עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yair67,

‏Gigabyte M57SLI-S4 AM2 ‏Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E זה מה שאני הרכבתי ... עכשיו תנו את דעתכם בבקשה ^_o

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by redrabbit1,

זה כבר הניסיון השלישי לאחר שלא קיבלתי תשובות על שתי ההודעות הקודומות שלי. אני מחפש הצעת מחיר למחשב עד 2500 ושגג לא יעבור את ה2700 ש"ח הדרישות מחשב להורדות - הארד דיסק של 320 גיגה. כרטיס מסך עם יציאת TVOUT לחיבור לטלוויזיה רגילה. כמו כן כרטיס מסך ברמה בינונית שיוכל להפעיל משחקים, לא חובה על איכות גרפית מדהימה. עדיפות לכרטיס מסך עם גוף קירור ולא מאוורר. מקווה שהפעם אני אקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by barak123,

אני מחפש לקנות מחשב חדש במקום המחשב הגוסס שלי... המחשב יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ומשחקים. גודל המסך לא הכי חשוב לי אז אני מוכן להתפשר בעניין הזה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. לא משנה מאיזה חנות , אבל עדיף SKYPC או TMS, בקיצור חנות אמינה . אה וללא ציוד היקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by netanel38121,

שלום רב. רציתי לדעת אם זה צודק למכור את הלוח אם הזה חדש מהאריזה במחיר 1700 במקום 2050 שזה המחיר שלו בחנויות. הלוח עם אחריות מלאה של אייבורי מחשבים למשך שנתיים. קיבלתי אותו כפיצוי על מוצר אחר שהיה לי. הלוח msi x99s gaming ack אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לוח של ASUS P5K מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 1066MHZ 8MB זיכרון: 2GB= 2 x 1GB DDR-2 800MHZ dual HARD DISC: 250GB 7200 RPM Western digital SATA 2 כרטיס מסך: לא ידוע איזה לקחת אשמח אם תמליצו אתם אבל בינתיים זה: Geforce FX 8600 512 mb ddr-2 ועוד דברים קטנים כמו כרטיס רשת 1GB, 12 כניסות USB רמקולים של CREATIVE זהו בערך. מה אתם אומרים על זה ? שימושים: בעיקר למשחקים, ועבודה עם מוזיקה ווידיאו, וגלישה באינטרנט משחקים רשת.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Yakim Peled,

אני עומד לקנות מחשב שני. מאחר והשימוש יהיה בסיסי מאד (גלישה + אופיס) אני תוהה אם כדאי לי לקנות חדש או ללכת על משומש. במערכת המפרטים המפרט הזול ביותר הוא של 1600 ש"ח ויש לו את היתרון של אחריות. האם יש מחשב משומש - נניח בחצי מחיר - שיוכל לתת לי את אותם ביצועים? אם כן, תוכלו לתת לי דוגמא למפרט כזה? הדבר היחיד שנראה לי חשוב להקפיד עליו זה הזיכרון - 4GB. אני רוצה שהוא יוכל להריץ HD בלי בעיות ולפתוח קבצי DOCX. ה-OS תהיה WIN7. אם אני קונה משומש, על מה כדאי להקפיד? ממה כדאי להמנע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחשב נייד "15.6 HP Pavilion dv6-1020ej NG736EA 2.0GHz מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T4200 2.0GHz מסך "15.6 1366X768 מאיץ גרפי - VIDEO nVIDIA GeForce 9200M GS זכרון 3072MB DDRII ניתן להרחבה עד 8GB דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם 56K יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,eSATA FireWire ,Audio ,HDMI, עכבר Touch מיקרופון מובנה ,יציאת רשת וקורא כרטיסים. משקל כ-3.14Kg האם המפרט מתאים למחיר 3950 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by IlyaN,

שלום, אני לא יכול להחליט איזה מהן יותר עדיפה במסך 14.1. אני מעדיף כמה שיותר שטח שטח עבודה כמובן אבל חושש שהכתב יהיה קטן מדי לקריאה נוחה. אם למישהו יש נייד 14.1 עם רזולוציית 1440X900 (WXGA+) ויכול להעלות תמונה של הדסקטופ אני מאוד אעריך זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  11. שלום לכולם. מתישהו בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך שיישמש בעיקר לגיימינג, לא מתכוון לדברים הכי כבדים בעולם עכשיו אבל פשוט רוצה שייריץ כל מה שיצא עכשיו חלק ויחזיק לפחות עוד כמה שנים כמחשב שנחשב טוב. אני יודע שדברים יכולים להשתנות בחודש, ולכן זה לא מפרט סופי אלא רק הערכה. בכל אופן, הרכבתי לעצמי כאן את המפרט הזה: אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי: *האם הספק יחזיק את כל המערכת הזאת, או שמומלץ לשדרג ? (ואם כן לאיזה) *עד כמה המחשב יהיה שקט מ-1 עד-10 (יותר גבוהה=יותר שקט) ומה יש לשנות על מנת שיהיה שקט יותר במידה והוא רועש. *חוות דעת כללית על המפרט, ואיכות הרכיבית ובמיוחד המסך. תודה מראש, וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  12. שלום לכולם, בהמשך לדיון לדיון בו בוצע ווידוא מוות לחומרה שלי (למי שיש עוד תובנות מוזמן לשפוך) אני נאלץ לקנות באנדלים חדשים מוצגת כאן למטה טבלה של המחשבים שיש לי (אוי הקצונה הקצונה, אי אפשר לעשות שום דבר בלי טבלאות מסודרות). ככל הנראה שני הלוחות של המחשבים הראשונים מתו ולכן כדי לשדרגם אאלץ להחליף את המעבד+לוח+זכרונות המוזכרים כאן. צרכים: גם אני וגם אחי לא משחקים משחקים. הוא (ערן) כחייל בעיקר "עושה" פייסבוק וגולש באינטרנט. לא משחק. אני (עמרי) גולש באינטרנט, המחשב משמש עבורי גם טלויזיה (כרטיס מסך עד כה הוא VIVO) ולא משחק. יש לקחת בחשבון עמום השחרור אולי יפתה אולי לטיפה משחקים, וכי באוקטובר הבא אני מתחיל לימודי מהנדס אלקטרוניקה (שיקולי תגבור ביצועים\שדרוג) אודה לעזרתכם …

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by id3232,

שלום אז פניתי למוכר מחשבים שאני מכיר וסומך עליו כדי לקנות מחשב בתקציב של 2000-2500 כי הוא מביא אחריות ארוכה ומתקן כל בעייה מחליף בחדש. אז ב1900 שקל הוא הציע לי את המפרט הבא שלא כולל כרטיס מסך: מעבד Q8200 לוח מבוסס P43 4 גיגה זכרון DDR2 חצי טרה דיסק קשיח מארז ספק 500W (אני רק צריך לוודא שלא ג'נרי) -כרגע לא משנה מותג החברה את זה אני יסכם איתו סמכו עליי- עכשיו אפשר להוסיף כרטיס מסך אצלו הבעייה שבתקציב שלי ובמחירים שלו יכנס לי רק 9600GT. יש אפשרות לקנות תכרטיס דרך האינטרנט גם. מה אומרים על ההצעה שלו? משתלמת? מה לעשות עם הכרטיס מסך? תודה ויום טוב נ"ב אין צורך בציוד היקפי וצורב.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. אני מעוניין בנייד שיהיה מוצלח בניגון HD ועבודה שוטפת באינטרנט ועם אפליקציות לא כבדות, אפילו משחקי מחשב ישנים מדי פעם. הוצע לי מחשב באיזשהו מבצע בחינם לגמרי. lenovo s205 מסך "12.5 מעבד AMD-c50 זיכרון 1G DDR3 1066 קשיח 250G כרטיס מסך 6310M HD radeon האם המערכת תוכל להחזיק בצורה טובה דברים כאלה? האם יש אפשרות להרחיב זיכרון במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מצאתי כמה פריטים נחמדים שמוכרים ברשת: מעבד [200 ש"ח]: AMD Athlon XP 2600+ Barton לוח אם [250 ש"ח]: EPoX 8RDA3 זכרונות [200 ש"ח]: Crossair CL2.5 256MB x2 כרטיס מסך [250 ש"ח]: Chaintech Ti4600 + THERMALTAKE G4-VGA המחשב ישמש בעיקר למשחקי ה-Counter-Strike, אני מקווה להריץ גם CS:S. האם ספק הכוח שלי (Codegen 300W) יחזיק את המערכת? מה דעתכם? לדעתי מערכת לא רעה בכלל.

16. Started by wwwqqrr,

היי אני צריך מפרט למשחקים ב 4.5K בשביל חבר, לא כולל מסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by MaorK,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין עדיפות, ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה מאוד נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, אבל לא טנק של 4 קילו. ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי אבל שלא ימות תוך שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ihugtrees,

מפרט קיים: מעבד AMD Phenom II X4 955 זכרון: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL כרטיס מסך Radeon HD 5850 לוח אם gigabyte GA-770TA-UD3 ספק seasonic ss-550ht active pfc f3 מארז cooler master haf 932 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF 4, GHOSTS,WATCHDOGS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by הסולידי,

אני זקוק ל-2 מחשבים משרדיים לעבודה "רגילה" כלומר אופיס, אינטרנט, בנארית, אקרובט רידר וכו'. מהם הפרמטרים שצריך להתעקש על המצאותם ועל אופיים? רצוי שהמחשבים יעבדו מהר ושיהיה גם כרטיס מסך טוב לפעילות של קבצי PDF גדולים. תקציב 1500-2000 ש"ח ליחידה ללא מסך. האם תוכנת הפעלה כלולה במחשבים כשקונים אותם? מה לגבי תוכנת אופיס? מה מחירה והאם ניתן כיום להורידה מהרשת?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by w_walker,

שלום, אשמח להתייחסות לגבי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם לצורך משחקים ברמת בינונית גבוה, תכני hd בשביל מסך hd 1080*1920 , במקביל ירוצו הרבה תוכנות כמו דפדפנים ועוד אז נראה לי שחשוב שיהיה מעבד חזק שיתמוך בריבוי משימות. מתוכננת גם עבודה מזדמנת עם תוכנות כבדות כמו סוליד וורקס ופוטו שופ. (בעיקר דורשות מעבד חזק אני מניח). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

21. Started by bastard007,

טוב נתתי תקציב של 3,000 שקלים שלא לעבור על החוקים אבל אין לי ממש תקציב אני רק רוצה שיעלה על הדרישות אם נחוץ יותר אז יותר אם פחות אז פחות.. המפרט שלי לא נעשה בו OC לעולם אין לי מושג בזה נרכש לפניי שנה q6600 8800GT512mb 3gb GA-P35-S3G Croasir550w CM690 160GB מסך 17 LCD מאוד ישן בן 5 שנים רמקולים SBS 270 2.1 אני רוצה להתחיל לשחק על רזולוצייה של 1600X1240 ולקנות גם מסך 24 אינץ T240 ברצוני לרכוש גם רמקולים איכותיים X540. ואני גם רוצה לשדרג את המחשב עצמו מה רצוי כדי שהכל הכל הכל יפעל ברזולוצייה מקסימלית בלי תקיעות..... תודה חשבתי על משו כזה קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤245 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מ…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משומש עד 1000שח (סטודנט עני). מה כדאי לי לחפש ? איזו חברה ? דגם ? המחשב ישמש רק לצרכי אינטרנט וכתיבה. כמובן שיהיה עליו לינוקס (כך שהוא לא חייב להיות אימתני). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by uriya,

מה אתם אומרים על זה? IBM X60 tablet מה דעתכם? אשמח אם תתנו דעה השימוש שלי במחשב הוא לצרכי אינטרנט וקצת סרטים וכאלה, לא יותר

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by zion789,

שלום, חבר של אבא שלי חוזר מארה"ב בקרוב מאוד ורציתי שיקנה לי מחשב-לכן רציתי את ההמלצות שלכם למפרט הכי טוב שאני יכול לבקש(עד 1500$ או 5500 ש"ח-שזה בארץ פחות או יותר מחיר ממש טוב למחשב בעל ביצועים למרות שבמחיר הזה אתה יכול להביא מחשב בהרבה יותר טוב!). אז ככה המחשב שאני יביא משמה יהיה בעיקר למשחקים כבדים שהגג הוא כמובן קרייסיס(כי אין משחק שמשתווה לו בגרפיקה),הדבר השני זה סרטי HD וכמובן הדבר השלישי זה מוזיקה...אני כמובן ביקשתי משמה מחשב כי היחס מחיר ביצועים לעומת הארץ הוא גבוה כי החלקים יותר זולים... עכשיו מה שרציתי שיהיה במפרט זה: *לפחות 4 ג'יגה זכרון לויסטה(עם החבילת שירות החדשה שלה שאני מאמין שתשפר אותה,וגם למשחקים שדורשים 4 ג'יגה זכרון בויסטה) *דיסק קשיח בנפח של חצי טרה לפ…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  25. 1שלום, מחר אני הולך לפנדס מחשבים על מנת לקנות מחשב חדש. אני צריך את העצה שלכם, אני רוצה מחשב חזק. אין צורך בכרטיס מסך כי כבר יש לי HD5870. התקציב שלי הוא 4 אלף עם חריגה קטנה. חשבתי על 6 ג'יגה זיכרון, קור איי 7 כולשהו, 1 טרה הארד דיסק וכו. כמובן אני רוצה תמחשב ל OC ככה שאני רוצה מחשב קריר טוב ומהיר הכל למטרת גיימינג שהתקציב יהיה מנוצל הייטב. . מה התקציב המקסימלי? 4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200~4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.