עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ilil,

שלום, אודה להמלצתכם למחשב נייד במגבלות התקציב. המחשב מיועד בעיקר לאפליקציות אופיס וגלישה באינטרנט, לכן לא נדרש להיות עתיר ביצועים. יחד עם זה - חשוב לי שהמחשב יתבסס על טכנולוגיה עדכנית יחסית, מאחר שלא נרכש לחודש אלא לתקופה. הדרישות העיקריות: מעבד אינטל Pentium Dual Core או C2D(פשוט יחסית), בכל מקרה שלא יירד בביצועיו מ-T3200. גודל מסך - לא קטן מ-14". עדיפות למסך לא רחב, אם כי זה אינו שיקול מהותי. הימצאות כונן אופטי. מערכת אמינה עם תקופת אחריות ארוכה אצל יבואן אמין. תודה, ilil

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. לחשוב שלפני הצבא עוד הבנתי בכל העניינים האלו לא רע בכלל, 3 שנים וכבר הכל נשמע סינית... 6 שנים ובכלל זה אמהרית יש לי מחשב די ישן - 4 שנים..... הסתכלתי במפרטים במערכת מפרטים ויש לי כמה שאלות שבטוח יעלו לכם חיוך 1- האם מפרטים מספטמבר עדיין רלוונטיים? אני מסתכל על המפרט עריכה גרפית ב 2500 ש"ח , אני צריך לעבודה על תמונות בפוטושופ, רוצה יעבוד טוב רוצה 8GB זיכרון פנימי... האם המפרט הקיים שם עוד מספק לי את הדרישות והאם הוא תומך ב 8GB? 2- ממה שאני יודע לעבודה גרפית פחות חשוב כרטיס מסך ויותר חשוב זיכרון פנימי ותקשורת מהירה של הרכיבים כגון SATA וכו'? אני עושה סלט? או שזה נכון? על מה כדאי לי להתמקד כדי שהמחשב שלי יריץ לי עריכה גרפית, גלישה ברשת ומוזיקה לדוגמא במקביל הכל... בלי ל…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by joniar,

כמו הרבה מיפרטים פה רק שאני חושב על אולי לקנות ביד שניה אולי יש מעבד -E8400 ב-650 שעובד חצישנה יש לוח-ASUS P5Q DELUXE Socket775, iP45, 4*DDR2 ב-600 שקל יש כרטיס מסך-4850 ב-650 שקל ועם זיכרון 4GB קשיח של 500GB ומארז+ספק סבירים מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם שמעתי מחבר שאתם הכי טובים ברשת ומהטיולים שלי בפורומים אכן נראה כך, אני מעוניין להרכיב מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא למשחקים כמו farcry2 crysis , בנוסף לצפייה בסרטים (hd),ואני מקווה להשקיע יותר בעריכת ווידאו עם ( adobe premiere) וכל יתר השימושים הרגילים,אינטרנט,עבודה משרדית וכו'. כרגע יש לי מסך mag 22" די פשוט,בהמשך יהיה גם מסך lcd 42" hd 1080p להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 2.6GHz 6Mb BOX קירור למעבד Thermaltake Mini Typhoon Cpu Cooler Value Pack CL-P0343 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS4 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 זכרון 2יח' Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N5/2G דיסק קשיח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb B…

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  5. ערב טוב. אז ככה: יש לי מחשב פנטיום 4 עם מארז חדש (הספק לא) ודיסק קשיח חדש SATA. המחשב מתחיל לעשות בעיות ואני יושב לשדרג את לוח האם , הספק, מעבד , זיכרון וכרטיס מסך. מה אני יכול להשיג בסכום של עד 1500 ש"ח? התקציב לאשראי. מטרה: עריכת וידאו קלה, צפיה בוידאו וקצת תכנות. לא צריך ציוד הקפי חיצוני (מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים) חשוב לי שקירור המעבד יהיה שקט מאוד (הקירור של המארז מעולה ושקט) אין צורך המערכת הפעלה ולא בהרכבה. תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2593&CatCode=315 דעתכם? [יש לכם מושג אם יש לו בלות'וס ?] האם יש אלטרנטיבות עדיפות במסגרת אותו מחיר? [עד 3600 פלוס מינוס] יש את הMSI EX620 אבל האחריות ניתנת על ידי איבורי... שימושים ומטרות: -צג 15.4 + - הרצה ועבודה עם פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [שאלה של OFF TOPIC- זה לא משנה איפה אני קונה את המחשב - אפילו באיבורי נכון? העיקר שהאחריות היא ע"י היבואן הרשמי נכון?]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. שוב שלום אני זקוק להמלצה נוספת על מחשב נייד, הפעם בשבילי. המחשב הזה ישמש אותי כשאני נמצא מחוץ לבית (רוב הזמן) ולכן הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות - אני מאוד מעדיף שגודל המסך יהיה לא יותר מ-14 אינץ' (אם יש מחשב איכותי עם 13" בתקציב המדובר - מה טוב) ושמשקלו יהיה נמוך עד כמה שניתן. כמו כן, אני מעדיף שכרטיס המסך שלו לא יהיה מובנה בערכת השבבים, כך שיהיה לי לפחות מרחב תמרון כלשהו בעתיד אם, השם ירחם, אני ארצה להריץ עליו איזה משחק (למרות שלא שיחקתי במחשב כבר כמה שנים טובות). חשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד זמן ממושך יחסית ושהתצוגה תהיה בהירה ונוחה לעבודה (אם יש היום עדיין מחשבים עם מסכים ללא ציפוי הזכוכית הבלתי נסבל הזה...). אני יודע שרובם המוחלט של המחשבים הניידים שנמכרים כי…

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. אני לא כזה גיימר רציני אז אני לא צריך כרטיס מסך חזק מידי לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי ללא OC לא בתכנון של להתקין ויסטה אז נלך על 2 גי'גה זיכרון מארז עדיף שיהיה שקט כזה בסבבה אבל לא צריך להשקיע על זה את רוב הכסף בתקציב (בכל זאת תקציב נמוך) ותאמת שחשבתי על חנות SKYPC ככה זה גם קרוב לבית והכל אז יהיה בסדר... אשמח לתגובות ועזרה

9. Started by orinky,

שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט מחשב שאני עומד לחבר לטלוויזיה HD Ready . אני צריך את עזרתכם. זה מפרט גיימינג. איזה כרטיס מסך אני צריך ? תקציב, כאמור, 4000 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש החלטתי את זה לאחר שהבנתי שלא כדי שאני ישדרג את המחשב כי זה יעלה לי אולי אפילו יותר אז ככה אני לא ממש מבין במחשבים הייתי מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים אך יחד עם זאת אני לא יכול לקנות מחשב יקר מדי הייתי רוצה לדעת מה טווח המחירים למחשב שיריץ את כל המשחקים האלה ברזולוזיה גבוה ודי בקלות התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tuso,

שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. אני צריך מפרט למחשב פשוט וטוב.. שיתאים למחשקים ויפעל על LOW. כמו GTA IV מחשב בלי מסך עכבר מקדלת ורמקולים.. רק מארז שיהיה 2 גיגה זיכרון ומעבד CORE 2 DOU ושיהיה מחנות KSP www.ksp.co.il תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות מחשב מה אתם אומרים על המפרט הבא תקציב 10000 Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel Core i7 920 2.66Ghz G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHZ 3GBNQ CL9 Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer LG GH22NP20 DVD Rewriter IDE x22 Corsair TX Series 650W PSU Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail אני צריך מארז שיוכל להכיל קירןר מים תקציב 1000 מארז אם חלון כרטיס מסך זמני עד 285\295 ו965E גם המעבד

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  14. שלום, חשבתי על דרך לגרום לסוללה להתרוקן ולהטען שוב ושוב. חשבתי על פתרון: גם כשהמטען מחובר לנייד, הוא ישתמש בסוללה עד שהיא תגיע ל20% ורק אז הוא יטעין אותה וכך שוב ושוב. האם ניתן לעשות זאת דרך ה WINDOWS XP? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  15. מסך "15.4, כאשר השימושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', כלומר, צרכים בסיסיים. אך לעיתים גם פוטושופ ועריכת סרטונים ביתיים. בנוסף, תמיכה ב VGA/DVI לחיבור הלפטופ לפלזמה. אשמח לקבל המלצה לחברה אמינה וטובה, עם דגם ספציפי. תודה !

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום לכולם שאלתי זו מופיעה מיספר הודעות למטה, אני כותב זאת כדי שלא תבזבזו את זמנכם עלי פעמיים אם הבנתי נכון ( "נהג חדש" בפורום ) אז זו מתכונת שתקל יותר עליכם פשוט כאן הדברים רשומים כתשובות לשאלון המצורף כפי שביקשו מנהלי הפורום שוב המון תודה על התשובות בינתיים , ובאמת כל הכבוד לכם על ההשקעה והעזרה . אני מעט פחות "הדיוט" עכשיו וזו עזרה גדולה מאד ביי ערן מחשב חזק לעבודה מיקצועית בתלת מימד 1. תקציב עד 5000 ש"ח אפשר מזומן 2. עבודה מיקצועית בתוכנות תלת מימד כמו מאיה, מקס, ריינו . כולל רינדורים-נדרשת רמת ביצועים גבוהה ביותר 3. לא נידרש שום ציוד היקפי 4.ניתן לותר על כונן ו-די-וי-די , נלא זקוק לכרטיס קול איכותי 5. אין העדפה 6.אין חשיבות לעיצוב , קירור יהיה חשוב לפי המלצתכם …

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואתמול הייתי בksp ובקשתי מהמוכר שיעזור לי בקניית מחשב והתקציב שלי הוא 10K והא אמר לי שזה המפרט הכי משתלם והכי מבחנית ביצועים רציתי לדעת האם אפשר לחסוך ולשמור על אותה רמת ביצועים? מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1550 1550 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1200 1200 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 2520 2520 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של פוג'יסטו (לא חדש), אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וינדוס. שאני נכנס להתקנה של הוינדוס בעזרת הBOOT הוא רושם שלא נמצא דיסק קשיח. לפי מה שהבנתי צריך לעשות עדכון RAID (בתהליך ההתקנה F6?) אבל אין לי מושג איזה דיסק קשיח יש לי וגם זה אמור להתבצע בעזרת דיסקט ואין לי כונן כזה במחשב. מה צריך לעשות ? אולי אני בכלל טועה בדרך בה חשבתי ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by matessim,

למסך 17", לא מיועד למשחקים, אך הוא ישמח לכרטיס בסיסי יחסית. (משחקים ישנים יחסית) GTA SA וכו, תקציב 1500, ישמש לעבודה כללית,אינטרנט,C#.net תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. הנייד יקנה בצרפת,שם מחירו 900 אירו (~ 4900 ש"ח). תודה. Hardware Product Name dv5-1199ef Product Number FT112EA Microprocessor 2.26 Ghz Intel® Core2 Duo Processor P8400 Microprocessor Cache Level 2 cache 3 MB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB) Memory Max Up to 8 GB DDR2 memory Video Graphics NVIDIA GeForce 9600M GT Video Memory Up to 1791 MB total graphics memory with 512 MB dedicated Hard Drive 320 GB SATA (5400 rpm) Multimedia Drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Display 15.4 WXGA High-Definition AG with BrightView Infinity Display (1280 x 800) Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless Connectivity Inte…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת איפה יש לקנות בארץ את אחד מהמחשבים הקטנים של ACER\MSI\LG\ASUS אבל עם סוללת 6 תאים תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by shaihood,

אתם תגידו לי איזה טווח עדיף בעיקרון אני מחפש מחשב חזק ללא מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון יש לי DELL 2408 כך שרוזלוציה ממולצת זה 1920 ומעלה. לגבי אחסון אני מחפש בין טרה בייט לשני טרה בייט שיחוברו ברייד! תודה מראש. נ.ב ומה לגבי ה IC7 לא שווה לקנות אותו עכשיו?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by yatsits,

יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by shedshed,

התקבלתי לאוניברסיטת קולומביה וקיבלתי הצעה לקנות מחשב Dell Latitude E4200 במחיר $1800 כולל SSD 128GB. המחיר נשמע לי טוב אבל אשמח לקבל תגובות וגם לדעת אם המחשב טוב וחזק כי יש לי גם עסק ואני צריך להריץ עליו מלא אפליקציות... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by centaurion,

שלום לכל המומחים , אני צריך עזרה בהרכבת המחשב מבוסס מעבד core i7 , המחשב מיועד למשחקים ,סרטים FULL HD ,תוכנות חישוב הנדסיות, כמוכן אני רוצה לחבר אותו לממיר של לויין . לגבי כ.מסך בחרתי ב ATI RADEON HD4870 1GB. אני צריך הנחייה בבחירת ספק מארז יפה וקירור שקט (מאוד חשוב המחשב עומד בחדר שינה). ראיתי פה המלצות לוותר על core i7 וללכת על מרובע ליבות מהדור הקודם בגלל המחיר למרות שאני לא רואה הבדל גדול במחיר המעבד עצמו וההבדל במחיר כולל לוח אם וזכרונות הוא פחות מ 1000 ש"ח. אם אתם יכולים להראות מפרט אם המעבד מהדור הקודם בהפרש מחיר גדול אם ביצועים דומים זה גם יכול לעזור. תודה על ההמלצות.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים