו, אין לי שום צורך בציוד היקפי, לא מסך לא עכבר לא רמקולים ולא כלום... כמו כן, הנפח של ההארד דיסק לא חייב להיות כזה גדול כי השניה קני…
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
את המפרט אפשר למצוא פה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ED50000&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ובנוסף ישנה אפשרות להרחיב אחריות לשלוש שנים עבור 600 שח. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם אני מחפש כרטיס טלויזיה, ננעלתי על זה... חיפשתי המון ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים אותו, לא בארץ ולא בחו"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי או להמליץ על חלופה ברמה גבוהה כמו הכרטיס מלמעלה חובה שיהיה שלט לכרטיס טלויזיה תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
זה דרוש? , עם כן אז לכמה זמן? עם לא אז מותר ישר להוציא מהקופסא , לחבר לחשמל ולהתחיל לעבוד בזמן שהוא מטעין בפעם הראשונה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P5GDC PRO, אני רוצה לשפר את המחשב שלי, כאשר אני רוצה לקנות מעבד חדש, כרטיס מסך חדש וזיכרון ram אבל אני לא יודע אם הלוח אם יגביל אותי או אם הוא מתאים לכרטיסי מסך או למעבד החדש. ככל הנראה אני יקנה את הכרטיס מסך geforce 9600GT או ATI HD4870. לגבי מעבד אני דיי מתלבט אם מישהו יוכל להציע לי כרטיס מסך ומעבד טובים שיתאימו ללוח אם ושינועו שניהם ביחד סביב ה-1000 שקל. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום חבר שלי טס לארה"ב שבוע הבא והוא רוצה לקנות לעצמו מחשב. הוא טס הרבה והוא מחפש מחשב שיהיה לו בעיקר לאינטרנט משחקים כמו פיפה וסרטים. הבעיה כמו שראיתי זה עם אחריות ברוב המקרים , קראתי שמישהו קנה את המחשב שלו ברשת best buy ועשה שם אחריות של החנות ב-150 $ הוא רשם שבמקרה של תקלה הוא הולך לכל חנות מתקן ופשוט שולח חשבונית, מישהו מכיר את זה יותר לעומק? אם לא איזה מחשב מישהו מכיר שבטוח יש לו אחריות ויכול להמליץ עליו? יש שם עכשיו הרבה מבצעים טובים בטח גם בגלל זה נפתחו בזמן האחרון הרבה הודעות מישהו כבר נתקל במשהו מעניין? לגבי גודל המסך הוא דיבר איתי על 15.4 אבל נראה לי שאני ימליץ לו על 14 שהוא יותר נוח וקל. איך הסוללות של ה14" הם מחזיקים יותר זמן בדר"כ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש (נדהמתי מהמחירים הזולים) חוו דעתכם על המפרט והאמת שאני עזרה בבחירת מארז טוב! מעבד:intel 2 quad cure q6600 לוח אם:Asus P5Q כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 9600GT צורב:Pioneer DVR-116D זיכרון פנימי:DDR2 4 G Kingston הצעות שיפורים ורעינות יתקבלו ברכה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על המפרט. הורכב בKSP. לוח אם נבחר בגלל RAID. שימושים עיקריים - אינטרנט, לימודים ומשחקים CS, COD, NHL מה אתם חושבים? שיפורים? בעיות?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בגלל מגבלות מקום המארז שבחרתי יכול להכיל ספק של 250W בלבד, מעוניין לדעת אם המפרט הקליל שבניתי מתאים לספק הנ"ל-מעוניין במחשבון הרכיבים מעבד-5200 אינטל לוח גיגה בייט G45 2g זכרון צורב 500G HD סיגייט מארז של HEC עם XPE 250SRT-FLEX תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין בנייד לצרכי גלישה באינטרנט אבל שיהיה באמת תותח במשימות הגלישה בלי תקיעות אני הולך לחרוש עליו בלי להתחיל לסגור ישומים .לא משתמש בתוכנות גראפיים .אני אשתמש בתוכנות כמו GOOGLE EARTH למשל.אבל אני רוצה שהוא יפעיל כמה יישומים בפת אחת.לגבי משחקים לא הולך לשחק משחקים כבדים .מקסימום FIFA 2008 .לגבעי סרטים אני יחבר אותו על הLCD לניגון סרטי HD .מבחינת תקציב לא חשוב .העיקר שהנייד ימלא את תפקידו במשימות האלה ולא יותר מזה.מה בנייד המומלץ במינימום הוצאות לצרכים האלה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כתבה מ Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3632367,00.html
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי") מעבד - I7 920 לוח אם - asus p6t deluxe הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן) כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן) כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?) קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב. זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט. מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וט…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה. ברשותי מחשב P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה מעל לשש-שבע שנים [נקנה כחדש והורכב בזמנו בהמלצת דרי פורום זה]. היום הבנתי סופית שהוא הפך להיות בית קברות לאלקטרוניקה. המחשב נתקע פה-ושם ("קופא"); וכל הנסיונות שלי להחיות אותו או אפילו לברר מה מקור הבעיה עלו בתוהו. לפיכך החלטתי שעלי להתחדש במשהו נחמד יותר. לצערי, העניין שלי בחומרה ירד משמעותית בשנים האחרונות, והפעם איני מתכוון להשלים את חוסר הידע שלי ולברר בקשר לכל חלק וחלק או לנסות להרכיב משהו" טוב", אלא פשוט לקנות מחשב מוגמר וסביר מאחת מהיצרניות/חנויות הגדולות ולסגור עניין. בשביל לא להיות לקוח הדיוט לחלוטין, ובגלל שאני זוכר מה טיב הפורום, הייתי רוצה לשאול: התקציב שלי עומד בערך על 4,000 ש"ח (אלפייה לכאן או לכאן).…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב2000 ש"ח(מזומן)למטרת OC בינוני ולמשחקים כבדים כמו GTA IV שיעבוד לפחות על דרישות המינימום ואני לא צריך ציוד הקפי. הינה המפרט שבניתי תגידו לי מה לשפר : מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: ASUS P5QL ¤479 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GV-R467D3-512I - RETAIL ¤474 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤85 מארז: THERMALTAKE SOPRANO (SILVER+WINDOW) VB1000SWS w/o PSU ¤393 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ¤191 *הספק כוח לא בטוח אני קונה (יש לי ספק ישן רק שאני לא יודע כמה וואט הוא ,אבל הוא שקט מאוד ויש לי את המחשב 4 שנים ולא היו בעיות עם הספק אני רק לא יודע אם זה יתאים…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה עדיף? מה טוב יותר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך לבחור נייד אחד מבין הארבעה שאפרט כאן, הייתי שמח אם הייתם מדרגים לי אותם, מי הכי טוב, מי שני הכי טוב, ואם אפשר פירוט בסיסי שלי למה. אני לא מתמצא בפרטים כמו זמן סוללה ועוד נושאים שקשורים לניידים, הייתי שמח להתייחסות לכרטיס המסך, למעבד. אני יודע שהשני פחות חזק, מצד שני גם ה - Dell לא חזק מדי מבחינת מפרט. תודה ! נייד ראשון: Acer Aspire 6930G-583G25MN T5800 2.0 3GB 250GB Geforce 9300 256MB נייד שני: Acer Aspire 5730Z T3200 2GB 160GB GMA 4500X נייד שלישי: Acer Extensa 5630G T5800 2.0 2GB 250GB ATI HD3470 נייד רביעי: Dell Inspiron 1525BK/BL/R/G 580 T5800 2.0 2GB 250GB X3100 תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט מחשב של גיימינג עד 5.5K המטרה של המחשב היא משחקים כבדים ושיעבדו על רזולוציות גבוהות בלי שום בעיה... ללא ציוד היקפי... חשוב שהיה קירור ושהמחשב היה שקט. נ.ב יש לי מסך דק "17 עם זה עוזר דרך אגב בשביל משחקים מה עדיף לי Intel Core 2 Duo או Intel Core 2 Quad ? תודה רבה לכל העוזרים...!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה ואיך הוא ביחס למחיר שיצא בחנות?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-