עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kotevnir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by ShOw-Time,

אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gabbay,

זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  5. היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by nirzx,

Asus G73Jh-A2 האם גם בדגם הזה של חברת asus ביצועי כרטיס המסך הופכתו? כדי שלא יהיו בעיות התחממות? לינק למפרט -http://www.btotech.com/_e/17_Asus_Laptops/product/asus_g73jh-a2/Asus_G73Jh_A2.htm ועוד שאלה: ידידה שלי טסה לחו"ל בעוד חודש, מה עדיף לקנות את המחשב אוןלין ולשלוח אותו לכתובת של חבר ושהיא כבר תאסוף אותו? או שהיא תלך לחנות עצמה בניו יורק ותרכוש את המחשב?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל לא על חשבון איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200-300 ש"ח, עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: לא משו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA ,NBA שירוצו על איכות גבוהה ומשחקי פעולה כמו FAR CRY על איכות בינונית +/- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של 1920*1080. המסך הוא 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  8. Started by ronik56,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי, העיקר שתתקבל המפלצת הכי מטורפת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, אולי ב-1000 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, טיפה סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, FIFA 12, כל הכבדים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

9. אני קורא המון טקסטים ישנים ושבורים בנייד שלי וזה מוציא לי את העיניים פניתי לחבר שמבין קצת והוא כתב לי אתזה "הבעיה אינה חדות\טיב, מה שאתה צריך זה מסך שגודל הפיקסל=הנקודה שבונה את האותיות תהיה קטנה ככול האפשר מתחת ל 0.25 הממוצע בשוק 0.31~0.23, גודל פיקסל מתחת ל0.20 נחשב איכותי ובמסכים לא LCD בעבר גודל 0.17 היה די מקובל,כיום במסכי LCD יידרש חיפוש טוב לגדלים כאלה ומטה." יש את הדבר הזה http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1739394 שקראתי אבל לפי הבנתי זה עוד בחיתולים... שמעתי על משו שניקרא קינדל שאולי גם שייך לקטגוריה הזאת אז הדבר החשוב ביותר במחשב הוא המסך כרטיס מסך גם קשור לעניין? אני מאמין שאם יהיה לו מסך טוב אז לא צריך לדבר על שאר המפרט.. ללא הגבלת תקציב הואיל וזאת העבוד…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש בעיקר לגלישה, סרטים ן-OFFICE וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים על הגדרות בינוניות או נמוכות גם בסדר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 רזולוציה 1280/1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Snake_Eater,

שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש. התפקיד העיקרי של המחשב, בנוסף לפעילות השגרתית של גלישה וכתיבת מסמכים, הוא עיבוד תמונות בתוכנות מתקדמות. לכן, הדגש הוא על: 1. כרטיס מסך שיעשה את העבודה. 2.יכולת עיבוד וזיכרון פנימי מספקים. 3. בנוסף לכונן של טרה-בייט, רוצה גם SSD להתקין עליו את המערכת והתוכנות. 4. מסך אופטימלי. תקציב: 5000 ש"ח עם אפשרות להתגמש. תודה!

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by hosham,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב, שיהיה קל, עם מסך בין 11.6-12.1" לעבודה שוטפת ולא מאומצת למספר שעות בטריה 5-6 שעות. שמתי עין על מחשב של HP שגם בטווח של ~2500ש"ח. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5775 יש חוות דעת על המוצר או המלצות על דומה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. …

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. שלום רב, קיבלתי את ההצעה הבאה מ - KSP ותהיתי האם הרכיבים שהציעו לי הם אכן הרכיבים הנכונים והאם בתקציב הנ"ל אלו הרכיבים האופטימליים שאני יכול להשיג. אם יש מקום לשיפור \ שימור, אשמח לשמוע.[table] [tr][td]דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill htt…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. צהריים טובים וחג שמח ידיד שלי רוצה לקנות מחשב חדש, בעל החלקים האלה בלבד: - מעבד, זכרון, לוח אם, ספק ומארז ובעקרון גם כרטיס מסך. יש לו Geforce 2 mx, והוא גיימר אז כדאי גם להוסיף כרטיס מסך חדש. ההתבלטות הגדולה היא בין מערכת מבוססת AMD לבין INTEL. התקציב עומד על 3500 ש"ח כולל הכל (בלי לעבור את התקציב). המערכת היא בעיקר לאינטרנט, משחקים ותיכנות, מבחינתו אפשר לעשות OC אם זה ישפר לו את המערכת (לא בשביל הכיף). מפרט מבוסס AMD: ABIT NF7 (nforce2) Dual DDR 400, SOUND, USB2, LAN, AGPx8 AMD Athlon XP 1700+ 256MB TwinMos DDR PC3200/400 * 2 (Dual DDR) = 512MB SAPPHIRE RADEON 9500Pro ATLANTIS PRO - 128MB DDR ------------------------------------------------------------- …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא ועל התאימות בין כל הרכבים . השימוש הינו לעריכה/יצירה של מוסיקה (בלי משחקים כלל!). כמו כן, חיבור שני מסכים DVI . CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX ANTEC P180 ALUMINIUM MIDITOWER NO PSU BLACK ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK X2 ASUS P5N32-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 680I SLI HD AUDIO + FX/DTS W.D WD5000KS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER W.D WD1500AHFD 150GB SATA 10000RPM 16MB BUFFER ENERMAX E620AWT LIBERTY 620W ACTIVE PFC SATA CABLE MANAGEMENT LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E ¤ סה…

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by ofir_bl,

אני יודע שזה יחסית מעט אבל המחשב הוא לא בשביל עורך מקצועי אלה מתלמד אז לא צריך בשבילו 2 HD ודברים כאלה... אני חושב שכדאי שיהיה 4GB RAM, בקשר לכרטיס מסך ומעבד אני לא יודע מה הכי מתאים, מארז מספיק אחד פשוט... אודה לכם אם תוכלו לבנות לי מפרט המחשב כמובן ללא מסך, התקציב הוא למארז ומה שבתוכו... תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. Started by avishaiar17,

טוב אז ככה... הינה המפרט שהזמנתי: מעבד Q6600 1390ש"ח לוח אם של GIGABYTE X38 DS4 940ש"ח זיכרונות SUPER TALENT DDR 2 ) 2X1024 320ש"ח( CL 4 הארדיסק WD 3200AAKS 320GB 390 ש"ח מאוורר למעבד A.C FREEZER 7 PRO 112 ש"ח מארז AEROCOOL EXTREME ENGINE 390 ש"ח ספק כוח CORSAIR 550 W אוHEC ZYPER 650W מה אתם מציאים?? לקחת המוכר התעקש שאני יקח את קרוסייאר (שניהם 550 ש"ח) ואני מוסיף עוד מאוור של זלמן 12 ס"מ לאחורה של המחשב...40 ש"ח אהה וכרטיס מסך 3870 של SAPPIRHE 1066 ש"ח עכשיו יש מספר דברים שאני לא סגור עליהם ... זכרונות ספק ומארז בזכרונות האם עליי לשנות חברה ?? סופר טלנט אמינים?? שווים את הכסף?? או שעדיף באותו סכום לקחת CL4 בחברות אחרות כמו קרוסייאר /OCZ /G SKIL / קינגסטון... ועוד... בק…

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by אבי פרקש,

[ יש לי בעיה במחשב נייד עשו לי פורמט והידכינו לו כרטיס קול והוא עושה לי בעיות ומאיט לי את המחשב מתי שמתנגן משהוא הוא מאיט את הזמר עושה כמו רמיקס כזה יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN FS980 אים מי שהוא יכול לתת לי פיתרון ומה חעשות אני ישמח מאוד וסליחה על שגיות כתיב ממני:אבי - פרקש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני hd( מחשב לסלון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf gtav combat csgo וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב 23טינץ 1920X1080 (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5-7 הוא יהיה בסלון ככה שחשוב שיהיה די שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Midi Tower ATX Case For Pentium IV 500 Watt * Gigabyte GA-K8VM800M + VGA 754 Bulk Motherboard * AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU * 512MB DDR3200 Memory * Sony/Citizen/Panasonic/Teac * 80GB 7200 rpm ATA100 HDD * DVD-RW x 16 או שאפשר פשוט ללכת לכאן : http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7909 אז ככה... לפני ששואגים עלי המחשב נועד לבחור בן 24, סטודנט שלא משחק במחשב, בקושי יודע לגלוש באינטרנט וכל מה שהוא צריך זה מחשב שיעבוד מהר באינטרנט, באופיס .. ושיוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל - MSN + אנטיווירוס + FIREWALL + BABYLON + דפדפן... ואולי גם לשמוע מוסיקה על הדרך --> כל אלה בכיף בלי שהמחשב נתקע כל רגע . אני אשמח מאוד אם מישהו יכול להוסיף\לתקן וכו…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by kfir_dnd,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית הכוללת שימוש בדפדפן (גלישה באינטרנט), שימוש בOffice, שימוש בתוכנות הבאות: DreamWeaver, Photoshop, Flash * גודל המסך? 14.1 אינץ' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות אך לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by jacob300,

שלום רציתי לשאול לגבי מחשב מיני נייד של HP מפרט מצורף לגבי מערכת ההפעלה Windows 7 Starter כמה אפליקציות ניתן להריץ במידה והזיכרון RAM הוא 1024MB אנטי וירוס, מערכת ההפעלה עצמה, ואולי עוד אפליקציה, והמחשב איטי ? מה המלצתכם לגבי מחשבים מיני נייד, תכונות שאני מחפש: סוללה 6 תאים, זיכרון שניתן לשדרג ל 2GB לגבי מערכת ההפעלה, מה עדיף Windows 7 Starter או Windows xp Home ? מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנה, מקלדת נוחה. תודה ג'יקוב. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by assos,

שלום יש מכרז באינטרנט באתר WALLA מצורף קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600 מה דעתכם על המחשב ואם כדאי לשדרג ומה לשדרג אני קצת מוגבל בתקציב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  25. CPU : AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU (stepping AIUHB)[ ¤ 567.23 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 615.54 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (CH-5)[ ¤ 537.37 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SK-7 Cooler for AMD [ ¤ 154.26 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 652.99 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1193.24 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 143.3 ] 1 Monitors : 17" Samsung 753DFX Monitor [ ¤ 907.56 ] 1 Keyboards : Microsoft Internet Keyboard [ ¤ 87.28 ] 1 Mouse : Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.