עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח - מזומן (או כל דרך אחרת למחיר זול יותר..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר, וכמובן שצרכים בסייסים, כמו וורד, אינטרנט , צפייה בסרטים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא , אין צורך בכלום. רק מחשב.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צריך רק צורב DVD מהיר.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר לדחוף בפנים א…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by avihai159,

שווה לא שווה לשפץ משהו בקיצור תגובות: אה המארז זה TEMPEST שלNZXT

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש. המטרה שלו היא משחקים (RA3, COD5 וכאלה) וגם שרת קבצי וידאו ל HTPC, שרת HTTP/FTP ושרת מוזיקה. ובנוסף - הורדות ועבודה עם Visual Studio 2008. המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 485 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 113 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 275 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 656 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB 292 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W 298 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 119 מארז ללא ספק COOLER MASTER Cent…

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  4. לדוגמה הדגם הזה : ‎Model‎‎ RD510-K.AD23E‎‎ CPU‎‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎‎ Memory‎‎2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎‎ HD‎‎250GB (SATA) 5400rpm ‎‎ Display‎‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎‎ GPU‎‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎‎ Optical Device‎‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎‎ Wireless‎‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎‎ Bluetooth‎‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎‎ Webcam‎‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎‎ Card Reader‎‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎‎ Audio‎‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי בעיקר להרצת סימולציות במטלב ובתוכנות finit element. הבעיה היא שאין לי מושג אילו מעבדים יעשו עבודה כזו בזמנים סבירים. מה שכן דבר זה דורש זיכרון RAM גדול .. גודל מסך - אין הרבה חשיבות. בין 13-15 יהיה סבבה. משקל - לא היה לי מחשב נייד קודם, אני לא יודע עם מה נוח להסתובב. מחשב זה בכל אופן נועד להליכה יומיומית לעבודה וחזרה. זמן סוללה - נדרש זמן ארוך (לזמני הרצאות וכנסים) יציאות - יציאת טלוויזיה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. אני רוצה להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית פשוטה מאוד כשוורד זה האפלקציה הכי כבדה שהוא מריץ וזה גם פעם בחודש. הוא משתמש בכל מיני תוכנות יעודיות שהיו מבוססות פעם על דוס, כך שהמחשב צריך להיות פשוט מאוד. התקציב הוא 2500 ש"ח כולל מסך 19", אני יודע שזה נמוך אבל אין צורך ביותר מזה, ואני מוכן לשלם קצת יותר ולא לרכוש זבל מ...(אתם יודעים איפה). אני מעדיף שזה יהיה אינטל וגם אם ניתן להכניס סט מקלדת ועכבר פשוטים אז עוד יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by rishon,

אוקיי אני צרך מפרט למשחקים ,קצת עבודה גרפיט בסיסית(PS וכו'), וצפיה הסרטים (HD). אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם מסך 22 ומפרט בלי. אהה והכי חושב אני צרך שהמפרט יחזיק כמה שנים. אהההה ועוד משהוא אחרון אני צרך המלצה על חנות לקנות ממנה את המחשב. אבל שהחנות תהיה בסביבות אשקלון אשדוד. תודה מראש לכול העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tgolin,

לאחרונה פורסמו בפורום מספר תלונות בנוגע לשירות של HP ושל יבואניות ניידים בכלל. חשבתי להוסיף את התרשמותי הנוכחית מהשירות של HP על מנת לאזן קצת את הרושם וגם על מנת להבהיר מה מקבלים כאשר קונים מחשב עסקי בהשוואה למחשב צרכני. ביום רביעי האחרון שמתי לב לבעיה של רעשים במאוורר. אחרי בדיקה ונסיון בירור סמלי (להגיע למאוורר במחשב שלי זה סיפור מההפטרה) הבעיה המשיכה והתקשרתי ל-HP בשעה 17:00 על מנת לפתוח קריאת שירות. ביום חמישי בבוקר התייצב אצלי טכנאי בבית. הוא פירק את המחשב לחלקיקים והחליף את המאוורר. הוא גם נראה ממש טוב - בונוס קטן (טוב, זה לקח המון זמן...) אחרי שהוא סיים הוא ישב איתי ועבר על כל פונקציה במחשב ועל כל חלק על מנת לוודא שהכל עובד כמו שצריך ונמצא במקום. היום בבוקר קיבלתי…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by demultiplexer,

אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by GoldFish,

שלום חבר'ה. התקלקל לי המחשב לפני למעלה מחודשיים. אני צריך לקנות מחשב חדש, ולעשות זאת, לפני שאשתי מורידה לי נבוט בראש, על כך שאני מושך את הקניה יותר מדי זמן. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC7200_lg&cfm=A37875BB או לקבל הצעה למפרט (אשמח לאחד מבוסס אינטל ואחד מבוסס AMD). תשובות לשאלות: מה התקציב? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( משחקי אסטרטגיה ישנים, אני חושב שכרטיס מסך טוב, שמובנה על לוח האם יכול להתאים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. (למרות שהמחשב בקישור למעלה כולל מסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלש…

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by wooper,

היי אני מעונין בנייד טוב וחזק לא חובה כרטיס מסך חזק .יותר חשוב לי הביצועים של המחשב מהצגת משחקים חשבתי על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~PSAG9E-00800SH3~14~0.htm אשמח לשמוע הצעות כמובן יותר טובות תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. Started by costello,

אני סטודנט, מחפש מחשב בעיקר לאינטרנט/עבודות/תכנות פרוייקטים בסדר גודל קטן-בינוני, ואולי מניפולציות כבדות על בסיס נתונים גדול יחסית אחת לחודש. המחשב יריץ לינוקס (כך שלמשל דגמים שיש בהם אופציה ללינוקס "מהקופסא" מקבלים פלוס קטן - לא כי אני כולך לקנות אחד כזה, אלא כי זה מבטיח זמינות דריברים מלאים לכל החומרה), לעיתים נדירות חלונות מתוך מכונה וירטואלית (תואם VMware) ומעט משחקים ישנים יחסית (diablo2/civilization 4 על wine). זמינות גבוהה לחשמל בדרך כלל - אבל בהחלט תתכן הרצאה של שעתיים בהן אני ראצה להפעיל אותו ברצף בלי חיבור לחשמל ובלי לדאוג לבטרייה (כמובן עם טעינה מראש). הולך להיות על הגב שלי 5 ימים בשבוע (לכן יש שאיפה לעמידות ולמינימום משקל) ומצד שני גם הולך לשמש בתור המחשב הראש…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. האם המחשב הזה מספק לצורך משחקים חדשים ?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 מחיר ב 1pc 5082 ש"ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7749 מחיר בתמליל 6595 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13084&c=4857

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רכשתי את הLENOVO Y710 מארה"ב במחיר מטורף של 704$ אחרי מס מקומי(8.5%). המחשב מגיע עם 2 ג"ב זיכרון 667 MHZ. רציתי לדעת האם אוכל להתקין עליו 4 ג"ב 800 MHZ במקום? האם כדאי לשדרג? אם לא. האם כדאי לרכוש עוד זכרון של 2 ג"ב על סלוט אחד או שניים? בברכה, אורי נ.ב: רכשתי אותו מפה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/550455-REG/Lenovo_59013787_IdeaPad_Y710_5901_3787_Notebook.html הם עושים גם משלוחים ארצה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by dima_ga,

ראה הערות למטה. Intel Core 2 Quad Q6600 1066MHz 8Mb BOX, יחידות 1 ¤900 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1119 ASUS P5QL PRO P43 Chipset, יחידות 1 ¤549 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1447 G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15, יחידות 2 ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1386 Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512MB PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 NZXT APOLLO + SeaSonic SS-500ET 500W , יחידות 1 ¤599 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1123 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by galgalgal2001,

אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה קטן ככל האפשר 10 אינצ' ומטה הדרישות שלי הן: שיהיה קל כמה שיותר קטן מ10 אינצ' חברה מוכרת ולא שוק זמן סוללה ארוך ככל האפשר מבחינת תוכנה: אינטרנט אופס סרטים ואם יעלו משחקים זה אחלה אבל זה לא העיקר בכלל. חיבורים: חיבורי USB HDMI או לפחות S-VIDEO חיבור למסך חיצוני אוזניות, מיקרופון. אינטרנט אל חוטי תקציב עד 3K אבל כמובן שעדיף פחות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Dutchy,

אני ככל הנראה מזמין מחר מחשב. רציתי לשאול את דעתכם על איזה מבין 2 המפרטים הבאים עדיף ומומלץ אתם מוזמנים לשנות רכיבים כאוות נפשכם, התקציב הוא עד 2000-2400 ש"ח. תודה מפרט מעבד: intel ‏Core 2 Duo E7300, לוח אם: ASUS P5QL זכרונות : OCZ/CORSAIR 2x1G DDR2 800MHZ כרטיס מסך : MSI 9800gt 512mb או גירסא זולה יותר של אותו הכרטיס מארז : ANTEC/THERMALTAKE/JSPTECH /מארז כלשהו ספק כוח: THERMALTAKE/JSPTECH/ANTEC/COOLERMASTER/HEC 400W אין צורך בכונן קשיח או בכוונני CD/DVD מפרט 2 מעבד: AMD ATHLON 64BIT AM2 5000 DUAL CORE קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 ספק כוח: THERMALTAKE/JSPTECH/ANTEC/COOLERMASTER/HEC 400W מארז : ANTEC/THERMALTAKE/JSPTECH /מארז כ…

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  18. אני חדש פה וצריך מפרט בבקשה כמו שמצויין בכותרת מהחנות KSP או אם יש לכם מומלצת אחרת ברמת גן אבל אם אפשר מפרט אחד שיבנה מקיי אס פי. קראתי לפני כמה ימים קצת מהדיון שפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364303.380 לא כל כך הבנתי אם כדאי לחכות עם הקנייה, אם יהיה ירידה במחירים, ומזה מעבר לסוקט החדש? אשמח להסברים ממישו שמבין. אני יענה על השאלות שרשומות בנעוץ כדי שיהיה יותר קל לעזור 1) תקציב - 5500 שקל (אפשרית חריגה של 200-300 שקל אם זה יתן שיפור משמעותי)למזומן 2) מטרות המחשב - צפייה בסרטים, ויזואל סטודיו, פוטושופ ופלאש, ומשחקים (יפורט למטה) וכמובן ווינאמפ איסיקיו אופיס מסנג'ר ואינטרנט וכל זה 3) ציוד הקפי - רק עכבר לייזר 4) אין דבר ספציפי שלא צריך במחשב 5) העדפה ל…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  19. התחלתי ללמוד באוניברסיטה ואני צריך מחשב נייד לקחת עמי, שישמש אותי רק לאופיס וחיבור לאינטרנט (בלי משחקים, סרטים וכו'). חשוב לי שלא יהיה כבד מדי, אבל בגלל שאני משתמש בו גם בבית לעיבוד תמלילים וכתיבת עבודות, הייתי רוצה שהמסך לא יהיה קטן מדי - חשבתי על משהו בסביבות ה- 14 אינץ (אבל אולי 15.4 או 13?) הייתי מעדיף משקל של 2.5 קילו או פחות, ויש לי עדיפות ללנובו או ל-ACER. אחריות לא מעניינת אותי. ההמלצה שקיבלתי היתה לנובו SL400, שהמפרט שלו אולי קצת מוגזם, או ACER 5720G (שנראה לי פחות, כי מדובר ב- 15.4 אינץ וב-3 קילו, אבל זול יותר משמעותית). האם יש דגם אחר של לנובו שטוב יותר בשבילי (יכול גם להיות פשוט יותר)? אולי דגם של חברה אחרת שהוא עדיף משמעותית? יניב

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. שלום לכולם, אודה אם תעזרו לי להרכיב מפרט עבור משחקים, חשוב שקט (כי אני מוריד דברים בלילה, ומעצבן אותי הזמזום של המחשב). 1. תקציב - 3500 ש"ח. אפשר לחרוג במעט אם זה משתלם (עד 4000 וגם זה אובר קיל). 2. מטרות - משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות וכו', הדברים הרגילים. 3. לא צריך ציוד היקפי, רק כונן אופטי. 4. אני קונה כרטיס קול בנפרד, ASUS D1. 5. רצוי כונן קשיח 1TB של WD. 6. חשוב שלמחשב יהיה מראה אלגנטי, לא מצועצע. אם אפשר איכשהו לדחוף את ה Antec Sonata Designer 500W זה יהיה מצוין. 7. לא מתוכנן OC. 8. שקט זה נושא מאד חשוב, אבל לא בכל מחיר. 9. משחקים שאשחק בהם לדוגמא: Crysis, GTA4, Fallout3 , Dead Space, DiRT וכו'... תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by elad3,

אז ככה, החלטתי להחליף את הP4 שלי במשהו קצת יותר רציני, באופן כללי אני לא משחק במחשב כרגע (אני סטודנט) אבל יכול להיות שזה יקרה מתישהו, המחשב מיועד לעבודה שוטפת ופיתוח בסביבת VS2008 כך שהוא צריך להיות סביר, ובאופן כללי הייתי רוצה מחשב מהיר ושקט. את המעבד כבר בחרתי (Q9550) אבל כל על כל השאר אני לא ממש סגור, המסך כרגע הוא 19" אבל זה בטח ישתנה בעתיד הייתי שמח אם תגידו לי אם משהו במפרט הבא מוגזם או חלש מידי, תרגישו חופשי לשנות - זה סתם מפרט שבניתי ללא הרבה הבנה בתחום: נ.ב - אני לא מחפש לחסוך כסף אבל כל הוזלה תהיה מבורכת ASUS P5QIntel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX, יחידות 1 ¤1620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 ASUS P5Q, יחידות 1 ¤770 …

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by assaf772,

1. מה התקציב? 3000-3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כגון GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה שהמעבד שלי יהיה של INTEL והכרטיס מסך של NVIDIA , אני רוצה גם מארז למחשב שיהיה חיבורי USB מקדימה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, אני לא רוצה אחרי שנה לקנות מחשב חדש, העיצוב אני בכלל לא רוצה שיראו איזה אור או משהו במארז כי אני משאיר את המחשב דלוק לפעמים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מערכת הפעלה חוקית בבית ואני יודע להתקין, לא צריך. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר כמה שיותר מק…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by nemiroff,

היי, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא. אני רוצה לבנות מחשב רב עוצמה עם כרטיס מסך בעל יכולות גבוהות למשחקים הכבדים. תקציבי עומד על 4500 - 4600 שקלים. (אשראי ולא מזומן). ציוד הקפי אני לא צריך. רציתי לכלול במחשב החדש את הכרטיס מסך HD 4870 Toxic 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שמגיע כבר עם OC. נושא הקירור מאוד חשוב לי מאחר כי במחשב האחרון שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם (היה לי נייד של HP, PAVILION 6514). לא נראה לי אני מכוון לעשות OC ואם אני אעשה אז בינוני. אני בעיקר משחק בWorld of Warcraft, אך ברצוני להפעיל משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ולהיות בטוח שאני אפעיל את כל המחשקים העתידיים לצאת בחצי שנה הקרובה על הגדרות גבוהות. חשבתי שמחשב עם המפרט הבא יתאים ל…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  24. קודם כל הרשו לי להגיד תודה- כי זה על הכיפאק שיש מקומות כאלה שיכולים לעזור לפחות מביני עניין- אז ח"ח! אני די נברתי בחודש האחרון לחיפוש הלפטופ בשבילי כסטודנט לעתיד. אני לא גיימר ולא משחק בשום משחקים או אצטרך גרפיקה גבוהה. סה"כ אני צריך את המחשב לכתיבת עבודות, לגלוש באינטרנט ולראות מידי פעם סרטים. מכל החיפושים, מה שכתבתי בכותרת פחות או יותר זה מה שמצאתי אבל אני אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו יותר טוב או שאולי אני בכלל לא מבין מה אני צריך לקנות... בקיצור, אני אשמח אם תוסיפו גם דגמים משלכם... בגדול, אני חושב שאני לא צריך יותר מ 2-3 GB זיכרון ודיסק קשיח של לא יותר מ 160-250GB (הבנתי שגם ויסטה רץ בזה יפה...), מסך שבין 14 ל 15.4 אינץ'. יש לי חברים שמבלבלים לי ת'מוח על dual-core…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות לפטופ מארה"ב שחבר יביא לי כשיחזור משם, הדרישות שלי המחשב הן: גודל מסך: 13-14 (עדיפות למסך 13") משקל: כמה שיותר קל, ניתן להתפשר בנושא הזה זמן סוללה: 4 שעות נשמע לי סביר לגמרי, אשמח אם תהיה אפשרות ליותר גודל מינימלי של HD: לא יותר ולא פחות 160GB שיהיה צורב DVD, ושתהיה אחריות בינ"ל אין צורך ביציאות מיוחדות (למרו שיהיה נחמד אם אפשרי) ואין צורך בבלוטות מה שחשוב לי מאוד זה שהכרטיס מסך יהיה הכי חזק שאפשרי כדי שיריץ משחקים (WOW, LINEAGE2 וגם יותר כבדים...) המחשב הולך להיות המחשב שלי לשנים הקרובות עקב מעבר למעונות/דירה שכורה, בגלל זה הדרישה לכרטיס מסך חזק ככול האפשר בעיקרון חיפשתי קצת מחשבים, בגזרת ה13" מצאתי רק את הSL300 של לנובו שעונה על צרכיי, אודה אם תאיר…

• 8 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.