ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אחד החברים שלי רוצה מחשב חדש... כמו שציינתי בכותרת- עד 6000 שקלים, הוא לא יעשה OC... משחקים ואינטרנט, כולל מסך דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. ללא הרכבה, ללא ווינדוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תוכנות כמו Cubase 4 ,Wavelab וכו' יש כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO, צריך שיהיה 4 גיגה זיכרון, אני לא יודע אם התוכנה יודעת להשתמש ב-4 ליבות, אז לא יודע אם זה הכרחי, שיהיה מחנות שנמצאת באזור הקריות. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ שישמש אותי ללימודים ולמשחקים. נכון לעכשיו אני בארצות הברית. נעזרתי בבן אדם פה שהמליץ לי לקנות אסוס אם אני לא מעוניין במאקינטוש. והמליץ לי על המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740 הבעיה היא שהמחשבים למשחקים של אסוס גדולים מדי. גם ה 4"15 שלהם בגודל של "17 וכבדים להחריד. אשמח לחוות דעת או להצעות אחרות. אפרט מה חשוב לי: אחריות בינלאומית יכולת להריץ משחקים אין בעיה שיהיה גדול אבל לא ממש מגושם. 4"15 לא חשוב לי כל כך שהסוללת תחזיק שעות. לא חשוב לי קירור לאוברקלוק. אין צורך בכונן בלו ריי ותקציב של עד 1400$ . תודה לכל מי שיתפנה לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט בין שני הרכיבים הבאים: http://a.co/d/5WRcYkA Seagate BarraCuda Pro 4TB 7200RPM 6Gb/s 256MB with data recovery http://a.co/d/9Afuiqg WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache אני מחפש משהו אמין שלא יקרוס, מהיר, יציב, ושקט יחסית. בסרטון הבנצ'מארק הזה יש תיעדוף לסיגייט מבחינת הביצועים, וגם יש את עיניין הדאטה ריקוברי (מודה שלא חקרתי את זה לעומק) - https://www.youtube.com/watch?v=9kPb1_krXoY מצד שני יש ביקורות פחות טובות עליו באמאזון. מה אתם אומרים? אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלה אשמח גם לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג dell inspiron 6400 עכשיו ברצוני להוסיף 4GB DDR2 א' זה אפשרי בהתחשב בכך שאני מוריד את הזיכרון של GB?(שמותקן כבר על הניייד) האם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב וזול.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום.ידידה שלי צריכה מחשב ללא מסך . המחשב מיועד לעובודת כמו פלאש פוטו שופ וכו'. הסכום שהיא מוכנה להשקיע זה 4000 ש''ח. עכשיו אני יודע שבשביל עבודות גראפיות ממולץ מעבדי אינטל { תקנו אותי אם אני טועה} בכל אופן, אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים :-) תודה. כמובן שאני לא צריך מפרט לאוברקלוקינג אז יש לקחת את זה בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤354 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤353 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 - RETAIL ¤316 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤163 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤401 מארז: JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤195 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118 מחיר סופי: ¤2176 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חברה !! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 שקל בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך דיסק קשיח, צורב דיוידי, והכי חשוב אני לא צריך כרטיס מסך ! יש לי SAPPHIRE HD4850 512 MB 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם …
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה מהיר מאוד העיקר זה העבודות והאינטרנט במחשב הזה ושיטוס!!! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לפיכך אשמח לקבל המלצות. צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט- מסחר וכד'), צפיית סרטים (פירוש הדבר הוא כרטיס מסך חזק (לא מטורף)) אזדקק ליציאת HDMI וחיבור לטלוויזיה, מוזיקה - אחבר רמקולים מקצועיים - אם זה רלוונטי (microlab), סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. 2GM זיכרון פנימי, אפשר 4GB רק אם יהיה ממש משתלם. מינימום 250GB זיכרון בהארד-דיסק, מקסימום 320GB. - במקרה ממש קיצוני שבו המפרט יהיה בדיוק מה שאני מחפש, רק הזיכרון יהיה 160GB זה בסדר. (כמו למשל CL500 של Lenovo - שחשבתי עליו). מסך 15". כמו כן, התקציב שלי הוא 3000שקלים, עם חריגה של עד 350ש"ח כאשר מדובר בכרטיס מסך או במעבד. אעדיף שהמשחב יהיה אחת מהחברות הבאות: Lenovo, Del…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! גיבשתי את המפרט הבא במיוחד למשחקים כבדים: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח חשוב להדגיש: לא מתוכנן OC , התקציב גמיש מעט, במיוחד למ…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לחבר הוא סטודנט להנדסת חשמל. התקציב שלו עד 3500, ככל הנראה הוא יבצע חישובים מתמטיים כבדים. * מטרות המחשב? עבודת סטודנט להנדסת חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יספיק * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה יספיקו. אם יש אפשרות לSSD קטן עבור מערכת הפעלה זה יהיה טוב. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתואר שני ואני מחפש מחשב לצורך לימודים ואולי עבודה עתידית אני רוצה לקנות בארץ, בלי כל הבלגן של קנייה בחו"ל, אחריות וכו' גודל המסך נובע מהנסיעות הרבות בתחבורה ציבורית, אני מחפש גודל שיאפשר לשבת איתו בנוחות באוטובוס בלי להפריע לנוסע לידי (15 זה גדול מדי) ולקרוא טקסטים בנוחות (בעיקר מאמרים באנגלית). אני חושב ש 12 אינץ' יהיה קטן מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. *השימושים העיקריים: office (כמובן), אינטרנט, עיבוד תמונה (לא פוטושופ, אבל משהו יותר מתקדם מ paintbrush), תמיכה מסויימת בתלת מימד (הצגת מודלים של מולקולות). משחקים - לא יותר מסוליטייר, אולי worms. *גודל המסך - כמו שציינתי, 13-14, 12 יישקל במקרים חריגים. * משקל רצוי - עדיפות לסביבות 2 ק"ג. אני סוחב אות…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ספק כח Seasonic SS-500ET 500W קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM מארז ללא ספק Lian Li pc-7fw black חשבתי בהתחלה להוסיף עוד כרטיס מסך וליצור מערך crossfire , כמובן שעם שדרוג הספק כוח , אבל אני רואה שזה ממש ממש גבולי מבחינת מקום במארז שלי ,אלא אם כן יש ספקים נמוכים יותר פיזית ... נכון ? יש חנויות כמו ksp שאני יכול להביא את המחשב אליהם והם יעשו oc ויחליפו לי את הספק ? יש לי oc אבל אולי עם שדרו…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, כמו כן קיבלתי הצעה למחשב Toshiba Satellite S55T-B5233 מארה"ב ואשמח לקבל חוות דעת. http://www.notebookocean.com/toshiba-satellite-s55t-b5233-specs/ קיבלתי הצעת מחיר של 3100 ש"ח בערך, אני יודע שאין ssd ואני בהחלט מתכוון להוסיף, השאלה היא האם המחיר של המחשב + כונן ssd משתלם או שיש כבר דגם אחר שכבר בא עם ssd ועדיף ללכת עליו? * מטרות המחשב? מחשב לשימוש כללי (אינטרנט אופיס וכו') ואולי גיימינג ממוצע ולא כבד, הכי חשוב שיהיה מחשב ש"יחזיק" לאורך זמן ושלא אצטרך להחליף עוד שנה שנתיים. * גודל המסך? 15.6 ממש לא חשוב טאצ' או לא. * רזולוציית המסך? 1920x1080 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי מספר מחשבים עם: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 network connection with Intel WiDi Technology רציתי להבין מה זה אומר לעומת כל מחשב רגיל עם: 802.11b/g/n האם זה הבדל משמעותי? הם לא יתחברו לאותן רשתות? דבר שני, כמה משמעותי ההבדל בין b/g ל- b/g/n קראתי שזה טווח ומהירות גבוהה יותר, אבל האם כאשר אני בבית ברשת שלי זה ממש משמעותי? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (3500 אם אין ברירה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סאונד בABELTON עם הרבה פלאגינים של MIDI + עריכה וידאו בסיסית בPREMIERE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות אמצעית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני סטודנט, אשר רוצה לקנות מחשב חדש. אני לא צריך שום רכיב משלים חוץ מהקופסא של המחשב, את כל השאר כבר יש לי. השימושים שלי הם כל השימושים הסטודנטיאליים הרגילים (אופיס, אינטרנט וכו') אבל גם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ותוכנות גיאוגרפיות (GIS) אשר מהותן העיקרית הוא הלבשת שכבת מפה אחת על גבי השניה. אני לא משתמש במשחקי מחשב. מצאתי את המיפרט הזה ו"הרכבתי" אותו בעצמי, אבל אני לא יודע האם יש היגיון בבחירת החלקים והאם הם בכלל יכולים לעבוד אחד עם השני ביעילות. יש לציין שאין לי ידע נרחב במחשבים לכן אשמח לשמוע את תגובותיכם. בתודה מראש א.א. המפרט תאור מחיר מארז מארז ATX מפואר + כסוף + USBx2 149 לוח אם ELITE 661FX …
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב לאמא שלי ... העיקר זה משרדי ממש פשוט גלישה באינטרנט אימיילים ואופיס... עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לטלויזיה ולראות איתו סרטים ודברים כאלה מדי פעם... זה היעוד של המחשב לא יותר מזה... חשוב שיהיה אמינות כמובן גודל מסך בין 14 ל 15.4 רחב. חשוב שיהיה USB כמובן... שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, יציאת מסך ובאופציה S-VIDEO .... וכל שאר הדברים הרגילים... ואם יש איזה שלט רחוק למחשב או שאפשר לקנות יותר מאוחר בנפרד בשביל מצגות.. תודה מראש איתמר
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים.. החלטתי שאני רוצה לקנות נייד חדש אחרי תקופה ארוכה שאני רוצה. אני מתלבט עכשיו בין כמה דגמים וחברות שונות בתקציב של עד 3300 ש"ח. צרכים: -גלישה באינטנט. -עבודה משרדית. -משחקים כמו פרו אבולושיין 10 (לא כאלה שגומרים על מעבדים לחלוטין) -נוחות עבודה. -ויכולת עבודה מעל 3 וחצי שעות 4. יש את הדגם של ה LENOVO NTD 99IV מעבד 4300 כרטיס מסך 105M עם 4 ג'יגה זיכרון. ב 3190 ויש את הדגם של HP 610 vc266EA מעבד 4400 3 GB זיכרון כרטיס מסך 103M ב 3380 ויש את Toshiba L500-1R3 '15.6 HD LED מעבד T4400 זיכרון 4GB DDR 3 Mobile Intel® GMA 4500M ב 3150 אני ממש מתלבט בין הדגמים האלו ואני בנטייה קטנה לטובת הלנובו. אפשר המלצות על מה ללכת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המהירות שלו זה 1.5GHZ אבל זה דואל קור 2 לאיזה מעבד נניח בסידרה T3XXX הוא משתווה אני שואל כי אני חושב ללכת על הדגם הזה במקום לבחור מחשב נייד עם מעבד T2XXX או T3XXX השאלה שלי היא בתחום ה ביצועים תודה Intel® Core2 Duo Mobile Processor T5250 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA9S# Intel® Pentium® Processor for Mobile T3200 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAVG אולי עדייף את ה T3200 ?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני במסע חיפוש אחר האולטרה בוק המושלם עבור הצרכים שלי. בין היתר, אחד הקרטריונים החשובים עבורי הוא איכות המסך. האם קיימת חנות כלשהי המציע אולם תצוגה רחב של הדגמים אותה היא מוכרת? אני גולש בפורומים בחו"ל וממש אכול קנאה מאיך שאנשים מתארים שהם שיחקו עם הדגמים השונים ואצלנו קונים חתול בשק...
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מחפשת מחשב להורים שלי, די הגיע הזמן לשדרג המחשב שלהם מלפני 6 שנים בערך. מחפשת משהו איכותי, עדיפות למעבד AMD. לוח אם של ASUS או כל לוח אם אחר מומלץ. כרטיס מסך אוףבורד, משהו פשוט אבל לא פשוט מידי, עם יציאת DVI. זיכרון אני אקח 2 ג'יגה לפחות. תודה, דפנה[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 23:09:00 מה דעתכם על המפרט הבא:מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200DOBOX - BOX ¤584 לוח אם: ASUS M2N-VM HDMI ¤373 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8500GT 256MB GDDR2 : GV-NX85T256H - HEATSINK - RATAIL ¤362 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤251 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NB X20 - BLACK ¤159 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 …
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מעוניין לשדרג אותו (יותר מהיר, יותר חזק, עוד הארד דיסק...) כעיקרון אני עובד עם תוכנות גרפיקה למיניהם, אך אני גם אשמח שיפעלו עליו גם משחקים.. המפרט שלי כרגע הוא(לפי cpu-z): מעבד - AND Athlon MP לוח אם - +GigaByte 7VTXE זיכרון - 256mb DDR-SDRAM דיסק קשיח - 40 ג'יגה (אמרתי לכם ישן...) אז אני מעוניין להוסיף לפחות עוד 40-80 ג'יגה להארד דיסק, ומעוניין ב-512Mb-1GB של זיכרון.... אז מה מאלה אפשר לשפר, כך שיהיה טוב יותר? הסכום שיש לי עומד על בערך 3000 ש"ח אם תרצו עוד פרטים - רק תכתבו תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-