ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר חוות דעת על הAcer Extensa 5630G מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3470 זכרון 2048MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם 56Kb יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio ,HDMI קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה יציאת רשת ועכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium עברית אחריות שנה אחריות בינלאומית (אחריות ע"י היבואן הרשמי) משקל כ-2.88Kg המחשב כולל גם עכבר אופטי ותיק לנייד או משטח קירור נייד לנייד Spire PacificBreeze מחיר:3440 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?p...93&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בקשה למפרט מחשב: תקציב:5 אלף שקל מזמן/תשלומים מטרת המחשב:משחקים כבדים(iv) ציוד הקפי:מסך 22" כלול במחיר(לא צריך כונן דיסקטים) אני מעדיף שתקנו מksp שהמארז יהיה נורמלי לא מכוער ולא מוגזם לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות רק שירכיבו אותו לא עושה OC אבל שיהיה אופציה לעתיד אם אפשר דיסק קשיח 500GB צורב DVD [br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 16:34:43 מה עשיתי משהו לא טוב שלא מגיבים לי?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן חברה, דרוש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אבל כמובן שהוא צריך להיות חזק אממ ללא ציוד היקפי וללא מסך, רק מחשב. שיכלול מארז יפה , שיהיה לפחות 2GB זיכרון (אם לא יותר..) ואם אפשר לכלול את המעבד החדש של אינטל. תודה רבה, דן.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי, השתכנעתי כי מחשב ישן ב900 הוא לא באמת רעיון טוב. הרבה זמן לא בדקתי את המחירים של המחשבים החדשים וציפתה לי הפתעה- http://skypc.co.il/pl_product~sky108~88~0.htm. מה יהיו ההגבלות עם מחשב כזה? או, במילים אחרות, האם יוכל להריץ GTA4, COD5 וכדומה בצורה מספקת ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אוקיי, השתכנעתי כי מחשב ישן ב900 הוא לא באמת רעיון טוב. הרבה זמן לא בדקתי את המחירים של המחשבים החדשים וציפתה לי הפתעה- http://skypc.co.il/pl_product~sky108~88~0.htm. מה יהיו ההגבלות עם מחשב כזה? או, במילים אחרות, האם יוכל להריץ GTA4, COD5 וכדומה בצורה מספקת ביותר? תודה! *התגובות למטה (עד לתגובתי אשר היא הנושא) ישנות ואינן קשורות.
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה דברים ליקנות תציעו לי הצעות ואני גר בבאר שבע אז תביאו לי חנות בבאר שבע תודה דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה כרטיס מסך ליקנות וכו... דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500~. 2. מטרות המחשב? כל המשחקים שיש, עבודות קלות בפוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיוידי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מה שיותר זול יותר טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור מאוד חשוב במחשב והשקט לא רלוונטי בשבילי. המראה של המחשב כן משנה לי כי יש מארזים שאני לא אוהב~. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב כלל. 10. האם מתוכנן OC? שימוש במעבד E8400 עד 4GHZ בערך. 11. במפרט …
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד, ושמתי עיין על מחשב נייד של hp שמוכרים בביג בוקס, מחשב עם כרטיס גרפי של נבידיה 9600, רציתי לשאול איך הניידים של החברה הזאת? מחשבים אמינים? ואיך הכרטיס הגרפי הזה? אני רוצה גם לשחק עם הנייד למשל קול אוף דיוטי החדש וכאלה..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 ללא מסך למשחקים קלים שיתחבר למסך 22 ול LCD 32 האם המפרט הזה מספק? מה מיותר/חסר? מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe ¤626 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402 צורב LG GSA-GH22N X2…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב בסכום של 5000-5500, כולל מסך 22, אין צורך ברמקולים ובצורב. אנא ללא OC כלל (אין לי שום מושג). המטרה של המחשב הוא למשחקים בעיקר. תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בונה מחשב חדש, המחשב ישמש למשחקים (אחרי שנים שלא שיחקתי אני כנראה אתחיל 8)) ועבודה שוטפת. חשוב לי עניין ה-Quad Core, אני יודע שבשלב זה הוא די מיותר, אך מכיוון שאני רוכש את המחשב לתקופה די ארוכה לא אתפשר, לדעתי יש מקום כן לקחת Quad כי כנראה בעתיד הלא רחוק כבר יהיה ניצול הרבה יותר משמעותי ל-Quad (זו לא טכנולוגיה חדשה מאוד כמו בעבר) אז אני מוכן להשקיע קצת יותר. כמו כן, עניין השקט במפרט מאוד חשוב! החל מהספק, קירור המעבד, מאווררי מארז, קירור הכ. מסך. בניתי סקיצה כלשהי שנראית לי מבחינת שקט ועלות מול תועלת (בעיקר מהמידע שהצלחתי לדלות מהפורם). אני לא מתכוון לעשות OC כלשהו. אשמח להמלצות נוספות. מפרט ראשוני שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מח…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי אני עדיין מתלבט בין שני מחשבים <LG ו-GIGABYTE> הכרטיס שיש ב-LG: Intel GMA 4500MHD יצרן ודגם up to 358MB כמות וסוג זכרון גרפי הכרטיס שיש ב-GIGABYBE: NVIDIA Geforce 9600M GS מעבד גרפי 512MB כמות וסוג זכרון גרפי אני מבין שהכרטיס ב-LG פחות טוב מגיגהבייט השאלה אם זה משמעותי. אני לא משחק במשחקים כבדים. מצטער שאני חופר הרבה בנושא הזה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא 3K, כאשר חריגה של כמה מאות שקלים היא לא רצינית אם זה הכרחי. מעבד E8400 קרור למעבד Zalman 8000 לוח GA-EP43DS3L זכרון 4GB 800 של corsair דיסק סיגייט 500 כ.מסך palit hd4850 צורב DVD LG לגבי המארז ספק, ראיתי בפורום שממליצים על הantec nsk4480 380. בטוח שהוא יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות? בכל מקרה, אשמח אם תגידו לי מה עוד האופציות שלי בתקציב של 400-500 למארז + ספק. יש רק הגבלה לחברות הבאות: Thermaltake, Raidmax, Foxconn, Acase, Apevia, Gigabyte, Zalman ובספקים יש גם את corsair וfsp. אשמח לדעת מה האופציות שיש לי כדי לבחור פשוט מה נראה יותר טוב (המחשב לא בשבילי ולא מוצא חן המארז בעיני הקונה). כמו כן לגבי הקירור למעבד, יש לי אפשרות גם לטרמלטייק ולscythe אבל על הזלמן יש ל…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. תודה מראש לכל מי שיתפנה לענות. אני מחפש מחשב לעריכה שלא יעבור כנראה OC ללא ציוד היקפי, ללא כרטיס קול וללא מסך. כמו כן יש לי מארז של CoolerMaster http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=13 ככה שכל מה שאני אצטרך כנראה להתמקד בו זה רק הלוח, המעבד, כרטיס מסך, ההארדיסק וכדומה'. אשמח לכל עזרה בהרכבת המפרט.
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2-3K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים בינוניים,שימוש יומיומי וקצת תכנות ב-C# 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיץ. צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מתכוון לקנות היום את המחשב. אשמח לשמוע דעתכם לגבי לכל הרכיבים: לא מתכנן OC כמובן. מעבד: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB קירור: Freezer 7 Pro (LGA775) לוח אם: EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- זכרון: DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel כרטיס מסך: HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2. HD: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II X2 צורב: GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מארז: Precision ATX Tower Black Case SST-PS01B-W ספק: 550W Active PFC, 12cm Fan ציוד נלווה: Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Windows Vista Home Premium מסך קיים 19" LG L1953TR אני לא בטוח לגבי הלוח אם,…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, בעוד חודש אני אהיה בארה"ב ואני מעוניין לקנות שם נייד. התקציב זה עד 800$. השימושים זה בעיקר לעבודה משרדית וקצת משחקים.(לא משחקים כבדים) מסך אני מעדיף שיהיה 15.4 אינץ'. לא מבין כלום במחשבים ניידים..אז על מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות טובה מאיזור ב"ש לקנייה של מחשב נייד. יש מצב לצב? אני לא רוצה חנויות כמו KSP או IVORY שמעתי רק רע משם. יש דעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה בסה"כ יש לי מחשב אישי כרגע נייד עם כרטיס מסך 8400 ו2 גיגה זיכרון ככה שלעבודות ומשחקים בקטנה בקטנה יש לי מקום... אני רוצה לקנות מחשב שני לחדר שיחובר לLCD 26 אינץ' (אין צורך בOC ציוד הקפי וכל השאר.. .. ציוד הקפי אני שם בתקציב אחר) בכל מיקרה אני רוצה מחשב שיש כעמדת מולטימדיה לחדר (תיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי פלוס 4 שלטים בחיבור USB שאני אוכל לשחק פרו עם החברה .. אני לא שולל אפשרות של קונסולה PS3 אבל נראה לי שאני מעדיף שלא ) עוד לא החלטתי על מערכת הפעלה אבל יש מצב שאני אלך על ויסטה הדרישות הבסיסיות הם תקציב של עד 3000 (קצת נמוך אני יודע) לא יודע באיזה חלק של המחשב להשקיע (המארז יהיה סטנדטרי מארזי HTPC עולים יותר מידי) יש איזה המלצות למישהו שעשה משהו בסגנון או שפשוט לוותר …
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תודה מראש לחברי הפורם, אני כבר שבוע נובר בהודעות, עזרתם לי מאוד, להגיע לקו הגמר. עכשיו נישארה רק ההכרעה הסופית: בפינה השמאלית, עם מעבד T8400 וכרטיס מסך מרשים GeForce9600 ה W576V של Gigabyte http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71611&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בפינה הימנית עם כרטיס מסך מראשים קצת פחות GeForce® Go 8400M אבל מעבד עוצר נשימה T9300 ה DV6880ej של HP http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3114 דרישות: לא צנועות, הנייד ישמש כסביבת פיתוח ויריץ SQL SERVER לעצמו חלק מהזמן, יהווה תחליף לHTPC בסלון כולל סרטים בHD כמובן, מידי פעם גם למשחקים -FPS, מרוצים לא חייב הגדרות הכי גבוהות , כדי לסבך קצת את הדברים הHP הוא "קופסא פתוחה", שניהם מגיעים…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לאחותי שהיא סטודנטית לצרכים די מינימליים כמו אינטרנט, מצגות, אופיס וכדומה. התקציב הוא 3.5-4k. אם אפשר שהאחריות תהיה לשנתיים לפחות. מחכה להמלצות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , מפרט למשחקים עד 3000 שקל ללא ציוד היקפי וללא OC. הבחור עובד על טלוויזיה 32 אינץ' כך שדרוש שזה יריץ גם סרטי HD. אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב וכמה שיהיה יותר חזק בתקציב עוד יותר טוב. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה! אני זקוק למחשב חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב...200 ש"ח), תשלום באשראי. אני מעוניין ככל הנראה להשתמש בו גם למשחקים (על המחשב שלי מעטים עובדים, אלו שברשת זה בכלל נדיר). היית שמח לשחק במשחקי רשת כמו Rising Eagle (דרישות). כך שאני מניח שאני זקוק למעבד ולכרטיס מסך טובים. אני מקווה שהתקציב מתאים לבקשות, קחו בחשבון שאני לא זקוק למסך, לציוד הקיפי או למערכת הפעלה. אני מעדיף שהוא יהיה שקט (הוא בחדר שינה שלי). לגבי מארז, אני יכול להסתפק בזולים של HEC. אני לא כל כך מבין בזה אז אשמח לדעת מה זה OC (ראיתי שצריך לכתוב). אני לא זקוק לכרטיס קול איכותי במיוחד, אבל כן זקוק לצורב DVD ולכרטיס רשת לאינטרנט אלחוטי (יכול שכיום זה כבר סטנדר…
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם , קצת זמן התלבטתי איפה ואם בכלל לפתוח את הנושא בגלל החוקים. בכל אופן בזמן הקרוב (3-6 חודשים) מחשב חדש(עכשיו אני על נייד דיי מעצבן שצריך לשלוח לאחריות בגלל בעיות בחיבור למסך או יותר גרוע בחומרה ואני צריך לפרמט ולגבות דברים לפני זה כי בוא נגיד יש לי על המחשב הרבה מידע מפוזר ומערכת הפעלה שהיא בכלל לא הOEM , ד"א אם מישהו שמבין על מה אני מדבר ושלח מחשב ככה שיעצור שנייה לומר אם זה משנה משהו עבורם וכדאי לי בכלל להתאמץ) בעיקר רציתי לשאול כמה כסף כדאי לבזבז על זה(הכי קצת שאפשר לעסוק בדברים הנ"ל בכבוד בזמן הקרוב ושאפשר יהיה לשדרג בלי לקנות כמעט הכל מחדש ואולי אופציות): אני מתכוון להשתמש במחשב ללימודים בעיקר , סרטים , פיתוח , היית רוצה להתחיל להשתמש עם,או להוסיף מסך נו…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-