עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by M7a,

שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי . אני זקוק ל: לוח מעבד (מעדיף של אינטל) מאוורר למעבד (של טרמלטייק) זיכרון דיסק קשיח (320G ומעלה) כרטיס מסך המחשב מיועד להכול, מגלישה באינטרנט ועד עבודות גרפיקה ומשחקים. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין במחשב לבית, הוא ישמש בעיקר לגלישה באתרי אינטרנט (לא מעבר). חשוב שיהיה צורב (CD לא הכרח), מדפסת ומסך. אני מודע לזה שהכל יהיה בסיסי, ועדיין אני מקווה שאני אקבל מכם הצעה יותר טובה מהחנויות והרשתות (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש רון 8)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by xtx,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,090 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח LG GSA-H42 X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 230 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case 890 ש"ח סה"כ 3,953 ש"ח + מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 סה"כ 7143 שח יש מה לשנות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by raden,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3, GTA5, the crew, skyrim, the division, batman arkham knight ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך א: 22 אינץ - רזולוציה של 1024 על 768 מסך ב: 42 אינץ - רזולוציה לא ידועה (איך לבדוק?)…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by noel,

שלום לכולם! הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤647 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤258 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 אחריות: שנה. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונן תקליטורים: SAMSUNG CD-ROM X52- BULK מחיר: ¤83 אחריות: שנה. מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF מחיר: ¤279 אחריות: שנה. סט מקלדת ו…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Dpod,

שלום! אני צריך שתבנו לי מפרט למחשב ב4500+- המחשב יהיה בעיקר למשחקים , ללא oc ואני אצטרך גם עכבר ומקלדת. בנוסף אני צריך גם מסך שיעלה עד 1500. תודה מראש לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by CRT,

שלום לכולם, מחפש נייד לעמית לעבודה, הדרישות הן: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, solidworks) * גודל המסך? האם (15.6 רצוי מאוד מט). * רזולוציית המסך? (לא משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (מקלדת הכוללת numpad) * משקל רצוי? (רצוי שלא יהיה מהכבדים ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ( 2+ מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (,HDMI, VGA) * Bluetooth? (לא חובה) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (250 GB) * כונן אופטי? (חובה) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? (לא) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? (לא) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? (לא חובה, אם כן אז רק WIN7) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מראה סולידי, אולי מתכתי כמו סדרת VOSTRO) תקציב ע…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אהלן... אני רוצה לקנות מחשב לגיימר בינוני+ התקציב 5,500 - 6,000 שיכלול: 2ג'יגה זיכרון עד 150GB הר-דיסק מעבד של אינטל לוח-אם וכמובן GEFORCE כ.מסך לא צריך: מסך מארז ספק כוח זה המסך שיש לי: SAMSUNG 930B http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp (אם תצטרכו לדעת בשביל בחירת כרטיס מסך) וזה הספק כוח 550W: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 (שהוא יעמוד בלחץ של המפרט) תודה רבה לעוזרים... !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי. האם תוכלו לייעץ לי לבחור מחשב שישמש אותי לאולפן ההקלטות הפרטי שלי ? על המחשב הזה ארכיב בעצמי כרטיס קול מתקדם כך שהמפרט לא יכלול כרטיס קול. אין לי צורך בכרטיס מסך סופר-מתקדם (רצוי שיהיה טוב). אני זקוק ל-DVD וגם צורב. הארדיסק 160. מסך טוב. סה"כ 5000 ש"ח. אבקש אם אפשר את 2 האפשרויות:אינטל ו-AMD . תודות.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Yarden_2y,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים בעיקרון אבל אני אצטרך לעבוד עם תוכנות גרפיות (CAD)כמו Solidworks ואולי להריץ חשובים כבדים בPython -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 אינץ' עד 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעל בינוניות( מעדיף כרטיס מסך לא מובנה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שיצא כבר ושייצא בהמשך. לדוגמא: GTA V, Battlefield, Crysis, The Witcher, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאמין ש-1980x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאו…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. CPU - ATHLON 64 +4800 x2 DUALCORE MOTHERBOARD - GIGABYTE MA770-DS3 AM2+ DDR2 1066 PCI-E MEMORY - DDR2 800 OCZ PALTINUM REVISION 2 XTC. GRAPHICS CARD - SAPPHIRE HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV HDD - SEGATE 250GB 7200RPM 16MB SATA 2. הגעתי ל2100 ש"ח מזומן. עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך אין לי צורך. כמו כן אין לי צורך בצורב. קודם כל אני רוצה להסביר כי אין לי מושג וחצי מושג בAMD, רוב הידע שלי, שהוא לא הרבה מוקדש לרכיבי אינטל וNVIDIA. אז השאלה הראשונה שלי, האם הרכיבים האלה מתאימים אחד לשני? שאלה שנייה איזה ספק כוח ומארז אני צריך? והאם יש לי צורך במערכת קירור מסוימת, או שמאווררים של 120MM יספיקו? דבר שלישי, האם ניתן לשים כרטיס מסך של NVIDIA על לוח אם של AMD, והאם הפואנטה של כרטיס מסך NV…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח ללא מסך לצרכים של עריכת וידאו ועיבוד תמונות סטילס בתוכנת פוטושופ וכד': עבודה מסיבית עם קבצי RAW-PSD-TIFF 16 BIT בלבד! עריכת דפים לאלבום דיגיטאלי 30X80 ס"מ ב 300 DPI ! עריכת וידאו יחסית אינטנסיבית כ 2 עד 3 פרויקטים בשבוע! עבודה עם מיספר תוכנות כבדות (לפעמים במקביל כשהאינטרנט עובד ברקע) כגון: 1) PS 2) LR 3) DG PHOTO ART 4) DPP 5) AVID/PRIMIAR 6) אינטרנט הייתי בסניף של חברה מוכרת והירכיבו לי את המיפרט הבא- הייתי שמח לשמוע חוות דעת מיקצועית לגבי שילוב החומרה והתיחסות של עלות מול תועלת וכן הצעה נגדית אם יש טעם... להלן ההצעה שהרכבו לי אשמח מאוד לקבל חוות דעת של המבינים פה: הסך הכללי הגיע ל5000 ש"ח בקרוב כאשר קיבלתי 2 אופציות לכרטיס מסך ! ______________…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני אשמח לקבל מפרט למחשב למשחקים כבדים חשוב לי שאם יצא משחק בעוד שנה + עם גרפיקה חזקה, עדיין המחשב יריץ ללא בעיה אני צריך מחשב ממארז עד אחרון חלקים (כולל מערכת קירור) לא צריך מסך , מקלדת, עכבר אני מוכן להשקיע עד 3500 שקל ידוע לי שפתחתי 2 הודעות אחרים, מקווה שלא תנעלו לי את זה .. קראתי חוקים! תודה רבה המשתמש E_XeQuit הציע לי את זה: בבקשה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (20…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by נ,

שלום. אני מעוניינת במחשב נייד לצורך לימודים אבל לצערי הרב אני לא ממש מבינה במחשבים ניידים. כרגע ההתלבטות היא בנוגע לחברה ומשם נמשיך, או שעדיף ישר להתמקד במפרטים ספציפיים? החברות: LENOVO Gigabyte טושיבה MSI תודה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הת'רד הקודם שלי קצת נכנס למקום שאני לא ממש יודע איך ממשיכים ממנו, אז ביקשתי מד"ר נוב שימחק אותו (בקרוב אני מקווה). החלטתי לנסות שוב ומהתחלה. אז קודם כל התנצלות: אני מתנצל בפני כל מי שקרא את הת'רד ופגעתי/העלבתי אותו או שנשמעתי לו כפוי טובה/מרגיז וכו'. באמת שלא התכוונתי אני כרגע נמצא בנקודה בעייתית ובמצב מאוד מביך ומסובך. מצד אחד אין לי שום הבנה ולו הבסיסית ביותר בחומרת מחשב (אני בקושי יודע את ההבדל בין זכרון לדיסק קשיח), מצד שני אני לא יכול להרשות לעצמי לעשות טעויות. כרגע אין לי מגבלות תקציב. גם מחשב ב20K יכול ללכת, אם אני יראה שיתרונותיו מצדיקים את המחיר. בשביל שהכול ילך קתצ יותר חלק, ישבתי עם הצוות שלי וניסחנו במדיוק ככול שניתן מה אנחנו צריכים. 1. מה התקציב? האם הוא למזו…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לחברים אני רוצה לקנות מחשב נייח כשהשימושים הם תכנות, גלישה מרובת טאבים באינטרנט, וירטואליזציה וקצת למשחקים לילדים. מה חשוב לי? מהירות של המחשב, ובעיקר שקט מהמאווררים (לא רוצה לשמוע אותם ומוכן לשלם על זה :)) קיבלתי את ההצעה הזאת ואשמח לחוות דעתכם. https://tms.co.il/builds/333938 לקחתי כרגע כרטיס מסך פשוט עם אופציה בהמשך ללרכוש כרטיס חזק למשחקים תקציב באיזור ה6 אלף האם להחליף משהו ? האם לקחת זיכרנות יותר מהירים ? Ssd אחר? בתודה מראש

19. Started by Sakura Chan,

שלום, אני מחפשת מפרט למחשב מדיה סנטר בתקציב של סביבות 2,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש כמחשב רגיל שיחובר לטלוויזיה לגלישה באתרים, הורדת סרטים ושירים ובעיקר לצפייה ישירה בערוצים שונים היות ואין לנו יס או הוט. חשוב לציין שיש לנו בלו ריי ומקרן קול... אז שיהיו חיבורים מתאימים וכרטיס קול שיתמוך בעניין הזה. אני מעדיפה מפרט עם מעבד של אינטל, אני לא מבינה הרבה אבל אני סומכת עליהם יותר. ובעיקר חשוב המארז, אם אתם יודעים איזה חנויות יש להם מבחרים גדולים אז אשמח לקבל המלצות. תודה רבה מראש, מחכה לעזרתכם!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?אם צריך יותר במסגרת של הצרכים שלי אני מוכן להוסיף אבל מעדיף שיהיה במסגרת התקציב 2.מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים וכבדים, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, בעתיד אני יקנה מסך שטוח 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הק…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אחרי 5 שנים החלטתי לקנות מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב בגלל שאני כמעט נעול על המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים 1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4,cod ghosts, assassin's creed 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM LED DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. לא לחרוג באגורה מהתקציב. לא משנה אם יהיה רועש או לא. כמובן כרטיס מסך OB. ללא מסך וללא אף ציוד היקפי. בתודה מראש למי שיצליח להרכיב משהו נורמלי...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אם תוכלו לעזור במציאת המחשב החלומי אשמח מאוד ואודה UX

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand - לא ממש מקצועי , היא רק לומדת ! לא משחקת במשחקי מחשב ! תקציב : 2500 ש''ח ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 מעבד כבר בחרתי - AMD Sempron 2600 ( או 2800 ) צריך עזרה ב: לוח אם ( חייב שיהיה משולב כרטיס קול + כרטיס רשת ) זכרון ( לפחות 512 ! ) - כדאי יותר ? כרטיס מסך - חובה TVOUT , לא חובה DVI צורב מארז הרד-דיסק - ( כנראה 80 גיגה של WD עם 8 buffer) מחפש מקסימום תמורה עבור 2500 ש''ח תרגישו חופשי להציע ולשנות ! תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.