עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by FuZuL,

אני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט טוב לשרת יעודי.. אני לא יודע תקציב אבל תראו מה אני צריך: אני מאחסן בו אתר אחד. בתוך האתר אנשים מעלים תמונות [אני מדבר על המון תמונות בערך 30 משתמשים יהיו באתר ולכל אחד 1000 תמונות] אז צריך מקום. וצריך קצב העלאה מהיר מאוד וכמובן זיכרון ראם גבוה מאוד.. לא יודע אם זה משנה אבל גם מעלים לשם וידאו.. בקיצור צריך הרבה מקום.. שיהיה מהיר מאוד. וקצב העלאה גבוה מאוד..[למרות שנראה לי שזה כבר קשור בחיבור] תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 סטארקראפט 2 גילד וורס 2 כשיצא (בתקווה שעוד משחקים רבים וטובים שיצאו בעתיד הקרוב/רחוק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר גם המלצה למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בתקווה שכמה שיותר …

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by uriel71,

שלום לכם אני לא מבין כל כך גדול ולהכנס לפורום הזה היה נראה לי צעד נכון אני מחפש מחשב נייד למטרות נסיעות צבא וכו' התקציב שלי הוא 3000 פלוס מינוס.... תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. Started by xena,

שלום לכולם, בתחילה נסגרתי על http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm תוספות: 250GB אך הידיעות אודות השבב של NVIDIA הרחיקו אותו מהמחשב הזה. לכן עברתי ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm אך במחיר של ירידה ברמת המעבד. תוספות: 4GB זכרון, 250GB וויסטה ראשית, האם הבחירה שלי נבונה? השימוש של המחשב הוא לעבודה משרדית ולא יותר. האם ההבדל בין 8100 ל 8300 (בתדרים הללו) יהיה ממש מורגש? שימו לב שבמפרט הראשון כרטיס הזכרון אינו עובד כלל על דואל אלא מדובר בסלוט אחד, ואילו במפרט השני (בגלל שאריות בתקציב) הוספתי עוד 2GB לעבודה בדואל. זה לא יותר חשוב ממעבד 8300? תודה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by saphisto,

שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש את הרכיבים הבאים קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪213 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ₪305 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪795 הלוח הוא p5kc מעבד q6600 אני מתכנן לעשות OC למעבד ואולי גם לכרטיס מסך בעתיד עכשיו אני צריך עזרה רק בעוד 2 רכיבים, 1) איזה ספק כוח לקחת (מזכיר שמתוכנן OC) 2) איזה דיסק קשיח לקחת? (אני רוצה 1TB) תודה מראש ליועצים

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by jsman,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 13-14 אינץ' ושיזוז טוב האם יש אפשרות למשהו עם כרטיס מסך נורמלי מחשב לכל השימושים אין שום דבר יותר מדיי מיוחד..כמו "חובה שיריץ תוכנה מסוימת" שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים עם גרפיקה טובה משהו כמו GTA IV ככה.. אז שהכרטיס מסך יהיה נורמלי מצלמה מובנית וקריאת כרטיסי זיכרון חשוב וכדאי שיהיה בלוטוט' ושיהיה עד 4000 שקל. תודה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  7. שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב נוסף שיתאים למשחקים לילד בן 13 מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רובם בסיסים כמו קאונטר, אבל יש מידי פעם משחקים קצת יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by Sygnus,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין סדרת P ל T במעבדי אינטל, הבנתי כי סדרת P הינה חסכונית יותר בחשמל, אך מה בנוגע לביצועים ? איזה מעבד עדיף יותר לפי דעתכם P7250 או T7300 / T7500 או בכלל מול סדרת T8000 ? תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  9. עם המעבד החדש : Core2 Quad Q9300 מתכנן לשפר את המערכת שלי עם זכרונות של 800MHZ ולוח חדש עם צמד דיסקים קשיחים בנפח 160ג' כל אחד ולשפר את מהירות הגישה ובכלל , ע"י RAID 0 http://www.aglocomails.com/pages/index.php?refid=rbanay

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by basharis,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב+מסך. התקציב המשולב הוא כ 6000 ש"ח. השימושים הם: 50% - אינטרנט/תוכנות פיתוח (סטודנט למדמ"ח) 30% - טלוויזיה/סרטים 20% - משחקים חשוב שהמסך יהיה איכותי גם בסרטים, אני מקווה לזרוק את הטלוויזיה הישנה ולהשתמש בו במקום. חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. רעיונות?

11. אני מתלבט אם להחליף את הכרטיס מסך הזה בזאפ בכרטיס מסך שבמפרט מה יותר עדיף ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לגבי ספק- מה קובע את איכותו ? AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחי…

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by fog,

הסיפור שלי הוא כזה, קיבלתי פה באתר הצעת מפרט מנעה מחשבים (ראה מפרט ב' בהמשך) עכשיו בגלל שאני ירושלמי העדפתי לברר עוד קצת באמצעות מכרים על אפשרויות רכישה בירושלים העברתי לחנות ירושלמית את המפרט שקיבלתי מנעה מחשבים והם הציעו להביא לי את אותו המפרט באותו המחיר רק בשינוי המארז והספק שהוא לטענתם, טוב יותר. שתי ההצעות בתקציב של 5700 ש"ח כולל הרכבה. השאלה שלי היא האם באמת המפרטים נבדלים רק במארז ובספק והאם הראשון באמת עדיף יותר. ------------------------------------------------------------------------------------------- מפרט א' (החנות OBERON, י-ם) Pentium D 775 2.8G 2*2M BOX 920 DUAL CORE Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 2 * Samsung Original 512 mb DDR2 667 Geforce 6800GS 25…

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by yan666,

שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום אני מחפש מחשב לידידה שמתחילה ללמוד גרפיקה... המחשב המיועד צריך לכלול הכל מאלף עד תף ולעמוד ב5000 ש"ח... עם מסך 17" :-) תודה לכולם....

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by ARIK1984,

שלום כשאני מעלה את המחשב הוא מעלה הודעת שגיאה אם ציפצוף: This product is covered by one or more of the following patents: US5, 307, 459, US5,434,872, US5, 732,094, US6,570, 884, US6,115,776, and US6,327,625 For Realtek RTL8101E/8102E(L)/8103E(L) PCI-E Ethernet Controller v1. 13 (081016) מה זה אומר תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by aviv_ni,

שלום יש לי מחשב נייד חדש תמיד החום שלו שנוגעים היה גבוה היום עשיתי בדיקה ורשום לי 63 מעלות המחשב עובד חלק ובלי רעשים מה עושים ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=25327115.jpg

17. שלום חברי הפורום. אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט לבת דודתי שישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (כמו SIMS 3 בהגדרות בינוניות) על המחשב לא יבוצע OC (אלא אם החנות תעשה OC, שאז זה בסדר) ועדיף שהכל יקנה ממקום אחד. התקציב עומד על 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 300 ש"ח, אכן משימה קשה אך אפשרית אני חושב שבתקציב הזה אין מנוס ממסך 19 אינץ' מרובע ג'נרי (עדיף בהרבה מרחב) וממארז+ספק כוח ג'נריים. יש גם לקנות מקלדת ועכבר (כמו סט הMICROSOFT MULTIMEDIA שעולה 100 ש"ח) ורמקולים "טובים" אני מקווה שתצליחו להרכיב מחשב כזה בתציב הנ"ל, ואודה לכם מאוד אם תעשו זאת בהצלחה. שלכם, אור כהן עריכה: יש גם צורך בכרטיס רשת אלחוטי

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by shahar31,

מבקש המלצה למחשב נייד באזור ה5000 שקל. אני מתחיל השנה לימודי רפואה ואני רוצה מחשב ללימודים, עכשיו שקלתי לקנות טאבלט, אבל אמרו שהוא לא נוח ללימודים הפרונטליים. חשבתי על אופציה לקנות מחשב קטן באזור ה13-14 אינצ' בשביל השיעורים ולהוסיף לזה מסך גדול לחדר לחבר אותו וללמוד איתו, משהו כמו אלהhttp://hwzone.co.il/news/136153 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by sony800,

האם בא עם מחשב נייד מחברת hp דיסק מקורי של windows vista ?? ומהסוג הזה dv9750je ???

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. מפרט למשחקים כבדים! מה שאני רוצה במפרט: 6600GT AMD 64 3000 מסך CRT כרטיס קול Creative לא חובה

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  21. אהלן, יש לי DELL xps 16 (מעבד 8600, 4 גיג'ה זכרון, 320 ג'יגה כונן 7200, כרטיס מסך ati mobility 3670) האם התקנת וינדאוס 7 יגרום למשחקים לעבוד יותר טוב או באופן כללי למחשב תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by yotam86,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…

23. Started by meronk,

שלום לכולם אני קצת לא מתמצא ואודה על העזרה מראש. מחשב למשחקים בלבד: מעדיף AMD אבל לא חובה,בלי ציוד הקפי(DVD,כונן קשיח וכו). מערכת קירור טובה ו מארז(המלצות על חברות טובות). יש לי ספק 400W לא יודע איזה חברה אבל אני לא יודע אם הוא יספיק. זה הכול פחות או יותר עד 8000 ש"ח תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…

25. Started by was950,

פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available) 1550 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 290 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS4 Intel Socket 775 ATX Motherboard - Heatpipes 1050 זיכרון פנימי 1GB OCZ Value Series - Life Time Warranty 260 דיסק קשיח 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 3Y Warranty 580 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס מסך 8500GT 256MB DDRII TV, DVI, PCI- 500 point of view מארז Thermaltake Eureka Silver\Black VC8000BWA 860 ספק כח 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT Liberty 20/24Pin 420 הכל 5600 ש"ח מה אתם אומרים לשדרג

• 10 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים