עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בבקשה למי שמבין אני צריך מפרט למחשב עד 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר הוא מיועד בעיקר למשחקים כבדים אממ עוד משו?? תודה!! ניסתי לבנות בקי אס פי יצא לי 1000 שקל יותר [/r]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8Z77-V LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI, DP[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]2x4GB Corsair Vengeance Red Dual Channel CL11-11-11-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by yalkobi,

יש לי מחשב בין 5 שנים בערך עובד אבל ........ מעבד כפול ליבה אינטל 4400 כרטיס מסך 8600 זיכרון הגדלתי ל 6G קשיח 500G המחשב לשימוש כללי בעיקר גלישה סרטים וקצת word לא צריך לוח עם פיצירים אני לא משדרג ולא מבין באוברקלוג - למרות שבזמנו המחשב שלי נקנה ב TMS והם עשו לי מעונין ב 8G זיכרון (תמיד טוב שיש יותר) הענין כמה משמעותי כונן ssd לשימושים שלי ועם שווה להשקיע בזה או בחלק אחר במקום חשבתי להשתשמש במארז + ספק (400 ואט) בקשיח וסידי רום שלי תקציב עד 1500 לא חייב להתמש בהכול חריגה במידה והשיפור נותן הרבה הבדל תודה מראש אני מהצפון אז השמח לחנות שנמצאת באזור שלי

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  3. אוקי אז ככה בקשר לOC - אולי אני ירצה לעשות איזה אוברקלוק נחמד באיזשהו שלב. אני יקנה את המחשב כשיצא הכרטיס מסך החדש של NVIDIA אז בואו נצא מנקודת הנחה שהוא יעלה 3000 שקל, אז בעיקרון לבנות מפרט ב6000 שקל בלי כרטיס מסך. וחוץ מזה יש לי גם שאלה, משתלם בכלל לקנות I7 במקום I5? אין כמעט הבדל במשחקים ובתאכלס אני גם לא חושב שיהיה בזמן הקרוב.. קיצר תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  4. ערב טוב נשמות... אני רוצה בתקציב של 4000K מפרט הכי טוב שיכול להיות בשביל משחקים משחקי רשת וכל זה שיהיה מחשב מהיר .. אם אפשר קצת הסברים גם למה אני לא כ"כ מבין בעניין נ.ב אני צריך גם מקלדת ועכבר צורב+כונן DVD זהו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by mosdef,

שלום , בניתי לי מפרט מחשב שקט כמה שאפשר ( אני עובד עם סאונד ) שגם מאפשר גיימינג ברמה גבוהה , לקחתי את הטוב ביותר ( כמעט ) בכל תחום אפשרי שקראתי ולמדתי מפה אז תגידו לי מה אתם חושבים ולפני הכל יש לי מספר דילמות : הזכרון הוא 1333 , האם יהיה הבדל אם אחליף ל DDR3 2000 , כי לפי מה שראיתי יש הבדל קטן מאוד אבל בכל זאת ההפרש הוא באזור ה 100 ש"ח שזה לא רציני ... ואני מודע לזה שהקירור למעבד הוא לא מהמומלצים פה , אבל הבנתי שהוא אחד שהשקטים ביותר שיש ומציע קירור טוב. אשמח להמלצות לרכיבים טובים יותר או שקטים יותר ( חשבתי על גרסת VAPORX לכרטיס מסך , ומארז זול יותר שלא יפגע בשקט .. אם יש כזאת חיה ) כמו כן שאלה קצת אחרת , באמת שווה לי שהם ירכיבו לי את המחשב לבד ויעשו בדיקות מאמץ ?…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  6. שלום לכולם! אני על סף קניית נייד. אני מתלבט בין FUJITSU SIEMENS V3405 לבין LG K2-226DE. המפרטים סה"כ דומים, יש הבדל באינץ' בודד במסך וקריאת כרטיסי זיכרון בLG. לא דברים קריטייםץ כמובן שלLG יש תוספת שנה אחריות מעבר. מה לדעתכם עדיף? למה? תודה רבה! בן.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  7. אהלן חברה, אני קונה מחר מחשב חדש לאחי, המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אחי אוהב שהרבה דברים פתוחים ברקע וFPS גבוה אני רוצה גם חלון לשדרוגים עתדיים כמו תוספת של עוד זכרון + שדרוג של הכרטיס מסך זה מפרט שבניתי בTMS כולל מסך 1920X1080 לא מכיר בדיוק את מארז הזה ככה שהמלצות התקבלו בברכה, אני צריך מארז שגם הכרטיסים הכי גדולים יוכלו להיכנס בו גם לגבי הלוח אם אני לא סגור אבל OC כניראה שלא יהיה (התדר הקיים עם הבוסט של אינטל יספיקו). המלצות ללוח אם + מארז + אולי לרדת בקירור למשהו יותר זול התקבלו בברכה. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1036 קירור למעבד: ZA…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  8. שואל בשביל חבר שמתעניין במפרט זול יחסית מ KSP. FYI: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB Starex ==> ישודרג ל 1-2GB דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA ==> ישודרג ל- 250-300GB כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E ==> ישודרג ל- 7300GS כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 2450 ¤ ==> יצא כ- 3000 - 38…

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by shaharza,

שלום לכולם. צריך מפרט למחשב לילדה בת 10 ללא ציוד היקפי. הילדה מאוד אוהבת פוטושופ כך שזה צריך להתאים לזה. מעבר לזה אני מניח שגם משחקים קלים ירוצו על המחשב וכמובן הרבה אינטרנט. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by arkadur,

טוב אומנם זה לא בשבילי אבל בשביל משפחה אז ככה אני רוצה 2 מפרטים (בבקשה כמובן..) 1. מבוסס אינטל (בעדיפות גבוהה) 2. מבוסס AMD בכל מקרה - שיהיו 64 BIT כרטיס מסך 6600 יספק את הסחורה לפי דעתי ואני רוצה לקבל שילושים מוצלחים (ערכת שבבים טובה, לוח איכותי ויציב) בנוסף אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות שאפשר להזמין מהם בירושלים (לא דרך הרשת, לא אני מחליט : )

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  11. אחרי מספר שרשורים שפתחתי בפורום שבעזרתם למדתי להכיר את ההיצע הקיים היום בשוק, ניגשתי לאתר RSM והרכבתי מפרט שנראה לי הגיוני ושעונה על הצרכים שלי. הוא נכנס לתקציב בצורה יפה. אני רוצה לעשות הגהה. ווידוא שהמפרט אכן הגיוני (נגיד שבמקרה ולא הבנתי המעבד מגיע בלי קירור, ולא הוספתי מאוור למעבד במפרט) וגם אם אתם רואים משהו מיותר, תגידו לי. הנה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Westr…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by ronen100,

גודל מסך: 13.3 משקל: עדיף כמה שיותר קל זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך. אין צורך ב-SSD. אין צורך ב - כונן DVD מסך מט. חיבור HDMI עדיף שבתקציב יכנס רשיון למערכת הפעלה אך לא הכרחי. עדיפות לדל עם 3 שנים אחריות

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by pain_killer12,

שלום, חבר שלי ביקש ממני למצוא לו מפרט, הוא מוכן להשקיע 5.5K, צריך מקלדת, עכבר, ורמקולים ומסך LCD. המחשב צריך להריץ משחקים לא כבדים כמו פיפא, נבא, הכי חזק שיריץ משחקים בסדר גודל של company of heroes. לא יהיה OC. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by nipo3,

לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. היי, אני מעונין לקנות מחשב בתקציב 4-4.5 אלף ש"ח ללא חריגות. לא מתוכנן OC, המחשב עצמו מיועד למשחקים וסרטים, אבל אני ממש לא גיימר רציני. אין צורך בכרטיס DX10 מאחר שהבנתי שה1950XT/PRO משתלמים יותר כרגע. אין צורך בציוד היקפי פרט לצורב דיוידי (אם אתם מכלילים את זה בקטגוריה הזאת). לא משנה לי אם הוא יהיה מבוסס AMD או אינטל. חשוב שהמחשב יהיה שקט. עדיפות לKSP כי מהם אני כנראה אקנה את המחשב (סניף ת"א). תודה מראש לעוזרים. בבקשה בלי חריגות כי 4,500 זה באמת המקסימום שאני יכול להוציא.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  16. המשחב יוצא כ3400 שח זה גם עם מסך 22" מה אתם אומרים עליו? ואם יש הצעה טובה יותר לדעתכם על 3500 שח + מסך אשמח לשמוע המחשב מיועד לעבודה רצופה פשוטה מדי פעם משחקים תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מחשב חדש במחיר של 2500ש"ח פחות או יותר <ללא מסך> והייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם המקצועית. אני צריך את המחשב לדברים הבאים בלבד: 1.אינטרנט. 2.סרטי DVD .<בוא נאמר 2 סרטים לשבוע> 3.ממש לא משחקים!! אז לסיכום ככה:אני רוצה לקנות מחשב לשלוש שנים שקטות<קצת הגזמתי?(:> שאני אוכל לראות בו סרטים בצורה חדה וברורה ולגלוש באינטרנט במהירות גבוהה משהו כמו שעה וחצי ביום. בתודה מראש לכל העונים שי נ.ב-אין צורך במסך. נ.ב2-אני חייב לציין במלוא הבושה שכיום אני משתמש בפנטיום1...ככה שאני רוצה לעבור כמה דרגות טובות ולישון בשקט עם מחשב לשלוש שנים פחות או יותר עם רכיבים טובים ואמינות ללא בעיות.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. שלום לכולם, ממש אשמח לעזרתכם... תודה מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) : לא משנה, מחשב שיהיה רק בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. גודל נדרש של HD מינימום 320GB. * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  19. קודם כל תודה מראש על העזרה. לפי מה שהבנתם מחשב למשחקים בלי OC מתוכנן. וגם אם יהיה אז ממש קטן שלא מצריך יותר מדי חידושים. פישפשתי בפורומים בקטנה והרכבתי מפרט, שיפורים? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI ¤295 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤38 מארז: NZXT ALPHA w/o PSU ¤259 ספק כוח: F…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by Salwaby,

אוקיי אז חבר שלי ביקש ממני להביא לו מפרט, 6000 שקל למשחקים. הדרישות שלו הם שיהיו 2 ג'יגה במפרט, מארז יפה חיצונית, 160 ג'יגה לפחות ללא מסך וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Vertax,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח למפרט.. להלן בקשותי: 1. תקציב: 2300-3000 בלי חריגה למעלה או למטה שימושי המחשב: בעיקר משחקים (פעולה - gta iv, crysis, prototype 2, ופעולה באינטרנט כמו sof וcs, בנוסף גם משחקי תפקידים כמו skyrim וwow) ודברים יומיומיים (אינטרנט, האזנה למוזיקה, הורדות וכו׳) לפעמים צפייה בסרטים ותוכניות אבל לא כתחום מרכזי. המחשב כנראה יתחבר למסך 19״ 1920*1080, אך כנראה שגם הוא יוחלף בהמשך.. אעדיף לשחק על הגדרות גרפיות גבוהות ככל שאפשר מדגיש כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין, משמע אף חלק מתוך המחשב הקודם לא יחובר לחדש שכן הוא מועבר לאדם אחר אין צורך בציוד היקפי איך שום חשיבות לשקט, 1 מתוך 10 לא מתוכנן OC יש צורך במערכת הפעלה, אשמח להמלצתכם לגבי האם…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  22. אני בונה מפרט למכרה שלי שביקשה מחשב, תכננתי לקנות את כל החלקים בסקאי פי סי ולהרכיב לבד והיום נתקלתי במודעה הזו של Ivory. המפרט הזה מציג מחשב חזק מאוד במחיר נמוך משמעותית ממחיר החלקים שלו בלבד בסקאי פי סי (כמה מאות שקלים פחות). אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה, ואם יש לי טעות, אז איפה היא לעזאזל? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=313 אני רוצה לציין שמעולם לא קניתי ב Ivory וגם לא תכננתי לקנות, אני עדיין לא מתכנן לקנות ( לא אוהב את היחס והשירות, וכשנכנסתי לקבל הצעה פעם הרגשתי שמרמים אותי, המוכרים מתייחסים גרוע) אבל פה מדובר בכמה מאות שקלים הפרש ( 705 ש"ח ליתר דיוק!) זו הצעה כמעט זהה בסקאי פי סי. הצעת מחיר - skypc.co.il 14/09/2007 16:09:33 מחיר …

23. שלום לכולם,צריך את עזרתכם בבחירת לפטופ שישמש אותי ל: * מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי,תיכנות כמו C/Java,שימוש כללי רגיל סרטים,אינטרנט. לא גיימר אבל רצוי שיריץ חלק משחקים לא כבדים כDiablo 3,Football manger 14,Fifa14 וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6,לא קריטי מבריק או לא. * רזולוציית המסך? הייתי שמח לרזולוציה גבוהה יותר,אבל בהתחשב בתקציב אין בעיה עם 768 * 1366 * משקל רצוי? אין דרישה,אך כמה שפחות יהיה נחמד,צפויות לי לא מעט נסיעות ברכבת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין דרישה מיוחדת,יותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? כן * גודל…

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  24. מבחינת תקציב הם דיי זהים, ככה שההבדל של כמה מאות שקלים הוא לא מה שיפריע לי. אשמח לדעתכם על הניידים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm (דל וסטרו 1310) לבין - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html hp pavilion 4 גם מבחינת הכרטיסי מסך? מה יותר טוב בעצם? (אם נתעלם מהבעיה שמצויינת לכרטיסי מסך במחשבים של דל) וגם האם ההבדל במשקלים / מסך הוא כזה קריטי? (אינץ' לטובת hp, שגם שוקל 300 גרם יותר)

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by zahiz007,

שלום, מעבד, לוח אם והארדיסק נרכשים בנפרד (מחוץ לתקציב). אשמח לקבל המלצות גם למוצרים אלו (מוצרי אינטל חובה) אשר כמובן ישתלבו במפרט המוצע. תודה!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.