עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wta,

האם לצורכי אינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת פוטושופ, כדאי להשקיע כ1,000 שקל יותר בשביל הT9400? המחשב שבא עם הT6400 מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M GS Shared 512MB Max ו4 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9588 והמחשב שבא עם הT9400 מגיע עם כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3450 Shared 256 Max ו2 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 על מה הייתם הולכים, כשאתם יודעים שההפרש הוא 1,000 שקל? ( בהתחשב גם באחריות של שנתיים לעומת שלוש) אני יודעת שהמחשבים מתצוגה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by ido-nava,

GIGABYTE K8N PRO SLI Thermaltake BIG TYPHOON AMD ATHLON64 3500+ Venice CORSAIR 512MB DDR 400MHZ Value CL2.5 X2 eVGA 6800GS 256MB 256BIT WD 200GB SATA2 NEC DVD +/- X16 DUAL Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE (SILENT) סה"כ: 6785 שקל מה אתם אומרים ?? הזמנתי היום

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by elibegi,

שלום לכולם מחפש מפרט למחשב בסכום של 3500-3999 ש"ח אני לא צריך מסך, צורב DVD והארדיסק ולא ציוד היקפי.(מקלדת עכבר רמקולים מדפסת ושות') משמש בעיקר לתוכנות אופיס ואדובי (אקרובט, פוטושופ וכו') אבל גם מאיה לפעמים... כולל גלישה באינטרנט והורדות של סרטים ומוזיקה. מעבד CONROE אינטל ולוח אם תואם חובה! בגלל זה חיכיתי עד עכשיו תאימות למשחקים בעדיפות נמוכה ביותר. אך שיוכל להחזיק גרפיקה ברמה טובה ואת ויסטה כמובן! אפשרויות לשדרוג רבות ככל שניתן בעתיד. עדיפות למארז שקט מאוד (אם יש דבר כזה וניתן לצפות אותו מראש) ודי חשוב שיהיה במקום שנותן תשלומים (עד 500 ש"ח הבדל לטובת חנות שנותנת תשלומים אפילו שיצא יותר יקר) [move][glow=red,2,300]תודה רבה תודה רבה תודה רבה תודה רבה תו…

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

שלום, לאחר קניית הטלויזיה שלי(32WL48) אני מעוניין לרכוש מחשב שיתפקד כHTPC, ויחבר בין כל המכשירים השונים(וידאו, ממיר וטלויזיה). אני צריך מארז יפה(אולי OVERTRUE 1), כרטיס קול(חשבתי של AUDIGY 2 PLATINUM ZS, לא הפרו שהוא חיצוני), מעבד, זכרונות\ כרטיס מסך(עדיף שיהייה ללא כרטיס מסך כדי לחסוך בעלויות). יש לי כרטיס טלויזיה ישן של FLYVIDEO(3000) שאני יכול להשתמש בו וכונן DVD שאני אפרק ממחשב אחר. מקלדת ועכבר טובים גם לא יזיקו(משהו שיכול להחזיק 4 מטר- לא RF). אני יודע שיש כאן חלקים שיכולים לצאת יקר, בגלל זה אני מעדיף לחסוך בחלקים האחרים(כדוגמאת הכ.מסך). ועוד שאלה קטנה: האם כדאי לחכות לכרטיס קול החדש של CREATIVE עם מעבד הקול החדש שלהם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by vwgolf,

יש לי מחשב DELL מדגם inspiron 6400 זאת ההודעת שגיאה שמופיע לפני שהווינדוס עולה. http://up38.siz.co.il/up3/0mdmthwteeyo.jpg (התמונה גדולה ולכן אני מביא את זה בקישור) מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, CRYSIS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולכן אני צריך את עזרתם בבניית מפרט לאחר קריאה בפורום הגעתי למפרט הבא ואני אשמח שתחוו את דעתכם לגביו. האם יש טעם להמתין למעבדי Haswell או שפשוט ללכת על הדור הנוכחי? מה התקציב המקסימאלי?: 5500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 שקלים. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל סוגי המשחקים. Battlefield 3/4, AC3 וכו'. רזולוציית המסך: יש ברשותי מסך DELL UltraSharp 23 1920x1080 עד כמה חשוב השקט: עדיף שלא יהיה רועש יותר מדי מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: בא…

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by Zippy,

אני מתלבט בין 3 הספקים הבאים, יש לציין שהמחשב שלי לא צורך הרבה אנרגיה - כ. גרפי מוכלל בלוח אם, ולשימוש בסיסי של אינטרנט ואופיס: HEC RAPTOR 400W - RETAIL OCZ MODXTERME PRO 400W : OCZ400MXSP SEASONIC S12II 330W BRONZE - RETAIL כמו כן אני מתלבט בין שני זכרונות DDR3 Patriot Viper II Sector 5 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333 PC3 10666 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220431 לעומת Patriot Viper 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600 PC3 12800 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220285 שניהם בתזמונים 7-7-7-20 ההבדלים ביניהם שהראשון זה דגם יותר מתקדם (כמו שאפשר לראות בשמות שלהם) רק אני לא יודע מה זה אומר. ושהראשון זה PC1333 בצריכה של 1.65V והשני זה PC1600 בצריכה של 1.9V המחיר של…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  9. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד סביבות ה 3500 ש"ח אם חריגה של 100 ש"ח שימוש במחשב נייד : גלישה באינטרנט בעיקר. סרטים באיכות HD לפעמים. גודל מסך = 14 הוא יהיה נייד לנסיעות מידי כמה חודשים שתיהיה יציאת HDMI חשוב מאוד. כדי שיהיה אפשר לצפות בסרטי HD דרך הטלויזיה בסלון BLUETOOTH - פרט נחמד.אך אם אין לא נורא כרטיס רשת 10.100.1000 שיתמוך בתקן N חשוב מאוד ! חיי הסוללה ארוכים אם יש המלצה על מחשב נייד מ EBAY למשל.שתכלול אחריות גם בארץ. אני מוכן להזמין תודה רבה לכולם, המשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. Started by Evil,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. Started by o07,

היי ברצוני לקבל מפרט טוב למחשב שולחני עם ציוד היקפי (מקלדת עכבר ורמקולים). כנראה אני ילך על המסך הזה: DELL 2209WA בנפרד. מטרת המחשב: בעיקר גלישה באינטרנט, קצת סרטים, משחקים לילדים (אסתפק בכרטיס מסך מובנה). הבנתי שהרשתות RSM וTMS מומלצות נכון? עריכה: עדיפות למחשב חרישי. :-X ללא אוברקלוק כמובן.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום. בבעלותי מחשב נייד חדש מסוג: HP Pavilion dv6-1362nr המפרט מאוד מרשים: T6600 ATI Radeon HD 4650 1gig Dedicated ושאר ירקות טריים וטובים. לצערי, למרות שהמחשב נקנה למטרות גרפיקה (סטודנט בבצלאל), אני לא זקוק לו כלל, ולא עשיתי בו שימוש. אני מבקש למכור אותו, ואשמח אם תעזרו לגבי שוויו - בכמה למכור מחשב נייד זה? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  13. שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט לפי הדרישות הנ"ל- 1. מה התקציב? 5000¤ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים),צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך (CRT) , מקלדת , עכבר , מדפסת משולבת (סורק,פקס ומדפסת יחד), רמקולים , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. אגב- המחשב לילדים עד גיל 10, מחשב משפחתי כזה.. יש מצב? בתודה, אודי.

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  14. אוקיי זה אני שוב, ירדן. כתבתי מלפני מספר ימים נושא כאן שברצוני לקנות מחשב נייד. אחרי קריאת נושאים רבים המתעמקים בהשוואה בין הHP6151 ולבין הDELL1520, הגעתי למסקנה שאני מעדיף לקנות את הHP, לשדרג ל2 ג'יגה ראם, ובגלל שהוא יותר יפה ומסך יותר אייכותי P: אני צריך עזרה רק בהשוואת מחירים בין חנויות; איפה מוכרים את המחשב במחיר המקסימאלי, איפה במינימאלי ועל מי לסמוך. אני רוצה גם שהמחשב שלי יגיע שהווינדוס והדרייברים מותקנים, זה יעלה יותר?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by guy124,

?Athlon 64 3500+ (S-939)? ?AV8 (s939) sata,GBL? RD9800PRO (עם הליבה של האקס טי) 80 GB (יכול להיות שאני יגדיל יותר מאוחר) 512 זיכרון ספק 500 וואט מארז לא משהו מיוחד (רק בשביל לעשות עליו מודינג) מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  16. בניתי שני מיפרטים לחבר שלי שלא מבין כלום במחשבים אחד שלINTEL ואחד של AMD בניתי אחד של AMD בגלל שקראתי שהסידרה השנייה של הפאנום טובים הם ב45NM ואוברקלוקרים יחסית טובים המפרט של AMD זול ב800 מזה של אינטל בגלל שבחרתי בלוח אם עם ציפסת 790 שיש לו לוח אם מובנה והרבה פונקציות אוברקלוק רציתי לשאול אם שווה לחקות לקיץ שיצאו כרטיסים חדשים ולבנתיים לחסוך את ה800 שקל בגלל שהוא ממלה לחוץ בכסף והוא גם לא משיק במשחקים עם גרפיקה הוא משחק במשחקים כמו CONTER STRIKE נ.ב. איך האוברקלוק מSKYPC והאם המפרטים שקטים ולאיזה כרטיס משתווה האון בורד והינה המפרטים AMD מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤774 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA790GP-UD4H…

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by Hen Ben David,

אני מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק לזמן וגם יהיה בעל ביצועים טובים למשחקים כמו overwatch וכו'.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  18. זקוקה להמלצות על מחשב/מפרט: מחשב עדיף לפטופ לעריכת סרטוני וידאו וסאונד. עדיף עם זכרון גדול.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. Started by clown,

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3829&catcode=510 השימושים שלו יהיו: אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ופעולות בסיסיות של פוטושופ.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. צריך מפרט מפרטי למחשב מחשבי בתקציב 5500 ככה עד ככה 5800 אם ממש ממש צריך אבל וואלה אני אתבאס על ה300 שקל אקסטרה האלה חח ללא ציוד הקפי וכל שאר החמוצים, המשחב יהיה מיועד למשחקים "בעלי רזולוציות גבוהות\להגדרות גבוהות\פילטרים" חח איך שאתם רוצים לקרוא לזה אני אהבתי יותר מחשב למשחקים כבדים ;D בגלל המלצתכם שתבוא בהמשך ל D805 כמובן כמובן, אני רוצה אוברקלוקק טוב תודה לכם, אהה ואם צריך מכמה חנויות (סלאש) אתרים אז עד שתיים.. אני פה מחכה בצד למומחים שבינכם תודה, נשיקות

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב עבור אחי שהוא סטודנט וצלם חצי-מקצועי. אין לו צורך בציוד היקפי כלל (צריך אך ורק מחשב). לא צריך מערכת הפעלה. הדרישות שהציג בפני הן: שקט (המחשב נמצא בחדר השינה שלו) לא פולט חום מטורף בעל תצוגה 2D טובה מאוד (אין כלל צורך בהרצת משחקים או צפייה בסרטים או דברים תלת מימדיים) נפח אחסון סביר (500 ג'יגה נראה לי יספיק) אני מניח שמה שהמחשב יצטרך לכלול זה מעבד, לוח אם, זכרון, HD אחד, צורב DVDRW אחד, כרטיס מסך, מארז, ספק וקירור. יש משהו נוסף שאתם יכולים לחשוב עליו? כמובן שהתקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אך גמיש גם לכיוון ה4500 או 5000 במידת הצורך. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by GangMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנות matlab, ansys לטובת הנדסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2, GTA V, THE WITCHER etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD, סביר ששני מסכים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by nivsi2,

שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו וינדוס 7 (קודם היה מותקן ויסטה) הבעיה שלי היא עם התקנת מודם סלולארי (mobilink lite) של פלאפון. אני לא מצליח להתקין אותו. המחשב מזהה אותו, מתחיל את ההתקנה אולם מפסיק באמצע ורושם שגיאה, שאומרת שהוא לא הותקן כמו שצריך ולנסות להתקין שוב. ניסיתי להיכנס לאתר של DELL ולנסות להוריד דרייבר מתאים (אולי הבעיה היא עם דרייבר חסר...) בכל מקרה לא מצאתי מה אמור לפתור את הבעיה הזו. בבקשה עזרתכם... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by benni81,

אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים, אין לי הרבה ניסיון עבודה איתם. אבל אני צריך מחשב נייד דחוף שיהיה מסוגל לעבד נתונים גרפיים במהירות סבירה (מדובר לא במשחקים, אלא בתוכנות זיהוי גרפי ופוטושופים למיניהם). תקציב עומד על 4000 ש"ח, במקרים חיוניים אוכל להוסיף עוד כמה גרושים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים ואם אפשר גם על חנות. מצפה לעצותיכם בכליון עיניים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  25. השימושים יהיו לגיימינג על מסך 37 FHD זה המפרט אפשר להיות רגוע ולסגור את הקנייה? מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪581 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים