עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב נייד לשימוש לימודי ולמשחקים מהצד (שלפחות יריץ tf2 וWOW בגרפיקה בינונית). מצאתי שני מיפרטים: מעבד: Intel CoreDuo T2370 1.73Ghz זיכרון פנימי: 2GB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" Glare WXGA (1280x800) כרטיס גרפי: Intel X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: 802.11a/b/g Bluetooth + מצלמת רשת מובנית: 1.3 מגה-פיקסל + מיקרופון. תכונות נוספות: קורא כרטיסי זיכרון מובנה מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic משקל: 2.7 KG כולל סוללה וכונן מחיר: 3,492 ¤ מיפרט שני: אחריות 12 חודשים (בינ"ל), שירות ע"י ניופאן דגם יצרן 5715-4A2G16MI דיסק קשיח 160GB זיכרון פנימי 2GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD מ…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אשמח להמלצה לנייד קל (חשוב) בגודל 13.3-14 אינץ (ד"א, ההבדל בכלל מורגש?), לעבודה מחוץ לבית. בעיקר עבודה משרדית מאומצת - עריכה של כמה מסמכים בו זמנית בוורד, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכד', וטיפה פוטושופ. כרגע ממה שאני מבין, המועמדים הן המחשבים של אסוס מסדרת zenbook, אבל האמת שקצת איבדתי את עצמי בין כל הסדרות שלהם. אשמח להמלצה ספציפית (עם נימוק - למה דווקא המחשב הזה). שאלון עם כל הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כ- 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית מאומצת וקצת גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום הנה המפרט : intel core 2 duo e6300 conro gigabyte 945 s-3 512 כפול שתיים ddr2 667 x1900gtd x-turbo fan power gamer wd 250 gb 16mb sata 2 מארז אני צריך המלצה ואני רוצה שיהיה עם ספק ביחד asus-rw dual מסך דק nu ql-721v 8ms dvi מקלדת ועכבר אני יחליט כבר לגבי הזיכרון הוא אמר לי שזה חברה אמריקאית לא יודע מה בדיוק ואם נגיד הזיכרון מתקלקל אז הם נותנים חדש בלי בעיות הוא אמר שהם המתחרים של קינגסטון באמריקה החברה של הכרטיס מסך אני כמעט בטוח שזה gecube המחשב עולה 5900 ואפשר להוריד לו עוד למה הוא גמיש ואני משלם מזומן אז אפשר לרדת הרבה השאלה אם המחשב טוב או שהוא חירטט אותי יש לי מושג בחלקים אבל לא כל כך תודה על העזרההההה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט גיימינג עד 4500 ללא חריגה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק לא NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Shlomi32,

מחשב חדש חוץ מסידירום,כולל הכל (כולל מסך) עדיף מארז לבן שיהיה חזק כמה שיותר... זה למשחקים...

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. המפרט הוא לחבר התקציב הוא 4.5 עם אפשרות חריגה ל5 המעבד חייב להיות 4 ליבות בגלל שהוא עובד דרך הבית בעיצוב ועריכת וידאו המפרט גם למשחקים כי הוא משחק יחסית הרבה במשחקים כמו GTA ASSISSIN CREED CRYSIS וכל אלה ברזולוציה 1920X1200 עם פילטרים + מארז עם חלון הביאו לי מפרט במקום אחר ואמרו לי שעדיף את זה + 275 או 4890 במקום הכרטיס שיש עכשיו אם אני רוצה להשתשמש בחריגה מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1136 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤640 כרטיס מסך: PALIT HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 N…

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by Prism,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך (יש לי GTS 250 שייתכן שישודרג בהמשך). מה שחשוב בעיקר זה אופק שדרוג - שיהיה את האפשרות להרחיב זכרון, שדרוג כ. מסך וכן הלאה. ראיתי את הלוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H שנראה מרשים מאוד (צ'יפסט H77 שאני מניח שהוא מוצלח יותר מה-61, 4 סלוטים לזכרון, USB3). בנוסף חשבתי על מעבד אינטל i3 3220. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by Ashand,

שלום, אם יש לי בנייד אינטל DUE T2300 ואני רוצה להחליף את המעבד... 1) האם זה מסובך? 2) האם זה אפשרי? 3) איפה אפשר לקנות מעבדים לניידים...?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות כבל מתח למחשב נייד? הזה עם ה תלתן בקצה השני? מישהו יודע עם הוא נמכר ב OFFICE DEPOT או ב BUG? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש את DELL INSPIRON 6400 עם מעבד 1.83 (לאחר לבטים לא קטנים מול הD520), ומצאתי מחיר טוב עם אחריות יבואן רשמי ל3 שנים (CMS) בחנות "נירטק". השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון (טוב או רע) עם החנות הזאת? אני לא ממש מכיר אותה אך עם את בזאפ יש ביקורות נפלאות (שאולי טיפה מעלות חשד). תודה רבה לעונים. (אני מקווה שלא עברתי על איזה חוק בפורום אע"פ שקראתי את התקנון, אז סליחה מראש).

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box ש''ח1558 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 Core 2 Quad 1333Mhz ש''ח958 כרטיס מסך: Bfg Novidia Gf 8800GTS OC2 320MB PCIe ש''ח1783.50 זיכרון: Coz DDR2 2048MB (1028X2) 1066Mhz CL5 ש''ח996 דיסק קשיח: WD5000KS Western Digital 500GB SATA 2 ש''ח560 ספק כוח: Atx MI-ATX700 20/24PIN 700W SLI READY ש''ח347 מארז: Thermaltake Soprano + 2X120MM Fans Silver ש''ח398 קירור למעבד: Zalman Cnps9500 LED ש''ח330 צורב דיוידי: DVDRW LG H55NK X20 Dual Layer Black ש''ח235 סה''כ: 7165.5ש''ח מה אתם חושבים אל המפרט..? צריך להחליף משהו..? או להוסיף..? בקשר לספק אני לא בטוח..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Liran_a,

מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by dzbeda,

שלום, אני מחפש מחשב נייח שיתאים גם למשחקים וגם לעבודה (הרצה של מכונות ווירטואליות) השבוע רציתי להתקין hortonworks sandbox ולא היה לי מספיק זיכרון ונראה שה cpu הרים דגל מה אני חייב 1. כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים. אני לא גיימר אבל משחק doom , battlefield וכדומה. תמיכה בשתי יציאות 2.זיכרון לפחות 16G - בשביל מכונות וירטואליות 3.מארז כולל מקום ל 4 דיסקים קשיחים + כונן DVD 4. דיסק קשיח - יש לי מהישן , אולי שווה השקיע ב SSD .? 5.CPU - אין לי מושג מה אני צריך אשמח לקבל המלצות. מחיר בסביבות 4000. אשמח תמיד לפחות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Matty Gorodetsky,

אהלן, אני מתכוון לקראת הלימודים לקנות לפטופ שיריץ לי משחקים בצורה בינונית וגם יתן עבודה טובה בכללי. כרגע חשבתי על הדגם הזה: https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38526&txt_search=7567&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הלכתי על ה4k כי הבנתי שהמסך הבסיסי מזעזע. יש למישהו חוות דעת עליו? טענות? המחיר לא כולכך נעים לכיס אבל הבנתי שזה נובע מהעובדה שהם לא מוכרים אותו בips אלא רק ישר ל4k וגם ה512 ssd.(שאני גם ככה רוצה) תודה!

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by BMItay,

מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI זיכרון G.Skill PC-6400 1GBX2 NQ CL5-5-5-15 דיסק קשיח Samsung HD252HJ 250GB SATA II 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B DVD ספק כוח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מארז SilverStone SST-LC17S יש מקום לשיפורים? ואיך הדיסק קשיח?יותר טוב מה WD 250AAKS?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by SyRenity,

היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadavbu,

מעבד: AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 900 ש"ח לוח אם: ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 420 ש"ח זיכרון: (פעמיים) DDR 2 667MHZ 512MB VT x2 600 ש"ח דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 80GB SATA II? 245 ש"ח ?צורב DVD: ?Samsung SH-S182M DVD±R x18, DL x8, LightScribe (Black) 230 ש"ח מארז: Frontier Ripple 400W Presscot Air Guide Black and Silver 145 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256MB 863 ש"ח ספק כח: Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 ש"ח סה"כ: 3623 ש"ח הערה: הכל מ-KSP למעט הכרטיס מסך שמ-SkyPc. אם למישהו נראה שמשהו במפרט לא בסדר, שיגיד.

20. שלום, מחפש המלצות על מפרט של מחשב חזק מאוד, לביצוע חישובים (לא גיימינג) - שרת OPETRON למשל, רצוי עם מספר מעבדים / כפולי ליבות, אפשר אינטל או AMD, התקציב, נניח עד 20,000 ש"ח (לא חייבים למצות את הסכום הזה כמובן) אם יש לינק לאתר שמוכר את החומרה - יתקבל בברכה. תודה.

21. היי, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויישומי אופיס, אולי גם קצת סרטים ומשחקים קלים. צריך הכל כולל כל הציוד ההיקפי. לגבי מסך, צריך מסך דק טוב בגודל 19 אינץ. (את המסך מהמפרט הזה אני אעביר למחשב הגיימינג שלי אז הוא צריך להיות טוב, ואת המסך הנוכחי שלי 17 אינץ Lg אני אחבר למפרט שכאן) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אורח kFiR91
    Started by אורח kFiR91,

שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. בלי מסך כמובן ובאמת שעדיף אפילו מחשב ב1500 העיקר שישרוד כמה שיותר זמן השימוש בו הוא באמת מינימלי.. זה לאחותי והיא בינתיים מסתדרת עם איזה פנטיות 166 מסכן שיש לנו בבית משנת 97...אז בבקשה אם אפשר כמה שיותר זול דבר אחד אני לא מסכים זה לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה וכל השטויות האלה..אני לא רוצה את זה תודה מראש *לא רציתי סתם להשאיר עוד הודעה...הוא לא מיועד למשחקים חזקים ולא כלום, אינטרנט וורד כל השטויות האלה זהו

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך ב5500 שקל מחשב למשחקים ואינטרנט אני רוצה AMD 64 3000 הוא כדאי????? עם 512 זיכרון או מעלה ו 120 ג'יגה כרטיס מסך של 1000 ומשהו שקל אתם יכולים להציע איזה מפרט שבא לכם!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  25. אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מחשב שיהיה לו אינטרנט וזה,עכשיו אמרתי לו שאני אקח מחשב בשבילי כי עכשיו במחירים של היום אפשר להביא מחשב ב2900 שקל ממש טוב ואפילו הרבה יותר טוב משלי! מה אתם אומרים על זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9875 רק שאין מסך,זה הבעיה. כרטיס מסך gforce (leadetk) 6600gt 128ddr תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.