ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם עדיף שלא ASUS קודם כל. ניסיון רע איתם. מחפש מחשב נייד לסטודנט שיכול להריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל (לפחות 4GB זכרון). ושלא יקרטע לי בעבודה שוטפת עם כמה תוכנות שעובדות במקביל. מעבד חזק, כרטיס מסך אני לא צריך איזה 460GTX אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים. אם אני כבר משקיע כסף. חשוב לי שלא יהיה פלסטיק זול, רוצה משהו רציני. גודל מסך לא משנה לי, לא פחות מ13" משטח עכבר נוח לעבודה לא כמו בנטבוקים של ASUS אין לי ניסיון רב עם לפטופים, אני פשוט רוצה משהו שיוכל לתת מענה לVMWARE עם 2-3 מכונות רצות בלי לעשות צרות יותר מידי, סרטים ומשחקים בצורה סבירה. תקציב אני מוכן בין 5000-5500 , אפשרות לכמה מאות שקלים למעלה גם לא תיהיה בעייה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי בעבר ונתתם לי כיוון כללי. להזכירכם מדובר במפרט בסביבות 10K עם מסך 17 LCD ולפחות 512 זיכרון. צריך גם צורב, רמקולים, כרטיס רשת. מה דעתכם על המפרט הזה שמצאתי באתר של פנדה ? CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ALBATRON KX800 PRO II Memory : 1GB DUAL MUSHKIN DDR 400MHZ 3200 BLUE Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 BLACK Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : ATI 9800 PRO 128MB Audio Card : 8 CH , HARDWARE Lan Card : 10/100/1000 הם מתמחרים אותו ב7,000. משתלם? מה כדאי לשפר? תודה.
-
1. מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים הגדרות כמה שיותר גבוהות ומשחקים כבדים כ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לעדכן את ה- BIOS (פשוט התקנתי עדכון יותר ישן שעדיין תומך ב- XP), התקנתי את מערכת ההפעלה. כרגע הבעיות הן: 1. הכרטיס רשת אינו מזוהה. התקנתי את ה- install supplements וזה לא עזר. מישהו יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אבל אם השיפור בביצועים משמעותי אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אם זה שווה את זה אז אפשר בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield, Witcher 3, Fallout... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מצ"ב מפרט שהרכבתי ורציתי לקבל הערות המחשב אמור לשמש אותי כארבע שנים עם החלפת כרטיס מסך באמצע התקופה. אני מתכנן OC בינוני (3.2G) והשימושים בכותרת. אני מתכנן לקנות ב FOXPC או SKYPC ולכן אני מעדיף מפרטים משם. מספר הערות: את המעבד בחרתי מכיוון שבחנות הנ"ל הפער בינו ל 9300 זניח. בנוסף אני אוכל להגיע ל OC המתוכנן ללא OC לזכרונות כלל ולכן לקחתי זכרונות זולים. לוח האם והכונן הקשיח נבחרו מכיוון שלדעתי העלות/תועלת שלהם היא הגבוהה ביותר בחנות זו. אני לא גיימר כבד ומשחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה שהם בדר"כ לא כבדים ולכן הסתפקתי ב 4850 שמספר עלות תועלת גבוהה. INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 BOX ¤1390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1165 Gigabyte GA-EP43-DS3L P…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
דיברתי עם אורן , הוא אמר שאין הבדל ביצועי מערכת בין AMD לINTEL וגם פה אמרתם את זה אז החלפתי מ EPOX 4PDA3I + 2.6Ghz 800+ 2x 256MB DDR400 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - BLACK Microsoft - Basic Optical Mouse - USB -Black התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) EDIMAX ES-3108P 8 Port Switch 10 /100Mbps, Plastic FX5200 - שיש לי כבר בבית.. אז עכשיו זאת המערכת שלי - AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original 2 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX GIGABYTE…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מעבד intel core2quad 9650 לוח gigabyte EP45 ds3l זיכרון - ocz 2G DDR3 1333mhz ספק - HEC 450 כרטיס מסך -Sparkle Nvidaa gtx260 קששיח - 500G WD 16m 7200 מארז - antec 3hundred המחשב עולה 4000 ש"ח שווה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1 870 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1 430 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 1 99 כרטיסי מסך Point Of View - 2 Years Warranty 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E 1 95 דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB SATA II 1 240 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty 1 140 מארזים Chieftec 1 Chieftec CG-01B-B-OP Midi-Tower (No PSU) 255 אוקיי עכשיו להסבר.. הזכרון אני לוקח רק סטיק אחד של 1GB 800Mhz כי יש לי בדיוק אחד כזה בבית.. …
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר קרוב לאלף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לאנשים מבוגרים. קריאת מיילים ויוטיוב פעם ב.. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון, כל חנות. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESA…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב 3 ימים מהיום אני הולך אדמה בהונג קונג אני רוצה לקנות בתקציב בינוני גבוה מחשב נייד או מחשב לוח ללימודים גבוהים (אוניברסיטה) ולמשחקים! budget around 700-1300 (maybe more if justified) אני צריך הצעות לULTRABOOK (עם מסך מגע) וחלונות 8 או tablet pc + חלונות 8 אין לי מושג אילו דגמים נחשבים טוב ואין לי זמן לחקור מאז אני בנסיעה. אנא עזרו לי ולתת לי הצעות בהקדם האפשרי. תודת חבר 'ה!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה לחסוך כמה שיותר. גם אם זה אומר לקנות מחו"ל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, ככה שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים לרינדור קצר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי (פרימייר, אפטר אפקטס) בנוסף למאיה, בלנדר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בדברים הבאים: מקלדת, עכבר…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לנובו יוגה לצורך לימודים, אבל אני לא יודע איזה דגם. אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחיר אגיוני מחשב למשחקים!!! אני רוצה מחשב לאוברקלוק חזק עם רכיבים מהטובים ביותר שיש היום ואם עדיף AMD פשוט כי אני מחבב אותם יותר, יש לי ספק מספיק חזק אני מאמין ועם הכרטיס שלי אני יסתדר לבנתיים כדיי לי לחכות חודש חודשים בגלל שיוצא איזה משהו בזמן הקרוב? בקיצור אני צריך שתרכיבו מערכת בתוספת לשלי בסביבות ה2000 כולל מארז נחמד וכמו שהזכרתי כדיי לחכות לאיזה משהו מעניין שאולי יצא עוד חודשיים?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים (לא צריך הגדרות גבוהות רק להריץ משחקים חדשים כמו COD החדש), גרפיקה, עריכת מוסיקה.. חשוב מולטיטסקינג כי אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב Photoshop, Flash, After Effect, Maya, Cubase ועוד.. במקביל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/א…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשוב שיהיה בו 1024 מגה זיכרון
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מחשבים, אין להם איזה שהיא מטרה ספציפית, שימוש כללי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואמין הכי חשוב. סמסונג מסדרת Q: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL סך הכל 2900 שח Dell Vostro V1015-65702FD http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=10912 סך הכל 2450 Inspiron n5010 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=298 סך הכל 2750 תודה רבה מראש על ההמצלה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤917 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3G ¤403 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 HDMI : GC-HD485PG3-E3 - RETAIL ¤952 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤135 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤233 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤298 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤389 מחיר סופי: ¤3640 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימאלי, זה לעסק לכן כמה שצריך על מנת לקבל מוצר טוב שישמש אותנו לשנים הקרובות. אם בכל זאת המספר קריטי אז 5000, אך אם יש צורך ביותר אין שום בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת הנהלת חשבונות וניהול מלאי, אקסל וורד אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה נקראת אוטוסופט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי בכלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול מערכת הפע…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות הכל... מסך,מקלדת, עכבר,מארז וכל מה שבתוכו... טוב אז אני צריך את המחשב למטרות ממש בסיסיות: -המון אינטרנט (אין לי כח שהדפדפן נתקע). -טיפה אופיס ממש מעט.(עבודות של אחי לבי"ס). -כנראה שירוצו עליו המון סרטים בחופש. ;D אבל אין לי קלנוע ביתי או משהוא, כרטיס קול על הלוח יספיק. -אני צריך גם שירוצו עליו משחקים אבל משחקים לא בעייתים אני רוצה להריץ עליו tony hawk וכאלו.. GTA וזה בערץ המשחקים שאני משחק. וזהו לפעמים אני מריץ סריקה של אנטי ווירוס וספאם, וזה הדבר הכי כבד שאני מטיל עליו לעשות. חובה צורב. עד 4000 שקל למה אחרת אני הולך להלוות בשוק האפור :'( LOL. ומסך שטוח זה די חובה שיהיה שטוח מבפנים וגם מבחוץ!.(LG) ממש ממש תודה. דוד
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב נייח חדש. אני אדריכל והשימושים הם לתוכנות דו ותלת מימד כמו: Revit, Lumion, 3DS MAX, Sketchup, Autocad, grasshoper לצפיה בסרטים full hd, אינטרנט, אופיס, פוטושופ מעט מאוד אבל גם למשחקים. מצרף מפרט שבניתי בעזרת חברים. האם הייתם משנים דבר מה ונשארים באותו תקציב, והאם יש דרך להוזיל במעט את הקניה בלי לפגוע ברכיבים הכרחיים? מס' שאלות נקודתיות: -אודה לעצה בבחירת מאוורר שיתאים למארז. -על איזה מסך 24 אינץ' (ויותר) עם צבעים נאמנים למקור, full hd, מראה אלגנטי, הייתם ממליצים? -על איזו מקלדת חוטית הייתם ממליצים? האם ההבדל בין חוטי לאלחוטי מהותי? -(אם זו שאלה לגיטימית) …
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי נמצא עכשיו בהונגריה לתקופה של שנה ו-"קיבל תקציב" לקניית מחשב נייד. מישהו יודע להמליץ על חנות (וירטואלית) מומלצת בהונגריה או באירופה לקניית מחשב נייד? תודה, רן
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב חדש אז אני מחפש הצעות ללא מסך כי אני קונה 2 19" LCD (אם יש הצעות טובות אפשר לרשום) ללא מארז וללא צורב DVD כי יש לי חדש של LG אני צריך שני מפרטים אחד של INTEL ואחד של AMD מה יש לי ההעדפה לחלקים של ASUS (כן אני יודע שהם יקרים פשוט חבר שלי עובד אצל היבואן) הוא הציע לי כרגע שני סוגי כ.מסך שאמר שהוא יכול להזמין אותם מחו"ל NVIDIA http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1350&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1062&modelmenu=1 ATI http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1335&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&mode…
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-