ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב HP DV5 מי שיודע הביוס הינו מאוד מצומצם ויש לו קרוב ל 4-5 פעולות 1 מהפעולות נקראת processor C6 status וההסבר בצד זה שאם אני מבטל את זה אני מבטל את אופציית ה "שינה של המעבד" כיאלו זו איזו טכנולוגיה לחיסכון בחשמל ברגע זה זה על " פועל אצלי" ככה גם קיבלתי את זה האם מישהו יוכל להביא לי פירוט בדיוק מה זה עושה למחשב אם אני מבטל את זה? בעקרון גם שזה פועל המעבד עובד תמיד על 2.3 כיאלו אין נפילות כאלה אבל מעניין אותי לדעת מזה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למחשב נייד,המחשב מיועד לתוכנות גרפיות-(פוטושופ וכו'),לעבודה עם תוכנות תלת מימד-רק למידול,ללא רינדוד. ולהרצת משחקים ישנים יחסית-כמו אנריל טורנמנט. התקציב הוא עד 4500 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב ללא ציוד נלווה שיתאים למשחקים ואני בהתלבטות יש לי שתי אופציות מול העיניים: מחשב חלש מבוסס e2200 לוח אם הכי זול ושאר החומרה הכי פשוטה + HD4850 או לשים כבר 5300 או אפילו 7300 עם לוח אם טוב יותר וכרטיס מסך פשוט יותר ובעתיד לשדרג רק כרטיס מסך מה אתם אומרים? E2200 לא יהיה צואר בקבוק לכרטיס מסך? ומה עם amd 5050 ?
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש נייד מצוין שישאר לי להמון זמן, אני מוכן להרחיב את התקציב בשביל לאפשר את זה כי מעדיף לעשות את הכל בפעם אחת. אני צריך נייד לצורכי כתיבה, אינטרנט ,מיילים ומידיי פעם לראות סרטים ולשמוע מוזיקה (רצוי שתהיה יציאה לאוזניות). אני צריך מחשב נייד שהכל יעבוד בו חלק ביותר , עם מעל 160 GB בהארד דיסק , מתאר לעצמי שאני אצטרך בסביבות ה2 GIGA בשביל זכרון... צריך שיהיה גם כונן דיסקים DVD. אני צריך שהמקלדת והטאצ'פאד(המשטח הזה שאמור להחליף את העכבר) יהיו נוחים ולא זעירים , כי הידיים שלי גדולות. אני צריך גם שהוא לא יהיה לי משקולת. אין בעיה עם משקל עד 2 וחצי קילו . הביצועים שלו בגראפיקה לא כל כך מעניינים אותי, אני לא משחק המון. העיקר שהמחשב ירוץ באופן חלק ומהיר, כנ"ל לגבי האינטרנט, קל…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. אני יודע מה אני רוצה מהמחשב די בפרטים, אבל חסר לי הניסיון והידע של איזה מחשב הוא אמין, איזה הוא איכותי. מסגרת תקציב 4000-6000 ש"ח. שימושים עיקריים: פיתוח תוכנה ב- Visual Studio. לפעמים הרצה של כמה Visual Studio במקביל יחד עם IIS ו- Firefox. אין דרישות למשחקים או לסרטים. המחשב נועד לשרת אותי שנה וחצי-שנתיים ואז אני אחליף שוב. לכן אין צורך להשקיע באפשרויות לשדרוגים. משקל: אין דרישה מיוחדת (אפשר כבד) גודל מסך: 15", אשקול גם 17" או 14". עדיפות למסך מט. בטריות: שיעבדו שעתיים לפחות וזה בסדר. מעבד: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, אלא אם כן זה נראה לכם מעט ואז אפשר 2.4GHz. זיכרון DDR2 3GB מערכת הפעלה Vista 32bit תוספות למיניהם: הכל פה בגדר העדפה א…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מדור המפרטים עבר עדכון מלא לאחר זמן ממושך. מטה תמצאו את כל הדיונים שהובילו לעדכון, ובסופו תמצאו דיון מתמשך על המפרטים שעודכנו, שם תוכלו לצרף הערותכם. _______________________________________________________________________ שלום לכולם. התלבטתי לא מעט, האם זה הזמן לעדכן את מדור המפרטים החדש או לחכות עוד קצת, ממספר סיבות. העיקרית שבהן היא שהשוק נמצא במצב ביניים כשעדיין לא בשלו טכנולוגיות חדשות וישנות עדיין לא ספגו ירידת מחיר משמעותית. בתחום כרטיסי המסך כעמט ולא היו שינויים מאז העדכון הקודם, בשוק המעבדים I7 הוצג - אבל בסוקט זמני, עם לוחות שלא מיועדים לצרכן הממוצע. DDR3 עדיין יקר להחריד. דעתי האישית היא שמדובר בזמן רע לקנות מחשב, לאור המיתון, לאור ההיצע, ומהרבה היבטים טכנולוג…
-
- 184 תגובות
- 58.4k צפיות
-
-
http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLG_en___IL282&q=asus+eee+pc+t+91+specification הנתונים החלקיים שמצאתי על הדגם הזה גרמו לי להזיל רוק .... עובי- של אינץ אחד ,כלומר 2.54 סנטימטר. משקל -952 גרם ,אם כי קצת קשה לי להאמין שהמשקל הזה כולל סוללת 6 תאים,אבל אין לדעת מפני שכל הדגמים האחרונים שיצאו מבית אסוס הגיעו עם סוללה מובנית של 6 תאים . מסך מגע מסך מתקפל-טאבלט GPS מובנה. יהיו שני גרסאות,אחת עם דיסק קשיח רגיל והשנייה עם SSD. מקלט טלוויזיה-אופציונאלי . כנראה שמדובר במקלט שמיועד לשידורים דיגיטליים כמו שיש בארצות הברית ,כך שזה די חסר ערך בארץ נכון לעכשיו(בתוך מספר חודשים המצב צפוי להשתנות). בכל מקרה זה יהיה נחמד מאוד אם בזכות המקלט TV …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות לבן שלי (בן 8 ) מחשב חדש. הוא צריך בעיקר אינטרנט ומשחקים (כמו פיפא PES וכדומה). מה כדאי לשים במחשב? על מה כדאי להתמקד? האם ללכם על AMD עם הכרטיס מסך מובנה? איך המחשבים של איבורי שמפרסמים מחשבים ב 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך שתתנו חוות דעת על המפרט הקיים ותציעו נוספים. התקציב עומד על 4000 שקל אבל אין צורך להשתמש בכולו, המחשב מיועד לאחי, סטודנט. אין לו צורך במשחקים ככה ש4850 או דומיו יהיו חסרי תועלת אבל הוא לא אוהב לחקות יותר מידי לאפליקציות ויש סיכוי שהוא ישתמש בכאלו הדורשת קצת יותר כוח עיבוד מן הממוצע. יש צורך במסך. מקלדת ועכבר [ג'נריים] מארז הוא ביקש "פונקצינלי"- אין לי מושג מה זה תיהיו יצירתיים, הוא לא רוצה קופסה אפורה משעממת אבל גם Lian Li לא בא כאן בחשבון.. [אין צורך בלדים ושטויות] רצוי מאד שיהיה שקט. הנה מפרט שחשבתי עליו וזה טווח המחיר, אני רק לא בטוח לגבי כמה מוצרים כי כבר הפסקתי להתעסק בזה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.a…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ערב טוב. זקוק לנייד לשימושים כללים (אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, לפעמים עריכת וידאו או קצת פוטושופ, לא משהו רציני, משחקים - גם לא משהו רציני, בד"כ לא, אבל אם כן, דברים ברמה של FIFA ). אחרי שקראתי הרבה המלצות פה בפורום, כבר גמלה בליבי ההחלטה לחרוג מהתקציב, ולרכוש Dell studio 1537 p8400 (סתם כי יש לי חיבה לג'אדג'טים ולמחשבים חזקים). אבל אז ראיתי את ההצעה הזו: מחשב NEC: http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19 כדי לערוך השוואה קצת יותר הגיונית, השוויתי אותו עם dell inspiron 1525 הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm איפה הקאטץ? איפה הפער של 1000 ש"ח בין המחשבים? לשניהם אותו מעבד, אותו גודל מסך, אותו משקל, אותן יציאות, סוללות מקבילות.. 1000 ש"ח (שה…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 2000 ש"ח מחשב עם אופציה לשידרוג לאחר שירדו המחירים (שידרוג כרטיס מסך וזיכרון עם תמיכה ב1333MH למעבד)
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מחשב. המחשב יהיה לשימוש משחקים (חדשים) וצריך להחזיק כמה שיותר שנים ושיהיה יציב ושקט. התקציב הוא 4,000 שקל +-. אין צורך במסך, ציוד היקפי, צורב וכרטיס רשת. אין לי בעיה אם החלקים יהיו מאתרים אחרים ואני ארכיב בעצמי את המחשב. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך לידידה מפרט למחשב עד 5000 ש"ח (גיימר).. לא כולל מסך. אבל כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (גיימינג כמובן) לא מתוכנן OC אין צורך בקירור מיוחד
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לשימושים פשוטים בעיקר: צ'אט, גלישה. אני מודע לזה שאני יכול להשיג דברים יותר בזול, אבל אני כן פה ושם צופה בסרטים וכאלה, ואני כן אשמח אם אני אוכל לעסוק קצת בגרפיקה בסיסית (שומדבר שדורש מחשב סוס כמובן - אל דאגה), ולשחק משחקים חצי ישנים (WOW וכאלה) - שומדבר חדש במיוחד ושיא הדרישות. אני משתמש לינוקס. אני אשמח מאוד אם אקבל המלצה על מחשב שמישהו מריץ עליו לינוקס בלי בעיות סך הכל. אני משתמש Fedora. אני מודע לזה שתכלס אין סבירות לבעיות מיוחדות. מדובר על מעבד\י 32 ביט אני מניח בכל מקרה. צורב DVD רגיל שיהיה, מספר USBים כמובן, כמה שיותר סוגי יציאות\כניסות ככה הכי טוב אבל שומדבר מסויים שחשוב לי. רק מספר USBים זה מאוד נוח. נקודות עיקריות: - שיהיה שקט! אני רוצה מחשב שר…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz לוח אם: MSI P43 NEO-F צ'יפסט P43 דיסק קשיח: 320GB SATA II 16MB זכרון: Kingston 3GB DDR II 800MHz כרטיס מסך: PCIe 2.0 GeForce 9400GT 512MB ספק כוח: EZcool 450W מחשב לשימוש ביתי ממוצע פחות או יותר עם משחקים סבירים.
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים לא בתחום מישהו יכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר להאיץ את המחשב שלי לטובת משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח בערך. את המפרט שלי ניתן לקרוא מצד ימין ופה: Mainboard Gigabyte M55S-S3 Chipset nVidia nForce 550 Processor AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card Radeon X1950 Pro Hard Disk WDC (160 GB) Hard Disk SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type Samsung SyncMaster - 24 inches Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 DirectX Version 9.0c רציתי לבדוק פה בפורום לפני שאני קונה, כדי שלא אלך, לצורך העיניין, לקנות 4870X2 ב-2500 ש"ח רק על מנת לגלות ש…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הלפטופ שלי מגיע מארה"ב מחר (תמונות מובטחות ) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב ואמין שחורט עברית באיזור הצפון (חיפה\ קריות) , חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי רק באיזור המרכז. חשוב מקום אמין שלא יחזיר לי מקלדת שבורה
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש נקודות מיוחדות שכדאי להזהר מהן כאשר קונים מחשב ביד שניה? כי אני עובר על מודעות ורואה לפעמים מחירים שנראים לי מעט לא הגיוניים, אז אולי יש משהו שכדאי לי להזהר ממנו? (lenovo R61 בפרט..)
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה לצרכי אינטרנט ואופיס ומצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בניהם אז מי שיכול לעזור להחליט זה יהיה מצויין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2904&products_id=23321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799 ומי שיכול להמליץ על דגם אחר שהוא מכיר שיעלה עד 4000 עם מסך 15.4 ועד 3 ק"ג גם סבבה ועוד שאלה, לגבי ויסטה... מחשב שמגיע עם ויסטה ועם 2 גי'גה זכרון יפעל טוב עם הויסטה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש המלצה למחשב נייד בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה ושיוכל להתחבר למערכת קולנוע ביתי ולהציג סרטי HD על מסך פלזמה. מסך אם אפשר אז 15' ובמידה והתקציב לוחץ אז 14' עם כרטיס קול שתומך ב 5.1 . חוץ מזה אני צריך כונן קשיח של לפחות 250GB - אם יש יותר אז סבבה, ושיהיה של חברה\דגם אמין עם אחריות טובה במקרה הצורך. אין צורך במערכת הפעלה. תודה, ואם שכחתי להוסיף משהו תגידו לי ואני אערוך.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני בעוד כמה ימים נוסע לקנות מחשב חדש. אני מעוניין במחשב(ללא ציוד הקפי חוץ ממסך). שהמחשב יהיה שקט מאוורר וטוב שלא ירעיש שרובו יהיה לסרטים אינטרנט, ומשחקים לא ברמה הכי גבוה אבל שיריץ אותם טוב. אני מעניין שהמחשב יכלול את המסך הזה http://tms.co.il/product/5301 שהוא עולה 1100. אחד מחברי הפורום בנה לי מפרט עכשיו אני מעוניין בהצאות לשיפור ממכם אם אפשר שהסכום לא יעבור את ה3500 שח" ושהמחשב יבנה מ TMS שם אני מתכנן לקנות את המחשב. *יש לציין שלא מתוכנן OC. תודה רבה לכם על העזרה. זה המפרט אם אפשר בסכום שציינתי מפרט יותר טוב אשמח אם תבנו לי ואני אחליט לבסוף מה הכי כדי. מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤385 קירור למעבד: Glacialtech 5060…
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-