עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי מפרט למחשב, איך הוא? לצורכי משרד (דפדפן,office,סרטי HD) *הארד דיסק- אני לוקח מפה איזה הארד דיסק IDE ישן של WD שיושב לי פה, דגם מאוד ישן (40GB), יכול להיות בעיית תאימות עם הלוח? *מארז- משיג בנפרד מעבד: AMD Athlon X3 435 2.9Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪340 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 כונן אופטי: Samsung DVDRW SATA x22 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪1047

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by marcovitaly,

שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משחקים עד עשרת אלפים שקלים, לא כולל ציוד היקפי. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? UNREAL TOURNAMENT 3 HALF-LIFE 2:EPISODE 2 MASS EFFECT 3 BIOSHOCK 2 FARCRY 2 HALO 3 MODERN WARFARE 3 FALLOUT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על מסך רחב 24". לא יודע מה הרזולוציה. מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת,…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם כדאי, אפשר. עד 3000 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ריבוי תוכנות (אינטרנט ואופיס בעיקר), עריכת וידאו בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080, מסך 22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. אני חושב לקנות את אחד הדגמים שלהם, ומעוניין לשמוע את דעתכם יותר בעניין השירות והעמידות של המחשב ולא המפרט(אם כי יהיה נחמד לשמוע על מפרטים עדיפים) קישור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5686&CatCode=315 תודה על התגובות.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by alphandor,

אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by Rbix,

שלום לכולם, אשמח בבקשה לכונן DVD חיצוני שישמש גם כצורב למחשב נייד. אני ממש לא מבין בדגמים שיש בשוק וחשוב שיהיה זול ואמין. תודה

7. המחשב על כל פרטיו והכסף הוא משהו שאני מודע לו אבל אני לא יודע איך MSI מבחינת לפטופים בארץ.. הם מתקלקלים הרבה? שהם מתקלקלים יש לאן לפנות? הם מהירים? טובים? בעיקרון העצה היא על כלל הלאפטופים של MSI. תוכלו לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by freakagnux,

שלום ב2008 קניתי מחשב מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-X38-DS4 כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX למרות שבמשך מלא זמן הוא היה מצויין הגיע הזמן להשתדרג קצת בגדול הצרכים הם גיימינג ותכנות אין צורך בכלל בציוד היקפי האם יש טעם לעשות שדרוג של המערכת הקיימת בנגיד 2000 ש"ח או שעדיף כבר לקנות משהו חדש בתקציב של עד 4000? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  9. מחשב למשחקים וסרטים איכותיים, השקט לא משמעותי, לא מעוניין בOC (לא מבין בזה). התקציב הינו עד 3500 ש"ח כולל מסך שאני מעדיף שיהיה 23". 1. תקציב:3500 ש"ח להשתדל לא לחרוג, מקסימום עד 100 ש"ח. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. תוכנות: לא משהו מיוחד שימוש רגיל, WIN7,אופיס. 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 23" 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים,צורב. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM. הנה המפרט שאני בניתי: הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Cooler Master E…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי עם המפרט הבא: E6300 GIGABYTE 965P-S3 7950GT G.SKILL 3GB Sunbeam Transformer אני מתכוון להחליף הכל מלבד הזיכרון שמספיק לי בינתיים ומטוס הסילון (המארז) שאני מבקש בשבילו רק המלצות למאווררים חדשים ושקטים. הדרישה היחידה היא למעבד i5 בלבד בראייה עתידית. 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית וצפייה בתכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - זיכרון, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. יש לי מכר בארה"ב שעוד מעט מגיע לארץ. הבדלי המחירים הם משמעותיים בין הארץ לבין ארה"ב (Los Angeles)? שאלה נוספת שיש לי היא: איזה חברות נחשבות לאיכותיות והבטוחות ביותר בתחום המחשבים הניידים (והאחריות בפועל)?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום, מחפש מחשב נייד 13 אינטש לעבודה משרדית - אינטרנט, וורד, פאורפויינט (במצגות עתירות גרפיקה ושקפים) וקצת פוטושופ, וסרטים (גם HD) צריך לכן מספיק זיכרון RAM חשבתי בכיוון של 8, אין צורך ב HD גדול במיוחד. חשוב מאוד נושא האמינות - לאחרונה ראיתי יותר מדי לפטופים מתקלקלים אחרי מעט מדי זמן וממש לא רוצה שזה יקרה (שמעתי שנייד עסקי נוטה להיות אמין יותר) ולשאר השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 13 אינטש. מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור. לא נראה לי שיש צורך ברזולוציה מטורפת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד * משקל רצוי? 1.5 קילו ומטה * האם נדרש ז…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by ddoolev,

חברה שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by e-d-a,

אני צריך שהמחשב יכלול הכל כולל הכל אם עדיפות לכיוון ה4500 ואם אפילו יש מצב להכניס מסך lcd זה מעולה אני יודע שכל הדרישות האלה לא הולכות ביחד אבל המחשב לא מיועד לגיימר אלא לבחורה אבל לא יזיק שאני יוכל לשחק במחשב משחקים מידי פעם ושלא יהיה צולע מידי. תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (עדיפות ל14' ומעלה, בעיקרון כמה שיותר גדול) משקל (לכל היותר 1.5 קילו, עדיף פחות) מחיר

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. היי חברים, אני קונה מחשב לסבתא שלי. התקציב נע בין 900 ל-1300 ש"ח, השימוש שלה הוא ממש לא רציני: - משחקי הקלפים למיניהם במחשב. - צפייה בתמונות. - פה ושם קצת אינטרנט. *** צריך לקחת בחשבון שהמחשב דולק 24 שעות, היא לא מכבה אותו בכלל. קיבלתי מפרט מ-KSP (מצורף קובץ) אני בכל זאת כן רוצה מעבד i3 הארדיסק אפילו פחות מ-500 ג'יגה (אם יש) חשוב שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי, כי המחשב לא מתחבר עם חוט. המחשב צריך להיות "חזק" מהבחינה שהוא יהיה דולק כל היום. יש אולי מפרטים טובים יותר (גם מבחינת מחיר וגם מבחינת חומרה) ?!? אני רוצה לקנות עוד היום או אפילו מחר.

17. Started by zahi122,

שלום אפשר מפרט למחשב עד 1.6K בלי כרטיס מסך יש לי 4850 שיריץ חלק דיאבלו 3 על רזולוציה 1280X1024

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  18. שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב עד 1500 דולר, מוכן לחרוג במקצת. דרישות מינימום- זיכרון פנימי 16 ג׳יגה במהירות 2133. כונן ssd בנפח 128 פלוס כונן טרה במהירות 7200. מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של nvidia. הסתכלתי כבר על הy700 של לנובו ועל omen של hp והיו בהם דברים שאהבתי אבל לא לגמרי. לא יודע אם זה רלוונטי להחלטה אבל במידה ואפל לא היה מגביל אותי מבחינת גיימינג ותוכנה כנראה שהייתי קונה מקבוק פרו. האמינות והחיבור בין תוכנה לחומרה זה משהו שלדעתי אפל מובילה בו בפער. לא מעוניין להתקין ווינדווס על מקבוק, נראה לי מיותר לקנות מקבוק אם אתה יודע שזה מה שתעשה בסופו של דבר. אשמח לכל עזרה, דעה, טיפ, או סתם תגובה עניינית. …

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by z999,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לילדה בת 15, תקציב של 2200 שקל מקסימום. * מטרות המחשב? מחשב אינטרנט ממוצע, פייסבוק-סקייפ-מסנג'ר ושיעורי בית, עדיפות ליכולת לנגן סרטי HD * גודל המסך? היא ביקשה מחשב לא גדול (לא 15), אבל אני גם לא רוצה שזה יהיה מחשב מזערי (12) שאי אפשר לעשות עליו כלום, היא תעשה עליו עבודות לבית ספר. * משקל רצוי? אין העדפה מסויימת, אני מניח שהמחשב יישאר בבית רוב הזמן וכשהוא ייצא זה יהיה למרחקים קצרים בתוך תיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה משמעותית אבל אני לא רוצה מחשב שלוקה בחסר במחלקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס חביב ליום שבו תשודרג הטלוויזיה בבית. * בלוטות? אממממממ... כן? י…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by purple-hey,

שלום, דקה מזמנכם בבקשה. התחלתי לחפש נייד. אך לצערי הנסיון שלי עם ניידים מועט מאוד. זקוק להמלצות לגבי דגמי הרכיבים המומלצים לניידים. נתקלתי בזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 מה אומרים? מה המהירות מטמון של המעבדים? מי מכיר את הT3200? טוב/לא? כרטיס רשת 10/100, סליחה על הבורות אבל יש גם 10/100/1000? במחיר סביר? מה קורה מבחינת DDR2/3 ? עד כמה נורא הכרטיס מסך? במובן של סרטים? טלויזיה בסטרימינג מהאינטרנט? לדעתכם אפשר להעמיס עליו קצת מעבר - ZBRUSH, MAYA,AFTER?(בכוונה לתצוגה, ולא לעבודות רינדור. יש לי מחשבים אחרים לזה) ואם יש לו יציאת טלויזיה, יציאה אחרת? סליחה עם חלק מהשאלות מפגרות. נייד ראשון חשוב לציין שהמחשב מיועד בעיקר לגלישה…

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  21. קודם כל אני חדש פה שמעתי שכולם פה אחלה ועוזרים והכל אז שלום כולם אז ככה קניתי מחשב חדש amd 300 , radeon x800gt 256 בתור גימר חיכתי ים זמן למחשב הזה ! עכשיו אני לא יודע מה לעשות בקשר למסך אבא שלי רוצה לקנות לי את המסך הזה : sync master 710n זה מסך דק ואמרו לי שמסכים דקים ברובם לא הכי טובים למשחקים .. [אני מהגימרים הכבדים זה חשוב לי] מישהו יכול להגיד לי אם המסך הזה טוב למשחקים כי אם לא אני יקנה מסך רגיל שטוח לא דק.. בקשה תעזרו לי כי היום אני מקבל את המחשב ואני צריך מסך דחוף

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by mendelsona,

שלום, אני מחפשת מחשב בגודל 12 או 13" לשימושים פשוטים מאוד: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים. שום דבר מעבר לזה. חשוב לי שיהיה מהיר, עם מצלמה מובנית, עדיפות למסך מט (אך לא קריטי) ובעיקר - סוללה של 6 תאים לפחות. שאלותיי: א. האם המעבד שב-DV-2 מספיק טוב לי? (1.6GHz, של AMD Athlon Neo) ב. האם יש יתרונות משמעותיים ל-DV-3 (עם מעבד הליבה הכפולה של אינטל) על-פני ה-DV-2? כי עד כמה שהבנתי, ה-DV-2 מגיע עם כונן DVD חיצוני וזה יכול להיות יופי של יתרון עבורי... ג. מה דעתכם על ה-HP 2230s? עד כמה משמעותי עבורי, ביחס לשימושים שאעשה בו, שאין לומעבד שלו ליבה כפולה? תודה על העזרה וההכוונה. [br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 16:15:30 עוד שאלונת: מה דעתכם, בסכום דומה, על ה-Asus F6a במקום על ה-HP? הנה המ…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. תקציב כ2.5K גג 3K למשחק דיאבלו 3 בפרט http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements אני מעדיף מארז קטן, אם הם לא טובים למשחקים אז מארז רגיל המסך שיש לי הוא 22 אינץ במקרה וקיימת אפשרות לחיבור כרטיס המסך במקביל למסך מחשב ומסך טלוויזיה, אני אשמח לא כרטיס מסך של ATI הכונן הקשיח לא צריך להיות יותר מ500 מגה, יש כבר 3 טרה חיצוני הכי קרוב אלי זה KSP בתל אביב או משהו אחר באזור תודה דני

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by talvi8942,

היי, אני מתכנן לשדרג את המחשב ויש לי כמה רכיבים שאני שומר מהמחשב הישן רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושימוש במכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. acu , dying light ואת כל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאיל…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  25. Started by lubian,

שלום. לדודה שלי יש את הנייד הזה Dell Latitude D600, היא משתמשת בו בעיקר לSKYPE עם משפחה ואתמול זה נתן לה מסך כחול. היום בדקתי מה בעיה והתברר שיש מלא BAD SECTORS ניסיתי להריץ ריסטור מדיסק כמה פעמים וזה מגיע ל50% וכותב שיש כמה בעיות שלא ניתן לתקן אותם. אחרי זה הצליח לעלות וינדוס, אבל לוקח מלא זמן ואני מאמין שצריך להחליף את קשיח. אני מאמין שזה דיסק ישן IDE של 30 גיגה, האם ניתן להשיג כאלה היום? מישהו יכול להציע לי פתרון לבעיה שלי? אולי יש דרך לחבר דיסק SATA או עפילו SSD במקומו? תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים