עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? מוזיקה, משחקים קלים כמו CS, אינטרנט. * גודל המסך? לא רלוונטי, בסביבות ה15 אני מאמין. * משקל רצוי? לא צריך לשקול כמו נוצה אבל בטח שאני לא רוצה לסחוב איתי משקולת, ככה שזה די חשוב המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפשר לחרוג מהתקציב ב50$ , אני מזכיר, אני קונה את המחשב בארה"ב אז תביאו לי בבקשה לינקים למחשבים בחנויות בארה"ב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. שלום אבקש את עזרתכם בהרכת מפרט לפי הדברים הבאים 1) מחשב לריבוי משימות כמו גלישה באינטרנט, צריבה, לראות סרטים והכל במקביל 2) תומך בסרטי קולנוע מסוג full hd שאפשר בו זמנית גם לראות סרטים, גם לצרוב, גם להוריד באימיול (ריבוי משימות) ולגבי מסך שיתמוך לי לפחות במסך 24 אינץ (כרגע אני לא סגור או 22 או 24 ) ושיחזיק לי כמה שנים טובות אם אתם חושבים שהתקציב לא מספיק אז אפשר לחרוג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  3. באיזה מקרים אני צריך לשדרג ממעבד T5800 ולעבור למעבד P8400 ? שמעתי מחברים שאמרו שאפילו בצרכים בסיסיים כמו גלישה סרטים שירים ואופיס וHD כדאי מעבד שהוא לא פחות מ P8400 בגלל זכרון מטמון וFSB יותר גבוהים ומעבד חזק שבאים על ידי ביטוי אפילו בצרכים בסיסיים כמו שצינתי וגם בגלל מערכת הפעלה של ויסטה שמתפקדת יותר טוב עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. שלום, אני זקוק למחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים ותכנות. בנוסף מידי פעם צפיה בסרטי HD ועריכת וידאו. המחשב יהיה מבוסס פלטפורמה I7 , אני מודע לעובדה שלמשחקים הוא לא יתרום הרבה אבל כן בשביל תכנות (כולל הרצת מכונות וירטואליות) ועריכת וידאו. המחשב יחובר בהתחלה למסך 20' (1600X1200) אבל קרוב לוודאי שבעתיד גם לטלויזית FHD. אני מעדיף מאוד כרטיס מסך בעל 1G זיכרון וחובה יציאת HDMI. דיסק של 500G יספיק בשביל מערכות הפעלה ושאר התוכנות. לוח האם חייב לתמוך ב RAID 5, כנראה שיהיה מערך כזה בעתיד הלא רחוק (חבל לי לקנות עוד מחשב, חלש ככל שיהיה, בשביל מערך איחסון וגיבוי כאשר אני קונה מחשב חדש עם מספיק מקום ל 6 דיסקים של SATA), צריך לקחת בחשבון שיתווספו עוד 4 דיסקים להספק. ב…

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  5. היי חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב מינימאלי לאופיס\אינטרנט על XP, הדילמה הגדולה שלי היא לגבי המעבד והלוח, נראה לי שעדיף AMD בתקציב הזה. כמו כן מארז עם ספק איכותי עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל (כאמור ללא כרטיס מסך וארד-דיסק, ילקח מהמחשב הקודם) תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש הוא אומר שהוא רוצה לקנות מחשב שיחזיק לו לפחות שנתיים תמשחקים הכי טובים,תקציב לא משנה לו זה יכול להיות גם 20,000 או 3,000 אבל בינינו זה בזבוז הוא רוצה שתבנו לו משהו שיחזיק שנה וחצי - שנתיים,שיהיה אפשר לשדרג בעתיד אולי ויריץ משחקים על המקסימום ברבולוצייה מקסימלית על ה T240 שלו יש לו מסך 24 וחוץ מזה הוא לא צריך שום דבר מסביב רק את המחשב חשוב להזכיר שהוא רוצה מארז CM690 השקט חשוב אבל לא הכי הכי מתוכנן OC מהחברה והוא ישחק במסך 24 רבולוצייה מקסימלית

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. לחברי הפורום השלום והברכה חבר שלי בניו יורק מחפש לי מחשב מספר ימיםבמקומות משהוא היה עד עכשיו במנהטן הוא לא מצא לנובו מסדרת T כלל והמחשבים שראה האחריות בארץ עליהם לא תקפה(רובם כלל לא נמכרים בארץ) האם יש למישהו המלצה על חנות ספיציפית או איזור בניו שהמחשבים שנמכרים שם מיובאים לארץ ויש להם אחריות בינלאומית נ.ב קראתי את הסטיקי בנושא עשרות פעמים דיברתי עם היבואניות דל HP ולנובו וביררתי באיזה דגמים האחריות תקפה ממה שהוא עד העכשיו זה מחשבים LENOVO מסדרת Y או פוויליון 4114 או 4112 שלא ראיתי בארץ אני חייב עזרה דחוף כיון שהעניין ממש לא נעים לי כי הוא נהפך מטובה קטנה לסנג'ור לא קטן בכלל ממש ממש לחוץ לעזרה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לנייד לסטודנט, עד 5K לשימושי אופיס, סרטים, גלישה, מוזיקה ומשחקים מדי פעם (אין צורך להתפזר עם יכולת המשחקיות) היות והבחור הולך להיות כמעט נשוי למחשב שלו נראה לי הגודל האופטימלי למסך יהיה 14 (סוג של פשרה בין ניידות לנוחות והמשקל) מה המומלצים בקטגוריה זאת?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Alex89,

השאלה עיקרית זה אם המארז בסדר? והאם יש שם כפתור RESET כי אני לא ראיתי. בעיקרון את רב המפרט הזה בנו לי כאן פשוט שיניתי כמה דברים מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 2MB CACHE - ADX6000IAA6CZ - BOX ¤404 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤228 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤115 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤83 כמות:2 מארז: JSP-TECH H-550D + EZCOOL 400W PSU ¤230 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1676 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה יותר חשוב גודל הטכנולוגיה של המעבד (90,65,45) או המהירות שלו? לדוגמא המעבד הנ"ל ומעבד PENTIUM DUA…

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  10. אני צריך המלצות על מפרטי מחשב המיועד בעיקר למולטימדיה.... לא ממש למשחקים אבל לצפיה איכותית של וידאו כן... חשוב לי מעבד וזכרון חזקים וכמה שיותר מהירים.... שיהיה מחשב שקט ומאוורר... דיסק קשיח אמין ושיוכל להכיל קבצי מולטימדיה רבים.... לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  11. שימוש ביתי לפוטושופ אינטרנט ו.. משחקים:GTA IV, כנראה CRYSIS, סוגי NFS למינהם ועוד משחקים שמוכרים כמשחקים כבדים כמו CS סורס, HL2, HL2 DEATHMATCH. יצא לי מחשב מצוין אם אתם שואלים אותי.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤851 כמות:1 http://www.sk…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by mosq,

מארז: Mid-Tower דגם H550D-F25 מבית EZCOOL ספק: enrmax liberty 525w לוח: ga-p31-ds3l gigabyte מעבד: core2duo e8400 זיכרון: ddr2 4gb kingston דיסק קשיח: 500gb sata 2 32mb צורב: l.g dvd כרטיס מסך: ati hd4850 1gb ddr5 כרטיס רשת אלחוטי edimax מסך: 2253bw samsung lcd 22" רמקולים: eacan a200ii 2.1 עכבר+מקלדת חוטיים איכותיים 1.איך המפרט הזה מבחינת התוכן שלו ? 2. כמה הוא אמור לעלות לי פחות או יותר? 3. האם יהיה אפשר לשדרג בעתיד בלי יותר מדי בעיות? 4. איך המארז? רק למי שמבין 5. איך הספק? האם הוא עדיף על fsp 550w 120mm 80plus

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Ronll,

משרדי פשוט לאופיס אימייל וכאלה . אם עולה טיפה יותר וההבדל שווה אז אין בעיה .תודה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by bob24,

יש לי מחשב בן שנה וחצי ואני רוצה הצעות לשדרוג מעבד core 2 duo e6600 לוח אם intel dg965ss כ.מסך xfx 8800gt alpha dog(שודרג מ8600gt) מארז case midi atx hja-291 180mm fan 500w max' 24 pin זיכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb ספק כוח HEC 500td-tf psu 500w 2x8cm fan 24 pin אני בקרוב קונה מסך 22" וחשבתי על הוספת 8800gt,אבל אני צריך לדעת האם לוח האם תומך בSLI והאם הספק יספיק ד"א המפרט נקנה מksp ,והלכתי לשם בלי שהבנתי כלום בחומרה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. היי אנשים. קיבלתי אישור מ-yotam.m לפתיחת טופיק חדש לייעוץ בקניית המחשב החדש שלי. המון דברים השתנו מאז הטופיק הקודם. כפי שניתן לראות, נכנסו מוצרים חדשים לשוק בארץ (כדוגמאת ה-HD4830 1GB) והתקציב שלי קפץ ב-9,000 ש"ח, בזכות המכירה של ה-Wii שלא עשיתי בו כלל שימוש, מכירה של מסך הטלוויזיה שלי ובכללי אחרי שיחה ארוכה עם ההורים שהובילה לכך שהתוספת לתקציב תשתלם. אז ככה: 1. אני מעוניין לקנות מערכת i7. רק אלוהים יודע מתי אשדרג חלקים במחשב (לא אצטרך בכלל לדעתי) שהם לא כרטיס המסך ב-3 עד 4 שנים הקרובות והתקציב מאפשר, כך שאני מאמין שה-i7 משתלם, בעיקר בגלל העובדה שאני בכל מקרה צריך לוח CF ומעבד מרובע ליבות חזק שהוא גם קריר. 2. אני אכן מתכנן OC. גם לכרטיסי המסך וגם למעבד. את המעבד אני …

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד, כמעט לא יצא מהבית. דרישות (מהכי חשוב לפחות חשוב: לא מתחמם מבית טוב שיחזיק מעמד ועם אחריות ארוכה. סוללה חזקה, שתחזיק לכמה שעות טובות ולכמה שנים טובות. מסך גדול (לא פחות מ 14", מעדיף 17") דרישות מומלצות אך לא חובה: BT רמקולים חזקים יציאת HD

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום כולם, אני מעוניין במחשב חזק בלי מסך וציוד היקפי, אחרי שהמחשב שלי מתחיל לקרטע.. אני לא משחק כלל במחשב (חוץ ממשחקי רשת) מאחר ויש לי PS3, השימושים שלי: גלישה והרבה, גולש בIE ופיירפוקס בו זמנית וכל אחד עם כמה חלונות במקביל. מוסיקה סרטים גם דרך המחשב (חלקם HD, מחובר לLCD) וגם הזרמה דרך הPS3 ישומי OFFICE וPDF בו זמנית עם הגלישה שיתוף קבצים דרך TORRENT וEMULE ברקע רוב הזמן. אנטי וירוס כבד ברקע (NORTON) מסנג'ר 24 שעות. לפעמים מבצע CONVERT לכל מני סרטים או מוסיקה. חשוב לי במחשב: קירור והשקט, אני מוכן שיעלה לי קצת יותר תמורת קירור טוב ושקט (ואם יש פיתרון לאבק שמצטבר אז גם) שיחזיק לכמה שנים (לכן לא אתפשר על פחות מ4GB ועל פחות על SATA 32MB לדיסק קשיח) מבחינת תקציב אין לי מגבלה…

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  18. רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html

19. 1) תקציב - 3500 2. מטרות המחשב - משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות. תודה לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  20. שלום לכולם, בחיפוש אחרי מפרט יותר מבסיסי למחשב נייד הגעתי בין היתר לחנויות הבאות ברשת: bye4less campus-shop zol האם חברות אלה מוכרות והאחריות שלהם מכובדת או מה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. תקציב: עד 2,500 ש"ח - ללא חריגה מטרת המחשב - בעיקר משחקים. לא תתפסו אותי משחק GTA, ככה שאפשר להמנע מדיונים בנושא הזה, אבל כל השאר...הכי רחוק שאפשר במסגרת התקציב. קיים מסך 17" ללא כוונה לשדרוג בעתיד הפיננסי הנראה לעין. עיצוב לא חשוב. איך אומרים, אל תסתכל בקנקן... על קצת שקט אני מוכן להשקיע, במיוחד אחרי מעל לחצי עשור שיושב לידי מחשב שבטוח שאמא שלו הייתה שואב אבק לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי. אין לי כוונה להתקין ויסטה לכן 2GB זיכרון נראה לי יספיקו בשלב הזה. דיסק קשיח 320GB מספיק, אפשרי להגדיל במקרה שנכנס במסגרת התקציב. אני גר במרכז, לכן אשמח למפרטים ומחירים מחנויות נגישות (לא מאשדוד או חיפה למשל). אין העדפה ספציפית. מודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  22. החלפתי את הגירסא ל XP ועכשיו אני צריך דרייברים למחשב ... אין לי דיסק והגירסא היא DELL VOSTRO A860 LEPTOP במיוחד דרייבר לאינטרנט אלחוטי.. הנה הדגם של הכרטיס רשת: ( מאברסט) Atheros AR5006X Wireless Network Adapter ל XP SP3 ד"א חיפשתי באתר DELL ושם יש דרייברים לVISTA ולא מצאתי לXP

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה, עוד מעט אני קונה מחשב אז בניתי לעצמי מפרט, יש כאלו שאמרו שהוא מבוזבז ויש כאלה שאמרו שהוא נחמד. בכל מקרה אני לא עומד לשנות את הכרטיס מסך ואת המעבד אז אל תציעו משהו אחר. אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי שנתיים + . המפרט: [מה שבאדום אני לא מחליף]. יש הצעות לשיפור? נא להציע מהאתר IQPC.CO.IL בבקשה כי משם אני עומד לקנות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  24. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, וכנ"ל לגבי הקירור (הוא לא יהיה במקום הכי מאוורר). רצוי מעבד i7, למען שיפורים עתידיים. תודה מראש, שמעון

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by niv_123,

Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Giagbyte GA-X48TDQ6 X48 Chipset, יחידות 1 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1128 ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1680 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1489 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1502 Thermaltake Toughpower 600W, יחידות 1 ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=982 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤6172 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤5…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.