עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הת'רד הקודם שלי ירד, ובינתיים קיבלתי הצעה חדשה, תגיד מה דעתכם תקציב4K ואם אפשר פחות, שימושים- לעיצוב גרפי-תלת מימד וכו'- מאיה, פוטושופ. CINEMA 4D, גודל מסך-20 רחב, לא רוצה OC, לא איכפת לי מרעש [ אבל יש גבול שלא ירעיש כמו טרקטור] מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  2. יש לי בערך 1800 שקל והחלטתי לבזבז אותם על מחשב חדש אני צריך מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות, כל זה ב1800 שקל גג 2000. מה שחשוב לי במארז זה שיהיה שקט ועם USB מקדימה. כרטיס מסך כבר יש לי (HD4850)

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  3. שלום לכם, אחרי זמן לא מבוטל של חסכון אני קונה סוף סוף מחשב. שהצורך העיקרי שלו הוא משחקים. חבר המליץ לי על המפרט הבא: מה אתם אומרים? הערות:1.כמו שראיתם קצת חרגתי מהתקציב ולכן הציוד ההיקפי עלוב.. אז אל תתייחסו.. 2.מארז: רציתי משהו סולידי כזה.. לא משהו חייזרי עם אורות סגולים השאלה שלי היא אם הוא מתאים (מבחינת אוורור ) לחומרה 3.ספק כוח: מספיק 550W?? .4 חוות דעת על החנות KSP יתקבלו בברכה 5. שאלה: שמעתי שאם אין לי מערכת הפעלה של 64BIT אני לא יכול לנצל יותר מ2GB של RAM... אמת?? אני חייב את הגירסא הזאת? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by LoreSeek,

Hello, Here's the spec I'm looking at right now. I would appreciate any comments you might have. Following the site's rules: 1. Budget - ~$1,500 2. PC goal - games (heavy), watching movies (no editing) and possibly doubling up as a TV. 3. Parts Required - All parts included are required - I already have speakers but that' it. 4. Unrequired parts - N/A 5. Preferences - not really, but prefer to stay away from no-names and have some warranty . 6. Moding and Cooling - not required, practically color blind in this regard 7. OS and DIY - I want a legit OS and I'd prefer to save a few bucks by putting the computer together myself 8. Special needs - nope, though I'd like for it …

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  5. שלום, אני מעונין בהצעת מחיר למחשב( חריגה קטנה מהסכום תלקח כאפשרות) שישמש למשחקים עדכניים, אינטרנט והורדות. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך LCD 19 רחב מסוג samsung BW940 אין חשיבות ליופי המארז יש חשיבות לשקט סביר. עדיף שהחנות תהיה מראשון לציון. בנוגע ל OC אם החנות יכולה לבצע זאת ובאחריות אין לי בעיה אם זה, אני לא אעשה בעצמי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  6. בנוסף גם זקוק לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD. אין העדפה בנוגע לחברות. בנוגע לקירור, האם נדרש קירור מעבר למאווררים שמגיעים עם המחשב? מחשב שקט, לא מתוכנן OC. ולשאלה - האם המפרט הבא הוא טוב לדעתכם (נלקח מאתר זד מערכות מחשב): 1. לוח אם - אינטל מקורי - BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ 2. מעבד - Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB 3. זיכרון - 4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG 4. כרטיס מסך - FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI 5. דיסק קשיח - WD640GB SATA II 32MB 6. כונן - DVDRW X22 S.ATA 7. כ.רשת - 10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller 8. כ.קול - Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S 9. יציאות נוספות - DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO 10. סט מולטימדיה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן.... השימושים שלי בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים ואני מתכוון להתקין עליו Linux RHEL5 כנראה על VM ו- oracle database לשימוש ביתי (לא לכמות גדולה של התחברויות או לעומס גדול במיוחד). בבקשה תאמרו מה דעתכם על המפרט, לא אכפת לי דווקא AMD אפשר גם המלצות הכוללות מעבד intel, העיקר להיצמד למגבלת התקציב ולשימוש. המפרט לא כולל כרטיס מסך כיוון שאני לא משתמש במחשב למשחקים ולכן לא ראיתי בכך חשיבות כיוון שהלוח מכיל כרטיס שלדעתי מספיק לשימושים שלי (אני צודק?) אגב, מסך אני קונה PROVIEW 22" AR2238AFW 1680X1050 HDPC DVI+ SP 2MS (אני יודע שיש יותר איכותיים אבל קיבלתי המלצות מאוד מאוד טובות על הדגם הקודם לו FP2226W משלושה אנשים שקנו אותו, וחוץ מזה המחיר שלו…

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  8. אני צריך מחשב למשחקים (אבל לא רק ומשום שזה היישום הכי טובעני אז נקרא לזה מחשב למשחקים) אני לא צריך מסך,ציוד היקפי,ספק,מארז וכו'.. מתוכנן OC רציני כרגע אני משדר על רזולוציה 1366X768 אבל מתכנן בקרוב לעבור לFHD לכן צריך כרטיס מסך בהתאם,וחשוב 8GB של זיכרון לתוכנות כבדות שאני מפעיל מדי פעם,ודיסק 1TB של סמסונג,בעיקרון אני נעול על רוב החלקים חוץ מהמעבד הלוח אם והזיכרון. חשבתי על דבר כזה.תקנו אותי ואת המפרט בכיף. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS5 ¤993 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HE103UJ ¤545 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי ומשתלם. כמו שאמרתי מטרת המחשב הוא למשחקים, לא מצפה שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר על ULTRA GRAPHIC אבל שיריץ את החדשים על קצב פריימים סביר ובישנים יותר יראה אמינות ויציבות. חשוב מאוד שלא יהיו mouse lags כתוצאה מכרטיס המסך. הבנתי שזאת בעיה דיי נפוצה בכרטיסים של ATI והניחוש שלי הוא בגלל שהם מתחממים יותר מדי, אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אבל אני אעדיף כרטיס של NVIDIA במצב של שני כרטיסים שווי כוח של שתי החברות, אם הכרטיסים של ATI משתלמים יותר וטובים יותר אז אעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדי או לחילופין אבקש להוסיף קירור מתאים. ציוד הקפי: המסך הנוכחי שלי הוא בערך הכי גרוע שיכול להיות, ואני ממש מתגעגע ל-CRT הישן שלי שהיה הרבה יותר טוב למשחק…

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  10. רכשתי את MSI EX620 ... מישהו יודע כיצד מתקינים את ה ECO ואיך מפעילים את הSUBWOOFER? התקנתי את דרייברהאודיו של REALTEK... ועברתי על דיסק הדרייברים שמסופק עם הנייד, תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. E6300 (@3.0MHZ( 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 740N + לפעמים hanss.G 37" fullHD ידוע לי שצריך להחליף את הלוח אם, על מה עוד צריך לוותר בשביל להתאים את המעבד, ומה ניתן להשאיר? המפרט מיועד למשחקים על ה37" תקציב לא מוגדר, לא מחפש מחשב הכי מפוצץ או חיית משחקים, רק משהו שיתאים לצרכים שלי, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thebarak,

המבצע שאותו רציתי לתפוס עם החמשב הקודם הלך וכעת הציעו לנו חדש. ב-4170, אחריות של שנתיים... כנראה זה יכלול בלוטות ולא כפי שרשום. http://img176.imageshack.us/my.php?image=11465834xa3.jpg אשמח לחוות דעת. תודה רבה וסליחה על הטרטור.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  13. עשיתי פורמט והתקנתי את כל הדרייברים שלו כשאני לוחץ על הכפתור הנורה נדלקת ועולה חלון כתוב שהוא עובד אבל אני לא רואה אתה הסמל שלו רק סמל של LANואני לא יכול לחפש את הרשת שלי

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  14.  לוח אם INTEL G35  מעבד 4 ליבות INTEL Q8200  זיכרון KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ  כרטיס מסך GEFORCE 9800GT DDR3 1GB  כרטיס קול מובנה בלוח  כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח  צורב DVD SAMSUNG/SONY X 20  דיסק W.D 320GB SATA 7200RPM  מארז MIDI TOWER ATX סה"כ מחיר למחשב: 3,307 ¤ המחשב בעיקר מיועד למשחקים.. איך המחיר ואיך המחשב? אפשר להביא משהו יותר טוב משמעותית בערך באותו מחיר? אם אתם יכולים לתת לי מפרט יותר טוב אני ישמח התקציב הוא עד 3300 שקל מטרות המחשב : שיריץ את כל המשחקים החדשים על המקסימום לא צריך ציוד היקפי אני גר בבת ים .. אז אם אפשר שתרכיבו מפרט מחנות כלשהי פה בסביבה אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה Geforce לא מעניין אותי איך המארז יי…

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by J0n1,

למי שזוכר לפני כמה חודשים פרסמתי אשכול כשהתקציב היה 1000, אבל הנסיעה לארה"ב התעקבה וכך גם הרצון לרכוש מחשב. בשבועיים הקרובים מכר שלי יהיה שם ואני רוצה להביא לו כבר את הדגם הרצוי, אז אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב לסטודנטית כמו שאמרתי, 800$ בערך, עדיף לא לחרוג. הדרישות, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר לבין מחשב קל, לבין מסך גדול מספיק בשביל לעבוד איתו. חשוב שהמסך לא יהיה מבריק, והסוללה תהיה מספיק חזקה. יהיה טוב גם אם תכובד האחריות בארץ. אשמח לעזרה, חג שמח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, המפרט שלי כרגע הוא intel core 2 duo e6600 mother board : inteldg965ss זיכרון 2gb 800mhz twinmos כ.מ. xfx 8800gt alpha dog edition ספק: hec 500TD 500w קירור למעבד stock. אני קונה מסך 22" וכדי לשחק ברזולוציה 1680*1050 אני צריך לשדרג את המחשב... תחילה חשבתי לקנות HD4870 וכדי שלא יהיה צוואר בקבוק לקנות קירור למעבד ולעשות לו OC אך התברר לי שלוחות אם של אינטל לא יכולים לעשות OC ... אז השאלה מה לעשות? לקנות מעבד חדש ואז HD4870 או לקנות לוח אם חדש וקירור למעבד לעשות OC ואז HD4870 או שבכלל אין צורך בכל זה. פשוט לקנות את הכ.מ וזהו. יש גם את סוגיית ספק הכוח והאם הוא יספיק לכ.מ הנ"ל? התקציב גמיש,אני פשוט רוצה ללכת על האפשרות המומלצת ביותר.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. אני קונה מחשב בקרוב. חשבתי על המפרט הבא. מה דעתכם? 1. תקציב של עד 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב --> עבודות משרדיות + משחקים + צפיה בסרטים + קולנוע בייתי + הורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 4. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 5. הקירור והעיצוב במחשב חשובים במידת מסויימת. 6. יש צורך בהתאמת צבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במידה מסוייימת 7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אולי מתוכנן OC במידה בינונית מעבד כבר יש לי, אז נשאר להתאים את המערכת סביבו. מעבד QX9650 גוף קירור למעבד Thermaltake Max Orb לוח אם Gigabyte GA-X38-DS4 זיכרון פנימי 4GB (2x2GB), DD2 800, CL5 דיסק קשיח ST350…

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  18. חברה חפרתי פה הרבה אז קצת סבלנות- אם אתם באמת רוצים לעזור ממולץ שתקראו את כל מה שרשמתי כדי שתבינו איפה אני נמצא ומה אני צריך תודה! אז ככה חבר'ה בזמן האחרון יש אחלה משחקים בשוק והחלטתי לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא יתפקד בעיקר למשחקים(המטרה העיקרית) דוגמא: GTA IV Crysis fary cry2 ובין היתר לסרטים וכו' המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמשחק נתיקע.... אני לא יודע אם זה תוצאה של חימום יתר אין לי מושג.. עוד בעיה הייתה שלפעמים הייתי מעלה משחקים כמו הנסיך הפרסי וקרייסיס שהיו עובדים מצויין ולאחר…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  19. שלום ! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בלי מסך עד 3000 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1)גלישה באינטרנט 2)צפייה בסרטים/סדרות + מוזיקה 3)עבודה מדעית בעיקר תוכנות matlab,mathematica ואופיס latex. 4)שיתוף קבצים 5)תמיכה במשחקים עכשווים...(בלי השקעה לעתיד) מבחינת חומרה עד עכשיו אני רוצה/חושב שצריך: מעבד: לא יודע אם צריך quad core או להשקיע ב dual core מהיר. זכרון: אני חושב ש 4gb זה טוב (שווה להתקמצן על 2 ? ) לוח אם: פה אני לא יודע איזה כדאי לקחת: אני צריך שיהיה עליו כרטיס קול ו lan. כרטיס מסך: לא משהו מפוצץ, שיהיה תמיכה בfallout החדש ו starcraft 2 לכשיצא.לא מחפש יותר מידי ביצועים אלא תמיכה בסיסית. דיסק קשיח: צריך צריך צריך: 500gb נראה לי סביר... מארז+ספק: אני מוכן לשים על זה קצת יותר כסף …

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. המחשב שלי מת. אני מחפש מחשב עד 1000 שח ללא מסך וללא צורב ( יש לי את צורב ה DVD של המחשב הישן). השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. מה שחשוב לי זה לוח-אם עם כרטיס מסך ( כדי לא לרכוש כרטיס מסך), ספק איכותי ומארז שקט. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by t_elad,

יש לחבר שלי מחשב מחשב IBM ובתקופה האחרונה הוא נתקל בבעיה להתחבר לאינטרנט האלחוטי . שמתי לב שמחשבי IBM משתמשים ב - ThinkPad Access Connections זה מה שגורם לבעיה כדי להגיע לרשימה של החיבורים הזמינים צריך לעבור דרך ארוכה וחיבור שמשתמש בקוד צריך להגדיר אותו . בגלל זה רציתי להשתמש באשף שמובנה בwindows דרכו אני כן מצליח להיכנס אבל הוא לא נתפס עליו כל פעם אני תריך להגדיר אותו מחדש. שמעתי על הבעיה העיקרית של תוכנה זו שהיא משתלטת על החיבור האלחוטי ומבטלת את האפשרות להשתמש ב-WZC המובנה בתוך Windows. כל פעם שאני בוחר בהגדרות של ה wireless ב windows את : use windows to configure my wireless network setting. זה עובד לפעם אחת ואחרי ניתוק הוא מתבטל חזרה. אשמח לעזרה תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש לעצמי נייד שהוא באמת נייד לעבודה משרדית כגון אופיס אוטוקד וויזו וכדומה. חשוב שיהיה נייד אך חזק, חשבתי על ה-X200 של לנובו אך ראיתי שישנן סוגים שונים של מעבדים עם הבדלי מחירים משמעותיים. התקציב הוא עד 8500 שקלים חדשים.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  24. המחשב נבנה לצורכי משחקים ‎ Q6600‎ ac7pro gaep43ds3l a data ‎4gb wd640gb cm690‎ seasonic ‎500w ‎ shapihre ‎4850‎*‎2‎ ‎1024‎ mb‏ הכל יצא 4770 מטי אמ אס שווה? ‎

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by mx92,

What's Included Asus Laptop with Intel® Centrino® 2 Processor Technology Lithium-ion battery AC power cable Software: Power 4 Gear Extreme, ASUS Direct Console and more Owner's manual Product Features Intel® Centrino® 2 processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo processor P8400 Intel® PM45 chipset, 802.11a/b/g/n network connection and extended battery life capability. The next-generation Intel® Core2 Duo processor Based on the innovative Intel® Core microarchitecture, so it runs faster and is more energy-efficient for cooler, quieter operation. 4GB PC2-5300 DDR2 memory For multitasking power; 1066MHz frontside bus, 3MB L2 cache and 2.26GHz proce…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.