עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaharzz,

קיבלתי הצעה למחשב נייד בסך 3800 ואני רוצה שתגידו לי אם זה שווה דגם : extensa 5620z 1A1G12Mi מעבד : intel pentium core duo T22310 1.46Ghz זיכרון : 1gb ddrll 2*512 צורב :dvd multi burner דיסק קשיח:120 gb sata מסך : 15.4 1280*800 crystalbrite כרטיס גרפי: intel x3100 מצלמה :ללא תקשורת :lan+wireless סוללה:6 cell יציאות:4*usb vga, svideo , fireware win :י windows vista בעיברית משקל :2.79 Kg מחיר: 3800 שווה מה אתם אומרים ואם לא אולי תתנו מפרט שכן כדאי לי לקנות המחשב לא לצורך משחקים עבודה ואינטרנט אבל שיהיה טוב לא סתם כי אם כבר קונים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש שאני מתלבט בשאלה איזה מערכת עדיפה למטרת:- משחקים 20% אינטרנט 70% ותוכנות כלליות 10% אני אישית מעדיף את הAMD אך אינני צריך את הSLI ואפילו לא ממש את הNF4 אבל אני מאוד רוצה מערכת עם PCI-E ולכן האם כדאי לשלם המון על לוח של AMD או שאין סיבה ולוח 915 של אינטל יעשה את העבודה? המערכת היא +\- כזו: amd 3000 939 לוח תואם עם PCI-E כרטיס מסך XFX 6600 Nvidia 1gb זכרון{2*512} וכמובן כל השאר או אותה המערכת עם אינטל 3.0g 775 ולוח 915 של gigabyte או asus או msi אז מה אתם המומחים אומרים? ובבקשה תנו לי תגובות כי אני רוצה להחליט על סמך מס' רב של תגובות אז פליזז

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by C991Now,

ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  4. שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב חדש HP pavillon dv2000 הוא קיבל כמובן את המחשב עם ויסטה והוא מעוניין להחליף ל XP. ברגע שאני מנסה לפרמט לו את המחשב הוא רושם לי שהוא לא מוצא שום הרד דיסק מחובר... בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by idoleff,

LG R480-K.AP38E http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=743796 בגדול הוא עובד, אבל יש לו שתי בעיות: 1. סוללה גמורה - צריך לעבוד מחובר למטען 2. לחצן עכבר שמאלי רגיש מידי - עדיף לעבוד עם עכבר חיצוני. כמה נראה לכם אפשר לקבל על דבר כזה? יכול להיות שמשתלם להזמין סוללה חדשה מחול ולמכור איתה? תודה!

6. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש הוא אומר שהוא רוצה לקנות מחשב שיחזיק לו לפחות שנתיים תמשחקים הכי טובים,תקציב לא משנה לו זה יכול להיות גם 20,000 או 3,000 אבל בינינו זה בזבוז הוא רוצה שתבנו לו משהו שיחזיק שנה וחצי - שנתיים,שיהיה אפשר לשדרג בעתיד אולי ויריץ משחקים על המקסימום ברבולוצייה מקסימלית על ה T240 שלו יש לו מסך 24 וחוץ מזה הוא לא צריך שום דבר מסביב רק את המחשב חשוב להזכיר שהוא רוצה מארז CM690 השקט חשוב אבל לא הכי הכי מתוכנן OC מהחברה והוא ישחק במסך 24 רבולוצייה מקסימלית

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וגם סרטים מידי פעם התקציב גמיש מאד כי אני לא בטוח מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות. המחשב הוא לבחורה שרוצה שיהיה צבעוני, אז אם אפשר של dell תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. מראים שיפור ב11% לפחות בצריכת הסוללה לעומת VISTA. האם יש השוואה של צריכת סוללה בין WINDOWS 7 ל WINDOWS XP? תודה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  10. קודם כל בוא נעבור על מה שחשוב לי ומה התכנון.. מפרט מחשב שקט (כי המיטה שלי ליד המחשב) למשחקים ועבודה גרפית אינטנסיבית בפוטושופ ובעתיד אולי 3dmax האם אני מעוניין ב-OC? כן, להביא את ה-q6600 עד ל3.6.. ואני יודע שהרבה יגידו לי לשנות את המארז כי הוא יקר, אז לקחתי את זה בחשבון ואני לא מחליף אותו.. והכי חשוב לי לדעת אם המפרט טוב והוא יהיה טוב ל-OC הנדרש (כי אני חושש שהקירור לא יספיק) מוכן לחרוג מהתקציב שלי עד 200 שקל יותר אם יש צורך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤884 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤298 כמות:1 http://w…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by motizkn,

כמה שווה החלקים הבאים: מעבד intel QX9770 extrem לוח Gigabyte ep45-ds3r ספק ומארז Sonata III 500 + antec ea-500d זיכרונות 4x1G kinkston תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפני הכל אני מחפש את עמק השווה בין איכות למחיר, מה לעשות שלהיות סטודנט בישראל זה לא קל. הכוונה שלי להשתמש בנייד להקלטה של הרצאות (וידאו+אודיו) באוניברסיטה. כלומר אני צריך שהוא יהיה בעל הרד דיסק של לא פחות מ -30 גיגה, שיעשה קידוד (אם אפשר on the fly בצורה סבירה) ואם ניתן אז גם שיהיו לו חיי סוללה ארוכים (למרות שזה לא קריטי מכיוון שבכוונתי לחברו לשקע). כמובן שאני מבקש להסתמך על נסיונכם האישי ובכך לסנן מוצרים גרועים של חברות גרועות. אופציה שהיא בגדר מותרה *ש (ג'נטו) לינוקס תרוץ עליו עם 0 תקלות ;D תודה מראש, מקסים.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by Zbbabir,

היי, אני מתחיל תואר בקרוב ואשמח להמלצה על מחשב. * מטרות המחשב?בעיקר שימושים פשוטים (אופיס), אם אפשר מחשב טיפה חזק שיוכל להריץ גם משחקים ישנים (אז כרטיס מסך סביר) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 13 אינץ', לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף HD, לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad, משטח עכבר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה, אשמח גם למילה מה זה השילוב ואולי אשקול את זה. * כונן אופטי? Nice to have * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by itzikna,

מה המשמעות/היתרון (אם בכלל) של מחשב נייד עם מסך מגע מעבר לשימוש בחלון הראשי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום, אני צריך בבקשה כמה מפרטי מחשב לנייח המיועד למשחקים ותכנות כבדים ושיפעל מהרר עדיף אינטל ועדיף גם שיהיה מIVORY או NOA.... לא כולל מקלדת עכבר מסך ורמקולים ואגב אין לי שמץ של מושג מה זה OC מישהו יכול להסביר.... התקציב עד 3,000 ש"ח תודה מראש.....

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪729 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪526 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2327 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1022 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪380 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪574 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪403 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪5803

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by blabla2002,

שלום אני צריך מחשב למשחקים שהוא צריך להיות אם כרטיס מסך חזק כדי להריץ hl 2 בצורה בסיסית נורמלי

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by MagnuM_47,

תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by egalily,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות וסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים- כך שחשוב שתהיה את האופציה הזו. אשמח לקבל הצעות למפרט הערות: 1. יש לי כבר מסך, צורב וכרטיס רשת. 2. יש לי דיסק קשיח WD520GB, כך שפשר להסתפק בדיסק קשיח "צנוע" תודה רבה O0 ערן. **נ.ב- תודה לעומר שהמליץ לי על האתר

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. מבקש חוות דעת על ה dell xps m1330 במחינת תמיכה,תקלות,בצועים וזמן סוללה ועוד.. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by shainov,

שלום, אבי רכש מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRION והיבואנים שלו הם גלקסי מחשבים. רציתי לשדרג את הזיכרונות שיש לו כדי להפעיל את הויסטה בתאימות מלאה..כרגע יש שני סטיקים של 512.. התקשרתי אליהם והם דורשים..(החזיקו בכסא חזק)800 ש"ח +הזוג זיכרנות שלי..חוצפה לשמה וזה מה שאמרתי ל"מנהל מעבדה" אז רציתי לשאול שני דברים: א.האם אני יכול עצמאית לרכוש זוג זיכרנות של 1GB שתמליצו לי פה על הסוג הכי טוב ולקחת להם להתקנה??(כדי שהאחריות לא תפוג) ב.מהו הסוג הכי טוב שקיים היום לDDR2 ובמהירות 667 (כי ראיתי שיש לGSKILL צלעות קירור על חלק מהזיכרנות שלהם,אז אם אפשרי לקבל המלצה ל2 יחידות של 1GB טובים עם תזמונים נמוכים אודה לכם.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. שלום,אני זקוק לשלושה מפרטים,הראשון-עד 1500 שח לשימוש אופיס(לא יתקרבו אליו משחקים)ללא מסך,השני עד 3200 עם מסך למשחקים בינוניים(לא קרייסיס),השלישי,עד 3500 למשחקים ללא מסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. שלום רב, אני מחפש נייד בטווח מחירים 5-5.5K, שיהיה המחשב המרכזי לסטודנט אך גם מחשב מדיה לבית. צרכים: - פיתוח תוכנה ללא קשיים. - אופיס, אינטרנט וכו' - עבודה סטנדרטית במחשב. - כלי מרכזי לניגון סרטי HD בבית, גם על מסכי LCD סביב ה37''. - משחקי מחשב - מעונין לשחק על איכות ממוצעת, ממש לא מצפה לביצועים של נייח המיועד למשחקים .... דרישות: - משקל: סביב ה-3 קילו - זמן סוללה: לא קריטי שכן בד"כ לא לוקח אותו ללימודים. - מסך 15.6'' - לגבי סוג המסך אשמח אם תאירו את עיניי - מעבד i5 על סוגיו השונים - זיכרון: 4G לפחות (מהירות לא קריטית לדעתי) - יציאת HDMI שתאפשר 1080P - דיסק קשיח 320-500GB - כרטיס מסך חיצוני שיאפשר הרצת משחקים באיכות ממוצעת. - מעדיף להתרחק מ: acer, asus, g…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yalkobi,

יש לי מחשב נייד עם מעבד p8400 האם הוא חלש יותר מול מעבד כדוגמת T4300 ומה הבדל בין סדרת ה T כדוגמת T9500 תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן מלבד אחריות. אנא ראו סעיף 12. 2. מה שימושי המחשב? - גלישה, סרטים, סדרות, תוכנת מסחר במניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת מסחר במניות, לא יודע עדיין ספיציפית איזה אבל תהיה כתובה ב-.NET. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כן, אין צורך בכרטיס מסך נפרד. כל עוד מה שיש על הלוח תומך HD, זה מספיק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.