עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by EviLeader,

11 השאלות: 1. התקציב הוא עד 5500 גג... אלה אם כן יש משהו ממש ממש משמעותי ששווה לי. 2.מטרות המחשב הוא לגיימר כבד. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר - לא אלחוטיים, מסך וזהו. בלי רמקולים. 4. לא ידוע לי על דבר ספיציפי שאני לא צריך... 5. כן, הכרטיס מסך אני מעדיף NVIDIA, כאילו לא של ATI. ומעבד של INTEL. 6. נושא העיצוב לא חשוב לי בכלל אבל הקירור כן ואני רוצה שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים. 7. צריך הרכבת מחשב במעבדה. 8. מעבד 4 ליבות וזיכרון פנימי / מהיר RAM... 4 ג'יגה. 9. חשוב, אבל לא עד כדי כך... שיהיה שקט. 10. OC רק במידה והחנות עושה במסגרת האחריות, בכול מקרה, בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לעשות OC. 11. בכסף הזה אני מקווה שאוכל לשחק בכול משחק על ההגדרות הכי גבוהות. בשלב זה אני…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  3. אז כן, זה התקציב - 500$. לשימוש רגיל בהחלט - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים (ממש קצת. ממש). מצד אחד, המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח שעכשיו אצלי בחדר. מצד שני, הוא צריך להיות בפוטנציאל גם 'נייד', אופציה להשתמש בו בלימודים לאחר הצבא. זתומרת המסך זה חלק מהאישיו פה. אז כל הסופש חיפשתי וחיפשתי, וצימצמתי ל 3 אפשרויות שמתאימות לי בגדר התקציב והדרישות: Dell Inspiron 14 Dell Vostro A860 Lenovo IdeaPad S12 כולם בתקציב של כ 450-470 דולר (חלקם לאחר מקצה שיפורים). הלנובו הכי קטן וקל, אבל גם עם מפרט סביר בהחלט. אני הכי התלהבתי מה Vostro, מפרט מעולה, רק אני מפחד שזה יהיה לי גדול מדי לשימוש של נייד לקחת איתי בין שיעורים. אשמח לקבל את המלצות חברי הפורום להמלצות שלכם. ל…

4. Started by creek,

אין דרישות מיוחדות, רוצה מחשב שאני יוכל לעשות עליו הכל, משחקים אני בקושי משחק - אבל בטח אני יחזור לשחק כשיהיה מחשב חדש לא צריך לציוד היקפי צורב DVD, עדיף קומבו מסך דק LCD, או שלא LCD? מה שעדיף לדעתכם, אבל אני צריך את זה דק מארז נחמד, שיהיה שקט אם אפשר

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by aad11,

אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות, מספרן הודגש): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 5000-4500 שח (כולל הרכבה) ניתן לחרוג מהתקציב הנ"ל במקרה שבו קיים רכיב אשר משפ…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  6. מחשב שהיה בעיקר למשחקים חזקים וסרטים.המחשב צריך להיות כלול במעבד.לוח אם.זיכרון.כרטיס מסך.מארז.צורב דיוידי.ודיסק קשיח... ושהיו מחברות טובות. תודהההההההההההה

• 34 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ozba77,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל כולל מסך LCD. השימוש העיקרי הוא לעבודה, אינטרנט, וקצת משחקים. בקשר למסך ראיתי שיש הרבה המלצות לסמסונג 971. בקשר לחנות אני קונה בנעה מחשבים, אז אני אשמח אם יהיו הצעות עם מחירים משם.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב בעלות של גג 5000 ש"ח שיוכל לספק לי את הצרכים הבאים : ניגון סרטים HD ע"ג מסך 42 FULL HD, עבודה שוטפת, VMWARE, תכנות, הורדות, משחקים קלים/בינוניים ( אני רואה במשחקים בונוס ולא הכרח) . המחשב חייב להיות שקט!! אני לא יוכל לחיות עם מחשב רועש משום שהוא ימצא בחדר השינה שלי.. בכללי מה שאני רוצה מהמחשב זה : מעבד INTEL 4 CORE ( הבנתי שיותר טוב 4 בשביל תכנות וכאלה, תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון 4 ג'יגה. כרטיס מסך שיכול להריץ סרטי HD עם יציאה לטלוויזיה בלי להעמיס על המחשב. אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה/טובה זה יהיה בונוס מבחינתי. HARD DISC שיהיה בנפח של לפחות 500 G אבל עדיף 1 T. מארז שיהיה שקט, ספק שיוכל לספק את צרכי המחשב. יש לי כבר מסך סונ…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 5000ללא מסך לצורך אינטרנט ומשחקים בעיקר משחקים עם גרפיקה טובה כמו DIRT מחפש משהו טוב

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום טוב קראתי הרבה , אני זקוק לעזרתכם רכישה-דרך החנות SKY שבראשון 1.מעבד Q6600 2.קירור למעבד -מה מומלץ שלא ירעיש... חשבתי על ביג טיפון VX . 3.מארז - של NZXT-HUSH-מארז שקט במיוחד 4.ספק כח-? מה מומלץ דרוש 450 W 5.לוח אם- למרות החסרונות של הלוחות שמשלבים DDR3 וDDR2 אף אחד לא הראה לי שהלוחות לא טובים אולי ב DDR3 לא יהיה שימוש אולי כן יהיה הבעיה בלוח של gigabyte p35c היא שהוא לא עובד ב OC ולכן אני מתכנן על ה-asus p5kc שהבנתי שעובד סביר בOC סך הכל המחירים הם 100 ש"ח למעלה ללוחות שעובדים עם DDR3 (למרות שיש מגבלה ל4 GB אבל מי צריך יותר.... כל התשובות יתקבלו בברכה 6.קשיח-W.D 500G 7.DVD פשוט 8.כרטיס מסך 8800GT תמליצו על חברה , אני לא בונה על להאיץ אותו אז אין צורך בקירור זגרון-…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by ychig,

שלום אשמח לקבל מעט עזרה א םאתם מתמצאים בהרכבת מחשב טוב לOC ושיהיה טוב למשחקים בגרפיקה טובה וגם לעבודה רגילה במחשב [אינטרנט MSN ובעיקר להרבה תוכנות שפתוחות] חשבתי על המעבדים E4300/E6300 ועל הלוח DS3 בקשר לכרטיס מסך ראיתי את ה7900GS שאפשר להגיע איתו בקלות לOC שעוקף את הx1950p [המתחרה שלו במחיר הזה] אבל אחר כך הבנתי שכבר עדיף לי לקנות כרטיס שיתמוך בDX10 שבקרוב אמור לצאת, אך בקשר לזה אני לא בטוח אם התקציב יספיק או שבכלל לא בטוח אם ישתלם לי לקנות עכשיו אולי לחכות עד שיצא DX10 [בכלל יש תאריך צפוי ? כדאי לחכות ?] בקשר לזכרונות, אני לא בטוח אם כדאי שיהיה 800MHZ או 667MHZ אבל צריך שיהיהו טובים לOC כמובן.. HD - חשוב שיהיה 250GB מארז, שתיהיה בו אפשרות מספיק טובה לקירור טוב …

• 82 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. Started by liorgadidi,

ראיתי את השאלות האלה ועניתי עליהן למטה. א. מה התקציב? ב. מטרות המחשב?(לדוגמא: OC, עבודה משרדית, משחקים[קלים/כבדים] - ניתן לבחור יותר מאחד). ג. האם אתה צריך ציוד הקפי?( כגון מסך, כונן DVD, צורב DVD, צורב CD, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה וכו'...). ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?(על מנת שנוכל להתאים לך מארז או אביזרים אחרים). ו. האם צריך מערכת הפעלה? ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?(לרוב התקנה של מערכת הפעלה כרוך בתשלום נוסף). ח. מהי שיטת התשלום?(ויזה, מזומן, תשלומים - לעיתים מעלה את המחיר הכללי). ט. הערות- ? אז ככה: א.עד 5000 בערך ב.אני אמור לשחק על המחשב הזה משחקים(כבדים)וסרטים. ג.אני …

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by yigael_o,

קניית מחשב, מצאתי את המפרט הבא: מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח: 965P + Firewire תומך FSB1066intel d965 lemond זכרון: 2GB (2x1GB) DDR-2 667MHz micron מאיץ: GeForce 7600GS 256MB PCI Express + TV,DVI דיסק קשיח : 250GB SATA II 7200rpm 8MB cache כונן אופטי: צורב DVD-RW Dual Layer רשת: 10/100 מובנה בלוח אודיו: 5.1 מובנה בלוח ספק כוח ומארז של Hef

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by ffooxx,

* מטרות המחשב? גלישה באינטנרנט וצפיית סרטים ביקר חשוב לי שיהיה מהיר מאוד אני מבלה בו המון שעות, מעט משחקים * גודל המסך?15.6,17.3 * משקל רצוי?לא כל כך משנה אבל עדיף שהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מספיק לי 2 וחצי-3 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו):hdmi לפחות usb3 אחד ו4 יציאות usb בכללי מינימום,חשוב שיהיה לו מקשים יועדים להפעלת מוסיקה לשליטה על עוצמת הקול וכו... * בלוטות?לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח?שיהיה 7200 rpm ומ500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הסתכלתי על dell …

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. אז מה אתם אומרים? אני מבין מאוד בחומרה של נייכים אבל ניידים זה לא הקטע שלי ככה שאני פתוח להצעות. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by tabud,

מעוניין במחשב למשחקים, בעל ביצועים גבוהים. 2 ג'יגה זיכרון חובה. לוח אם חייב לכלול PCI-E + SATA II. תודה מראש,

• 46 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אהלן, אני מנסה להרכיב מחשב עד 5000 בעיקר לוירטואליזציה (vmware, כ-4 מכונות בו"ז) וקצת שימושים רגילים Cubase, Photoshop וכו. המחשב הנוכחי שלי מרעיש כמו טרקטור אז חשוב שיהיה שקט... מעבד - חשבתי על 3770 i7 (לא k, כי אני צריך VT-D) או 3820 זכרון - 16GB לפחות, ב-2 סלוטים של 8 כרטיס מסך - מספיק לי 512mb-1gb, אבל שיהיה DDR5 לוח אם - לא מבין בזה בכלל מחפש שיהיו הרבה חיבורי USB ותמיכה ב-VT-D SSD - צריך דיסק קשיח - מספיק 1tb צורב - עדיף שיתמוך ב-Lightscribe, אם מישהו עדיין מייצר כאלה מאווררים ומארז - שיעשו את העבודה מבחינת שקט תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, אבל אם התקציב גבוה מדי לא להתאמץ לנצל ב) במ…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... לא מזמן ביקשתי מכם מפרט מחשב עד 5000 ש"ח לשימוש כללי, צפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים בלי אוברקלוקינג ועם ציוד היקפי מלא ומסך זה המפרט שהביאו לי: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Gigabyte M56S-S3 AM2 GM56SS3 ¤ 446 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 256MB DDR2 DualDVI Bulk ¤ 469 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 221 1 רמקולים LOGITECH X-230 ¤ 346 1 מסכים Sam…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  19. חברה צריך המלצה למחשב (לחבר שלי אם זה מעניין משהו) כולל הכול מסך מקדלת עכבר וכו (אבל לבינתיים תתמקדו בעיקר מעבד,כרטיס מסך,לוח-אם,HD)למשחקים "כבדים" כמו דום 3 סאן אנדראס וכו ולראות סרטים הורדות מהאינטרנט תוכנות ובגדול לשימוש רגיל לא משהו חריג כמה דברים שחשוב שיהיה בו : צורב די וי די כרטיס מסך טוב (שיהיה PCI-E) דיסק קשיח בין 120-200 SATA עכשיו לגבי המעבד AMD או INTEL זה המומחים פה יחליטו כי הבנתי שAMD לשימוש רגיל וכו הוא יותר טוב אם אני לא טועה ופרט חשוב שחבר שלי חפר לי עליו זה שיהיה אופציה לשדרג תמחשב לאחר תקופה שלא יצא מצב שכאילו הלוח לא יתמוך בדברים מסוימים ושיסחוב כמה שיותר זאת אומרת שלא עוד שנה הוא יזרוק אותו אא ובלי הנחות תשתדלו להביא את החלקים הכי טוב…

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by kaithila,

היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אין צורך בצורב ומקלדת... כרטיס קול מובנה... סאונד בינוני.. הדגש הוא על כרטיס מסך בינוני עד טוב, ומסך 19 אינץ' גם בינוני עד טוב... תודה על העזרה. עריכה: להעביר בבקשה לפורום מפרטים... בטעות כתבתי את זה בפורום כללי.. :-\

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by alord,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע OC רציתי לדעת לאיזה מהיריות ניתן להגיע , האם הO.C מאיץ את כל הרכיבים ? היכן דרוש קירור והאם רכיבי המחשב בסכנה כשיש האצה שכזו (אינני מעוניין בהאצת כרטיס המסך) אני צריך הצעה למחשב שיכלול : 1.לוח אם :GIGA-BYTEGA-P35C-DS3 (בכדי שיתאים לזכרונות DDR2 וDDR3)-בתור התחלה להתקין עליו DDR2 ולשדרג בעתיד הלוח גם מתאים ל 2 סוגי המעבדים אני מעוניין ב Q6600 (4 ליבות)-המלצתכם בנושא? בלוח אם יש גם יציאה אופטית (למערכת הסאונד שלי) האם כרטיס הקול מספיק טוב למערכת קולנוע בייתית רצינית?? אם לא מה לקנות? 2.כרטיס מסך : 8800GT , לגבי החברה עזרו לי 3.זכרונות כפי שרשמתי DDR2 4.H.D- חברה טובה w.d 500 GB 5.צורב 6.מארז ספק כח וקירור נדרש לבחירתכם. 7.מסך יש לי …

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  23. בשעה טובה אני מתקרב לסיום זה המפרט הלא סופי שלי שוב מדובר במחשב עם OC ל-4 שנים בערך לא כולל ציוד היקפי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤162 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1400 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב LG GSA-H55N X20 DVD ¤175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 18 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by mb74ever,

רצוי שהמפרט יהיה מlogicpc כי משם אני קונה... בגדול אני יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב..רק צריך את עזרתם בבחירת חברות הנה הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב: מעבד AMD 64 ביט. לוח- לא ממש משנה לי, אבל קרוב לוודאי שNFORCE4 סבבה לגמרי.. זכרון- שיהיה ג'יגה. כרטיס מסך שיעלה בסביבות ה600 ש"ח אפשר לגלוש מקסימום ל700..אני פשוט לא רוצה כרטיס מפלצתי ולדעתי זה לא הגיוני לבזבז כסף על כרטיס מסך יותר מזה. צורב דיוידי. מארז+ ספק - שיעלו בסביבות ה300 ש"ח. מקלדת+עכבר אלחוטיים. מסך דק 17 אינץ', אם יכנס בתקציב 19 אינץ' מה טוב. מדפסת נורמלית. ד. קשיח 200 ג'יגה.(וכן אני צריך את זה...אני מעדיף מידע על המחשב מאשר בדיסקים). פלופי כמובן.. וזהו אני מקווה שלא שכחתי כלום. התקציב הוא לכל היותר 5500.. אפשר לגל…

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by myjunkmail0000,

מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.