עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doec10,

ה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות לאחי מחשב נייד עד 3000 שקל לעבודות בסיסיות אשר בשמש תאורת המסך טובה. מבקש הצעה למחשב

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. שלום חבר'ה המחשב שקניתי כמו שרשמתי בהודעתי הקודמת וראיתי שהמליצו לי על amd אבל אני לא חסיד של המעבד הזה. הוא למשחקים כבדים ועבודה יומיומית מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤982 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤675 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ¤167 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=904100 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 1024MB DDR3 PCIe ¤918 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44428 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD ¤147 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NEC1102 מארז ללא ספק Gigabyte …

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  4. שלום לכלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל תכונות הבאות: חברה: Asus או Lenovo מסך: 12.1 או 13.3 מטרת השימוש במחשב: סרטי HD, סוללה חזקה לשימוש רב במהלך נסיעות. ישמוי אופיס וגלישה באינטרנט. מידי פעם גם יישומים כגון Matlab או Mathematica. מבחינת משחקים: לרוב אני משחק במשחקים מאוד ישנים, ואם כבר אז משחקי אסטרטגיה. אני מתלבט בין Asus 1215N, לבין להשקיע עוד 300 דולר וללכת על מחשב כמו ASUS U35JC-A1

5. Started by kobibo,

לאחר תגובות שלכם והמלצות שלכם הנה המפרט החדש אנא תגובותכם. באם ניתן להשיג רכיבים באותה רמה אך זולים יותר אודה להצעתכם. ( גם ככה עברתי את רף התקציב ). המחשב מיועד בעיקר למשחקים קידוד וצפייה בסרטים. 0 Case SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER NO PSU 1 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 3 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 4 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 5 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 (Total 1024MB) 6 Enarmax 370W 20Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series, Dual 12V rails, FMA EG375P-V 7 Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. === מחשב למשחקים (ומולטימדיה) 5.5-5.7K, ללא OC וללא ציוד היקפי. === מפרט למחשב חדש למשחקים ברמה בינונית ++, ציוד היקפי קיים, ללא אוברקלוק. תקציב מינימלי 5250 ש"ח, תקציב מקסימלי 5750 ש"ח (תשלום במזומן). ציוד היקפי קיים: מסך 19 אינצ' LG FLATRON L1960TR 1280X1024 רמקולים 5.1 מיקרולאב, עכבר לוג'יטק G5, מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט. הנחיות שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי ? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש עלות/תועלת טובה יותר (או חומרה חדשה) אז חריגה מקסימלית ל5800 ש"ח, אם זה רלוונטי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? ל- בעיקר למשחקים, תכני HD (וגם אופיס, מוזיקה, אינטרנט. גרפיקת/ע…

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by No-One,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6K אפשרי לחרוג במידה וישנה מציאה רצינית בתוספת תשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יתכן, אם זה אפשרי בכלל בלפטופ, וגם אם כן לא מחייב אם ימצא דגם טוב ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8.…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by Kitzony,

צריך מפרט ב3300 שקל כולל ציוד הקפי ומסך תודה. בידווי, המחשב צריך להיות בצבע שחור אפור. -המארז,המקלדת,העכבר,הרמקולים,המסך בקיצור הכל...

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  9. מדובר במחשב לאופיס ואינטרנט בלבד אבל אני רוצה שהוא ישמש אותי לפחות 5 שנים האם היתם משנים משהו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  10. שלום, המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד אז חבל לענות על השאלון. אין רמת רעש מיוחדת, כמובן שהמחשב לא מיועד למשחקים או ל OC. המחשב מיועד למשפחה שרוצה להוציא כמה שפחות על המחשב אבל לא מעוניינת כול 3 שנים לקנות מחשב חדש אז אם אתם חושבים שאולי אפשר לשפר משהו שיחזיק יותר לטווח הארוך, אשמח להמלצות. התקציב הוא בערך 1700-1800 אבל אפשר לחרוג עד 2000-2100 במידה ויש ערך לכך. תודה רבה הורכב ב TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]ק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C3240T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align:…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. המפרט שאני רוצה הוא למשחקים לא כבדים במיוחד,ככה פיפא NFS,בקטנה, חשבתי על מפרט עם מעבד E2180 של אינטל ולעשות לו OC,וככה יהיה לי מעבד טוב,אבל מצד שני יש את AMD,האם מפרט לOC עם מעבד 2180 יחזיק לי להרבה זמן או שעדיף לקחת AMD לטווח ארוך ?

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  12. היי ,אני חושב על לקנות בטרייה למחשב הנייד שלי עם סוללה שתחזיק מעמד יותר זמן, אם אפשר שמישהו ישלח לי לינק לסוללה שתשרוד הכי הרבה זמן פועלת למחשב הנייד?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. מחפש תפריט לתחנת עבודה רצינית וחזקה שיהיה בה מקום ל-6 הרדיסקים רצוי מארז מאוורר טוב ושקט וישהיה בו מספיק מקום לוח אם עם חריץ PCI-X ושני חריצי PCI E X16 זיכרון...עד כמה שיכנס בתקציב לא כולל הרדיסקים וכרטיס מסך ומסך/ציוד הקפי תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  14. שלום בחנות המחשבים המקומית הציעו לי ככה : כרטיס ג'יפה 6600 GT של ג'יגהבייט בחיבור AGP ולהוסיף 2X256 של זכרון DDR 400 של חברת קינגסטון , כך שבסה"כ יהיו לי 4X256 ,כולם של קינגסטון בסך הכל יעלה לי 1400 שקל... אני חושב שזאת הצעה לא רעה ,נכון? אני בסך הכל רוצה לשחק בבטלפילד 2 וקצת משחקים אחרים תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  15. אורח בלאקבוקס
    Started by אורח בלאקבוקס,

יש לי חבר שמציע לי ASUS ux303u בשימוש של שנה בחצי מחיר. בדקתי באינטרנט וזה מחשב של 4800 שקל בערך. הוא שומר עליו במצב טוב. אני צריך אותו לשימוש כללי וגיימינג בינוני (רוקט ליג, WALKING DEAD ועוד). השאלה האם המחשב הזה בשבילי והאם הוא יעמוד בדרישות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  16. מחשב מחשב כולל ציוד הקפי ומסך, בעלות 2500 ש"ח.. מחשב לילד קטן, עדיפות לגיימינג קל..

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by BandiT,

שלום, יש לי מחשב של לנובו דגם Z580 הוא הגיע עם סטיק של 4GB DDR3 1600MHZ אני רוצה להוסיף עוד 4GB. השאלה איזה זכרון לקנות כדי שיעבוד טוב עם הזכרון שיש לי כבר. הנה המאפיינים של הזכרון שמותקן אצלי, לא מצאתי יצרן RAM Memory slots Total memory slots 2 Used memory slots 1 Free memory slots 1 Memory Type DDR3 Size 4096 MBytes Channels # Single DRAM Frequency 799.0 MHz CAS# Latency (CL) 11 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 11 clocks RAS# Precharge (tRP) 11 clocks Cycle Time (tRAS) 28 clocks Command Rate (CR) 1T Physical Memory Memory Usage 63 % Total Physical 3.87 GB Available Physi…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by wta,

חריגה גג של 300 שקל

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. שלום, אשמח בייעוץ לרכישות מחשב נייד רב תכליתי בתקציב 3500k-4000k. מעוניין במחשב חזק, איכותי ואמין. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (לא כבדים. שתהיה אופציה להריץ משחקים בצורה סבירה) צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה גבוה מהממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו ספציפי, אם כי אני לא אתנגד אם יהיו לי יציאות כאלה שייתכן שאשתמש בהן בעתיד. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא מבין בנושא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה עם לפטופים אמינים ואיכותיים. בברכה, עמרי

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. היי חבר שלי רוצה מחשב, שיהיה למשחקים - חזקים ככל שאפשר במסגרת התקציב וסרטים. הוא לא מתכנן לעשות OC, והוא לא צריך שום דבר פרט לקופסא. הוא טוען שהחדר שלו חם מאוד, יתר על המידה.. אולי זה משפיע על קירורים וכו'? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט, אבל יותר עדיף קר.. 3000 ש"ח, אפשרי לחרוג טיפה אם זה לא תופסת של כמה מאות שקלים (3+) תודה. (:

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by pakomako,

חברה אח שלי מצא באתר אחד מפרט לעריכת מוזיקה. מה אתם אומרים? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 יש לכם הצעות לשינוי ?? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  22. גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים פה ושם (פחות בונה על משחקים), כמובן שצריך להיות זמין בחנות בארץ. עם הגבלה אחת מאוד משמעותית - מעבד של AMD. מוכן לחרוג מהתקציב אם מדובר בעד 150-200 ש"ח. מתכנן להתקין עליו אובונטו אז אין חשיבות למערכת הפעלה שבאה איתו, אם אפשר עדיף בלי כמובן. אמצעי גישה לאינטרנט אל חוטי - חובה, עם העדפה ל-WIFI.

23. נשארו לי כמה רכיבים מהמחשב הישן שנפח את נשמתו לפני מספר ימים (זה היה רק עניין של זמן). מעבד Q6600 (שאני מקווה שעדיין תקין). זכרונות 4X1024MB. אין לי בעיה להשתמש רק ב 2. כרטיס מסך 4830 ספק 550W 3 דיסקים של 320GB המיועדים ל raid שאני משאר שאשמור 2 מהם. מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate ממה שנשאר (בתקווה שהכל עובד) אני רוצה להרכיב מחשב בכמה שפחות כסף, שישמש להורדות, ולראות סרטים בטלויזיה בבית (1080p). כמובן, בכמה שפחות כסף וכמה שיותר קריר. רעש פחות מפריע.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  24. שלום רב, השאלה בכותרת... האם קיים שלט אלחוטי בחלק מהדגמים של מחשבי DELL ו LG ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by eranir,

המחשב בבית הלך (מה הסבירות שבחודשיים ישרפו מאוורר, כרטיס מסך, ספק, ועכשיו עוד משהו שאני עדיין לא יודע מהו?) ואני צריך לקנות חדש. ההתלבטות הגדולה שלי היא האם לקנות עכשיו או לחכות להורדת המחירים של אינטל וליציאה של G86. יש הערכה מתי הכרטיסים החדשים יהיו זמינים לקנייה בארץ? בנוסף, האם על מרבית לוחות האם שמתאימים ל-Core2 יש כ. מסך on-board כך שאוכל לקנות כ. מסך חודש לאחר קניית המחשב? בנוסף, אשמח להמלצות למפרט, עם מעט הסברים למה חלק זה ולא אחר. המחשב משמש למעט מהכל: רוב הזמן הורדות (הרבה נפח דיסק...), קצת משחקים (גם חדשים, אבל לא חשובה לי איכות מטורפת), וגם קצת עבודה עם Premiere ו-Photoshop, אבל חובבנית לגמרי. בהמשך השנה אני מתכוון לקנות מסך חדש למחשב, 22 או 24 (תלוי בתקציב שי…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים