ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
מעוניין להחליף את הליבה של המחשב שלי. תקציב: 3000 שקל פחות או יותר. אם אפשר להרכיב את המפרט בפחות בלי להתפשר ברכיבים אז אשרינו. מטרות: מחשב עבודה. דגש מרכזי על עבודה עם מספר תוכנות במקביל (תכנות כבד, MATLAB, פוטושופ). עבודה מהירה עם מערכות הפעלה וקבצים. קידוד סרטים ופענוח HD ברמה גבוהה. לא משחק משחקים (הדגש הוא על עבודה מהירה של מערכת ההפעלה והתוכנות הנ"ל). הציוד הדרוש: מעבד, זכרון, לוח אם, ספק, מארז, כרטיס מסך. העדפות: איכות המוצרים כעדיפות עליונה. מעבד אינטל (עדיפות ל4 ליבות). כרטיס מסך 9600gt NVIDIA. זכרון 4 גיגה קירור ועיצוב: אין צורך. כאמור, מחשב לעבודה. מערכות הפעלה: אין צורך. אוברקלוק: אין צורך צרכים מיוחדים: אני מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. (מבחינתי אפשר לוח…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חזרתי מדרום אמריקה אחרי כמה חודשים והמחשב שלי פשוט לא נדלק. אני פותח אותו והמסך לא מגיב, העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה- כלום. בכל אופן אני צריך מחשב חדש אז ככה... אני כמעט ולא משחק במחשב ואם כבר אני מתקין איזה משחק מדובר בפרו או מנג'ר, משחקי כדורגל. רב השימוש הוא פייסבוק וצפיה בסרטים וסדרות. הייתי מעדיף לשלם כמה שפחות בשביל הצרכים האלה ושאני אהיה רגוע עם מחשב טוב שירוץ כמה שנים טובות, התקציב שלי הוא במקסימום אם צריך עד 2.5K (אם זה ממש ממש יהיה שווה את זה אפשר לחרוג ב-100 שקל או משהו דומה) מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושאם יהיה אפשר לחבר את ההארד דיסק מהמחשב הישן בשביל שאני אוכל להעביר משם את כל המידע שנמחק לי (נדמה לי שההארד דיסק שם הוא לא SAT2 או איך שזה…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקופה של כמה שנים יפות שלא התעדכנתי בשוק החומרה, ואני לא יודע איזה מפרט להרכיב... אני צריך מפרט בתקציב של 4,000 פחות או יותר כולל ציוד הקיפי (מסך ומקלדת). המחשב ישמש לעבודה משרדית, משחקים וצפייה בסרטי HD. תודה!!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחפש מחשב לגיימינג חזק מאוד, בסביבות ה10K כולל מסך מומלץ. עדיף כ. מסך טוב ככל הניתן במסגרת התקציב. ללא רמקולים, אבל עם מקלדת MX5500. תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחרוג במעט אם ממש צריך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, HD, תוכנות בינוניות (נגיד אילוסטרייטור), אופיס, הורדות מהרשת ומדי פעם משחק פה ושם אם יוצא משחק טוב בסגנון COD, פיפא, C&C וכו'. אבל זה לא מחשב שמיועד לגיימרים אלא שתהייה אפשרות לשחק משחק מדי פעם. אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני לא מתכוון להחליף את המחשב עוד שנתיים ולכן חשוב שלצרכים שלי הוא ישמש אותי בצורה טובה להווה וגם עם הסתכלות לעתיד. מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤735 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.ski…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה. המחשב שלי כבר בן 5 ורוצה לצאת לפנסיה בתור נגן מדיה בסלון. כבר המון זמן לא התעדכנתי במה שקורה בשוק המחשבים (ונדהמתי לגלות כמה המחירים צנחו בחלקים מסויימים בשוק). לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי התנאים הבאים: 1. תקציב: 4200 שקלים חדשים, כנראה במזומן. 2. מטרה: בעיקר משחקים. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. אני רק צריך את המחשב עצמו. בהמשך אפרט מה בדיוק. 4. אני לא צריך כרטיס קול. נראה לי כבר עדיף להשתמש במובנה שבא עם רוב לוחות האם היום (תקנו אותי אם אני טועה) 5. עיצוב המארז לא רלוונטי. אני רוצה משהו שעובד טוב. לא משהו שנראה טוב. 6. את הקנייה אני מעדיף לעשות בזיגזג (www.zigzag2000.co.il), אלא אם כן יש לכם הצעה לחנות עם אותה רמת אמינות ושירות. 7. יש צ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך כבר יש לי forsa geforce 9600gt 512mb תגידו לי מה יש לשפר או להוריד כי סך הכל אני מחפש מחשב עמיד וזול למשחקים...תודה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤815 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=414 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 FSP 500W 60APN, יחידות 1 ¤233 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נקנה ב-2011 והאחריות שלו הסתיימה, זה המפרט שלו: INTEL E2180 קירור סטוק של אינטל 775 1X2GB RAM DDR2 הלוח שלו מת כרטיס מסך מת (8400GS) ספק כוח EZCOOL 350W מארז של אייבורי (המארז הישן הזה שכתוב עליו IVORY) בכמה אפשר למכור? ואני חושב שאמכור רכיב רכיב כי המחשב עצמו לא תקין.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]עקב ירידה מהארץ {מה לעשות כל אחד והכוח סבל שלו } מחשב בן 8 חודשים מושקע לפני פרסום ביד 2 אשמח לדעת כמה שווה לוח: Gigabyte GA-X79-UD5 LGA2011 X79 מעבד : intel Core i7-3820 3.60GHz כרטיס מסך : EVGA GTX680 Classified 4GB GDDR5 ספק כח : Thermaltake Toughpower Grand 1200W זכרון : 32 גיגה Kingston 8GB DDR3 1600MHz *2 2* G.Skill F3-1600C8GB [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] קירור נוזלי Corsair Hydro H80i [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]איחסון 4 דיסקים של western digital GREEN שניים של 3 TB שניים של 2 TB סה"כ 10TB מערכת הפעלה וינדוס 64 BIT 8 מקורית רצה על SSD 120 GB של CROSAIR אופיס 2010 מקורי צורב בלוריי LG מסך …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב פשוט שיריץ ווינדוס, אופיס ואינטרנט. בעיקרון, מחפשת גם משהו שלא תופס המון מקום, ולכן התחלתי לחשוב על מחשבי המיני. האם הם נחשבים בסדר? אין לי תקציב מוגדר, אבל נראה לי שעד 1900 שח זה בסדר. אשמח לשמוע דעות כלליות וגם לקבל המלצות קונקרטיות בעניין. תודה לכולם.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB שווה לימינו להרצת תכני HD
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר מארז של קולר מאסטר המצורף בזאת כבר יש ברשותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11208 ובנוסף כבר יש ברשותי כונן SSD של סמסונג EVO840 בעקרון אני כבר יודע מה אני רוצה ומי שמעוניין לענות ולעזור לי עם מפקט שתומך אז שיעזור ומי שמעוניין לרדת עלי וכו וכו ולהגיד שזה לא שווה אז שיילך לאשכול אחר ושייקדח שם.. מה שאני מבקש במפרק הזה זה מה שאני רוצה ולא לנסות לדחוף לי לדוגמא I5 מי שבא לו לעזור שיעזור ומי שלא אני מדגיש שיילך לאשכול אחר וייקדח שם ש"לא כדאי" שאני "פאן בוי של I7" וכו. תודה לכל מי שירצה כן לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה טיפים על איך לשמור על חיי הסוללה , איך אתם שומרים על שלכם במידה ואתם שומרים ? המחשב אצלי סה"כ יום וחצי אצלי , המחשב הוטען 6 שעות בהתחלה. שאלות : 1.הבנתי שאנשים מחברים את הנייד שלהם לחשמל וככה הם משתמשים בו כשאין להם צורך בניידות איתו .אז השאלה שלי , אני גם מחבר את המחשב לחשמל ,וכשיש צורך בניידות אני מוציא מהחשמל וכששוב פעם אין צרוך בניידות אני מחבר לחשמל . האם זה בסדר? 2.מצב שינה ,כל פעם שהמחשב לא בשימוש והוא מחובר לחשמל ,אני סוגר את המסך ,ואז הוא נכנס למצב שינה ,האם המצב הזה הוא מצב שאפשר להשתמש בו כשהמחשב מחובר לחשמל ? האם מצב שינה מבזבז סוללה במידה והמחשב לא בחשמל ? ובמידה ובחשמל , האם מצב שינה של המחשב מבזבז חשמל ? תודה לכל העוזרים זה מאוד חשוב לי ,ל…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם אולי יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות. רכשתי מחשב מחברת KSP מהדגם שבכותרת. מתברר שיש בעיות תצוגת צבעים בדגם ספיציפי זה שנובעות מפגם בהגדרות הBIOS של המחשב. לעבוד עליו איש אפשר, כי הצבעים לא מדוייקים. החנות מסרבת לקבל את המחשב חזרה בטענה שהוא כבר הופעל, ובלנובו התשובה שקיבלתי בקצה - אין לך מה לעשות חכה אולי בעתיד זה יסודר ע"י עדכון. (הדגם קיים כבר כמעט שנה וזה עדיין לא סודר). חוץ מאשר לפנות לבית המשפט אני לא רואה פה פתרונות לנושא, וזה מאוד מעצבן אותי שאחרי שחברות מוכרות מוצר - לאף אחת מהן לא ממש אכפת לזה שהוא נמכר פגום. תודה
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לאחר ששקלתי שדרוג המחשב הקיים אני משנה כיוון ואלך לרכישה של מחשב חדש. אשמח להצעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי?2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידה ויש דברים מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אאין לחרוג אלא אם זה קריטי - עד 500 נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחשב סטנדרטית של האדם הממוצע, אינטרנט, השמעת מוזיקה,סרטונים, WORD, משחקי מחשב לילדים (לא משחקים משמעותיים), ה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?מבקש שני מפרטים אחד ב-4.5K ואחד ב-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אני מנחש אבל לא לחסוך על ביצועים(אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים על אולטרה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 וBF3 וכל המשחקים החדשים שיצאו בזמן הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אני מנחש א…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר 5 שנים עם המחשב הקודם הגיע הזמן להחליף כרגע אני לומד ומקים סביבות וירטאליות לצרכי לימוד MCSA שימוש משני - משחקים WOW, חשבתי על המפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, al…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לעבור מהנייד לנייח ולהשקיע בסביבות ה5 אלף שקל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שקל + 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו WATCH DOGS, DAYZ, BF4 ONLINE, Titanfall, Arma 3, AC IV, ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייה של 24' דגם מסך BENQ GW2450, רזולוצייה טבעית 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך ב…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 2,300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- חסכון לא יזיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- בעוד כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- בעיקר אופיס (הרבה הקלדה)ואינטרנט, והצגה של הרבה מסמכים סרוקים לpdf שפתוחים על המסך במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). =כנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). = על מסך חשבתי על דל P2214H . חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח לצ…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-