עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronf6,

מה הפאקים (בעיות) בו ? כאילו מה הקאטץ'? מה חלש ולמה הוא לא משתלם , או שתפתיעו אותי בכך שמחשב מוכן לשם שינוי הוא כן משתלם?.. מערכת מחשב E5200 כולל מסך 19'' SAMSUNG רחב דגם 953BW!! מחשב נייח עם מעבד Intel® Pentium Dual Core מבית SAMSUNG דגם E5200 זיכרון ענקי!! מעבד ליבה כפולה!! מסך מחשב 19'' רחב!! 3 שנות אחריות ע"י היבואן!! מעבד סוג מעבד Intel® Pentium Dual Core מהירות המעבד 2.5GHz דגם מעבד E5200 זכרון מטמון CACHE MB2 מהירות FSB Mhz800 אחריות למעבד כל החיים לוח אם דגם Intel® GRANGERLAKE סוג ציפסט INTEL G31GL מהירות FSB 1333 Mhz כרטיס קול משולב High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת intel 10/100 יציאת PCI 2 יציאת S.ATA 2 USB 2.0 6 כרטיס מסך משולב INTEL Graphics Media Acceler…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנות לרינדור הגרפיקה ומשך הרינדור הוא די ארוך ,ברצוני לדעת מה עלי להוסיף למחשב ולהחיש את צעדיו,ברשותי מחשב נייד של LG P1 JACKE .עם 1ג' זכרון . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. שלום חברים ברצוני ליידע אותכם בכוונתי לרכישת מחשב לגיימרים ברמה גבוהה , אשמח לקבל הצעות מכם לגבי מפרט : כרטיס מסך של רדאון 4870 ומעבד q9550 (לא I7 לוח אם יקר מדי) אך בכל זאת אשמח לקבל הצעות נוספות.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  4. אם אתם מכירים יש מגן מסך - שזה יריעה כזאת שאפשר לשים על גבי המסך. עכשיו על הפלאפון ועל מצלמה (על המסך) יש לי מגן כזה, האם כדאי גם לשים על המסך של המחשב הנייד שיאפשר ניקוי יותר טוב וכו', האם התקנתם יריעה על נייד? האם המסך שהוא מתחמם תהיה לו בעיה עם יריעה כזאת? ומה דעתכם גם על מגן סיליקון למקלדת? אשמח לדעת אם כדאי לרכוש דברים כאלה לנייד, כי אני מאוד אוהבת לשמור על המכשירים שלי.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by aarrek,

שלום , קיבלתי "משימה" של הרגע האחרון לרכוש ארבעה מחשבים ניידים למחלקת מכירות שתקום בקרוב. מאחר ומדובר במחלקה ניידת בעיקר - המחשבים צריכים להיות קלים ונוחים לנשיאה מאוד , אך חשוב שיהיה בהם כונן DVD במידה ויצטרכו להציג מצגת או להכניס דיסק. כמובן מערכת הפעלה עסקית .ושיתמכו בכל הדברים הבסיסים ושמדובר במחשב חזק וטוב. אין חשיבות למחיר... עכשיו לבעיה העיקרית - איזה דגם. באשכול אחר שפתחתי ציינתי בפני tgolin שאני מעדיף לנובו , גם בגלל ניסיון וגם מאחר וכל מחשבים הניידים שיש לי הם של IBM . אז השאלה אם יש דגם טוב שעונה על הדרישות - קל טוב וחזק מסדרת לנובו. כמו כן אשמח להמלצה גם על דגם של DELL בכל זאת לא רוצה לשלול אופציה טובה יותר , הספק שאני עובד איתו הציע לי דגם של DELL מסדרת Lat…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by Dima323,

אני צריך HTPC עבור LCD 42" FULL HD PHILIPS דרישת המערכת להציג תכני HD 1080P בשלב זה אין דרישה להקליט תכנים מהטלויזיה אלה רק להציג סרטים. המערכת צריכה להיות כמה שיותר שקטה. כמו כן ברצוני שחלק מהמפרט יהיה מקלדת משולבת עכבר (TRECK BALL או משטח נגיה) המקלדת צריכה להיות אלחוטית וכמה שיותר קטנה. אין צורך במערכת הפעלה. לגבי מארז יש מגבלת מקום, העומק שלו צריך להיות לא יותר מ 35 ס"מ, הגובה עד 25 ס"מ רוחב זה לא מיגבלה. לכן יש לבסס את המפרט על לוח אם MICRO ATX (אחרת לא נעמוד במגבלות גודל, או שאני טועה?) המארז שעונה למגבלות מקום שמצאתי: ANTEC ARIA II 300W PIANO DESKTOP CASE BLACK 20 (H) x 26,9 (W) x 33,5 (D) cm ---> גובה 20 , עומק 33.5 אני לא כל כך אוהב את העיצוב שלו... אבל בכל ז…

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  7. ערב טוב לכולם, אשמח לעזרתכם בהחלטה בנושא רכישת נייד בטווח מחיר שציינתי בכותרת. בעיקרון החלטתי לרכוש מאייבורי והתלבטות בין 3 דגמים שנראים לי רלוונטים. 2 של חברת MSI ו-1 של LG לא מצאתי ביקורות משמעותיות ברשת . *עדיפות למסך 14 ..לשימוש גלישה וקצת משחקים קלים..ואולי סרטים מדי פעם.. ** הנייד הראשון בא בלי מערכת הפעלה והשאלה אם אפשר להתקין XP עליו ללא בעייה (ראיתי ברשת שיש דרייברים ל-XP..לא בדקתי לגבי כל החומרה אלא רק לכרטיס המסך הלא מובנה).רכישה ללא מער' הפעלה תוזיל מבחינתי את המחשב ותאפשר לי לרכוש ציוד נלווה אחר..לגבי ה-LG אשמח לשמוע אם יש למישהו ניסיון איתו מבחינת אמינות ואורך סוללה . כמו כן , האם קיומו של כרטיס מסך לא מובנה , מקטין את אורך חיי הסוללה בשימושאו שהנ"ל רל…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  8. מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וגם סרטים מידי פעם התקציב גמיש מאד כי אני לא בטוח מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות. המחשב הוא לבחורה שרוצה שיהיה צבעוני, אז אם אפשר של dell תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by shahaf14,

מסך 14.1 או 15.4, לא קריטי... אינטרנט אלחוטי, לשימוש בעיקר בOUTLOOK ואחסון תמונות וצפיה בתמונות עבודה עם אינטרנט, בקיצור, לעבודה בסיסית... אבל שיעבוד מהר ללא תקיעות וכרטיס רשת נורמלי+

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב (ללא מסך, מיקלדת ועכבר) המחשב משמש לאינטרנט/ אופיס/ סרטים. קיבלתי את ההצעה הזו מאייבורי: האם המרכיבים איכותיים? האם מישהו יכול להציע הצעה טובה יותר? ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: ASUS P5KPLCM G31 דיסק: 320GB SATA II 7200RPM זיכרון: Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב: LG/NEC X22 SATA DVD מחיר: 1190 תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  11. אין צורך במסך, אני מחפשת לאחי מפרט למחשב עד 1000 שקל השימושים הם אינטרנט ואופיס. כולל צורב דיוידי. תדה! עדיף מהחנות IQPC. דפנה.

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by reisel,

אז ככה.. אני רוצה אינטל קוואד קור.. שיתאים למשחקים הכבדים. וחשוב גם צורב DOUBLE LAYER המסך שיש לי הוא Samsung syncMaster 931c http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/6/ תודה רבה! אה ועוד דבר אני רוצה גם להרכיב את המחשב בעצמי בבית. . מה התקציב? עד 5000 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל.. לא AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. אני רוצה להרכיב את המחשב בבית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? צורב דאבל ליייר איכותי! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ח…

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by ydca,

היי, מעונין לשמוע חוו"ד על ההצעות הבאות שקבלתי [מיועד למחשב לביצוע עבודות גרפיקה]: הצעה 1 לוח: INTEL EVA COVE G35 מעבד: INTEL CORE @ QUAD Q8200 זכרון: 4GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 GB SATA2 כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT 1GB מערכת הפעלה: WIN XP PRO אנטי וירוס: MCAFEE כולל כל השאר [צורב DVD, עכבר מקלדת וכו'] סה"כ: 4200 ש"ח הצעה 2 לוח: INTEL SKYBERG P45Sע מעבד: INTEL CORE @ QUAD Q9550 זכרון: 4GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 1TB SATA2 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: GEFORCE 9800GT 512MB ללא מערכת הפעלה ואנטי וירוס סה"כ: 5700 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית: האם ההצעה השנייה מצדיקה את הפרש המחירים, והאם יש רכיבים שכדאי לשנות? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  14. נגיד ויום אחד אני מחליט לעבור ל XP על מנת לשחק במשחקים ברמה גבוהה יותר נסיתי כבר ונוצר לי מסך כחול שלא מאפשר לי את ההתקנה בגלל שהוא לא מזהה את SATA הביוס שלי מאוד מצומצם במחשב אין אפשרות להפוך מ IDE ל SATA ולהפך אז איך אני מתקין דריוור עוד ליפני שהמערכת הפעלה עולה ? דגם מחשב HP PAVILION

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by RaynN,

שלום, ראיתי את המפרט של המחשב וזה פשוט לא מסתדר לי עם המחיר. הבנתי ש-Gigabyte זולים יחסית לשאר אבל לדעתי הפער הוא מאוד משמעותי במקרה הספציפי הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~71614~14~0.htm מה שגורם לי לתהות - האם אני מפספס פה משהו ? מישהו יכול להסביר את המחיר ? ולבעלי Gigabyte, איך הנדסת האנוש שלו ובכלל מה דעתכם עליו ? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. חבר שלי החליט שהוא צריך מחשב חדש, מפרט לצרכי משחקים כגון COD5, OBLIVION, CRYSIS, ועוד.. הוא מוכן להשקיע 5,000 ש"ח על המחשב, עם אפשרות חריגה מקסימלית של 400 שקלים. הוא גם מדגיש כי ההשקעה במחשב היא לטווח ארוך, 5-6 שנים. הוא בנה לעצמו את המפרט הזה: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB 1 1100 1100 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 1 710 710 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 1090 1090 כרטיסי מסך‏ MSI כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1090 1090 דיסקים קש…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by hilagol,

מחפשת מחשב נייד קל במשקל בעל פונקציות מינימליסטיות-גלישה ברשת,וורד,אקסל.בעיקר לצרכי עבודה .האם המחשב הנ"ל מתאים? מה חסרונותיו? מעלותיו? סטודנטית

19. Started by Cyron,

שלום זקוק למפרט לחבר, תקציב 3000 שיכלול מסך מקלדת ועכבר. בעיקר לעבודה משרדית\אינטרנט יתכן שיצטרך בעתיד עבודה עם תוכנות סגנון solid/autocad אז שהמחשב יוכל לעמוד בזה. חנות מאיזור חיפה\קריות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  20. מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אז ככה יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1179 P8400 9600M GT 512 אז ככה קודם כל אני רוצה להסביר את המצב לעומקו אני על VISTA וישנו ממשק בויסטה שולט על צריכת הסוללה גם כאני שם על ביצועים גבוהים המשחקים לא עובדים חלק בגלל שהמעבד תמיד יורד בתדר שלו עכשיו לזה מצאתי פתרון מצויין כאשר נכנסתי להגדרות צריכת החשמל וסימנתי לו שגם כאשר המחשב במנוחה (אפילו לשניה) שישאר תמיד בתדר 2.3 GHZ עכשיו גם באוורסט בדקתי עם הטעינה ובלי זה נישאר 2.3 ולא יורד עכשיו עדיין קיימת הבעיה עם המחשקים שאני מחבר לחשמל חלק מאוד שאני מנתק יש תקיעות וה FPS יורד הבנתי שכנראה זה בגלל הדרייבר החדש שהתקנתי 180.70_vista שאכן תומך בכרטיס מסך ודווקא שיפר לי במשחקים רבות אבל שאני מנתק מהחשמל הכל יורד ואי אפשר לשחק במ…

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  22. אני צריך עזרה בבניית מפרט, בתקציב של 4.5K (עם אפשרות לחריגה), למשחקים חדשים שיעבדו חלק ועל הגדרות הכי גבוהות (עדיף), כגון crysis, אני צריך גם מסך 19-22 אינצ', לא מתוכנן OC, הארד דיסק לא צריך גדול במיוחד ( באיזור ה300 יספיק כי יש לי עוד אחד מהמחשב הקודם), לא חייב להיות שקט במיוחד, לא צריך התאמה בין צבעים, וחשבתי על החנות TMS, אז שתיהיה גם אפשרות להרכבת המחשב במעבדה. חשבתי גם על מעבד שיהיה טוב כמו C2D 8400 כרטיס מסך 4850HD כי ה4870 נראלי יהיה יקר מידי וזיכרון 4G זהו נדמה לי, אם יש לכם הצעות למעבדים אחרים אז גם טוב למרות שאני מעדיף את זה תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by omer_xd,

האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by ivgeni6,

מה אתם אומרים זה המפרט איך הוא? עד תקציב של 2700 הזה האם זה הכי טוב שאני יכול לקבל? המחשב הוא למשחקים ואינטרנט. תודה =] מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1099 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤675 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S483512D3 מארז ללא ספק COOLER MASTER Elite 33…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  25. המחשב מיועד לתלת מימד ומשחקים גם כבדים וחדשים חשוב שיריץ כמה משימות ביחד כמו אינטרנט עם הרבה דפים, אופיס , מוזיקה , וכ'ו ביחד חשוב שיהיה מהיר חשוב חשוב שיהיה שקט וחשוך (נמצא בחדר שינה) יעבוד עם מסך SAMSUNG SYNCMASTER 226BW OC לא צפוי המחשב צריך להריד FULL HD בלי שום בעיה ועדיף שלכרטיס מסך תהיה יציאה ל HD בלי DONGLE מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ₪1008 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200 לוח אם ASUS P5QL PRO ₪570 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31256 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ₪317 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 משתק לדיסק קשיח Nexus DiskTwin Black ₪53 כמות:1 http…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים