ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תקציב: 3600 ש"ח לחרוג אלא אם כן זה באמת קריטי, נרכש בארץ. מטרות המחשב: השימושים הבסיסים של תכני אינטרנט, שימוש במסמכי office וצפיית סרטונים. תכנות בARDUINO, תכנות בPYTHON. מידול בתוכנות מידול תלת מימד, דו מימד ופיסול תלת מימדי , שימוש ב,inkscape, meshmixer, sculptist, 123D Make המידול יעשה בעיקר בתוכנות CAD למיניהן (כרגע בעיקר בתוכנות חינמיות כמו OnShape, FreeCAD אך שאתקדם ארצה לנסות גם AutoCAD) לא מדובר ברמה מקצועית מאוד אך ברמה בינונית חובבנית. ככל הנראה לא אשתמש בSOLIDWORKS בגלל החומרה הכבדה שהוא דורש, שלא תואמת לתקציב שלי, וזה גם לא כל כך משנה. (מתלמד ועובד מתחיל וחובבן שרוצה לעבוד עם התוכנות האלו "להרגיש" אותן ולאט לאט להתקדם בהם ולעלות בר…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי עם המפרט הבא: E6300 GIGABYTE 965P-S3 7950GT G.SKILL 3GB Sunbeam Transformer אני מתכוון להחליף הכל מלבד הזיכרון שמספיק לי בינתיים ומטוס הסילון (המארז) שאני מבקש בשבילו רק המלצות למאווררים חדשים ושקטים. הדרישה היחידה היא למעבד i5 בלבד בראייה עתידית. 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית וצפייה בתכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - זיכרון, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
ראיתי בחנות EILAT SHOP מוכרים מחשבי INSPIRON 6400 ודגמי 1525, יש הבדל בדגם המעבד, (ויש בטח עוד הבדלים קטנים - לא בדיוק הבנתי) אבל הפרש של 400 ש"ח במחיר. יש הבדל עקרוני בין הדגמים? דגם יותר מוצלח, או פחות מוצלח? איזה עדיף? תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המפרט ישמש לעבודה משרדית בעיקר אינטרנט, אופיס ותוכנות למיניהם.... ההתלבטות היחידה היא האם להשאיר את המעבד הזה או להחליף ל INTEL Pentium 4 (341) Celeron-2.9 - 64 BIT 256K 533Mhz FSB - 775 מה עדיף מבין שניהם? ואיך המפרט בכללי?
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום המפרט הנוכחי שלי: מעבד: E6600 לוח: Asus P5B-VM SE זכרונות: Mushkin 4GB 800MHZ כרטיס מסך: GeForce GTX 285 ספק: 500V zalman כרגע עם המפרט הזה משחקים מקרטעים לי - הFALLOUT החדש לא זז גם בהגדרות נמוכות BC2 גם מקרטע בהגדרות בינוניות אני משחק על 1680X1050 מסך 20'' יש לי כרטיס מסך חזק אבל הוא לא מנוצל אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב אם צריך תודה.
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תודה לנותן...חשוב שהמפרט יהיה מ-KSP ושיהיה הכל...כלומר רמקולים מקלדת עכבר מסך(לא חייב LCD) וכו...
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה מחשב לסבתא שלי. התקציב נע בין 900 ל-1300 ש"ח, השימוש שלה הוא ממש לא רציני: - משחקי הקלפים למיניהם במחשב. - צפייה בתמונות. - פה ושם קצת אינטרנט. *** צריך לקחת בחשבון שהמחשב דולק 24 שעות, היא לא מכבה אותו בכלל. קיבלתי מפרט מ-KSP (מצורף קובץ) אני בכל זאת כן רוצה מעבד i3 הארדיסק אפילו פחות מ-500 ג'יגה (אם יש) חשוב שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי, כי המחשב לא מתחבר עם חוט. המחשב צריך להיות "חזק" מהבחינה שהוא יהיה דולק כל היום. יש אולי מפרטים טובים יותר (גם מבחינת מחיר וגם מבחינת חומרה) ?!? אני רוצה לקנות עוד היום או אפילו מחר.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי ,לאחר שקבלתי כמה הצעות פה בנו לי מפרט והינה הוא 1 LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 1 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 Model 996523 2 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White 1 Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 Thermaltake Eureka Silver Aluminium 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse המפרט הוזמן .. חסר בו רק מקלדת .. אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל תכונות הבאות: חברה: Asus או Lenovo מסך: 12.1 או 13.3 מטרת השימוש במחשב: סרטי HD, סוללה חזקה לשימוש רב במהלך נסיעות. ישמוי אופיס וגלישה באינטרנט. מידי פעם גם יישומים כגון Matlab או Mathematica. מבחינת משחקים: לרוב אני משחק במשחקים מאוד ישנים, ואם כבר אז משחקי אסטרטגיה. אני מתלבט בין Asus 1215N, לבין להשקיע עוד 300 דולר וללכת על מחשב כמו ASUS U35JC-A1
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
מדובר במחשב לאופיס ואינטרנט בלבד אבל אני רוצה שהוא ישמש אותי לפחות 5 שנים האם היתם משנים משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של ASUS שקניתי לםני כשנתיים. אני רוצה לפרמט אותו אבל כולם רמאים ולוקחים כ300 שקל לפעולה פשוטה. יש לי ווינדוס 7 במחשב אבל אין לי את הדיסק וממה שאני הבנתי בכלל לא צריך לפרמט מחשב נייד, אלא יש אפשרות לשחזר הגדרות יצרן. מישהו יכול לעזור או להביא לי איזה מדריך? תודה ! אה ותיהיה לי בעיה אחר כך להתקין אחר כך את כל הקוקים למחשב? או להגדיר מחדש את הרשת וכל הבלאגן הזה?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט על פי הפרטים הבאים: 1. תקציב מקסימלי - 4000 ש"ח. 2. שימושים צפויים למחשב - עבודה משרדית, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה על WORD ו POWERPOINT 3. ציוד היקפי - מסך דק 19 אינטצ'. 4. אין צורך במערכת הפעלה. 5. ההארד דיסק צריך להיות גדול (לפחות חצי טרה). תודה מראש, עידו
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, משהו מאוד מציק לי בהגדרות של הT61 שלי. כאשר אני מחזיר את הנייד למצב עבודה ממצב של הייברנייט. במידה ואני לא נוגע במקלדת או מזיז את העכבר בשתי דקות הראשונות שהנייד העלה את הויסטה. הוא מחליט לחזור בשנית למצב של היברנייט. לא בריא במיוחד לנייד ומעצבן בטירוף! לא הצלחתי למצוא מידע על כך ברשת. אשמח לעזרה, בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כל דבר שאני קונה של מיקרוסופט או לוגיטק נהרס כמו שעון אחרי שנה עד שנה וחצי. אשמח להמלצחה. לא גיימרים ולא עיצוב מתחכם. פשוט ואלחוטי. אגב, האם כדאי להזמין דבר כה מחו"ל? מקלדות עם עברית זמינות לרכישה מחו"ל או שאין דבר כזה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בין 2 הדגמים המובילים שלהם hp dv6 2130 VS hp dv6 2110 אחד עם מעבד I3 והשני I5, כרטיס מסך של 1G מול 512MB השאלה אם ההפרש במחיר שווה את זה ? ה2130 עולה 4800 וה 2110 עולה 4000 ( דרך וואלה שופס ) תכלס אני צריך מחשב חזק יחסית שלא יתחמם ושיספק אותי לצערכים של עריכות פוטושופ סרטים בHD וכו כמובן שגם נוחות ומראה זה דבר חשוב ממה שחיפשתי אין מחשבים אחרים עם אותה חומרה במחירים כאלה(של המותגים המובילים כמובן -DELL\HP\ASUS) תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראיתי מחשב נייד אם מפרט מאוד מרשים של החברה הזו..... משהו יודע משהו על החברה הזו???
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני מעונינת במחשב נייד בעיקר לשימוש בוורד ואינטרנט. המחשב צריך לניות קל- נייד ממקום למקום. תקציב: 2000-3000,
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לחברים שישמש לצרכים בסיסיים ולישומי AutoCAD, פוטושופ ודומיהם (2D וגם 3D). התקציב הוא לכיוון ה-3000 עם חריגה אפשרית (אם היא באמת הכרחית) לכיוון ה-3500. [ללא צ. הקפי וללא OC] הדרישות / שאלות - 1. כרטיס מסך לא מובנה - האם זה הכרחי או שאפשר להסתפק בכרטיס שבלוח האם? 2. צורב DVD, דיסק 250, 2GB זכרון, עדיפות ל-Firewire בלוח, ול-DVI בלוח/כרטיס מסך. 3. האם עדיף ללכת על אינטל או אפשר AMD לצרכים אלו? 4. מישהו מכיר חנויות בצפון חוץ מנעה? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
* את המפרט הנוכחי שלי אפשר למצוא בחתימה. דיברתי עם מישהו שיש לו מעבד 866, 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MSI Ti4200 128MB, והוא מצליח להריץ משחקים חדשים באיכות בינונית (HL2, GTA:SA וכד')! לכן, החלטתי גם אני לעשות שדרוג קל למחשב שלי וזה מה שמצאתי ברשת יד-שניה: מעבד פנטיום 3 1000MHz ב-50 ש"ח שני זכרונות 256MB 133 ב-100 ש"ח כרטיס מסך Leadtek Ti4200 ב-200 ש"ח בסה"כ 350 ש"ח לשדרוג לא רע, כך אני מתאר לעצמי. כמה שיפור בביצועים אני אקבל לעומת המחשב הנוכחי שלי?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
השימושים הם למשחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות(גם בHD) וטלוויזיה(יש לי כרטיס טלוויזיה). יש לי מסך 23" FHD, אני הולך לשחק משחקים כבדים ואני מעוניין שהמחשב יריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות, אני הולך לעשות מערך RAID 0. בניתי מפרט בעצמי ואני מעוניין שתגידו לי איך הוא, כמובן שאם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי אז בבקשה. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪603 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 : PSD34G1333KH ₪476 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1418 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] LANCOOL PC-K60WB w/o PSU ₪437 ספק כוח: [..] VANT…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש (הגיעה הזמן באמת אחרי שנים שאני מנסה לשכנע אותו ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולOC הוא רוצה את החלקים המתאימים ביותר כדי לבצע את הOC הטוב ביותר וחלקים גם שיתנו מענה טוב מאוד למשחקים חדשים .. תקציב המפרט הוא 8000 שקל (כמו שרשום בכותרת), רצויי שיהיה מארז קל ונוח לעבודה בו ושיהיה חלק (הכוונה בלי שום חלון ודברים שהופכים את המארז "למגניב" כי הוא רוצה לעשות בו מודינג שהוא הרעיון שלו). לא צריך שום ציוד הקפי רק קופסה עם חלקים אה ועוד משהו רצויי שבמארז יהיה מקום לשתי מאווררים של 120mm בגג המארז בגלל שהולך להיות שם רדיאטור (כן יהיה במארז קירור מים). אני חושב שזהו לבינתיים אם הוא יצטרך עוד משהו אני כבר יעדכן אותכם תודה לכול מי שעוזר לי!! Dr…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
X1300 OF ATI GROUP 256 MB ..(MAY BE GEFORCE 7600 GT DDR 3 256 MB AMD 3800+ AM2 SOCKET 1GBRAM THE GAMES LIKE : NFS MOST WANTED AMERICAS ARMY
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-