ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט על פי הפרטים הבאים: 1. תקציב מקסימלי - 4000 ש"ח. 2. שימושים צפויים למחשב - עבודה משרדית, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה על WORD ו POWERPOINT 3. ציוד היקפי - מסך דק 19 אינטצ'. 4. אין צורך במערכת הפעלה. 5. ההארד דיסק צריך להיות גדול (לפחות חצי טרה). תודה מראש, עידו
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים הגעתי לפיינל 2 1) Toshiba Satellite L500 - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13149 2) Dell studio 1555 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 צורכי המחשב: פיתוח תוכנה, אנטרנט וקצת משחקים. מי מחזיק יותר זמן סוללה? של מי אחריות יותר טובה? אמינות? העדפותכם? מה אתם אומרים? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקבל מפרט ללא כ.מסך וללא כ.קול מכיוון שיש ברשותי את כרטיס הקול אחד של קרייאטיב כזה טוב ועוד כרטיס מסך מדגם eVGA 8800GT 512MB SuperClocked ואני אהביה מעוניין להתקין אותם על המחשב החדש כרגע יש לי מחשב מאוד חזק רק שהוא עושה לי בעיות איתו אז כנראה שעדיף שאני יעיף אותו ויביא אחד אחר במקום הכאב ראש מי שמעוניין זה המפרט הנוכחי שיש לי כרגע E6750 כ.מסך שצויין למעלה ASUS P5B-SE 4 ג'יגה ראם של קינגסטון 800MHZ מארז+ספק 6A19 קירור למעבד AC 7PRO ( לא המחשב מעולם לא עשה OC פשוט בשביל הטמפרטורות שמתי ) 450GB ב-3 הארדיסקים כ.קול של קריאייטיב אבל עכשיו למפרט המבוקש אני מחפש מפרט בין התקציבים 2K לבין 2.3K אפשר לחרוג טיפה טיפה אם אפשר לא בכלל אני מחפש מערכת שתחזיק…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים והמחירים במפרט המחשב הבא שהציעו לי. המחיר הבסיסי ללא השידרוגים: 5472 ש"ח המחיר לאחר שידרוגים: 7582 ש"ח ההצעה הבסיסית: מעבד - Intel Core I5-2500, 3.3Ghz, LGA 1155, 8MB Cache לוח אם - Gigabyte GA-H67M-D2-B3, Micro ATX LGA 1155, Audio 7.1CH, Lan 1G, DimmX2 DDR3 1333, USB2.0 x14 דיסק קשיח - Western Digital 10EARS Sata2, 64MB, 1TB זיכרון - 4GB (2X 2048MB) DDR3 1333Mhz Kingston כונן אופטי - DVD-RW X22 LG מקלדת / עכבר - סט מקלדת מולטימדיה / עכבר אופטי Microsoft USB כרטיס קול ורשת - מובנים. מארז - מארז גיימר Humer/Syclone ספק כוח - SeaSonic 430W רמקולים - Logitech 2.1 17W RMS S-220 OEM מסך - Mag 24"W LED H2400, 1:50000, 1920X1080, 2ms, DVI, S…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כל דבר שאני קונה של מיקרוסופט או לוגיטק נהרס כמו שעון אחרי שנה עד שנה וחצי. אשמח להמלצחה. לא גיימרים ולא עיצוב מתחכם. פשוט ואלחוטי. אגב, האם כדאי להזמין דבר כה מחו"ל? מקלדות עם עברית זמינות לרכישה מחו"ל או שאין דבר כזה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל בגודל מסך מסוג זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אין צורך אבל לא יזיק. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא בהכרח, אבל רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים כבר יש -קופסא בלבד תודה.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מפרט מבוסס על מערכת השבבים הרשומה מעלה - המטרה: Vista Media Center שיוכל להריץ 1080P ללא בעיות. ..זה הכל, תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 6,500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות את הרכיבים הבאים. לוח אם. מעבד ש"ח IVY BRIDGE . זכרון 2 סטיקים של 4 גיגה. מארז שקט . קירור למעבד צד שלישי . כרטיס מסך. צורב . עדיף בחנות KSP חולון .[קרוב לבית] מטרת המחשב לשימוש כללי. אופיס .משחקים .אינטרנט. התקציב גמיש 5000-6000 תודה מראש איציק.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני רוצה מחשב שיהיה מחשב רשת, עם הרבה זיכרון, שיעבוד הרבה זמן בלי שיכבו אותו עם הרבה אפשרויות בלוח אם 2 יציאות רשת , WLAN וכו.. לא חשוב שקט , זיכרון לפחות 2 טרה +. כל זה בתקציב של 4000 שקל ללא חריגה אולי ממש קצת אם זה יהיה הרבה יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני ואחיי מחפשים מפרט למחשב חדש המיועד למשחקים קיימים וגם חדשים ומעט משחקי און ליין.לשלושתנו ידע כללי אך לא מעמיק ונשמח על כל עזרה. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך בשימחה אך עדיפות לביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קיימים בשוק וחדשים,שימוש בסיסי אינטרנט,סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סידרת the sims 3 כולל ההרחבות למינהן, סידרת Crysis ,סידרת Mass Effect, סידרת assasins creed, Battkefield 3 וכו. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב המיועד בעיקר למשחקים. התקציב הנתון הוא 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי, כולל צורב, HD של 160 GB תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מטרות המחשב: תכנות בסביבות ב Java ו .Net וandroid אני מחפש מחשב שיעלה את הסביבות עבודה ממש מהר ושיתמוך בהרבה טאבים של כרום והרבה תוכנות שרצות ביחד. חשוב גם שיהיה נוח וקל יחסית ושיהיה מסך מגע. אם אפשר שיהיה חזק מספיק בשביל לשחק Need for speed או GTA V בגרפיקה בינונית זה תענוג. גודל המסך: כזה שמספיק יהיה נוח לתכנת 15.6 זה מספיק או שצריך 17? רזולוציית המסך: נראה לי חשוב שיהיה 1080p לכלל החוויה - תקנו אותי אם אני טועה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: שיהיה נוח להליכה ברגל עם תיק גב האם נדרש זמן סוללה ארוך: מאמין שעדיף כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI וUSB 3 Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מ…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי חיפושים נרחבים בגוגל מצאתי שכדי להריץ את אובונטו 10.04 באופן הטוב ביותר כדאי לעדכן את הביוס של הנייד. מצאתי מדריך פשוט למדי ואף קראתי באתר הרשמי של MSI, אך נתקלתי במספר סתירות וכידוע BIOS הוא דבר עדין ביותר. אי לכך, אשמח להתייעץ איתכם בנושא. הלינק שמצאתי הוא: http://www.ehow.com/how_5601002_update-bios-msi-wind.html והוא פשוט אומר להריץ את FALSH.BAT על הווינד, אבל באתר של MSI כתוב שצריך להעלות את זה על וUSB ולהתקין מDOS. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=50 הוא מפרט טוב, כלומר האם הוא מתאים גם לעבודה ביתית, כלומר יעבוד כמו שצריך , זה מחשב לא ממש למשחקים יותר לאינטרנט ועשיית עבודות, פחות משחקים? וגם מהיכן המחירים לקוחים?, באיזה חנות אני יכול לקנות את המחשב במחיר שהם כתבו במפרט? זיגזג? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם אני זקוק למפרט עד 4000 ש"ח למחשב כולל מסך LCD 17 חשוב לי להדגיש שהמחשב לא מיועד לביצוע OC ושזה מחשב לנוער שבעיקר משחק איתו אשמח לקבל מפרטים אני מעונין ללכת ל IVORY אם מפרטים מהאינטרנט כי הבנתי שהם מתחרים בכל מחיר בתודה רבה אמיר
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל והמחשב מיועד למטרות משחק ועבודה קלילה אני מועניין במסך שטוח . מישהו יכול לייעץ לי בבקשה איזה מפרט טכני יתאים לי במחיר הזה, ואיפה יהיה לי הכי זול תודה רבה, יואב
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחיר שמוכן לשלם: פחות או יותר 4150 ש"ח. * המון - צפייה בסרטים ומוזיקה. * כותב הרבה מאמרים במחשב בנסיעות באוטובוס. * בלי מערכת הפעלה * חיבור ל-אינטרנט קווי + אלחוטי למקרה הצורך. * פחות משחקים. * מתקן שמחברים את המחשב הנייד והוא מתאים לבית שמחובר אליו המטען+העכבר+המקלדת+רמקולים וכ'ו... דרישות חומרה מינימום: dual core 2.0++ 2GB זיכרון 160GB 15.4 מסך מחשב שראיתי אבל לא יודע: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2802&category_id=7ec2592508a6c040348f197185c05b59&
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב לשימוש משרדי , אבל עדיין אני רוצה שהוא יהיה חזק (הכל חוץ מהמאיץ הגרפי) HD לפחות 300 ג'יגה ואני מאמין שעדיף אינטל. כמו כן , אני צריך המלצה על איפה לקנות את המחשב בחיפה (לא KSP!!!!!!) תודה רבה על העזרה חברים. עריכה : עדיף שהלוח אם יתאים למעבד e6300 שיש לו SOCKET 775 כי אולי אני אקנה לעצמי מעבד חדש ואת שלי (e6300) אשים במחשב הזה
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום ... אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים משחקים וכאלה .. יכול להיות שאני ארצה להפעיל כמה תוכנות של גרפיקה ועוד לעשות דברים במקביל המחיר שהקצבתי לעצמי הוא עד 4000 (אפשר לחרוג בעוד 300 שקל) לאחר שראיתי מספר מחשבים חשבתי אולי המפרטים הבאים: 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1330ej כולל מסך HD + HDMI וכ. מסך ATI 4650 + מע' הפעלה WIM 7 מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6600 2.2GHz דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 4650 עם זיכרון ייעודי 1GB DDR3 חבילת זיכרון 2048MB DDR3 צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 חיבורים ויציאו…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://sysbuild.corsairmemory.com/report.aspx?id=2
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לבניית מפרט למחשב סלוני. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט סדרות וסרטים (גם בHD) OFFICE 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר המתאימים למערכת סלונית. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקים צורב כרטיס טלוויזיה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך בכונן קשיח אחד בלבד בגוד…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-