ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי, אודה לעזרתכם בקבלת מפרט למחשב נייח לגיימינג: 1. תקציב מירבי - עד 6500 שח ללא חריגה מכך. 2. שימושי המחשב הם לגיימינג בעיקר סימולטורים (נהיגה וטיסה) ומשחקים בסגנון COD. 3. יש צורך במסך. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. קיים כונן samsung ssd evo 500gb ולכן ניתן להשתמש בו. 5. אין חשיבות גדולה מידי לשקט. שלא יהיה רעש מנוע של מטוס. 6. אין הגבלה לגודל. ישנה עדיפות לביצועים מאשר יופי RGB וכו. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס. יש צורך שירכיבו את המחשב בחנות. 8. אין העדפה לחנות. הרכישה תתבצע באזור המרכז. 9. הקנייה מתוכננת במהלך החודש הקרוב. 10. אין צורך בחיבורים מיוחדים. 11. חשוב כמה שניתן לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שבאמת מבינים בעניין אני מעוניין לרכוש רק מחשב איכותי לכן חשבתי או על HP או על ASUS תגידו לי אתם מה דעתכם הדגם הטוב ביותר בסכום של 1600 גג תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני אפתח בהקדמה קצרה - המשב הנוכחי שלי שימש אותי במשך 7 שנים והיום סיים את חייו סופית. המחשב שאני אקנה עכשיו יצטרך גם הוא לשרת אותי ל-5 שנים הקרובות לפחות. חשוב לי שיהיה מחשב שבנוי כך שיחזיק לזמן רב, אך מצד שני מאחר ולא קניתי מחשב בזמן האחרון יכול להיות שאני קצת חסר פרופורציות לגבי המחיר שנדרש למחשב כזה, לכן התקציב שהצבתי לעצמי כרגע הוא 4000 - אבל, במידה ומדובר במחיר נמוך מדי למחשב כזה ניתן לחרוג מהמחיר(לא בהגזמה פראית. עד 5000 גג). אם אני לא מבקש יותר מדי - אני אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט באזור ה-4000, אבל לייעץ גם איזה חלק הייתם משדרגים עוד קצת וכך אוכל להחליט בצורה יותר טובה איזה חריגה לעשות מהתקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 המחשב צריך להחזיק ל-5 שנים הקרובות ל…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה,אני כבר מזמן לא מתעדכן בנושא המחשבים וביקשו ממני לבנות מפרט למחשב שמטרותיו עיבוד גרפי תלת מימדי. העיבוד לא יהיה ברמה גבוהה מפני שאותו אדם רק מתחיל את הלימודים, אבל בכל זאת אמור להיות למחשב לפחות "קצת" כוח כדי שיאפשר התפתחות. התקציב הוא 6.5 עם מסך ומפני שאני יודע שאפר לקנות מסך סביר בכ 1000+ שקלים אז אני אניח שהמפרט ללא מסך הוא 5.5 הנה מה שאני מצאתי לנכו(תמורה לעומת עלות מנצחת להזכירכם). כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY 1,490 ש"ח 1 ASUS P5QC (P45) - DDR2DDR3 - RAID - FIREWIRE - ATX 862 ש"ח ש"ח 1 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 642 ש"ח 1 GAINWARD 4870 512MB GDDR5 - RETAIL 950 ש"ח 1 …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב , התקציב שלי 4000 שח השימוש שלי במחשב הוא לכל, אינטרנט, משחקים, סרטים , וכו' היתי רוצה לדעת מה ניתן לשפר או להחליף במפרט הבא, ואם בכלל זה מפרט טוב , או אם עדיף בכלל אינטל מעבדי DUO
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט וצפיה בסרטי HD 1080P * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אפשרי, לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 640GB * צורב DVD: צריך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זקוק למפרט עבור מחשב משרדי שימושי אופיס למינהן והרבה עבודה עם מיילים אין צורך בציוד היקפי או מסך אין צורך בכרטיס מסך [למרות שיהיה נחמד אם יהיה אחד onboard] בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחשב בתקציב עד 5000 ש"ח ללא ציוד היקפי מבוסס אינטל, לוח אם התומך ב RAID, ללא OC, עדיף עם 2 חיבורי רשת. זיכרון 2 GB לפחות. כרטיס מסך בינוני, (משחק רק במשחקי כדורגל) 2 דיסקים קשיחים (בשביל RAID) עדיף מארז וצורב DVD שחור. ללא מערכת הפעלה ללא כונן דיסקטים שיהיה מאוורים במידה הדרושה, בלי לחסוך (גם אם זה מעלה בכמה שקלים את התקציב) וכמובן היכן לקנות את המחשב, עדיף באיזור ת"א. (מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרשום למעלה אני מחפש מחשב עד 4000 ש''ח ללא חריגה.. למטרת משחקים ובעיקר מחשב שיהיה שווה לשנתיים שלוש ואני לא יצטרך להחליף אותו כל שנה- שנתיים.. ללא ציוד הקפי, ללא אובר קלוק . תודה
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO 2033, AC החדשים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום , המחשב מיועד לאשה מבוגרת . צרכיה בשביל תוכנות כמו OFFICE , גלישה באינטרנט , מיילים . הזמנתי לפני כמה זמן מחשב בסכום 2600 שקל בשביל אח שלי - אז לקחתי את אותו מפרט - ופשוט הורדתי ממנו חלקים\החלפתי לחלקים יותר פשוטים וזולים . השאלה המרכזית : האם מעבד AMD שני ליבות יספק את העבודה ? אני יודע ש X4 הוא מעבד מצוין , אבל איך ה X2 ? אולי יש טעם לקחת X4 כי ההפרש זול וגם בגלל שזה כנראה יחזיק לה עוד המון המון המון זמן והיא לא תצטרך להחליף בכלל. אני בעקרון חושב שהמחשב סגור ב99% - אבל בשביל התספות 1% שקט אני אשמח לחוות דעת נוספות : הרעיון לשים Windoes 7 32 bit ולכן גם ה 2GB זכרון באים בחשבן מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OC…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב זה לצרכים משרדיים + קצת פוטו שופ מה כדאי/צריך לשנות במפרט? מעבד: AM2 5200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח : GIGABYTE MA69VM-S2 דיסק קשיח: WD 160GB SATA זיכרון: OCZ PLT CL4 2048MB DDR II800 כונן אופטי: SAMSUNG SATA X20 כרטיס מסך: Nvidia GeForce 8500GT 512MB עכבר ומקלדת לוג'יטק ורמקולים SBSA30 CREATIVE לא החשבתי פה שדרוג למארז איכותי (המארז של זה פשוט וספק 300w) וספק יותר טוב והאם צריך/כדאי לקחת ספק יותר רציני נשאר לי במפרט הזה להוסיף עוד כ - 300 ש"ח להגיע ל - 2500 שציינתי בנושא
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4500 למשחקים רק את החלקים האלה אני צריך: מעבד לוח זיכרון כרטיס מסך מארז וספק חנויות אפשר פנדה נועה וksp למשחקים בלבד הוא ישמש תודה.
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אליכם למחשב נייד. יש מחשב נייד ב 3600 שקל באייבורי של חברת MSI אינה קישור http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 למישהו יש ניסיון איתו העם הוא טוב? ראיתי שבמחשב הזה יש כרטיס מסך מובנה העם אני יוכל להוסיף לא כרטיס נגיד של NVIDIA?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, כעקרון יש לי לפטופ שמשמש אותי לגלישה ובעצם להכל אך הוא כבר לא סוחב לי WOW שזה הדבר היחידי שאני עושה על המחשב חוץ מלגלוש ולכתוב עבודות 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה2000 ~ מקווה שיספיק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמת WOW עבודות באופיס גלישה - לא משהו בשמיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המשחב יוצא כ3400 שח זה גם עם מסך 22" מה אתם אומרים עליו? ואם יש הצעה טובה יותר לדעתכם על 3500 שח + מסך אשמח לשמוע המחשב מיועד לעבודה רצופה פשוטה מדי פעם משחקים תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה התקציב משתנה כי אני קונה חלקים יכול להיות יהיה יותר יכול להיות יהיה קצת פחות אני אענה על השאלות בכל זאת 1. מה התקציב המקסימלי? 4 אלף אבל זה משתנה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך מה שאפשר.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים.. ,סרטי hd פחות גרפיקה.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 X 1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים.. גיימ…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ו…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות מחשב אך חברים ממליצים לי לחכות לסוף אוקטובר על מנת לקנות מכיוון שWINDOWS 7 הולך לצאת והם טוענים שמחירי המחשבים ירדו מהותית... האם זה נכון ועדיף לחכות עד סוף חודש אוקטובר או פשוט לקנות כי לא יהיה הבדל משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש על העזרה. לפי מה שהבנתם מחשב למשחקים בלי OC מתוכנן. וגם אם יהיה אז ממש קטן שלא מצריך יותר מדי חידושים. פישפשתי בפורומים בקטנה והרכבתי מפרט, שיפורים? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI ¤295 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤38 מארז: NZXT ALPHA w/o PSU ¤259 ספק כוח: F…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מבחינת תקציב הם דיי זהים, ככה שההבדל של כמה מאות שקלים הוא לא מה שיפריע לי. אשמח לדעתכם על הניידים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm (דל וסטרו 1310) לבין - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html hp pavilion 4 גם מבחינת הכרטיסי מסך? מה יותר טוב בעצם? (אם נתעלם מהבעיה שמצויינת לכרטיסי מסך במחשבים של דל) וגם האם ההבדל במשקלים / מסך הוא כזה קריטי? (אינץ' לטובת hp, שגם שוקל 300 גרם יותר)
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד: שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר. גודל מסך : "14 או 13.3" משקל רצוי: פחות מ2.5 קילו ובכללי כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן . מאפיין מאוד חשוב. זמן סוללה של לא פחות מ6 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: לא משנה. צורב: לא חייב כונן Blueray? האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 2500 שקל עם אפשרות לחריגה עד 3000 אם המחשב שווה את זה. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים, זו יותר בקשה לשדרוג... במידה וההודעה לא מתאימה לפורום זה אנא העבירו אותה. יש לי מחשב בן 3 שמשמש לגלישה באינטרנט וכסוג של HTPC לצפיה בסרטי DVD ובלו ריי כולל תלת מימד. כל הסרטים שלי מקוריים בדיסקים ולא הורדות (אני אספן). המחשב מחובר בו זמנית למסך 24" ולטלוויזיית LED תלת מימד של LG ושולחן העבודה של WINDOWS מוצג על שניהם כשאחד ממשיך את השני (Dual View). המפרט שיש לי נבנה בזמנו בעזרתכם, ומאז שדרגתי זיכרון, הוספתי צורב בלו ריי ולאחרונה גם שדרגתי את כרטיס המסך, אבל המחשב עדיין מרגיש עגלה. לוקח זמן עד שהוא עולה ומהרגע שפותחים את הדפדפן (אקספלורר או כרום) ועד שעולה עמוד האינטרנט הראשון עובר זמן. הגלישה עצמה יחסית בסדר... זה לא ממש ממש איטי אבל הייתי מצפה שיטוס. כולה אי…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קיבלנו מהפקולטה אפשרות לרכוש בקנייה מרוכזת את המחשב בקובץ המפורט. מה דעתכם על ASUS? האם המחיר כדאי? האם יספיק כדי להריץ תוכנות תלת-מימד ותוכנות פרמטריות? הדמיות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-