ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני מבצע קנייה, האם הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 3000 ) יצליח להניע את המסך (U2711 של דל)? הכוונה לסרטים (אני די מיואש מראש מHD וניצול הרזולוציה הטבעית, אבל תמיד יש תקווה) בלבד. לא משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i5 10600kf Cooler master ml240l קירור למעבד לוח אם gigabyte z490m1 16g ram cl15 Asus gtx 1660 super 6gb ddr6 2tb 256m sata3 500gb ssd 650w ספק כוח מארז antec nx800atx
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן חברים, כמו שכתוב בכותרת. הייתי מרכיב בעצמי אבל לצערי אני כבר לא מעודכן בחומרה של היום. תודה מראש;-)
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב עד 4000 ש"ח שאמור לשמש אותי לעבודות ללימודים (סטודנט) + אינטרנט + סרטים (לא HD) + משחקים "קלים" כגון מנג'רים המחשב צריך לכלול: מעבד + קירור למעבד + לוח אם + זיכרונות + כונן קשיח + מארז + איוורור למארז + ספק + כרטיס מסך + כונן דיסקטים אני ממש לא מחפש יופי או דברים כאלה: אני מעדיף לשלם פחות על מארז פשוט מאשר שיהיה לי אולטרוט וכ"ו
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן שאני רוצה לשדרג לו את הכונן הקשיח ואת הזיכרון - במידת האפשר.. הכונן שיש בו כרגע הוא 80GB 4200rpm וממשק IDE . הזיכרון שיש בו כרגע הוא DDR1 - 2X512MB חיפשתי להחליף כונן ונתקלתי בWB דומה שהוא 5400rpm - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136129 האם זה יהיה שדרוג לכונן הנוכחי במחינת מהירות? חשבתי להחליף ל SSD אבל קשה למצא משהו שווה.... מבחינת הזיכרון : האם קיימים בשוק DDR לנייד של 1GB ? ואז אני אכניס 2 כרטיסים... תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר קלים כמו Starcarft 2, Heroes of the storm, לפעמים מנסה משחקים חדשים אבל לא צריך הגדרות גרפיות על Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, כרגע משתמש במסך טלויזיה ישן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤574 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE ¤1260 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1509 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤540 דיסק קשיח 2: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤310 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 ¤543 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤358 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤87 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤237 רמקולים ואוזניות: LOGITECH X-540 ¤558 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 קרור למעבד: OCZ VEND…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד-i7 4960x לוח אם אסוס-x79 deluxe זיכרון 16 גי'גה crucial כרטיס מסך R9 290 -shappire ספק-seasonic 620W ssd 730 series-240 GB מסך dell p2314h 23 אינטש LCD
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף ssd על כל לפטופ? אני רוצה לקנות מחשב של Asus מסדרה n או את הg 501 ולהוסיף את הכונן.. זה פוגע באחריות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בקשה מאוד חשובה למי שיכול לענות מהר אני צריך מארז שקט עד 415 שקל וכרטיס מסך עד 1000 שקל שנמקר באיבורי תודה יכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
סבי נוסע לחו"ל וצריך מחשב, שכנראה ישמש אותו למקרים דומים גם אח"כ. ההשקעה מכיוון שהיא לתקופה קצרה לא גדולה. בסביבות 2000-2500 עם חריגות, עדיף מחשב כף יד טוב ונוח עם מקלדת או משהו כמו ASUS Eee? המלצות כלשהן?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של IBM דגם Thinkpad t43 אני רוצה לעשות לו PreLoad (יש לו מחיצה בלי אות כונן שאין לי גישה אליה, הבנתי ששם יושב ה preload) אין לי שום דיסק ששייך לנייד.... (מחשב של חבר שאיבד את הדיסקים) איך אני עושה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, אופיס, לראות סרטים, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אזור ה 21' (צריך המלצה למסך טוב גם כן שטוב לעיניים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה + הרכבה. בלי אופיס בלי דברים נוספים…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם מעבד i5 שמונה גיגה של ראם דיסק טרה וספק 500 וואט אשמח לקבל חוות דעת לגביו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים עיקריים: סרטוט ב-CAD. (לעבודה) אינטרנט. ועבודה/שימושים יום יומיים/רגילים. אם אפשר שיהיה בעל צג של 17" 1GB זיכרון (2GB יהיו מבורכים אם יכנסו בתקציב) כרטיס מסך לא מובנה גם הוא יהיה מבורך אם יכנס בתקציב. הרד דיסק גדול ככל האפשר. תודה לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: msi G31M4 מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר,רמקולים- LOGITECH סה"כ (כולל מע"מ) :3,300 ש"ח חשובה לי דעתכם על המחיר ביחס לחומרה המוצעת? על החומרה גופה- האם יש רכיב שכדאי להחליף, לוותר? המחשב מייועד לצרכים סטודנטייאלים, אינטרנט, סטיטסטיקה אודה על תגובותיכם
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו.. העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים. אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב. מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1333 כרטיס מסך: לא מובנה - צריך המלצה דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כונן אופטי: צורב dvd יציאות: USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMI קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תקשורת: כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth תודה רבה לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להעזר בכם לבניית מפרט מחשב לתוכניתנים. מה זה אומר... המחשב ישמש גם לאינטרנט/מייל/שימושים ביתיים וגם לכתיבת אפליקציות ג'אוה ו- web כנראה באמצעות Visual Basic\Net beans. זאת בנוסף להפעלת Matlab. ז"א שאני מחפש מחשב מספיק חזק כדי לבצע קומפילציות במהירות סבירה. יש לי בבית מחשב שאני יכול לקחת ממנו חלקים כמו זכרונות (במהירות 433), יש צורב DVD, יש קשיח SATA של 100GB, יש כרטיס מסך Gigabyte 7600GS בחיבור AGP, ומן הסתם מסך מקלדת ועכבר אההה... עוד דבר... אני מעוניין שלוח האם לא יצטרך floopy בהתקנת Windows XP. התקציב המתוכנן לא אמור לעבור את ה 2000 ש"ח. המון תודה, אייל
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תקציב: 3000 ש"ח יספיקו? אפשר לחרוג. אם מומלץ להגדיל תקציב אז זה גם אופציה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ב5000 ש"ח זה כדאי? זה p4 /256/20GB/
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-