ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
השימושים הם משחקים וסרטים מתוכנן OC למעבד מה דעתכם על המפרט? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤506 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤545 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן דיסקטים: ALPS Floppy 1.44 Black כמות: 1 - מחיר: ¤33 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 Su…
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כ7 שנים אולי יותר... הוא עובד ממש טוב, אבל התחילו לו קצת בעיות. כמו למשל הוא נתקע לפעמים כשאני פותח תיקיות (החלפתי הארדיסקים, קניתי ssd, פירמטתי ועוד והבעיה לא נפתרת), אחרי הפסקות חשמל כונן הssd כונן C נראה כלא מחובר והווינדוס לא עולה ועובד רק אחרי שאני שם את דיסק הווינדוס. חוץ מזה הכל מצויין בו. דברים שהייתי רוצה לשפר: *גרפיקה *מהירות *איוורור מלמעלה (למרות שיש הרבה). הכונן עצמו נמצא בסלון (חור בקיר ולא צריך לנשום אותו ושמוע רעש), ----------------------------------------------------------------------------------------- המפרט שלי: Intel Core …
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת המחשב ישמש למטרת לימודי אדריכלות כך שאני מעריך שמעבר לשימושים משרדיים בסיסים המחשב יצטרך להריץ גם תוכנות שרטוט / מידול כלשהן אני לא כל כך בקיא בתחום אז אני לא יודע להגדיר בדיוק אילו תוכנות. אין צורך במשחקים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לצפות בסרטים באיכות טובה, אבל לא חובה. כמו כן היא תיקח את המחשב איתה ללימודים אז יש להתחשב בנושא משקל וזמן סוללה כך שיהיה סביר לסחוב אותו איתה כל היום ולעבוד איתו זמנים ממושכים על הסוללות. כמו כן בנוגע למסך, היא חושבת ללכת על מסך קטן (11.6). האם זה קריטי מבחינת מחיר ומשקל? או שעדיף כבר ללכת על 14" סטנדרטי? תקציב עד 550$ גג, המחשב ירכש בארה"ב. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שאמור להחליף את המחשב הנייח בבית. * מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, קריאת וכתיבת מסמכים, משחקי דפדפן, סקייפ, קצת סרטים וכו' * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? המשקל לא רלוונטי מאחר והוא יהיה רוב הזמן בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לא משנה מה הגודל. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אלה הדרישות פחות או יותר.. בתודה וט"ו בשבת שמח, עובד.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע רכשתי במיטב כספי מחשב נייד חדש Lenovo n200. לאחר יומיים נתגלתה תקלה במסך, המסך נכבה לאחר זמן מה של שימוש (לא בעיה של מערכת הפעלה, אלא בעיה של Hardware). כנראה הבעיה ב Backlight של המסך. מחר אני נוסע למעבדת שירות, מה לפי דעתכם אני צריך לדרוש? החלפה למחשב חדש במקום?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן חברס אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ולמשחקים עד- 6 אלף ש"ח.. מצאתי את הדגם הזה שנראה לי יחסית טוב ועמיד לטווח הארוך מה אתם אומרים על הדגם? אשמח להצעות נוספות.. תודה מראש! http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=18591&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Asus G46VW (G46VW-W3057H) Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache Operating System - Windows 8 Pro Memory - DDR3 1600 MHz SDRAM, up to 16 G, (8 GB x 2) Display - 14.0" HD with EWV (1366 x 768) /HD+ (1600x900) LED Backlight Non-Glare LCD Panel Graphic - NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB GD Storage - 750GB (SATA) 7200rpm + 128GB…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לסטודנט המתחיל לימודי הנדסאי תו"נ במגמת IT, שימוש כללי + אופיס כולל אקסס וכתיבה לאקסל + קצת לימודי תיכנות + קצת בסיסי נתונים וגם קצת תוכנות יעודיות כמו תוכנת ERP בתחנה בודדת (וגם כאמולציה למסוף למחשב מרוחק). קצת להנות מסרט מדי פעם. כהחלטה אין נטיה למשחקים עתירי גרפיקה וכד' . רצוי מקום קניה אחד לכל המערכת. אפשר RSM.CO.IL כי זה קרוב לבית. התקציב בכותרת רק לקופסה והתוכן שלה, בלי מקלדת/עכבר/מסך וכיוב"א. המחשב יהיה בחדר העבודה בבית כך שהשקט פחות קריטי כמו בחדר שינה או מחשב לקולנוע ביתי, שיקול ברמת עדיפות בינונית. צפי אורך חיים שימושי עד החלפה 4 שנים. חשבתי שאין לו צורך לרוץ למעבדי i וניתן להסתפק במעבד C2D או C2Q משיקולי עלות מול תמורה ועצם הצורך בהתחשבה ביישום הצפוי. מכא…
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מפרט - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 402 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ¤ 445 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1,499 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 ¤ 3,770 המפרט מ - TMS והבחור בחנות המליץ על OC למעבד (לא ברור לי לכמה וכמה בטוח ?*) לחילופין הציעו לו מפרט הבא: מעבדים Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore…
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט למחשב נייד ליישומים בסיסיים כמו גלישה איי סיי קיו שירים וכו'. אשמח לקבל הצעות לתקציב הנ"ל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! חבר הציע לי את המפרט הבא מאתר KSP. מעבד:core i5 2500 tray מחיר:945 קירור למעבד:scythe mugen II rev.b מחיר:190 לוח אם:gigabyte h67m-ud2h-b3 s1155 מחיר:520 זיכרון:2x4GB patriot signature ddr3 1333Mhz מחיר:440 כרטיס מסך:sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI מחיר:770 דיסק קשיח: samsung 1TB 7200 TPM 32MB sata2 HD103sj מחיר:260 ספק כוח: corsair tx 650 v2 active מחיר: 530 מחיר כולל: 3655. אינו כולל מארז, צריך להוסיף. לא מאוד חשוב שיהיה שקט אבל שלא יתחמם. ללא אוברקלוק. שאלתי: האם הוא בסדר? אני מחפש מחשב שיריץ כל משחק היום על HIGH ויחזיק לי כמה שנים. מה אפשר לשפר בו? אני די גמיש במחיר אבל רוצה להוציא כמה שפחות. יכול להרכיב לבד ולא סג…
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ב 3000 ש"ח, ניתן לחרוג אם התמורה משמעותית עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך 23' של דל U2312HM, אם תגידו לי שזה צוואר בקבוק או משהו אשקול לרכוש חדש 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מסולם 1-10 ש 10 הוא השקט ביותר מספיק 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7.…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מספר חנויות שאפשר לעשות בהן סקר שוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מבקש עזרה במיפרט למחשב מישרדי. רמת שקט 7, מערכת הפעלה חלונות 7 פרימיום, עם אפשרויות שידרוג בעתיד של הכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ניצול כל התקציב. גר בחולון. יש צורך בצורב. אין צורך בכונן דיסקטים. העדפה למעבד של אינטל. תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר טוב שלי החליט לקנות מחשב לראשונה בחייו וביקש ממני את עזרתי, הבעייה היחידה שהוא מתעקש שיהיה שם מעבד של אינטל. המפרט צריך שיהיה בו הכל (מקלדת,עכבר,מסך,רמקולים). המחשב כנראה יקנה בפנדה. זה המפרט שחשבתי עליו: 1 Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 550 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 260 ש"ח 1 PowerColor ATI Radeon 4770 512Mb GDDR5 PCI-E 490 ש"ח 1 Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 159 ש"ח 1 RAIDMAX APEX Black Gaming Case 165 ש"ח 1 Seasonic S12II-430 Active PFC 430W 295 ש"ח 1 Microsoft® Wired Desktop 400 keyboard & Mouse USB Black Oem EYD-00005 99 ש"ח …
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט מחשב. הצרכים הם בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים וכו', אך אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים (אין צורך בכרטיס מסך יוצא דופן, משהו בינוני לדעתי יספק את הצרכים). המפרט לא כולל מסך, אך צריך לכלול גם הרכבה. אודה אם תכללו גם צורב DVD טוב כחלק מהמפרט. אין לי העדפות בין אינטל לAMD, אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר לדעתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיוכל בעיקר להריץ סרטים (720,1080P) בצורה מעולה וגם שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, כמו משחקי אונליין וכאלה למיניהם. שיהיה לו graphic card טוב-מעולה ושיהיה לו ווינדוס באנגלית והגודל מסך לא ממש חשוב לי אבל מעדיף בערך 15-17 וגם שלא יתחמם בצורה כזאת שאני אצטרך לקנות איזה משטח קירור. אין לי כרגע איזשהוא הגבלה בתקציב אבל אני מעדיף שזה יהיה כמה שפחות כסף אבל שיעמוד בתנאים שרציתי בצורה טובה מאוד. אשמח להמלצות!, תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נדרש להפעלת תוכנות גרפיות בצורה חלקה (Photoshop, illustrator, flash, indesign) אין צורך בהפעלת תוכנות תלת-מימד ככה שכרטיס מסך ממוצע פלוס יהיה בסדר כמובן גם השימושים הרגילים, אשמח גם להפעיל משחקים אני צריך גם מסך טוב (המסך כלול בתקציב) תקציב עד 4,000 ש"ח (אם יש חריגה קלה לא נורא) תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב עד 3200 שח בערך וראיתי מספר ניידים עם הכרטיס הנל. מה דעתכם? ירחץ משחקים חדשים על הגדרות סבבה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיל את המהירות של המשחקים שבמחשב? כדוגמא: המשחק Rayman 3 מה צריך לשדרג כדי שהדמות ממש תרוץ ?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב כבר בן 7 שנים בערך, ולצערי בזמן האחרון אני שם לב שהוא כבר לא עומד בצרכים שלי. אני חייל ככה שהייתי מעדיף לא להוציא יותר מדי. - תקציב של עד 2,500 ש''ח. מעדיף לא לחרוג, ואם יש אופציה, אפילו להוריד כמה מאות. (רק מחשב ללא שום ציוד היקפי / תוכנה). - השימושים מהמחשב הם מוסיקה, אני משתמש במחשב כדי להקליט ושם לב שהמחשב לא מצליח ''לסחוב'' כשאני מתחיל להפעיל הרבה פלאגינים ושירים מתחילים לקבל הרבה טראקים. אין צורך בכרטיס קול כי אני אשתמש בחיצוני הקיים. - בנוסף, חשוב לי שהמחשב ישמש אותי גם למשחקים, ושאני לא אצטרך לחשוש שמשחקים חדשים לא ירוצו עליו. משחקים שאני משחק בעיקר הם COD, GTA וכו, אם זה משנה. - אשמח למחשב שבעתיד אוכל פשוט לשפר במ…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן אני עוקב אחרי האתר ואחרי הפורומים השונים, וכעת אבקש עצה לפני שדרוג המחשב לאמי, קצת רקע: 1. מה התקציב המקסימאלי - 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - צפיה בסרטים בצפייה ישירה דרך הדפדפן, עבודה משרדית קלה - בעיקר וורד ואקסל, סקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - דיסק קשיח, מארז, מאווררים, ספק כוח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל 7. האם האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככול שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי, מדי פעם למשחקים, איכות הגרפיקה פחות קרטית העיקר שגם החדשים יותר יעבדו(בעיקר משחקי רשת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -הייתי מעוניין ללמוד after effects ולכן חשוב לי שמהחשב יוכל להפעיל את התוכנה בצורה סבירה. אני מתכנת גם כתחביב בשפות לתכנות אתרים(PHP), ותכנות רגיל(java וכו'). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-