עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי כולם, אני מחפש נייח עם מסך דק (לא רחב). 70% לעבודה רגילה - אינטרנט וסרטים. 30% למשחקים (שירוצו בצורה סבירה פלוס). חשוב שיהיה לכרטיס מסך יציאה לטלוויזיה כדי שאוכל לראות סרטים גם בטלוויזיה. אולי אפילו לשים כרטיס טלוויזיה במחשב (בשביל להקליט). תודה על העזרה !

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. * מטרות המחשב: בעיקר עבודה בפוטושופ,עד היום עבדתי עם מחשב של ACER I3 והכל היה סבבה,עד שהתחלתי לעבוד על קבצים גדולים (פוסטרים וכו') והוא התחיל להיתקע ולא אפשר לי להמשיך לעבוד בקצב כזה * גודל המסך: 15.6 , לא משנה מאט או מבריק * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי,אך מעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI,USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין יותר מדי את ההבדלים בשביל השימוש שלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות למחשבים של HP וASUS ( יש לי אפשרות לקנות אותם במחירים טובים) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המחשב עתיד להמשיך איתי שנים רבות קדימה,אז שיהיה איכותי ויחזיק שני…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחפש מפרט למחשב המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט ולמולטימדיה. תקציב הוא כ-2K ללא ציוד הקפי. אין צורך בציוד הקפי. מעוניין במעבד אינטל חזק ואמין שמתאים לצרכים הנ"ל, + זכרון RAM שיגרום למחשב לרוץ ולא להתקע גם אם מפעילים מעט ישומים כבדים. לא מתוכנן OC נכון לעכשיו אך בעתיד כנראה שכן. לוח אם כמה שיותר חדיש. כרטיס מסך שיתן תמונה טובה במולטימדיה למסך 22. לא למשחקים. אם צריך קירור לחלק מיוחד אז אפשר לשים. אני מעוניין לקנות ב- SKYPC. אם אפשר לתת כמה קומבינציות שונות למפרטים אשמח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by DoR TnT,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים , צפיה בסרטים וחיבור HDMI לטלויזיה * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות אפילו מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP\DELL בגלל אורך האחריות (3 שנים) אני מעדיף מחשב מהארץ אבל אם יש מפרט מחו"ל עד 850 דולר כולל משלוח עם אחריות בין לאומית מחנות אמינה אז זה גם אפשרות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית. אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב.. בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מג…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  6. מוכר אותו שלם או בחלקים בכמה מוכר? לא יודע הצעות לפרטי או כאן.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. רוצה להציג מפרט בסיס המיועד לגלישה בעיקר עם צפייה בשידורים ישירים באינטרנט. נתחיל מהשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה ח…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  8. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  9. המפרט אמור להיות לשימוש כללי ולהריץ משחקים, עכשיו רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט בכללי ואם הוא יריץ משחקים כמו אססין קריד - ברור שלא על ההגדרות הכי גבוהות, אבל ברמה נורמלית. עכשיו רציתי לדעת מה אתם אומרים מה כידי לשנות ומה לא, כעקרון אפשר לעשות חריגה בתקציב של איזה 200 שקל, חוץ מזה במחיר כזה בכלל שווה לקחת מחשב בהרכבה אישית או שעדיף לחפש מרכבים מוכנים?! מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤590 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4600 לוח אם GIGABYTE GA-73VM-S2 ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39363 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz …

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. שלום, אני מכיר מישהי שרוצה לקנות מחשב והיא מתלבטת בין שניים http://bizpoint.co.il/revaha/index.asp?productid=3995 http://bizpoint.co.il/revaha/index.asp?productid=4006 חשוב להגיד שבעתיד כנראה שהיא תעסוק בפוטושופ אז רציתי לשאול: מה אתם ממליצים? יש חשיבות לכ.מסך בעריכה בפטושופ? מה ההבדל בינהם בכ.מסך?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שלום, עליי לקנות מחשב לצורך עבודה עם תוכנת האוטוקד (שירטוט)... האם זה המחשב שאני באמת צריך? המפרט הינו: Intel Core 2 Due E7400 Box - מעבד Asus P5KPL-CM - לוח אם Seagate ST3250410AS 3.5 250 GB SATA 2 16 MB - כונן קשיח OCZ DDR2 2048 MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value - זיכרון TwinTecg nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCI- כרטיס גרפי Samsung SH-S223 X22 SATA DVD- צורב Cooler Master Elite 335 - מארז ללא ספק Hiper HPU-4S425W - ספק כח GIGABYTE GK-KM6100- סט מקלדת ועכבר מחיר כולל: 2,400 ש"ח תודה מראש, לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. היי, אחיין שלי מחפש מחשב למחשקים בתקציב של עד 3500 ש"ח. המטרה שלו היא לשחק league of legends וברקע להפעיל תוכנה של מוזיקה. האם יש לכם המלצות למחשבים מתאימים? האם המחשב הזה מספיק טוב? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 ועוד מחשב שמצאתי http://ksp.co.il/?uin=28225&select=.269..397. (אחרי שהורדתי ממנו כוננן ssd וצורב דיוידי אז המחיר 3800 שאפשר לעבוד איתו)

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי עוד אפשרות לשנות אם צריך.. אבל צריך חוות דעת... INTEL CORE 2 QUADINTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זיכרונות DDR2 דגם KINGSTONKINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 זיכרונות DDR2 דגם KINGSTONKINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 לוח אם INTEL 775- GIGABYTEGIGABYTE GA-P35-DS3 דיסקים קשיחים SATA WDWD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS מארזי ANTECANTEC P180B ספקי כוח ENERMAXENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT וכרטיס מסך שכבר יש לי: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אהלן חבר'ה, ככה, אז הכותרת דיי מציינת את המטרה. אגיד עליי שאני כן גיימר כבד, למרות שהיום אני משחק בעיקר SC2, שלא דורש מחשב חדש, אני כן משחק במשחקים כבדים. אציין בנוסף שאני כן מבין בחומרת מחשבים, ובמפרטים בכללי, אך יש תחומים שלא התעדכנתי בהם לאחרונה. אציין מס' סעיפים לפני שאני מתחיל את הנוהל מפרט הרגיל כאן: 1. יש לי כ-4 הארד דיסקים + SSD אחד, ז"א = לא צריך בכלל הארד-דיסק. 2. אני מעוניין לכלול במפרט את ה Sandy Bridge i7-2600. פה מתלבט על נושא הK או לא. - כבר יש את הi7-2600 למכירה בפנדס ב1445. לרוץ לקנות? - ניתן גם להרכיב לי מפרט ללא מעבד אם הנושא בעייתי, כי אני די סגור על הדגם, ומעבד אין בעיה להביא. 3. כפי שצוין בכותרת לא צריך אף אלמנט של ציוד הקפי (מסך, מקלדת,…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  15. הרכבתי תחילה את המפרט הזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12112 כמות: 1 מחיר: 275ש"ח ( למזומן:267ש"ח ) SAMSUNG 27" ECOFIT P2770HD-TV 1:10000 Digital + Analog, SPEAKERS + REMOTE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12436 כמות: 1 מחיר: 1,975ש"ח ( למזומן:1,916ש"ח ) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 129ש"ח ( למזומן:125ש"ח ) Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) 1x120 + 500W SPIRE Psu ht…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום יש לי DELL INSPIRON 1545 וכבר כמה שנים שהאינטרנט האלחוטי לא עובר את ה 1.5-2 MB, כלומר כשאני מוריד משהו המהירות היא מקסימות 150KB בלחץ למרות שיש לי 30 MB אינטרנט. כשאני מחבר את המחשב ישירות עם כבל המהירות תקינה, רק ה WIFI הוא הבעייתי אז אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת האלחוטי, אני פשוט לא יודע מה בדיוק אני צריך- האם כל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד יתאים? מה הטווח מחירים? אני לא רוצה משהו חיצוני כמו USB, אלא פשוט כרטיס קטן להחליף את הקיים וזה הכל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Dolman,

אהלן, אני מחפש מפרט באיזור ה 2000 ש"ח (גמיש אם יש תוספת קטנה שתשדרג איזה משהו חיוני). המפרט הוא לשימושים בסיסיים שבהם אינטרנט בעיקר, אופיס, מסנג'ר ודברים בסיסיים. לא למשחקים אז אפשר לשים כ.מסך מובנה. חנויות מאיזור רחובות ראשון (SKYPC, FOXPC וכו'). לא צריך ציוד היקפי, גם לא מסך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  18. היי חבר'ה קודם כל אחלה אתר ותודה מראש על העזרה! אני רוצה לרכוש בשבועיים הקרובים מחשב לגיימינג. אין לי צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה כלשהי - כל זה כבר יש לי מקורי. אני רוצה שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו BATTLEFILED 3,CRYSIS 3 ושאר הירקות. שיוכל להריץ בצורה טובה משחקים עתידיים כמו ASSASINS CREED 4, WATCH DOGS, BATTLEIELD 4 ומשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות. אם יוכל להיות בנוי בצורה שיהיה אפשר לשדרג בעוד כמה שנים אז מצוין. יש לי מסך FULL HD דיי גדול ורמקולים מצוינים. אין לי העדפה לחנות כלשהי, רק שתהיה אמינה ושתהיה לי אחריות על המוצרים. אני צריך שהחנות תרכיב את המחשב - לי אין מושג בדברים האלה. אין לי שום ידע במחשבים. סה"כ רוצה להנות ולא לקרוע את הכיס. תודה רבה רבה רבה!

19. קודם כול כבר הספקתי לבחור מסך שלפי דעתי יספיק בשביל סרטים ומשחקים : LG LCD 20 L204WT שזה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 אני חושב ש5 MS יספיקו למשחקים לא ? ובקשר למחשב אני מחפש מחשב בעיקר לסרטים ולמשחקים עכשיו המפרט שכבר בחרתי הוא : מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם אינטל:ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זיכרון : DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח : Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך : GeForce 7600GT 256MB וצורב : DVD Recorders Samsung SH-S182M DVD±R x18, DL x8, LightScribe Black כול "המסביב (מקלדת עכבר) אני לוקח מהמחשב הקודם " המסך עולה…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. שלום הוצאתי את המפרט מהמחשב דרך everrest מה דעתכם אליו ?! ואיזה משחקים אני יכול להריץ כדי לבדוק את יכולתו Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate OS Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 11.0 Computer Name LIOR-PC User Name lior Logon Domain lior-PC Date / Time 2009-09-25 / 04:08 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3400 MHz (8.5 x 400) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 S…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladsx17,

* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  22. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של : עריכת וידאו , משחקים כבדים , סרטים HD , אינטרנט המפרט שהציעו לי הוא : Core i5 750, s1156, 8MB Box P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600(Asus) 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Centurion 590 Black Case 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) 3515 shakel! הכרטיס מסך שלי יהיה כרגע HD4850 אבל אני מתכוון להחליף אותו למשהו יותר חזק. יש לי מסך "23 של סמסונג FULL HD אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לדעת תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  23. הי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בסביבות 4000 ש"ח. עקרונית המחשב מיועד לעבודה משרדית, מולטימדיה וקצת משחקים (קל עד בינוני). בחנתי מספר אופציות, בהן Dell Latitude 3540, אבל רציתי לראות האם יש המלצה לדגם בעל מפרט עדיף. פחות התרשמתי מהמעבד 4200U ומהעדר יציאת ה-HDMI (באופן תמוה) בדגם הזה. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות , משחקים (קלים-לדוגמא civ5), צפיה בסרטים. * גודל המסך - 15.6 או דומה. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל- FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי - לא פקטור משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מספיק זמן סוללה של 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת HDMI, אך לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות * כונן אופטי? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שאני לא גיימר מטורף, אבל אני אוהב לשחק ורוצה שהחוויה תהיה כמה שיותר איכותית. אני משחק משחקים כגון: COD, ASSASSIN'S CREED וכו'. בקשר למפרט המבוקש- המסך שלי 20 אינץ' עם רזולוציה 1680X1050. אני לא מתכוון לעלות ברזולוציה, מקסימום לשדרג ל-22 אינץ' יש לי כמה שאלות כלליות: 1) אם בנעוצים יש מפרטים מעודכנים לספטמבר 09,, איך זה שכל כך הרבה ממליצים על מפרטים שונים. אפשר פשוט לקחת את ההמלצה בנעוץ ולגשת איתה לחנות מחשבים? או שבחודשיים האחרונים השתנו הרבה דברים? 2) המטרה שלי היא לשחק ברמה כמה שיותר איכותית. אני מבין שהשוק הזה מתקדם כל הזמן וכעבור שנה המחשב כבר לא יהיה איכותי באותה רמה. בנושא משחקים-אחת לכמה זמן נהוג לשדרג חלקים, באילו חלקים בד"כ מדובר…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  25. היי, אני מחפשת מחשב בין 3k ל 4k, הצרכים - עבודה משרדית, אינטרנט, מסנג'ר ולעיתים רחוקות משחקים (אבל זה לא משהו שאני רוצה לשלם אקסטרא כסף עליו...) חשבתי לקנות את הדל 1525 הבנתי שהמוצר הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm הוא טוב יותר ממה שמוכרים בKSP מבחינת המעבד? השאלה שלי היא כזאת - האם למישהו יש אותו והוא יכול להעיד על טיב המסך? כי קראתי סיקור והיה כתוב שהוא מאוד בעייתי באור יום....

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.