עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם בקרוב אתחדש במחשב חדש שאמור להספיק לצרכים הבאים : * משחקים ( לכן צריך כרטיס מסך חזק - צריך להחזיק רזולוציה נטיבית של 1200*1920 במשחקים ) * HTPC - כולל לכידה , התכנים יוצגו על המוניטור שתומך בכניסות DVI , VGA , COMPONENT בלבד ( ללא HDMI ) * תכנות - J2EE , בנוסף - משחק עם מספר מערכות הפעלה ( כמה PARTITIONS ), צריך לא מעט מקום בדיסק(ים) . * שימוש שוטף שכולל אפליקציות אופיס , אינטרנט , עריכת תמונות מדי פעם... * שמיעת מוזיקה באיכות מירבית - כרטיס הקול יתחבר למערכת AVR חיצונית שהיא עצמה תשמש מרכז חיווט ( לרמקולים איכותיים , למוניטור וכו' ) הקצבתי לטובת העניין 8500 ש"ח , אולם אם יש צורך חשוב אפשר גם להגדיל את התקציב במעט למחשב יש את ההגבלות הבאות : * בתקצי…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by halluchen,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לשיפור מפרט מחשב נייח. הבנתי שכדאי לי לשדרג ספק כח....(?) כמו כן יש לציין שאני הולך להשתמש בכרטיס מסך GEFORCE 9500 1GB שלא מצויין במפרט. אני לא גיימר מטורף פשוט הכרטיס מסך לא בשימוש וצריך לעשות איתו משהו המחשב באופן כללי הוא לשימוש די משרדי, למעט שימוש בתוכנת Visual Studio וקומפיילרים למינהם לצורך לימודים... להלן הלינק למפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5841&CatCode תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by ShowstoppeR,

אהלן יש לי כרגע מחשב שמשמש אותי בעיקר לאיכסון ולעבודה שוטפת אני מעוניין לבצע שדרוג שיתן לי מענה לביצוע עריכת תמונות כבדה למדי (עבודה עם קבצי TIFF גדולים, לעיתים יותר מ 1GB) עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ ולייטרום, תוכנות שזוללות זיכרון המפרט הבסיסי שיש לי כרגע לוח: GA-P35-DS3 מעבד: אינטל E4500 זכרון: A-DATA DDR2 800 2GB כ. מסך: Radeon HD 3450 האם יש טעם לשים 2 כוננים ב RAID 0 והאם יורגש הבדל בביצועים מעבר לזה התכנון הבסיסי הוא לעשות שדרוג לזיכרון עם קיט נוסף של 4GB ובמקביל לעבור לעבוד ב windows 7 (כרגע אני ב XP) נכון לעכשיו המחשב עושה את העבודה אבל הזיכרון לא מספיק חד משמעית והוא חנוק אחרי 20 דקות של עבודה המטרה היא לעשות את השדרוג המינימלי תוך כדי התחשבות ביחס עלות/תועלת ולא…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  4. הי אני נוסע לסין עם משפחתי ל- 4 חודשים ללימודים. בשל עניני מקלדת עברית חשבתי שעדיף שאקנה את הנייד כאן. וכן בגלל שפערי המחירים, כפי שהבנתי, אינם מצדיקים קניה שם. מאחר והמחשב ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים) חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 , כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  5. היי, אני מחפש לאפטופ ללימודים וקצת תכנות. * תקציב - בסביבות ה 3500 אפשר חריגה של כמה מאות שקלים * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, אינטרנט וכו' * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות עבודה ניראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא חובה SSD בין 250 ל 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל …

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by almog1246,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1140קירור למעבד:Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORTכמות: 1 - מחיר: ₪213לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-UP5 THכמות: 1 - מחיר: ₪1450מארז:Survivor 2X 20cm Fan on top & Front 2X USB 2 & 2X USB 3 + ידית נשיאה + e-SATA + אפשרות להתקנת 9 דיסקים 2.5כמות: 1 - מחיר: ₪595ספק כוח:Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pinכמות: 1 - מחיר: ₪429זיכרון:Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMPכמות: 1 - מחיר: ₪490קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪413קשיח למחשב שולחני:SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  7. Started by Game5,

שלום , שמעתי שיש עוד זמן עד windows 7 , אבל בעיתון היה כתוב שמי שקונה נייד מיוני - זכאי ל windows 7 ( הוא יקבל את המערכת חינם כשתצא) האם זה נכון? אם כך , עדיף לחכות חודש ולקבל זכאות לwindows 7 ? תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by מכבי חיפה,

שלום אני רוצה מפרט בסך של 6000 עם מסך לשימוש כללי. תודה

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by andd,

אז הנה המערכת החדשה שלי אשמח לשמוע מה דעתכם מה אתם חושבים? מה דעתכם על כרטיס המסך ואולי לשפר משהו במערכת ? VERY NICE !! HOW MUCH ? מפרט I7 2700K 4.5GHZ Asus GTX680 directcu 2 Overclocked G.skill SNIPER 1600 1.25V Asus MAXIMUS IV EXTREME-Z Crosair H100 Crosair SSD 120GB Crosair TX850w Antec DF-85 Dark Fleet זה לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך ל GTX680

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by 21gy,

שלום, אני מזמין ממש בימים הקרובים את המסך, את המחשב כנראה בשבוע הקרוב. אני מזמין מTMS. כמה דברים במפרט- * כנראה שלא יהיה OC * צריך להריץ משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות * מעדיף מעבד מרובע, אבל אתם חושבים שזה לא משתלם אשמח להסבר מדוע *התקציה הוא 6K אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי * אם במארז שאתם נותנים יש מאוורר אופציונלי אז תוסיפו מאוורר למפרט * חובה מערכת הפעלה, לא רוצה להתקין פיראטית * אם מישהו יכול להסבירלי על כרטיסי מסך ומסכים שיכולים להציג תכני HD אז תודה הנה המפרט שבניתי- מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3 Conroe Support GP35S3 ¤ 538 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 399 1 קירור…

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  11. שלום אני חדש בפורום ורכשתי לוח אם של GIGABYTE Z68MX UD2H B3 , הלוח הוא בפורמט של mATX (להלן קישור למפרט:http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp) האם זה משנה משהו מבחינת ביצועים? מאחר והשוויתי בין המפרט שלו לבין "אחיו הגדול" ואין הבדל במפרט חוץ מהמידות, האם יש משהו שנעלם מעיניי אשמח אם תאירו אותן. הכרטיס תומך בCS לפי המפרט וכאן יש לי כמה שאלות: 1)האם הכרטיס הזה HD6850 נכנס בסלוט של ה-PCI- EXPRESS בלוח אם הנ"ל, בלי בעיה? 2)האם יכול להיות בעיה של מקום בחיבור CS של שני כרטיסי מסך כאלה ביחד? 3) במצב CS אני מחבר אחד על הסלוט של X16 ואחד על הסלוט של X8 , ואז כל אחד מהכרטיסי מסך ירוץ במוד של X8, האם עדיף להישאר רק עם כרטיס אחד במצב X16 הוא שעדיין אני יכפיל …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. שלום אני רוצה לדעת בכמה אחוזים המעבד: Intel Core i3 350M @ 2.27GHz יותר חזק מהמעבד: Intel Core2 Duo T6570 @ 2.10GHz יש איזה אתר ספציפי שיכול להשוות לי בין 2 המעבדים ולתת לי אינדקציה ברורה של "מי יותר טוב" ברמת הביצועים או כל פרמטר אחר,בצורה של אחוזים? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by geeko0,

מה קורה אני קונה מחשב ב3000 ש"ח שיעשה הכל (גלישה באינטרנט , משחקים , עבודות) יש לי מפרט שמותאם לצרכים שלי , הבעייה שזה נראה לי 4000 ש"ח... אני צריך לקצץ! המדריך שלמדתי ממנו: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/798/081.html המפרט: +3000 של AMD (אם נכלל בתקציב) זכרון 512 כרטיס מסך (פה הבעייה) יש לי תקציב של 300 ש"ח לזה , אבל אני רוצה את הFX5700!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  14. מחפש מחשב נייד טוב ואשמח להמלצות גם לחנויות היותר זולות. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. שלום לכולם! אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם לגבי מחשב נייד שאני מחפש. אין לי בעיה לקנות את המחשב בחו"ל ושישלחו אותו לארץ. נק' חשובות: + מסך 13 או 14. + משקל 2 ק"ג. + איכות מסך גבוהה (ברמה של סוני או אפל) + 4 GB זיכרון לפחות. + מצלמת וידאו. + ניידות גבוהה (4- 7 שע') + פעולה שקטה. + שלא יחמם את איזור שבו הידיים מונחות ע"מ להקליד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. אני לא מתחבר למק-בוק אייר או פרו. תודה רבה על העזרה! גלעד

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  16. Started by wta,

האם לצורכי אינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת פוטושופ, כדאי להשקיע כ1,000 שקל יותר בשביל הT9400? המחשב שבא עם הT6400 מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M GS Shared 512MB Max ו4 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9588 והמחשב שבא עם הT9400 מגיע עם כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3450 Shared 256 Max ו2 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 על מה הייתם הולכים, כשאתם יודעים שההפרש הוא 1,000 שקל? ( בהתחשב גם באחריות של שנתיים לעומת שלוש) אני יודעת שהמחשבים מתצוגה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מה שאני לא עוקב אחריו זה המעבדים אז.. אילו סוגי מעבדים קיימית לניידים? (AMD\INTEL) ובכלל אילו שיקולים חוץ ממשקל,מעבד, זכרון, אלחוט יש לקחת בחשבון עבור מחשב לא למשחקים? (עבודה משרדית) תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by רפי גינצלר,

מעוניין במסך 4K עם או בלי חיבורי USB .מבקש המלצות

19. Started by Zippy,

אני מתלבט בין 3 הספקים הבאים, יש לציין שהמחשב שלי לא צורך הרבה אנרגיה - כ. גרפי מוכלל בלוח אם, ולשימוש בסיסי של אינטרנט ואופיס: HEC RAPTOR 400W - RETAIL OCZ MODXTERME PRO 400W : OCZ400MXSP SEASONIC S12II 330W BRONZE - RETAIL כמו כן אני מתלבט בין שני זכרונות DDR3 Patriot Viper II Sector 5 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333 PC3 10666 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220431 לעומת Patriot Viper 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600 PC3 12800 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220285 שניהם בתזמונים 7-7-7-20 ההבדלים ביניהם שהראשון זה דגם יותר מתקדם (כמו שאפשר לראות בשמות שלהם) רק אני לא יודע מה זה אומר. ושהראשון זה PC1333 בצריכה של 1.65V והשני זה PC1600 בצריכה של 1.9V המחיר של…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  20. שכן שלי בן איזה 60 מעוניין לקנות מחשב חדש עד 1500 ש"ח בשביל בעיקר גלישה באינטרנט ועבודות. לפעמים גם משחקים קלים. הוא רוצה מינימום 160 ג'יגה.. מעבד אפשר דיואל קור למרות שעדיף קור 2 דו.. כרטיס מסך לא חזק מידי (אין לו מה לעשות עם זה) ולא יותר מ 2 ג'יגה זיכרון. אה ולא צריך מסך וציוד היקפי.. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by vmaddog,

אני שואל עבור חבר, עבור מפרט שלדעתי הרכבתי לו בעזרתכם, זה מה שיש לו e8400 Gigabyte ga ep43-dsl3 Gigabyte 9600 gt 512 chieftec 550w psu OCZ 2x2 DDR2 800 האם ניתן לבצע שדרוג כזה שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים באופן סביר+ ובעוד שנה+- לקנות מחשב חדש אפשרות מועדפת או לקנות מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד סביבות ה 3500 ש"ח אם חריגה של 100 ש"ח שימוש במחשב נייד : גלישה באינטרנט בעיקר. סרטים באיכות HD לפעמים. גודל מסך = 14 הוא יהיה נייד לנסיעות מידי כמה חודשים שתיהיה יציאת HDMI חשוב מאוד. כדי שיהיה אפשר לצפות בסרטי HD דרך הטלויזיה בסלון BLUETOOTH - פרט נחמד.אך אם אין לא נורא כרטיס רשת 10.100.1000 שיתמוך בתקן N חשוב מאוד ! חיי הסוללה ארוכים אם יש המלצה על מחשב נייד מ EBAY למשל.שתכלול אחריות גם בארץ. אני מוכן להזמין תודה רבה לכולם, המשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. שלום. בבעלותי מחשב נייד חדש מסוג: HP Pavilion dv6-1362nr המפרט מאוד מרשים: T6600 ATI Radeon HD 4650 1gig Dedicated ושאר ירקות טריים וטובים. לצערי, למרות שהמחשב נקנה למטרות גרפיקה (סטודנט בבצלאל), אני לא זקוק לו כלל, ולא עשיתי בו שימוש. אני מבקש למכור אותו, ואשמח אם תעזרו לגבי שוויו - בכמה למכור מחשב נייד זה? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי הוא באזור החמש אלף, אך אפשר לחרוג לאזור השש אלף אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שלי זה משחקים כבדים, (BFV, Froza Horizon, ומה שייצא בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב לא חייב להיות שקט לגמרי, אבל עד כמה שאפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן oc. …

25. שלום לכולם, אני זקוק למחשב ביתי שימוש של - סרטים HD, פוטושופ, גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, ניגון מוזיקה (לא גיימר בכלל לא משחק על המחשב בכלל) להלן המפרט כשמגבלת המחיר היא 3500 ש"ח. אשמח אם תוכלו להביע דעתכם הכנה. מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Asus H67BLB3 או לחילופין Intel DH67BL כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 220GT 1024MB PCIe ENGT220/DI/1GD2(LP כונן קשיח WD BALCK EDITION 1TB 64MB BUFFER מארז tzag elite 10700 זיכרון: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz מסך Philips 244E1SW LCD מחיר המפרט כרגע:3500 ש"ח כולל בדיקת מאמץ וחיבורים. בבחינת המפרט אנא קחו בחשבון את השימוש במחשב. אני כן רוצה מחשב שיאריך שנים אבל אין לי צורך בקירור מסיבי מידי, מארז מטורף מי…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים