ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני ממש ממש בקרוב קונה נייד לעבודה HP PAVILION DV6160 HP dv6160ea 1.66Ghz מעבד Core2Duo זיכרון 1GB כרטיס מסך GO Nvidia 7400 מה אתם אומרים? יש מצב לביצועים נורמלים MID-LOW?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני חושב שעשיתי עסקה מצויינת, קניתי ב6890 ש"ח מחשב, והנה המפרט: מעבד: E8500 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME לוח אם: DFI Lan Party DK P45 T2RS + ABS זכרונות: 4GB DDR2 OCZ Platinum Dual Channel 1066MHZ CL 5-5-5-18 כרטיס מסך: Sapphire HD 4870X2 הגרסא החדשה (עם ההיט פייפס). דיסק קשיח: Seagate 500GB SATA2 32MB 7200RPM ספק כוח: PCPOWER&COOLING Silencer 750W QUAD צורב: Samsung DVDRW SH-S223F x22 Black Dual Layer SATA מארז: CoolerMaster CM690 קירור למארז: Thermaltake Thunderblade BLUE LED 120mm Fan (ככה יוצא שני המאווררים שבאים עם המארז+המאוורר הזה יענו 3 מאווררים). מערכת הפעלה (מקורית): ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט. שירותי מעבדה: הרכבה + התקנת מערכת הפעלה + 3 …
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על המחשב הנ"ל, ישמש לסטודנטית לאינטרנט\סקייפ וכדומה.. חלק מהאנשים מזהירים אותי לא להתקרב לATOM וחלק אומרים אחלה נטבוק.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב = 6000, אפשר לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, משחקים חדשים שירוצו טוב, ועריכת מוזיקה עם קיובייס ואבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי הנ"ל <---- מה אתם מציאים לשדרג עד 1500 שח גג רצוי מאוד מKSP לדעתי אני מאוניין לשדרג את ה RAM ל2GB אבל לפי מה שיש לי האם זה יעבוד מהר אם אני יקח עוד 2 סטיקים של 1GB ועוד שלי שכל אחד 512 ויצא 3GB בכללי... + AC לכרטיס מסך באתר... ו ביג טייפון תוגובות הצאות... בתודה יאן
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש נטבוק שיוכל להריץ משחקים (לא ברמת גיימר או משחקים עדכניים ביותר), שמתי עין בעיקר על אסוס 1215 עם ION2. האם יש המלצה נוספת או טובה יותר?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ערב טוב חברים =] אני בדילמה החלטתי לשדרג את המחשב שלי לגיימינג.זה המפרט http://ksp.co.il/?uin=15890#complist המשחקים המיועדים:BF 4.GUILD WARS2.DRAGON AGE INQUSITION בתאכלס מהמחשב נישאר רק כרטיס מסך GTX 630 1GB הארדיסק וצורב כל השאר הולך לפח אני לא יודע אם לחסוך יותר במעבד +8RAM ולקחת כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים או לחילופין להישאר אם הכרטיס מסך שלי (לא אופציה טובה) ולקחת מעבד יותר חזק ולהכפיל את הRAM ל16 אז אני מניח שזאת דילמה שעברה להרבה אנשים בראש האם להשקיע בכוח עיבוד רציני או להשקיע יותר דווקא בגרפיקה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב לחבר שלי מחשב למשחקים, מבוסס אינטל, עם מסך (17 אינץ) במקסימום 6000 ש"ח בבקשה אם למישהו יש מפרט שיכתוב אותו כאן, תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים ב2.5 עם מסך שטוח,מקלדת,עכבר ורמקולים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי.. יש שני דגמים של ACER שאני לא מבין מה השוני בינהם. האשון הוא AS5730Z. והשני 5730Z יש למישהו מושג למה הראשון עולה יותר.. ומה השוני שמוסיפות האותיות הראשונות לדגם?(חיפשתי באתר היצרן והדגמים האלה בכלל לא מצויינים שם). ועוד שאלה.. מישהו יודע מאיפה אני משג דרייבים לXP כי באתר של ACER לפי מה שראיתי יש רק לויסטה. תודה....
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט משחקים לנער בן 15 למשחקים כמו g.t.a (לא האחרון יותר בכיוון של v.c )וnfs גם לא מהחדש ביותר. המסך שכרגע יש הוא ישן (דק 15) ישודרג בעתיד, אין צורך במערכת הפעלה וגם לא בצורב, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד (מקסימום 500G), הוא לא צריך להיות שקט במיוחד אבל גם לא טרקטור... מחנות באזור רשל"צ כמו סקיי. נע לא לחרוג מהתקציב ואפילו לחסוך אם ניתן. נדרשת הרכבת המחשב בחנות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס,ללא מסך, הייתי רוצה שיהיה זכרון של 4GB אינטל או AMD לא משנה לי. ומחנות באיזור חיפה והקריות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אין דרישות גיימינג או תוכנות כבדות. אמור לשמש לאופיס, גלישה, מדיה וכו'. גודל מסך 14. אפשר לחרוג טיפה אם ממש צריך. אם יש בפחות גם עדיף
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים: אינטרנט אופיס ויז'ואל סטודיו, ללא חשיבות לניידות (זמן סוללה חימום) עדיף עם אחריות חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711510# מה דעתכם? יש הצעות אחרות אולי? ??? תודה !!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הייתי שמח לייעוץ - האם לצרף מערכת הפעלה למפרט. זאת אומרת לקנות מהחנות, מול לקנות מערכת הפעלה ולהתקין בנפרד. מדובר במחשב נייח. חשוב לי מאוד בטיחות ואמינות. בפרט, האם אני יכול לסמוך על החנות שהתקינו לי מערכת מקורית ולא גרסה פרוצה? מה קורה אם ארצה לפרמט את המחשב? האם הרשיון אצלי או שהחנות השאירה אצלה או שיתפה עם אחרים? האם אני יכול לסמוך על החנות שקיבלתי התקנה נקייה, זאת אומרת שלא התקינו\הגדירו שום דבר מעבר למערכת הפעלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חשבתי ככה : E2160 GG -P31--DS3L OCZ SPECIAL ED-800MHZ GG-8800GT512MB \HD3850 לא סגור עדיין . INFINITY WD\SEGATE BR 7200 RPM 16MB SATA 2 HEC 6A19 לבן OPTERIAC SONY NEC בעיקרון אני פתוח להצעות חדשות ,ה OC הולך להתבצע לשימוש יומי ,לאזור ה 3 GHZ ומעל ,הלוח אם הזה מסוגל לעשות 461 ב FSB אז ש אין צורך לקחת P35 , אולי איזהשם עצות לשיפור
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא נע בין 3.5K-4.3 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך בקמצנות אבל גם לא להגיע עד השקל האחרון ויותר של התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:80% למישחקים 15% סרטיHD ו5% דברים בססים כמו תוכנות מסרים וכו. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?רזולוציה: High Definition Ready 1366 x 768 גודל מסך 32 * באיזה סוג משחקים תשחקו?Crysis 2\Assassin's Creed 2\fifa 10 \World …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותו. באופן כללי הוא מטופל היטב ועובד לא רע בכלל. 1. התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח לא לחרוג מהתקציב (אני מעדיף משהו בסביבות ה-2500 ש"ח אך פתוח להצעות). 2. המחשב משמש לעבודה, משחקים, צפייה ישירה והרצה של מספר רב של תוכנות במקביל (העדיפות למחשקים נמוכה, כי לרוב אני לא משחק בדברים כבדים). המפרט הנוכחי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W אני חושב על שדרוגים שאחר כך יאפשרו לי למשוך אותם בעתיד למחשב חדש.. ודברים שקל להתקין. למשל זיכרון, דיסק קשיח SSD או כרטיס מסך. - ושאלה קטנה לגבי SSD, אפשר להעביר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חיית משחקים...אבל בתקציב מוגבל 6000 שקל גג תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה על המחשב בניתי אותו לפני 3 שבועות כבר http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, מה עושים עם סוללה של מחשב נייד שנגמרה? לפח מחזור סוללות רגיל? יש טרייד אין או משהו כזה? תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Dell studio xps 16 עם המעבד i7. יתרונות חזרונות וכו, אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב במחיר של בן 1300 - 1500 דולר. האם יש מחשבים טובים יותר במחיר זה? אני בעיקר מחפש מחשב לשימוש יום יומי של גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ואולי ביום מן הימים לפתח איתו תוכנות. חשוב לי שהוא יהיה מחשב חזק שאני קונה אותו כדי שאני לא יתבאס עליו עוד שנה שהוא מיושן מדיי בשוק. ואני מתכוון להשתמש בו כמחשב נייח רוב הזמן (כלומר ממש לחבר לו מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') אך רוצה שגם יהיה את הניידות מתי שארצה ללימודים, נסיעות וכו'. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט + HD + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה לי ללכת על מעבד ה-extreme quad 6600 והייתי רוצה לשמוע מכם על הצעה הכוללת לוח תומך, הארד דיסק גדול מארז שקט ורצוי יפהפה. זיכרון מהיר וכרטיס מסך סביר. מס' שאלות: בגלל שה-quad הוא מהירות 2400 הוא פחות עדיף מה-e6600 שהוא 3000? האם צפוייה ירידת מחירים בינואר הקרוב על מעבדים? אני מתעד לעבוד עם עריכת וידאו חובבנית ומעט משחקים, האם להתפשר על כ.מסך או להישאר עם משהו סטנדרטי (עד שייכנס עוד כסף)? האם לעבודה ביתית כמו שציינתי נחוץ קירור למעבד? מקווה שלא בילבלתי ת'מוח, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-