ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב היום עלה לי 5100 מחנות גולדטופ באיזור תעשייה ראשון הנה לפניכם המחשב שקניתי , מה אתם אומרים עליו? יוכל להריץ משחקי גיימינג כבדים ומודרנים? מארז ללא ספק כח Gigabyte LUXO X140 Tool Less design 2X12cm black ספק כח 3Rsystem G600XG ROCK Power 600Watt לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V LGA1155 Intel B75 Core i3/i5/i7 מעבד Intel Ivy Brigde Quad Core i5-3470 Turbo Boost2.0 3.6GHz 6MB 1333Mhz LGA1155 Tray מאורר Zalman CPU cooler CNPS5X Performa זכרון Kingston KVR16N11/4 4GB DDR3 1600Mhz Non-ECC DIMM i7 x2 יעני 8GB דיסק קשיח Western Digital IntellIpower WD10EZRX 1TB Sata3 Caviar Green כ.מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 With boost DP PCIE מסך LG E2442TC 23".6 1:5,000,000 5MS Led F…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מיתלבט בין שתי גישות ...AMD או INTEL ---- לגימינג בינוני ולא כבד 1שניהם עולים מחיר דומה ההבדל הוא בכרטיס המסך היותר טוב במיפרט AMD [TABLE=class: bar, width: 90%] [TR] [TD=width: 80, align: right] מעבד: [/TD] [TD=align: right]INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪978[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] לוח אם: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GA-B85M-HD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪449[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] כרטיס מסך: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1063[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] הרכבת מחשב: [/TD] [TD=align: right]קניית מו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. זה המחשב שלי ואני מעוניין לשדרג מספר דברים ורציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב ומה לשפר קודם. מעבד I7 -860 לוח אם- INTEL DQ57TM SOCKET 1156 זיכרון - 12 גיגה 3 סטיקים של 4 גיגה 1333 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE GT220 שתי כוננים קשיחים של W.D אחד קצת ישן של 320 גיגה שנקנה לפני חמש שנים בערך והראשי שעליו מותקן גם הווינדוס 500 גיגה צורב DVD סמסונג. ספק של זלמן, לא זוכר את הדגם אבל הוא 500 וואט. מארז של digital stylist pc אשמח לשמוע גם תגובות על המחשב בכללי וגם מה רצוי לשפר. אני מעוניין לקנות כעת כונן SSD כאופציה ראשונה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 5 שנים החלטתי לקנות מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב בגלל שאני כמעט נעול על המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים 1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4,cod ghosts, assassin's creed 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM LED DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם המפרט הזה שווה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לחבר שלי שבק המחשב והוא החליט להביא חדש השימושים העיקריים שלו הם גלישה באינטרנט צפיה בסרטים שימוש בסימולטור ( כגון REALFLIGHT \ PHOENIX ) לטיסנים וכ'ו המחשב מחובר לטלויזית 32 ללא מסך והוא יושב בסלון המפרט שיש לו כרגע ( המעבד כנראה תקול ) מעבד לא זוכר כל כך אבל הוא בתושבת 775 כנראה זה E6000 או משהו באיזור לוח MSI G31M2 V1 זיכרונות DDR2 כרטיס מסך HD4770 512mb - שכנראה יעבור למחשב הבא ספק EZCOOL ATX 400 JSP הרדיסק של 500GB ונכון לעכשיו אין לו צורך ביותר מארז ג'נרי שלא רלוונטי המפרט שהוא חשב עליו הוא: IntelCore i5 4570S - 470 ש"ח או IntelCore i5 4570K - 710 ש"ח GIGABITE GA-Z87M-HD3 ומארז SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC +- 400 ש"ח דבר ראשון הבחירה בין המעבדים ... נכון…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לצורך שדרוג המחשב שלי אני צריך את עזרתכם עם כמה שאלות שיש לי מפרט המחשב שלי כרגע (msi ex623) הוא מעבד Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz ערכת שבבים Chipset Intel PM45+ICH9-M 1066MHz FSB כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 9500M GS 512MB DDR II זכרון 2048MB DDR II 800MHz ואלו השאלות שלי: 1. אם אני רוצה להחליף את המעבד, איך אוכל לדעת אילו מעבדים מתאימים למחשב הזה? כולל סוג החיבור (יש למעבדים 2 סוגים? אחד M ועוד משהו?) 2. האם EBAY זה אתר שמומלץ לקנות ממנו רכיב כמו מעבד? 3. העלתי כמה תמונות של המחשב: http://image.torrent-invites.com/images/2014/06/11/1iRlHu.jpg http://image.torrent-invites.com/images/2014/06/11/2v7ebs.jpg רציתי לדעת מה זה כל רכיב\סלוט שמסו…
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משב נייד להלן הנעץ: * מטרות המחשב? לימדים (כלכלה ומנהל עסקים) /מ מולטימדה כגון סרטים / משחים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות שלא מבריק * רזולוציית המסך? עדיות ל FHD 192*1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות א ניתן ל numped * משקל רצוי?ד עד אזור 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיחזיק באזור 4 שעות בעבודה מנימלית (וורד, אקסל וכו') * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? BT וגם א חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אזור 500GB ומעלה או SSD של 250GB * כונן אופטי?(אופציולי ורצוי אם איןSSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אכן * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות גודל המסך: סטנרדטי רזולוצית המחשב: לא משנה משקל רצוי: כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך: 4 שעות יספיקו האם נדרשות יציאות מיוחדות: hdmi אך לא חובה גודל מינמלי: לא כזה חשוב כונן אופטי: כן תמיכה בתחנת עגינה: אפשרי אחריות בינלאומית: אפשרי רישיון הפעלה: לא צריך העדפה לחברה כלשהי: לא הערות: המחשב בעיקרון ישב בבית ומידי פעם ניקח אותו לטיסות וכו... השימושים בו זה בעיקר אינטרנט אופיס ולפעמים סרטים
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, צפייה בתכני HD ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אין משחקים ספציפיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p והגודל בסביבות 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוה…
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני עומד בפני קניית מחשב נייד חדש, אחרי שהאחרון עושה סימני מוות כבר כמה שבועות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש נורמטיבי. לא גיימר, אך מידי פעם צריך לעבוד עם תוכנת עריכה Pro Engineer,תוכנה סופר כבדה גרפית, סרטים ומתחיל להכנס לתחום יצירת סאונד, אז Cubase. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מניח שאעבוד עם FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (ל…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי את המפרט הבא : מעבד i5 4570 קירור arctic alpine 11 rev 2 זיכרון 8gb כרטיס גרפי r9 270x , אשמח לחוות דעת מאיזה חברה לבחור את הכרטיס. קשיח של 1TB וקשיח SSD120GB זקוק לעזרה בבחירת לוח אם - לא מתוכנן OC כלשהו אז לפי מה שהבנתי אין לי צורך בלוח של Z87, התקציב ללוח יוכל להגיע לסביבות ה500 שקל. אשמח להמלצות ( לא משנה מאיזה חנות). בנוסף זקוק להמלצה בנוגע למארז וספק שאצטרך למפרט שכזה עדיפות למארז שקט . מעונין לדעת אם יש הצעות נוספות לגבי המפרט .
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד לעמית לעבודה, הדרישות הן: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, solidworks) * גודל המסך? האם (15.6 רצוי מאוד מט). * רזולוציית המסך? (לא משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (מקלדת הכוללת numpad) * משקל רצוי? (רצוי שלא יהיה מהכבדים ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ( 2+ מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (,HDMI, VGA) * Bluetooth? (לא חובה) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (250 GB) * כונן אופטי? (חובה) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? (לא) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? (לא) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? (לא חובה, אם כן אז רק WIN7) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מראה סולידי, אולי מתכתי כמו סדרת VOSTRO) תקציב ע…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני קונה את כרטיס המסך באילת ואין באפשרותי לקחת את כל החלקים משם (אפשר עוד חלקים "קטנים" נוספים יקרים אחרים במידה ויהיו קיימים במלאי - למשל כן מעבד או ספק כוח אבל לא מארז) כאמור כרטיס המסך יהיה GTX780Ti ואני מתלבט בין הבאים: http://ksp.co.il/?uin=21211 http://ksp.co.il/?uin=21263 את יתר המפרט (למעט כרטיס המסך או חלקים אחרים נוספים שתמליצו לקנות באילת) אני מעדיף לקנות בירושלים. וקדימה אל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בתוספת 1000 ש"ח נוספים. למרות שאני מעדיף לא להשתולל. 2. מה שימושי המחשב ? - משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שניהם ישמשו לצרכים משרדיים (לא מתעסקים בגרפיקה ולא משחקים) אבל חשובה המהירות והיציבות. מצד שני, לא מתכוונים עכשיו להתחיל לבנות ולהרכיב, אז האם המפרט המוכן הבא מאייבורי יענה על הדרישה? : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מארז CASECOM כולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 400W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ מעבד Intel® Core™ i7-47703.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H81M-D2V צ'יפסט H81 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Crucial 4GB DDR3 1600MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 כרט…
-
- 19 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב נועד לילדים בני 14-15 שבמחשב הקיים(ישן מאד),רוב המשחקים שהם משחקים הם משחקי ישנים ומשחקי דפדפן...לכן אני רוצה להכיר להם קצת משחקים חדשים ושיוכלו לשחק ... החנות שאני רוצה לקנות ממנה(אך ורק בגלל הקרבה והנוחיות) היא KSP. מניסיון שיש לי עם DELL מסך U2711 אז המסך שאני רוצה לקנות להם הוא : http://ksp.co.il/?uin=13765 המסך שקיים אצלהם הוא CRT 19 אינץ' אבל אם יש לכם להציע מסך אחר שעולה יותר זול אבל איכותי אז בשמחה... המפרט הבא נראה טוב:http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137599§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 כשמתוכם 900 מוקצבים עבור המסך כך שנשאר 2600שח א) האם לנ…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם, המחשב הקיים שלי התחיל לגמגם במשחקי HIGH END. המפרט כרגע הוא: Intel i5 2.80 4G RAM GeForce 465GTX הציעו לי לשדרג בעוד סטיק של 4 G ולהחליף את כרטיס המסך שלי ב 660GTX OC מבית ג'יגה בייט. על השדרוג הזה דורש ממני טכנאי שאני סומך עליו כ1500 שח. המחיר טוב?והאם זה מה שייתן לי את הקצה הנדרש? תודה רבה !
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אחרי זמן ארוך מכבר עם הלפטופ הזקן שלי אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר ליום-יום אבל עם גיימינג קל (שכולל CS בגירסאותיו, TF2, Combat Arms וכו'..). התקציב שלי כרגע עומד על 2200 עם חריגה של 200+-. אעדיף לנצל כמה שיותר את התקציב למחשב שישמש אותי רבות. יש לי מסך בבית של Philips מדגם 202E עם רזולוציה של 1600X900 שבו קרוב לוודאי אשתמש: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754772 את הציוד ההיקפי לא לקחת בחשבון- יש לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני לא מתכננן שום אוברקלוק. עד כמה חשוב לי השקט - כמה ששקט יותר טוב, אבל זה בונוס מה שכן אני רוצה במחשב הוא כונן קשיח של 1TB לא פחות ולא יותר כרטיס מסך שיהיה מתאים לגיימינג קל / שימוש יום-יומי. זיכ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, ביום שני הזמנתי מחשב חדש בשבילי לשימושים רבים כמו גיימינג קל וכבד מדי פעם, גלישה אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪843 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪542 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ כונן קשיח Corsair SSD Force 2.5" 40GB SATA2 ₪672 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CSSD-F40GB2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Eco ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 4700 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המח…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-