עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. על פי הבנתי, אין מכס על ייבוא מחשב בודד. האם בן אדם שבבעלותו לפטופ (היה בבעלות בעת היציאה מהארץ) פטור ממכס במקרה שיביא לפטופ נוסף?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pavelr,

כפי שמצויין בכותרת המחשב ישמש כמחשב נוסף בבית, אז המשקל לא משחק תפקיד והמסך צריך להיות גדול. ביקרתי ב-ivory (כן, אני יודע שזה נשמע גרוע) והמליצו על מחשב msi (גם זה כמובן לא היה צפוי) הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2247&CatCode=315. כמובן יחסית למחיר הוא נראה לי טוב מדי, אך לא מצאתי ביקורות באינטרנט, אז איני יודע מה חסרונותיו. אם משהו יוכל לשפוך אור על פשר המחיר הזה, אני אודה לו מאוד. וכמו כן כמובן לציין כמה אלטרנטיבות אפשרויות במסגרת התקציב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. יש מפרט מוכן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 . מה הקטעה ..... מה לשפר ?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  4. אחותי בניו יורק עד יום ראשון... צריך מחשב בעיקר לגלישה ופוטושופ. עדיפות למסך טוב, מעבד מסדרת 9XXX, כרטיס מסך לא מובנה וכו... במחיר אני טיפה גמיש. אשמח גם להמלצה על חנויות מומלצות. בברכה, אורי

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. אהלן בימים הקרובים צריכה להגיע אליי רכישה של Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express Graphics Card מארה"ב. לכבוד הרכישה הייתי חייב לארגן לו חברה , אז ככה. אני מחפש מחשב חזק מאוד, שיחזיק למינימום של שנתיים. התקציב כרגע הוא 7.5 ל:מארז, מעבד, לוח אם, ספק, הרדיסק, וצורב. בעקרון הבנתי שהפלטפורמה החדשה הCORE I7 הולכת להיות המובילה בלפחות החצי שנה-שנה הקרובה לכן על זה אני מתבסס. הצרכים שלי הם כוח מחשוב גדול (סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט). כמובן שאני זקוק להמלצה גם לחנות מובילה בתחום, המליצו לי על זיגזאג וסקאיפיסי אשמח לשמוע דעות נוספות אם אפשרי. אז המפרט שחשבתי עליו הוא משהו כזה: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Asus P6T Deluxe כונן קשיח Seagate ST310…

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  6. שלום לכולם השאלון: 1. מה התקציב? 2.5K מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) צפיה בסרטים,עריכה גרפית סרטים ותלת מימד(Sketchup) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הלוח אם שיצויין בהמשך, מעבד אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב סולידי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד 10. האם מתוכנן OC? ? לא המחשב יחובר למסך 22(1050*1680). הקנייה תתבצע ב SKYPC המפרט שאני הרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. תקציב בעיקרון עד 3500 ש"ח... טיפ טיפה גמיש. מטרה עריכה דו מימדית, פוטושופ וצילומים בעיקר. דגש חשוב:לאוו דווקא המערכת הכי חדשה וטובה שיש אבל חושב לי לעבור ל 64 ביט... עם 8MB זיכרון פנימי. כל המטרה היא תקשורת מהירה בין ההארד דיסק למעבד ולזיכרון פנימי.... מה שחשבתי לבסס על גביו: לוח אם -- Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB זכרונות- 2x2GB Kingston HyperX CL5‎ (שנ יים כאלו) הארדדיסקים 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II (שניים אחד למערכת הפעלה ודומיה- יכול להיות פחות בנפח אבל לא מצאתי כזה של SATA2 , ואחד לשאר.... אחסון וכדומה. רק אלו מגיעים ל2800 ש"ח בערך........ אין צורך בציוד היקפי מה שנותר לי לדעת אם המערכת סבירה (שאני לא קצת חי בסרט כי אני לא מבין) וצריך …

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי לפני כמה זמן פניתי אליכם וביקשתי שתעזרו לי לשדרג את המחשב שלי אבל עכשיו אחרי שיחה עם המשפחה וההורים שהם נותנים לי את הכסף החלטנו שעדיף לי לקנות מחשב כבר.... עכשיו אני צריך מחשב למשחקים שיסחוב לי משחקים טוב (gta4 על ההגדרות הכי טובות) אני רוצה כמה יעלה מחשב כזה... אם אתם יכולים תתנו מחיר ואם אתם יכולים תתנו לי גם מפרט למחשב... כמה דגשים בקשר למפרט: לוח אם אסוס או gigabyte לא משנה לי מעבד רק אינטל וכרטיס מסך משהו טוב כזה שיעשה את העבודה.... אני יודע שאין לי תקציב מדוייק אבל בוא נגיד לא יותר מ4000 תודה ויום טוב (: אה כמעט שכחתי לא צריך ציוד היקפי רק מארז ספק וכו' יש לי מסך 17 אינצ' ולא צריך כוננים וכו'.

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  10. הדרישות העיקריות הן 4 ג'יגה של זיכרון פנימי, כרטיס מסך יעודי מסדרות firegl או quadro fx ודיסק קשיח גדול כמה שניתן (אם ניתן לעשות מערך רייד במסגרת התקציב אז מה טוב). בתודה מראש..

11. צריך מחשב לסטודנט לצורך לימודים עם אופציה לעריכת סרטים קיבלתי את ההצעה הבאה: TOSHIBA A300-17S מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T8100 (3 MB Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 250 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 2,048 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3470 supporting HyperMemory technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1,023 MB total …

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. שלום חברים ברצוני ליידע אותכם בכוונתי לרכישת מחשב לגיימרים ברמה גבוהה , אשמח לקבל הצעות מכם לגבי מפרט : כרטיס מסך של רדאון 4870 ומעבד q9550 (לא I7 לוח אם יקר מדי) אך בכל זאת אשמח לקבל הצעות נוספות.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by torrentspy,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני מבקש שתענו לי זה דחוף:\ זה זמן רב שאני מחפש מדריך טוב באמת,לדעת איך מרכיבים מחשב את החומרה לא את המפרט. מדריך עם תמונות אבל משהו באמת שמבינים לא איזה סתם חיבור.... לא איכפת לי להוציא כסף עליו. אם מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או להגיד לי ספר לקנות... אם יש טכנאי שמוכן להדריך אותי בביתו לגבי הבנייה בתשלום גם לא איכפת לי. אני מאוד מודה לכם!!!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. היי, אשמח להמלצה על מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט (מסנג'ר/סקייפ וכד') וצפייה בסרטים (בחיבור לטלויזיה), ולעתים רחוקות לצרכי עבודה (אני מתכנתת). איזה חברה מומלצת? היה לי ניסיון רע עם HP

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by Zeper,

מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤449 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes K8/AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Palit AA-780G כמות: 1 - מחיר: ¤338 מארז: ANTEC NSK4400/NSK4480 NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤198 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤284 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 …

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by llliorrr,

הרכבתי מפרט למשחקים וגלישה ללא ציוד הקפי כשיש לי מסך 22 2243BW. מה דעתכם? אני לא ממש מבין בספק ובמארז אז במארז אני צריך הכי פשוט שיש וזול וספק איכותי וזול. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤859 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤475 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤339 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤409 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤267 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤300 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI R…

17. Started by asaf20,

היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ממש בקטנה רק כדי שיוכל להפעיל משחקים קצת יותר חדשים השאלה האם מספיק לי רק להחליף כרטיס מסך ואיזה ? או צריך להחליף עוד כמה דברים ? זה המפרט שלי: Processor : AMD Athlon 64 3000+ @ 2000 MHz Mainboard : ASUSTeK Computer Inc. K8V-X Chipset : VIA K8T800 (VT8383) Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR-SDRAM ) Video Card : RADEON 9600 SERIES Hard Disk : WDC (160 GB) Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c אין לי סכום מסויים זה תלוי כמה תגידו לי שצריך כדי לעשות איתו משהו (: תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לבקש את חוות דעתכם למפרט מחשב לשימושים ביתיים הכוללים שימושי אינטרנט, יישומי אופיס, משחקים כדוגמת פיפא ופרו-אבולושן. ללא צורך במסך ובציוד היקפי וכן ללא צורך ב- .C.O , (ברשותי מסך 19"). לאחר עיון בפורום הרכבתי את המפרט הבא: מעבד - Pentium E5200 לוח אם - GIGABYTE EP43-DSL3L זכרון -2x1GB DDR2 800Mhz דיסק קשיח - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GIGABYTE 9500GT 512MB DDR3 או GIGABYTE HD 4670 512MB צורב - LG GH22NP20 גוף קרור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארז - פשוט כדוגמת: HJA600 MIDI ספק - Hec 500TD-TF 500W אשמח לקבל את הערותיכם והמלצותיכם למפרט הנ"ל וכן לכרטיס המסך המומלץ מבין ה-2 המפורטים לעיל. בתודה מראש, יובל.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  19. מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  20. פשוט הגשתי את המחשב הנייד שלי לתיקון (LG סדרה LE50) בטענה שהמחשב לא מזהה את הכונן הקשיח לפעמים. והם טוענים שהאחריות לא מכסה את התיקון מכיוון שהתקלה נובעת מקצר שעושה יציאת האוזניות הרופפת, ויציאת האוזניות הרופפת הינה שבר. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, אך מצד שני אני איני ממוחה בתחום. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. (יש לציין שיציאת האוזניות רופפת אך עדיין עובדת)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. שלום רב לכל אנשי הלפטופ הנפלאים. חבר קרוב שלי מבקר בארה"ב ואני מעוניין לרכוש דרכו לפטופ רק שאין לי מושג או הבנה מעמיקה בתחום הזה. התקציב שלי הוא בערך 2000 שח. השאיפה היא לפטופ שיכול לסחוב משחקים לא מפוצצים מדיי ובעיקר לשימוש אינטרנטי ולימודי. אשמח לשמוע את דעתכם

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Forest14,

התחדשתי לאחרונה במסך 24 -NEC 2470 WNX (מתנה) המערכת הקיימת שלי מכילה לוח של DFI ומעבד AMD 4200 ?X2 64 BIT זיכרון 2 ג' וכרטיס מסך 7800GTX. ע"מ לנצל טוב יותר את המסך, שקלתי להחליף כרטיב ל4780 של ATI, האם ביזבוז? אולי יש טעם משמעותי להחלפת המעבד והלוח קודם לכן? בתודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by talnisim,

שלום לכולם, יש לי לפטופ ישן שאין לו כונן דיסקים, אני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו windows xp אבל הבעיה שאין לו כונן דיסקים, למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את הווינדוס מבלי כונן? טל

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב (ללא מסך, מיקלדת ועכבר) המחשב משמש לאינטרנט/ אופיס/ סרטים. קיבלתי את ההצעה הזו מאייבורי: האם המרכיבים איכותיים? האם מישהו יכול להציע הצעה טובה יותר? ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: ASUS P5KPLCM G31 דיסק: 320GB SATA II 7200RPM זיכרון: Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב: LG/NEC X22 SATA DVD מחיר: 1190 תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.