עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם לצערי המחשב שלי גוסס ובקרוב אני אצטרך לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט - היעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט,הורדות,סרטים וקצת OFFICE. הייתי גם שמח אם תמליצו לי על חנות מחשבים.. (שוב IVORY - לאחרונה בילייתי הרבה במעבדה שלהם ויש הרבה תקלות במחשבים שלהם) תודה מראש לכל עוזרים. שחר

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by KoM,

עקב אילוץ כזה ואחר אני חייב מחשב עם צ'יפסט QM87. מדובר כמובן במחשב שיהיה משודך למעבד דור 4 של אינטל. הצרכים, או העדיפויות הם מחשב קליל וחזק, עם SSD וחיי סוללה ארוכים. מסך לא משנה אבל כן חשוב שיהיו זויות צפייה טובות (כלומר IPS ודומיו). אנחנו דיי בכיוון של האסוסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=21727 http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21979&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל אין בשום מקום מידע על איזה צ'יפסט יש שם, אשמח לכל עזרה וכיוון ! התקציב כאמור הוא סביב 7000 שקלים, יש צורך שיהיה זמין בארץ.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש ברשותי את המפרט הנוכחי כבר כמעט 3 שנים(מצורפת תמונה). מבחינתי הגיע הזמן לשדרג אותו, כי למרות שהעבודה בפרימייר יחסית חלקה אני עדיין נתקל לפעמים באתגרים(4k וכו). 1)הבנתי שאפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד 8700k. הייתם ממליצים לי גם לשנות ולשפר קירור? לאיזה קירור חדש מומלץ? 2)אשמח להוסיף עוד 32 גיג'ה זיכרון, האם מוסיפים מאותו הסוג או אפשר יותר מתקדם? 3)אני מתכוון בהחלט לבדוק את הכרטיסים הגראפיים החדשים של נווידיה שיצאו, ולהפוך את המחשב באמת לחיה אבל מניח שזה עוד חודש+. יש לכם עוד המלצות לשיפור? הבנתי שאין סיבה להחליף מעבד אלא כן לבדוק OC.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shabi08,

הביאו לי מחשב נייד HP PAVILION dv5-1002nr להתקין בו XP. הכנסתי דיסק התקנה הוא קורא אותו כותב לי,לחץ כל מקש כדי להתחיל אני לוחץ ומשם הוא נתקע. כמה שאלות: איך נכנסים לביוס?{לא עובד del,f1} יש דרייברים לxp למחשב הזה? דרייבר להארדיסק יש? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by simuran,

שלום רבותי. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל כרגע יש לי מסך פלזמה עם יציאת VGA בלבד. (אמורה להיות מחוברת אליו קופסא, אבל היא מתה. נשאר רק מסך 42"). אני וחברתי לא מנויים ולא משתמשים בשום טלוויזיה (HOT / YES) אנחנו רוצים להשתמש בטלוויזיה לסרטים בלבד. במקור רציתי להשתמש בסטרימר - אבל לסטרימרים אין יציאת VGA ו ממיר עולה עוד כמה מאות שקלים. כרגע אני שוקל פתרון בצורה של מחשב-קולנוע. הדרישות: תקציב - ~1000 ש"ח. זה בערך מה שיעלה לי סטרימר + ממיר. הרבה מעל המחיר הזה - כבר אין טעם. חיבור החוצה - ווידאו: VGA. למרות שלא נראה לי שיש מחשב בלי קול: סטריאו. יעמוד בסלון - לכן צריך להיות אסטטי ושקט. כנראה שצריך גם שלט. לא משתמשים בטלוויזיה לכן אין צורך בכרטיס. תודה רבה, גרג.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by eitan DeadMan,

שלום,אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג בינוני בזמן הקרוב,הכנתי מפרט ואשמח לשמוע עליו חוות דעת. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 10400F / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 689 קירור למעבדים: Antec A400 RGB CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 127 לוחות אם: Asus PRIME B460M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 467 זכרונות RAM: DDR4 8G / 2666 CL19 1.2V Kingston KVR26N19S8/8 כמות: 1 - מחיר: ₪ 136 מארזים: Antec Case P7 Silent כמות: 1 - מחיר: ₪ 244 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 247 כונני SSD: Kingston SSD 250GB A2000 M.2 NVMe PCIe SA2000M8/250G כמות: 1 - מחיר: ₪ 208 כ…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. Started by shayw,

רגע לפני רכישה של מפרט אני חושב לעצמי שמכיוון ואני מה שנקרא 'גיימר קל עד בינוני' אולי יש מקום לנצל את המחשב החדש גם לתחנת עבודה לאודיו דיגיטלי כידוע בטח לחלקכם ההבדל המשמעותי בין העולמות הוא היתרון שיש ל C2D בגיימינג ול Quad במערכות מחשב לאודיו המפרט יכלול -P5QL-E מבוסס P43 עם תמיכה מלאה ב RAID, eSATA & FireWire -HD4850 TWIN TURBO מומהר ומקורר -3 כונני SATA2 בגדלים של *Seagate 160GB למערכת ההפעלה, תוכנות וזיכרון וירטואלי *Seagate 320GB להקלטת אודיו, דגימות וקבצי פרויקט *Western Digital 500GB נוספים למשחקים ושאר ירקות -מארז מרווח ומקורר של CM מדגם Centurion 590 -ספק 500W חזק ואיכותי מבית SeaSonic (אלא אם כן 400W יספיקו למערכת?) 4GB (2048x2) GEIL DDR2 800MHz …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מחפש מחשב נייח לבן שלי המחשב הזה מתאים ? https://salepc.co.il/i5-9400-gt1030-ssd-120gb-8gb.html

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? מעדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן אופטי? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משום מה ננעלתי על ASUS שלום. השארתי למעלה רק את מה שרלוונטי. מחפש נייד פשוט, שישרת אותי לאינטרנט ואופיס לכמה שנים. משום מה ננעלתי על ASUS ואני הולך לאיבוד בין הדגמים. ראיתי את ה S400CA מוחדש עם שנה אחריות באתר קופונים ב 2099. יש את דגמי ה 451 למיניהם. ממש הולך לאיבוד. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dzbeda,

שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ועבודת משרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis,Meal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לשחק בסוני 3 על המסך של המחשב נייד שלי ואם כן אז איך יש לנייד חיבור HDMI תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (+HD), ומשחקים(לדוגמא:pro evolution soccer 2010,NFS אולי גם Call of Duty) תקציב: 4000 עד 5000 גודל מסך: 15-16' עדיפות למסך LED משקל רצוי: לא משנה. יציאות: HDMI-לא חובה (אבל אפשרי). בלוטות - צריך. גודל מינימלי של כונן קשיח: עדיפות ל320. צורב DVD - כמובן. מערכת הפעלה: אין חשיבות. עדיפות למחשבי DELL או HP מה לגבי שני המחשבים ההאלה: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1046&ProductID=18865&VariantID=18866 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=18841&VariantID=18842〈=he תודה 8)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שאלתי היא פשוטה .. האם ניתן לדעת דרך כלשהי.. מה מספר הסיריאלי של הדיסק הקשיח שהגיעה עם המחשב? זה בשביל לוודא האם הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו זה אותו דיסק קשיח שנקנה עם המחשב.. זה חשוב לי מאוד ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by maxth,

שלום, אני חושב לשדרג את השילוש(מעבד,לוח האם,זכרון) שלי בתקציב 1100 למטרת משחקים , אני תוהה האם יהיה שיפור בתקציב הנל? או עדיף לחסוך ולשדרג מאוחר יותר? המפרט שלי מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte P67A-UD3-B3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - 8gb ddr3 ram crucial mx500 500gb-ssd כרטיס מסך - r9 290 tri x sapphire מארז- corsair obsidian 750d ספק - gigabyte b700h תודה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by אמתי,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKST1537BK#shidrug איך המחשב נייד ? ומה הסוג שלו למה אני לא מוצא עוד מחירות שלו חוץ מוואלה יש מצב מישוה עוזר לי לימצוא ?

16. Started by natan805,

ראיתי שיש הרבה סוגים של i5 ורציתי לשאול למשל מה ההבדל באחוזים בין ה intel core i5 760 2.8 לבין Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz ? יש אולי איזה בנצ'מארק שאני אוכל לבדוק ? כי בשביל הפרש גדול אני כנראה אחשוב לשדרג את של שה ה760

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אז ככה... יש לי התלבטות. אני אתחיל עם המפרט הקיים ואז אמשיך הלאה: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. דיסק קשיח - 1,000GB במהירות 7,200RPM. קירור - CoolMaster V8 ספק כוח: Seagate 620W לענייננו - המחשב, כמו שזה די ברור מבלי שאציין - לא להיט... קניתי אותו ב2009 בסכום של 5,500. עבד מעולה עד עכשיו... אבל כנראה הגיע השעה שלו. אני מעוניין לשדרג אותו. אבל יש לי דילמה - לא יודע אם לקנות חדש או לשדרג את הקיים. אני מתגייס עוד כמה חודשים (הייתי בדחיית שירות), לכן לקנות מחשב חדש נראה לי בזבוז (מצאתי קונה למחשב הנ"ל בסכום של 1,700). השאלה היא האם יש לי אפשרות לסחוט את המיץ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. רוצה להפעיל משחקים - כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח, לא משחקים רציניים. רוצה להתקין ויסטה. רוצה שהרבה תוכנות ירוצו בו זמנית בלי תקיעות (רצוי זיכרונות טובים!). *יציאת : (בלוח אם) SPDIF Out port (coaxial+ optical תקציב 2K. ביד שניה מצאתי את זה : לוח P35-DQ6 מעבד Q6600 B3 קרור למעבד NINJA איך המערכת הזו ?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. היי, פעם ראשונה שלי פה. לפני כמה ימים גנבו לי את המחשב ונאלצתי לסגת לשימוש במחשב עתיק למדי, כך שאני רוצה להשיג מחשב חדש כמה שיותר מהר. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000-3500 שקל, פשוט אין לי להשקיע יותר. אני משחק יותר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים מFPS, ככה שאני לא צריך לרוב דברים שיכולים להחזיק את המנוע הגראפי שמריץ את היקום, אבל אני כן רוצה שדברים כמו דראגון אייג' (ולמען האמת במיוחד דרגון אייג') לא ישהקו לי על הגדרות גבוהות (גם אם לא הכי גבוהות שיש). יש לי הנחה של עד 30% על כמעט כל החלקים תודות לזה שאבא שלי עובד עם היבואן, אבל זה יחסי לאיזור, ככה שאני לא בטוח כמה זה משפיע בסופו של דבר. 3500 זה ממש הגג שלי, ואני אעדיף לא להגיע אליו. מעבר לזה, אני בשירות לאומי, ככה שאין …

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by q1234,

היי אני רוצה לבנות מפרט מבוסס על רכיבי הדור הבא (pci-e , וכו'.) התקציב הוא 10000 , בלי מסך . זקוק שזאת תהיה מערכת שקטה , אך דיי קרירה יחסית . רוצה כרטיס מסך שיהיה בסגנון של 9600 פרו או xt רק של הדור הבא , לא צריך משהו מתקדם במיוחד . תודה .

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by mrsph666,

שלום לכולם ושנה טובה, היום, בשעה טובה, רכשתי מחשב חדש אחרי שנים רבות של שי שימוש במחשב מיושן. המחשב ישמש לגיימינג ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט. Motherboard: Gigabyte GA-Z68P-DS3 Processor: Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB Cache Processor cooling: Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552 Memory: 2 x Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM Graphics card: Gigabyte GV-N570OC-13I HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATA2 Optical drive: LG GH22NS DVD+/-RW x22 Power supplier: Chieftec 650w Modular PSU Case: Thermaltake Element T VK90,001N2Z

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. Started by Kitt0s,

טוב ככה, בידי החלקים הבאים: Intel Core2 Quad Q9400 Intel Nobletown ATX/DDR2800/FS1333 BLKDG43NB 2x Samsung 2GB DDR 800 2x 500GB SATAII 7200 32MB JTC P-4 500W ATX 12V DR B500E קודם כל מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? דבר שני, בלוח יש כרטיס מסך on-board .. אמרו לי שהוא יחסית חזק.. אבל אני נוטה לא להאמין שכרטיס אונבורד יהיה חזק באמת.. כדאי לי לקנות גם כרטיס מסך? (HD4850) שלישי, צריך לקנות קירור למעבד? אם כן איזה.. עוד משהו, יש לי מארז ג'נרי.. עם הספק שמוזכר למעלה.. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה.. אבל אני מניח שצריך לשדרג אותו.. אז זהו בעצם, ספק + כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by TheRedEye,

ואני מחפש מחשב בתקציב של 4600 עם מסך LCD 19 שיעודו למשחקים המפרטים באתר לא סיפקו אותי..

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. אנ י צריך מחשב חזק ושקט, יעמוד בסלון ויהיה מחובר לטלויזיית LCD וישמש גם למשחקים וגם לצפייה בקולנוע ביתי MOBO: Gigabyte P35-DS3 - 556 nis CPU: Core 2 Quad Q6600 - 1422 nis CPU Cooler: Zalman 7500 AlCu - 130 nis RAM: 4GB Corsair TWIN2X4096-6400C5 - 1560 nis GPU: Asus GF8800GT 512MB - 1580 nis HDD: 2 x WD5000AAKS - 1200 nis CASE + PSU: Sonata III 500W 790 nis DVD-RW: Asus DRW1814BLT 180 nis OS:Vista home premium 64bit 571 nis

25. Started by tamir950,

גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.