עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב נייד. הציעו לי שני מחשבים שעומדים בתקציב. M4800 וM3800. שניהם סדרת Dell Precision הישום הכבד ביותר של המחשב הוא עריכת וידאו-לייט (על פרמייר בעיקר, כגיבוי למחשב במשרד) ובנוסף - מחשב צמוד ליומיום. ה4800 עונה על כל הצרכים, אבל קצת כבד מדי בשביל יומיום (כבד בקילו מהשני). ב3800 החסרונות שמצאתי הם: מעבד אולי קצת חלש לוידאו? אין rj45 אין יכולת לשדרג חומרה הנקודה שעליה נתקעתי היא הRJ45 שחסר. אני צריך חיבור LAN ואני חושש להסתמך על מתאם לUSB 3. ממעבר על המפרט יש לו יציאת mini display, שממחקר קטן מדובר בThunderbolt 2.0. השאלה האם ניתן בPC להשתמש בThunderbolt בתור חיבור לתחנות עגינה ולמתאמים קטנים שבאמצעותם או…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם . אני צריך מפרט לגיימינג רציני ופוטושופ פה ושם, הדגש הוא על משחקים. יהיה נחמד אם אני אוכל להוסיף DDR3 בעתיד, והכוונה היא לשחק גם בDX 10. הרעש לא משנה לי, העיקר שהמחשב יפעל. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה, והרכבת מחשב בחנות. אין צורך בציוד היקפי, ואולי בעתיד הרחוק העשה אוברקלוק אוטומטי. התקציב הוא עד 7500 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by victory,

אני רוצה לבנות מחשב למשחקים + OC 1)אני לא צריך במפרט : כוננים , צורבים . 2)אני כן צריך במפרט : מארז , ספק כוח , כרטיס מסך , לוח אם , מעבד , פתרון קירור ל-OC , זכרונות. שווה לקנות עכשיו או לחכות לDX10

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by v_g_t,

אני מעונין במחשב ביתי-משרדי בתקציב עד 4000 ש"ח. שימושים הם אינטרנט, משחקים, אימול, אופיס. קיבלתי הרכב הבה (כחבילה): מעבד - Pentium Dual CORE E4300 לוח אם - MSI P4M900 עם כ. קול ורשת דיסק - SATA2 250GB 7200 RPM 16MB זכרון - DDR2 667 2G Kingstone כרטיס מסך GeForce 8600GT 256MB DDR3 צורב DVD מארז - כולל ספק EZCOOL 350 ATX350-JSP מאוורר מעבד - של arctic cooling, Freezer 7 Pro מסך - LCD 19" 5ms+DVI רמקולים, מקלדת, עכבר סה"כ 4030 ש"ח האם זה מספיק שקט? האם מחיר אטרקטיבי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אם מפרט המחשב המצורף יעמוד בדרישות: גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ותמונות (תלת מימד). תודה מראש. המפרט: מארז MidiTower ATX Model SPL-930Z Front 2*USB and 2*Audio. Silver-Black color. Rear fun 120mm. With power supply 500VA and special ventilations for Prescott CPU מעבד Intel Pentium Dual-Core Processor E2180, LGA775 Package 2.0GHz Dual-core, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 1024Kb Cache L2, 65W Intel Extended Memory 64 Technology לוח אם Intel Pearl Creek DG31PR Intel G31 Express Chipset + ICH7, 800/1066/1333-MHz system bus, LGA775 Socket, Celeron 4xx, Pentium E2xx, Core2 Duo & Quad processor ready 2*DIMM Dual Channel DDR-2 667/800MHz Up 4GB 1*PCI Express x…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by perrikus,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 589.29 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 559.7 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 495.84 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/He…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. Started by fadido,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקט…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU ] CPU Cooling : Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP ] Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) ] CD Burner: SONY 52 x 32 x 52 (kit) ] Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ ] Memory: 2x 256MB 400 DDR [] Hard drive: 60GB ] Floppy: any flopy כרטיס מסך יש אבל אני כבר יודע שהוא יחזיק מעמד רק עוד 5 חודשים, אז תתיחסו לשאלה שלי מבחינת לוח אם, זיכרונות והשאר חוץ מכרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by YairAgami,

שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aviI,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by haitov15,

ברצוני להחליף את הכרטיס מסך והמעבד במפרט הקיים שלי למטרת גיימינג. התקציב המקסימאלי הוא 1300 ש''ח המפרט הקיים הוא: AMD Athlon II x3 440 Gyigabyte ma770 ud3 Ocz ddr2 4G Ati hd4770 Hec 500W 80plus תודה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  14. שלום לכולם קיבלתי הצעת מחיר מש.מ.מ מחשבים בירושלים למחשב הבא. המחשב מיועד לעבודה יומיומית, אופיס אינטרנט וכו' ומרת וידיאו. (לא למשחקים ולא ל OC) 1.לוח אם ASUS P4P800 DELUXE Model P4P800 DeLuxe GD,478Pin 400/533/800Mhz, Plug&Play Flash BIOS, Hyper-Thread support (Pentium 4 - 2.4 Ghz and up.) Intel 865PE Chipset,4XDDR 266/333/400Mhz 4GBMax,2xEIDE/ATA 33/66/133 AGPX8+5xPCI Slots, 8xUSB (6+2), Parallel Port, Serial Port, BROADCOM 10/100/1000 Lan Adapter, O/B Audio. RAID 0,1 With Serial ATA connectors, 1394 FireWire 2. מעבד- INTEL P4 2.8Gz 800FSB 512KHT (אני משתדל לשהיג את הנורת'ווד ואם לא יהיה לו במלאי הוא יתן לי פרסקוט) 3. מארז ATX COMPUCASE CI-6A19 מארז שק…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. כמו שציינתי רצוי מארז שמתאים ל HTPC ושיתמוך ב 3D (חשוב ביותר) יש לציין שאני לא זקוק להארדיסק גדול. האם יש חיה כזאת?

16. אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום לכולם, הגיע הזמן של המחשב הוותיק שלי להשתדרג המטרה: פעולה חלקה, שקטה והפעלת משחקים ברמה סבירה אני מעוניין לרכוש חלקים בנפרד ולהרכיב בעצמי....זה כל הכיף במחשב חדש ברשותי (בדרך מחו"ל) לוח אם: MSI 990FXA-GD65 שאר הרכיבים אותם אני מתכנן לרכוש (תלויים בהמלצות שאקבל כאן): מעבד - +AMD FX-8350 ,8-core AM3 זיכרון - 1x8GB Corsair Vengeance DDR3-1600 כ.מסך - SAPPHIRE HD7850 DUAL-X FAN 2GB GDDR5 דיסק קשיח - SSD Crucial M4 128GB (יש לי כבר דיסק של 2TB) קירור - אין לי מושג עדיין ספק - Seasonic X-560 80+ Gold מארז - אין לי מושג עדיין התקציב המקסימלי שלי הוא 4,300-4,500 ש"ח אז מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות…

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. תגידו לי מה דעתכם, הסתמכתי על המפרטים המומלצים: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59754c9feb0bd http://www.tms.co.il/preview/spec/g3u81ram המחירים יצאו כמעט אותו דבר.. תגידו לי אם יש לכם איזה רעיונות לשיפור או שפידחתי במשהו (את כל שאר הרכיבים יש לי, אני משדרג מחשב קיים, לא הבנתי כל כך מה ההבדלים בין הגרסאות של הכ.מסך vr ready או כל מיני כאלה, גם המעבד באחד המפרטים לא כתוב כמה gh הוא מקווה שזה בטוח 3.4 ומעלה) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by tal186,

ברצוני לקנות מחשב נייד , המליצו לי על מחשב דגם gigabyte w576 . תהיתי , איך הניידים של GIGABYTE? (כשהיתרון של זה הוא שניתן להתקין מער' הפעלה של XP). מה מידת אמינותם, ואיכותם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. Started by WooPs,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הוא 4000 שקל עדיף לא לחרוג ועם כן לא בהרבה ! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל המשחקים החדשים gta:iv nfs cod7 ... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ralman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, fallout 4 ומשחקים שייצאו כדוגמת Battlefront 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

24. שלום אני צריך מחשב בעיקר לצורך של לימודים. יש כמה דברים בסיסיים שחשובים לי: (1) סוללה שמחזיקה זמן סביר+ (2) שהמחשב לא ישרוף לי את הברכיים (3) לראות סרטים בצורה יפה (4) הכנה לאינטרנט אלחוטי (5) שמערכת ההפעלה VISTA תעלה עליו אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא מחשב עם הנתונים הנ"ל בטווח של 5,000-5,500 ש"ח. יש שני מחשבים (של חברת LG ושל חברת HP) שמצאתי באינטרנט ונראה לי שהם מתאימים, מה אתם חושבים? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=204&CatCode=132 http://www.gamaoffice.co.il/products/64651 תודה לכולם חג שמח

25. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.