עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מעבד I7-4770K ולוח אם ASUS Z87 DELUXE. אני מחפש מפרט להשלים אותם לחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גלישה מרובה, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). את התוכנות הרגילות. לא משהו מפוצץ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by asaf999,

שלום לכולם אני מועניין לקנות מחשב חזק מאוד מאוד!!! איפה יש חנות מחשבים שמוכרת מחשבים חזקים מאוד באזור המרכז תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. מחשב לשימושים כמו סרטים, מוזיקה, אינטרנט. לא למשחקים ולא לתוכנות עריכה כבדות. חשוב שיהיה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומסך יחסית גדול. אם אפשר גם תמליצו על חנות טובה לקנייה, לא KSP ואייבורי. אני רוצה לשלם אקסטרה 200 שקל ולקנות בלב שקט.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. חבר שלי אמר לי שזה המקום עם האנשים שמבינים הכי הרבה במחשבים אני באתי לבקש טובה להגיד לי מה חסר לי במארז והאים הוא בסדר.. -------אני רוצה להרקיב QUWAD זה בסדר? מה חסר========= הוצאה כספית לא עיניינית בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים וכונן CD יש והשימוש במחשב הוא למשחקי רשת ואינטרנט ודברי פנאי כאלה כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI לוח אמ שתומך בQWAD מבית היוצר של INTAL Intel BLKDP965LTCK Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair יקר אבל אדיר 2 כאלה צר…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 וקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש אותי גם למשחקים ( לא בטירוף אבל אשחק) גם לעריכת תמונות, ו... עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע ללא מסך אבל אשדרג כנראה ל 2k 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט (יהיה בחדר שינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחייב RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

6. Started by zone glide,

בעקרון חיכיתי לרייזן 3 החדשים אבל לא יצא לי לקנות כל כך מחשב... הבנתי שעוד כמה חודשים יוצא כבר הדור הבא ומדברים על פלטפורמה חדשה לגמרי... גם ברייזן 3 הבנתי יש הרבה פעמים שהמעבד סתם מתחמם ולא בטוח שעדכון הביוס פתר את זה.. אני גם חושב על הדור הבא של כרטיסי המסך וגם DDR5.. ידוע מתי יהיה את אלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avi-g2005,

שכולל מעבד,לוח אם,כ.מסך geforce,מקלדת רגילה,עכבר אופטי רגיל,מארז 500 וואט,צורב דיוידי,120g,1g-ram מעבד של אמד ,לוח אם של אסוס,וזהו אני חושב אם תצטרכו עוד דברים כדי לעזור לכם לבנות את המארז תכתבו. נב,מאזור המרכז שיהיה,תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 במידת הצורך ניתן לחרוג כי הכוונה היא גם ככה לקנות בחו"ל או באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, Photoshop, vegas, premiere, צפייה בנטפליקס, תוכנות עריכה שונות ותוכנות לסטודנט (MS) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב (למידה בכיתה ועבודה במשרד) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  9. שלום! קראתי את מדריך הניידים מחו"ל בנעוץ. שאלתי היא האם באמת משלמים רק את המע"מ?!?!? אין מכס כלל!?! האם המע"מ הוא מהעלות הרכישה בחו"ל או מהמחיר שתמחירו בארץ?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. אהלן, מקווה שתוכלו לעזור לי עם רכישת נייד. הLG בן ה5 נפח את נשמתו. אז ככה: * מטרות המחשב? - שימושים שותפים, אופיס מיילים ומשחקים קל עד בינוני. לא קרייסיס על FULL. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, לא יוצא מהבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, תמיד מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - אפשרי, לא צריך משהו ספציפי. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה יהיה נחמד, 320 גם בסדר. * צורב DVD? לא חובה, יש חיצוני. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן שתיהיה אחריות מקומית טובה ואפילו אפשרות להאריך מעל השנה הדיפולטית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בנוסף, מה שכן חשוב לי זה איכות המרכב ואיכות המסך, אז אם לאיזה חברה יש יתרון בזה נא להציע. תודה מרא…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד חדש. מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף בין 3000 ל3500 ש"ח (אלא אם כן ההבדל הוא עצום) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כ"כ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 GB נראה לי סביר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור השרון

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by bissli82,

שלום, ברשותי asus v1s ישן בן כ-4. לפני כמה ימים חזרתי מחודש בחו"ל ולהפתעתי הוא אינו נדלק, כלומר לוחץ על הכפתור ויש אור בכפתור יש אור גם בפנל הקדימי הקטן, אבל אין תצוגה ושום דבר בעצם לא קורה מעבר. בדקתי גם בלי סוללה גם עם, רק ספק, תחנת עגינה וכו'. פתחתי אותו להביט פנימה והמאוורר שלו מתחיל לעבוד אחרי כדקה בערך מרגע ההדלק, אבל שום נורות אחרות לא מאירות, הוצאתי את הזיכרונות אפילו ואין צפצוף ואין שום דבר, הביוס מסרב לעלות והתוצגה חשוכה. לוח אם הלך? ספק? אינברטור? קראתי לנסות לנתק סוללה וחשמל וללחוץ על הכפתור כדקה ואז לנסות לחבר ולהדליק, לא עזר. רעיונות נוספים לפני שהוא הולך לפח? שווה להשקיע בתיקון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hatul,

רופא שאני מכיר מחפש המלצה למחשב. המחשב צריך להריץ תכנת הדמיה שהדרישות שלה הן מעבד i5 ו־4G‏ RAM. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אפשר בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס והצגת הדמיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנה של הדמיות שדורשת מעבד i5 ו־4G זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shay27,

טוב אחרי הרבה חיפושים בפורום באינטרנט והתייעצות עם חברים הגעתי לדגם הסופי של מה שאני רוצה. [h=1]Dell New Inspiron 14 5000 5447-45108G1HATW8[/h]http://ksp.co.il/?store=holon&uin=22973 אז לפני שאני קונה אני רוצה לראות מה יש לכם להגיד על המחשב ? איכות הדגם? איכות מעבד? איכות סוללה? איכות WIFI? כרטיס רשת ? איכות מסך? איכות כרטיס מסך? אני מקבל 3 שנים אחריות על המחשב. איך האחריות שלהם? מי נותן את האחריות של DELL בארץ? כל דבר אחר שכדי שאני יראה לפני שאני קונה אותו? [h=1][/h]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יש רצון לא לחרוג מ 2k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי סטנדרטי לזוג מבוגר - גלישה, סרטים, אופיס וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה ומתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט בעיקר כרגע) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, המחשב בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא ענק מדי ובלי אורות מיותרים, נושא האורות לא קריטי בגדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

18. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1663 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤554 מארז: Coolermaster CM 690 Black RC-690 כמות: 1 - מחיר: ¤457 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤48 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤443 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 - מחיר: ¤96 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מ…

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  19. שלום לכולם בבקשה שילחו לי תגובות בנוגע למפרט הבא ואם ואיך אפשר לשפר בתחום המחיר 4500... AMD 3200+ 1MB (s-939) athlon 64 - 1330 Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB +S-ATA +Raid - 560 Kingston pc 3200 256 400Mhz 2.5 - 230x2 WD 80GB S-ATA 7200RPM - 380 G-Force (gigabyt) 6600GT 128MB DDR3 - 1250 מארז מידי משהו סבבה עולה כ 200 creative sbs370 - 150 מקלדת של מיקרוסופט ועכבר אופטי ב 110 וכולל הנחות והכל יוצא 4000 ככה.....אז תגידו איפה אפשר לשפר ואני מעדיף להישאר בסביבות המחיר הזה(ה4000) כי אני גם רוצה להוסיף עוד רמקולים... וכל השאר יש כבר אז לא לדאוג.. תודה לכל מי שיעזור !

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום, אחרי שעברתי על דפים רבים בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק לצרכי, החלטתי לפרסם פה הודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב המקסימלי הוא 4000, ללא שום חריגה. זהו בהחלט הסכום הסופי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם: CS4 - Premiere, Photoshop & After Effects Cubase 5 רינדורים של אפקטים מ-Boris ותוספים אחרים של After ו- Premiere מבחינת שימוש, זה לצרכי פרנסה אמנם, אך לא אינטנסיבי, כלומר, זה מן עבודה מהצד שכזה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא (מאובזר כראוי...) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צור…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by דורון220,

שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב (ללא צורך בציוד היקפי) מחיר עד 4000 ש"ח. מטרת המחשב לגרפיקה ללא אנימציה פיתוח לWEB ושימוש בכל תוכנות אדובי. מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הערותכם והצעותכם יתקבלו בברכה. תודה מראש מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black …

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. אהלן חברים, שבת שלום. אני חדש פה ואני שוקל להחליף את המחשב הנייד שלי, Dell Inspiron N5010, למחשב נייד חדש תוצרת Dell. המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר כמעט 4 וחצי שנים והייתי מרוצה ממנו מאוד מאוד. לאחרונה המחשב התחיל להיות איטי, התחילו לקפוץ פופאפס (כנראה ווירוס), וכנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש לראש ואני חושב להחליפו במחשב נייד חדש עקב הרצון להשתדרג במחשב קצת יותר חזק על מנת להריץ כמה משחקים פשוטים ואת המשחק שאני מתבייש שפספסתי אותו כל כך הרבה זמן- GTA4. יצא לי לשחק בו ממש בקטנה אצל חבר ואצל משפחה אבל לא יצא לי ממש להיכנס למשחק הזה ועכשיו אני רוצה להתחיל אותו, מאוד רוצה. האם מחשב נייד חדש יכול להריץ אותו? יש לציין שמלבד המשחקים הבוד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום חברים יש לי נייד LG E500 עכשיו הוא מזהה לי רק 1 גיגה זכרון למרות שיש לו 2 גיגה לקחתי צ'יפ חדש של קינגסטון 667 של 1 גיגה וגם צ'יפ אחר של 2 גיגה ועדיין מזהה לי רק 1 אותו דבר עשיתי עם סמסונג יחידה של 1 ויחידה של 2 לבסוף החזרתי את מה שהיה מאז ומתמיד מה צריך לעשות? זתומרת בכל מה שקשור לתוכנה כדי שמעשית הויסטה תראה 3 גיגה? החלפת זכרונות זה plug and play או שצריך לעשות משהו לאחר ההחלפה? אני אובד עיצות ובלי אחריות יותר תודה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. שלום רב חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לעצמי אשר ישמש אותי למשחקים ואינטרנט בעיקר. הדגם שהרשים אותי לדעתי והכי מתאים לי הוא: Toshiba Satellite P100-425 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=125209 ברצוני לדעת מה דעתכם על המחשב הנ"ל ולדעת האם הוא מתאים והאם אני יכול למצוא דגמים מחברות אחרות אשר יתאימו לצרכיי. נקודות חשובות: 1. צריך להיות בעל כרטיס מסך טוב 2. מעבד חזק 3. מסך 17 אינצ'. 4. סכום השקעה מירבי: 6500 ש"ח תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. מחשב בעיקר לעבודות תיכנות (VS) , קצת למשחקים (Fifa,NBA ומשחקים ברשת) וגלישה ברשת. עדיפות מעבד אינטל , זיכרון 2 ג'יגה ,דיסק קשיח 250-160 ג'יגה ובלי ציוד היקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.