עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hadash,

שמעתי על ה-inspirion 6400 שעולה 4000 מה דעתכם שווה? או שיש למישהו מחשב אחר שהוא יכול להמליץ לי הדרישות שלי מהמחשב זה מסך 15.4 אינ'ץ, צורב, זכרון 1024 לפחות וסוללה כמה שיותר חזקה תודה חבר"ה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. אהלן חבר'ה ניסיתי להכיב מפרט אשר ישמש בעיקר למשחקים עם עדיפות לסימולטורים של טיסה לא זקוק לציוד היקפי ולא למארז וספק יש ברשותי כבר הרד דיסק Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II וצורב Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata כמו כן אין תכנון ל OC מה דעתכם על המפרט הבא: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB 1295 1 1295 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 700 1 700 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1350 1 1350 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI…

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  3. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by Linga,

המפרט הוא לא לי,אלא לקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא על חשבון דברים קריטיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,אילוסטרייטר,ActionScript-בקיצור כל תוכנות עיצוב הגרפי [לא עריכת וידיאו] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים,SC2,דיאבלו3,DRAGON AGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך חדש בגודל 21-22 אינץ' מקסימום,רזולצייה- 1080X1920 שייקנה בנפרד.. -ל…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  5. מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪917 לוח אם: [..] ASROCK H67M-GE B3 - זמין במלאי ₪506 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1579 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec P183 V3 FRONT USB 3.0 w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪775 ספק כוח: [..] Seasonic S12II 620W BRONZE - RETAIL ₪457 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪110 דיסק קשיח: [..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי ₪600 דיסק קשיח 2: WD BLUE 500GB SATA3 ₪280 הרכבת מחש…

6. Started by shabi08,

מחשב קומפלט כולל מסך 19",שיעלו עליו כל המשחקים הקיימים,אני יודע שזה לא הרבה כסף אז שיהיה עם אופציות לשדרוג בעתיד,על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאוניברסיטה. המחשב מיועד לשמש אותי לתואר ראשון במדעי המחשב. התקציב - עד 5500 ש"ח. כרגע הדרישות מהמחשב הם: 1. משקל בסביבות 2 ק"ג - מסך 13.3 כנראה. 2. מסך איכותי שלא יציק בעיניים אחרי כמה שעות עבודה - כמובן LED, עדיפות למט ולא מבריק בשל עבודה בחדרים מוארים - לא שובר עיסקה. 3. זיכרון פנימי גדול (עדיפות ל-8GB מראש) או ל4GB בסטיק אחד עם סלוט נוסף להרחבה כרגע או בעתיד). 4. מעבד מתאים לצרכים - לדעתי i5 כלשהו, הבעיה שאני לא בקיא בפרטים של כל אחד ממיליון הדגמים שיש. 4. פילטת חום לא מטורפת, touch pad נוח לעבודה, מקלדת נוחה, יציאת HDMI/DVI (בבית יחובר למסך חיצוני איכותי או לטלויזיה לראות סרטים), אם יש אפשרות-יציאת קול אופטית או דיגיטלית (לחבר לרסיבר). 5. עדי…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר דברים פשוטים כמו אינטרנט, אופיס וסרטים. אבל גם קצת משחקים לפעמים, בסופי שבוע, חופשים וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה, אך רצוי. 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, KSP. 9. האם יש בקשות מיוחדות …

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לאח של חבר שלי יומהולדת (14) רוצים לקנות לו מחשב..... ביקשו ממני עזרה הם צריכים מחשב כולל מסך ורמקולים שיריץ משחקים (לא דום 3 אבל שיריץ למשל CALL OF DUTY בצורה נורמלית+). AMD 64 נראה לי לא יכנס לתקציב אז או 2.6C או 2.5B (בקשר לB אני לא זוכר כמה מגה הרץ הוא אבל או 2.5 או 2.66 לא זוכר בדיוק...) תודה רבה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך מפרט למחשב למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, קול אוף דיוטי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by consults,

אני מתלבט בבחירה בין מחשבי HP בשני דגמים - hp DV8371ea, HP Nx9240 ו Dell Inspiron 9400 (עם GF7800). מתקשה להבין מדוע דגם DV של HP זול בהרבה מדגם NX למרות שעל הנייר הקונפיגורציה שלו טובה יותר (כרטיס מסך, נפח HD ועוד). אודה לכל סיוע

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by mudonroad,

יש ברשותי את המחשב הזה: מעבד E6300- Gigabyte GA-EG41MF-S2H Intel® G41 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail Model GEG41MES2H Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS RAIDMAX APEX Black Gaming Case Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM ספק כח סיסוניק 350W איכותי, האם הוא יספיק לי למחשב HTPC להצגת סרטי HD? אם לא, מה אני צריך להוסיף? איזה מארז HTPC יתאים לו? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  14. כרגע אני חייל, משתחרר עוד שנה וחצי. יכול להיות שהמחשב שלי מת טוטאלית. נכון לעכשיו אני לא משתמש במחשב לשום מטרה חוץ מאינטרנט מוזיקה וסרטים - כלומר נכון לעכשיו אין צורך במחשב חזק. שאני אשתחרר יהיה לי יותר זמן למשחקים וקצת לנצל את המחשב. הבעיה שלי היא כזאת - האם לקנות עכשיו מחשב זול ומשרדי ולאחר מכן לקנות מחשב מושקע, או שלהשקיע עכשיו במחשב טוב MID END, ובמידת הצורך לשדרג עוד שנה וחצי? עוד בעיה - הטכנולוגיות רצות ומה שקורה בדר"כ, שהלוחות אם לא תומכים במעבדים העתידיים, ולפעמים גם זכרונות וכו', ככה שאם צריך לשדרג - אז חובה לשדרג לוח, מעבד, זכרונות ובדר"כ גם כרטיס מסך. בכל מקרה אשמח לשמוע דעות לגבי כמה כדאי להשקיע וכו'. בכל מקרה המפרט הנוכחי שלי (נראה מה אולי אפשר להציל) מעבד 2…

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה ראיתי בעיתון מפרט מחשב טוב באיבורי ב2200 כשנחשב הכי איכותי בדף של העיתון... אני לא ידוע אם אתם מכירים אבל רציתי לקבל הצעה למפרט ממש טוב במחיר כזה כי הבנתי שהמחריים ממש ירדו ואפשר להשיג מחשב מעלף ב2500 שקל כאילו ממש טוב למשחקים וכו' ואני צריך מחשב עם כרטיס טלויזיה אך גם שיהיהי טוב ממש למשחקים שיריץ משחקים כבדים תודה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  16. מעבד: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL זכרון: 2X 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסק: WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב: DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W המחשב מיועד ל-office, a little matlab, P2P וקצת מאוד משחקים (בעיקר fifa)

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  17. דרישות: המחשב ישמש סטודנט, העדיפות היא למסך 13-14 אם זה פוגע בתקציב באופן משמעותי אז 15. שימושים רגילים של סטודנט, בנוסף אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים באיכות סבבה, כרטיס מסך חיצוני. CD לא חובה אפילו אפשר לוותר. HD עם נפח של 320GB ומעלה. יש חשיבות לזמן הסוללה, אני יודע שהתקציב מוגבל ויכול להיות שלא ניתן להשיג מחשב כזה עם סוללת 9 תאים מפלצתית, אבל שיהיה מחשב עם זמן פעולה יותר מבסדר. לגבי המימדים, אני חושב שהדרישות למסך ולCD הבהירו שהאידיאל הוא מחשב כמה שיותר קל. תנאי חובה:אחריות של לפחות שנה אחת תקפה בארץ, אם קיים דגם עם 3 שעונה על התנאים מצויין. לפי החישוב שלי כול הקניה תסתכם ב3000 שקל מלמטה, לפי מה שראיתי מחשבים בתקציב הנ"ל בארץ עדיין רחוקים ממחשב ב600$ מארה"ב מבחינת תמור…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by meirmiz,

קודם כל שלום לכולם ושבוע טוב... אני מחפש מחשב נייד בתחום המחירים של 4000-5000 שקל. הצרכים שלי הם: אינרטנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים (לא את המשחקים הכבדים החדשים שקיימים כיום בשוק אלא משחקים כמו פרו, פיפא וכו'...) הייתי שמח לקבל עצות וביקורת מקצועיות על MSi EX600 (לאו דווקא על אייבורי, שלי דווקא יש ניסיון של 7 שנים איתם כבר...) רצוי מאנשים שיש להם נסיון איתו... HP 6670EJ GIGBYTE GIGA X5 או אם מעבר לדגמים האלו אתם מכירים משהו אחר אשמח לשמוע... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by hosham,

לשימושי סטודנט + מוזיקה סרטים וכו'... תודה. חוות דעת על המחשב הבא+אופציה לשדרוג לג'יגה זיכרון. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2046 או זה: http://www.officedepot.co.il/(rm4kfq2ud0aad3jxanix0w55)/catalogFamily.aspx?ID=593433&CID=100

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. 1. מה התקציב? 4.5K 2. מטרות המחשב? הרצת משחקים חדישים, צפיה בסרטים, הורדות, ועוד שימושים סטנדרטיים .. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן , מסך , עכבר ומקלדת , צורב DVD 4. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ממש לא ! 5. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. - אפשר להגיד שהמחשב הוא בשביל בחור בן 18 . משחק משחקים חדישים לא בשימוש ע"י פילטרים ורזולוציות מטורפות העיקר שהמשחקים ירוצו יפה ! ולא תיהיה בעיה של הרצתם . אם אפשר חנויות באזור השפלה או אפילו מ- IQPC . תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חרגיה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים גם בHD, משחקים, ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by MIKI23,

חבר רוצה לקנות מחשב לגלישה בעיקר ללא מסך באזור המרכז ( מעדיף בסקי.פי.סי) ללא OC לא משחק במשחקים

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  23. המחשב הנייד שלי הוא Toshiba Satellite P25-S5262. אני לא מוצא דרייבר עדכני לכרטיס המסך - אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by DGV,

שלום לכולם לפני כ3 חודשים רכשתי את המחשב הנ"ל, במפרט i5 450m, 4gb ddr3 וכרטיס(י) מסך בתצורה היברידית- המובנה של אינטל, וכרטיס נוסף של Nvidia. מס' בעיות להלן: 1. זיכרון- המחשב מגיע כברירת מחדל שאינה ניתנת לשינוי (ברכישה, כמובן) עם Win7 32bit, מה שלא מאפשר להשתמש במלוא הזיכרון (2.6GB בפועל מתוך 4). בפניה לשירות לקוחות DELL (שאגב נמצא ב... אתונה?! ומשתמש בקווי Voip נוראיים וב"טכנאים" שאין להם מושג בשום דבר כמעט? WTF??) לא נמצא פתרון, התשובה הייתה משהו כמו "תחיה עם זה, גבר". בפניה לשירות שכן נמצא בישראל (בחורה אחת בשם בתאל, שהיא גם מנהלת השירות, מזכירת מנכ"ל, קשרי לקוחות, פניות ציבור, הכל בעצם) קיבלתי את אותו מענה, עם הזמנה פתוחה לתבוע את DELL. ביצים יש לה. אגב, אין דרך ל…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by תום גיל,

אהלן אנשים, מקווה שאני בפורום הנכון. אני מנסה לחבר את ה IDEAPAD YOGA S11 שלי ל SAMSUNG UN55JU7100 שלי ולקבל 60P, אך משום מה אני לא מצליח. יש לי גם PS4 מחובר וכמובן שאיתו אני מקבל 60P. ניסיתי הכל, לשנות כבל HDMI, כניסת HDMI, הגדרות בטלוויה, הגדרות בלפטופ, ריענון מסך וכד', כל מה שעולה על דעתכם. אני לא יודע להגדיר את זה, אבל יש LAG ו SCREEN TEARING ברור בזמן שהלפטופ מחובר. סרטים כמובן עובדים כמו שצריך כי הם גם ככה רצים על 30FPS, אבל כשאני סתם באינרטנט או על שולחן העבודה, רואים בבירור שהכל זז בקירטוע איטי. 30FPS בקיצור. את אותו הלפטופ חיברתי לפני שבוע לטלוויזיה SAMSUNG FULL HD 1080P וקיבלתי 60FPS. אולי…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים