עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by leah,

שלום! אשמח קבל מכם כיוון למחשב מומלץ לקנות בשביל להתחיל לעבוד בגרפיקה מהבית (הייתי מעדיפה מחשב נייד אם אפשרי)... אין לי הרבה מושג בעול המחשים זקוקה למחשב אמין שישרת כראויי.... וחשוב לי בין היתר מסך איכותי שלא יעייף את עייני... אשמח גם לקבל בנוסף לשם ודגם- מה בער המחיר... בברכה לאה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. שלום לפני כמה ימים הלך לי המחשב ועכשיו אני אצטרך מחשב חדש. אני יכול להסתדר איזה חודש או חודשיים עם לפטופ שיש בבית, אבל השאלה אם אמורה לצאת בקרוב חומרה חדשה שתוזיל קצת את המחירים. התיכנון שלי זה לקנות מחשב רציני הפעם, זאת אומרת מעבד 4 ליבות ואחד הדגמים האחרונים של גיפורס. כמה דבר כזה יכול לעלות? אני הרכבתי איזה מחשב והגעתי ל- 4600 בערך. צריך מקלדת ועכבר רצוי אלחוטיים. צריך כרטיס קול לא הכי טוב, אבל משהו לא רע. לא צריך כונן דיסקטים. אה ומסך כבר יש לי אז אני לא צריך. נושא הקירור חשוב, אבל לא מתכוון להשקיע על זה יותר מדי והעיצוב פחות חשוב. העדפה לחברות: מעבד - רק אינטל. כרטיסי מסך רק - nvidia. לוח אם - העדפה ל- gigabyte. בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by rreiss,

שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2700 ש"ח, במידת הצורך אם זה יהיה כל כך קריטי ניתן לעלות עד 3000 ש"ח. עד היום וגם כרגע אני משתמש במחשב של לנובו, אני אוהב את המחשבים של לנובו, זה ספציפית מחזיק לי כבר מעל 3 שנים טפו טפו טפו... אני מעוניין במחשב ל: 1. אינטרנט כרגיל. 2. סרטים ולכן חשוב לי מסך LED ברזולוציה טובה ובעל HD (גם כ.קול עם HD). 3. שימוש בתוכנות לתכנות כגון Jdev ועוד, בעיקר לצורך לימודים. דרישות נוספות: * ראיתי שרוב המחשבים בסכומים האלה בעלי מעבד intel pentium core due ולא core 2 due, ולכן לדעתי אפשר להתפשר זה יספק אותי. * מחשב בעל זיכרון DDR3 בעל 2GB לפחות. * אם אפשר קורא כרטיסי SD. כמו שציינתי יש לי ניסיון טוב עם לנובו ולכן המחשבים שהתעניינתי בהם הם של לנובו…

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  4. אני מחפש מחשב לשכן שלי שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט , אופיס ואולי פה ושם משחק פשוט כלשהוא. הוא רוצה להשתמש במחשב גם כטלויזיה אז הוא צריך במפרט גם כרטיס טלויזיה ומסך ראוי בהתאם. אם 3.5 אלף לא מספיקים אז תגידו ואני אודיע לו ... אני חושב שהמחיר די גמיש. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 14:57:50 אני יודע שאני מקפיץ אבל אני צריך את המפרט הזה...תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום לכולם! ברצוני לקבל מכם חוות דעת על 2 מפרטי מחשב מומלצים שהרכבתי לילד בן 12 שמשחק משחקים פיפא מירוצים ופעולה למינהם. אלה המפרטים שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪539 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪378 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪289 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש,מבצע חדש - Palit GTX750Ti Storm…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Dudezila,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לתכנות ולשימוש כללי של המחשב. משחקי מחשב בקטנה, אין צורך להשקיע בכרטיס מסך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse, visual studio וכו' אין צורך ביותר מדי חוץ מיכולת עיבוד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לא חובה אם יש על הלוח אם כבר כרטיס …

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. Started by taltola,

אני חושב למכור אולי את המחשב נייד שלי. מה המחיר שלדעתכם אני צריך לפרסם אותו בכדי שיהיה הוגן ל-2 הצדדים? דגם: DELL Studio 1558 מעבד: Intel Core i7-720QM 1600 MHz לוח אם: DELL 0TR557 זכרון שודרג ל- 8 ג'יגה: כפול 2- 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - G Skill F3-12800CL9-4GBSK כרטיס מסך: ATI/AMD Mobility Radeon HD 54701024 MB DDR3 SDRAM כונן קשיח: TOSHIBA MK5056GSY, 500 GB, Serial ATA 3Gb/s כונן דיוידי: PLDS DVD+-RW DL-8ATS, DVD+R DL מערכת הפעלה מקורית: Microsoft Windows 7 Home Premium x64 אני גם לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שזה אותו מחשב כמו זה: http://www.pc-4u.co.il/2142 תקנו אותי אם אני טועה...

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  8. 1. תקציב - 3K-5K 2. שימושי המחשב - בסה"כ בסיסיים, VC, צפיה בסרטים , עריכת תמונות ביתית. 3. מסך - גדול. 15 אינץ ומעלה 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין בעיה עם משקל, ,עדיפות למקלדת מוארת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בעקרון יש לי ערכה מקורית של office 7 אך אין התנגדות שתהיה מערכת הפעלה חדשה. 8. הנטיה היא ל- LENOVO. יש לי ניסיון עבר עם THINKPAD. 9. חשוב ביותר -שירות התיקונים , איכות המחשב/החומרה, רזולוציה גבוהה ואיכות מסך.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. בס"ד שלום אני רוצה מחשב שקט (חשוב מאוד) שיוכל להפעיל FULL HD קצת משחקים של הדור הנוכחי ושלא יתקע לי שאני מפעיל משחק סרט וגולש ביחד, לא נועד למשחקים כבדים (CRYSIS), חשוב לי שיהיה לו DVI HDMI VGA (אפשר בכרטיס מסך), אופטי וקואקסיאלי (מה יותר טוב?) זיכרון 1TB ן4GB RAM מארז קטן ואם אפשר המלצות על כונן בלו רי צורב\ולא צורב, ולא צריך ציוד היקפי תודה וערב טוב לכם

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  10. היי המחשב שלי כבר זקן וזה הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש אותוי למשחקים כבדים ולעיבוד נתונים יחסית גדול. התקציב שלי הוא 7000 שקלים בלי ציוד היקפי. אני לא מתכנן אוברקלוק. אם כבר אני קונה, אז אני מעדיף לקנות כרטיס מסך מהדור של הפיקסל שיידר 10, בשביל שאני לא אצטרך עוד כמה שנים להחליף. עדיף שיהיה 2 ג'יגה זכרון. רצוי שיהיה צורב dvd של חברת פיונייר שיתמוך בצריבות בנפח גדול.. בקשר למעבד- הבנתי שהיום הולכים הכפולי ליבה.. הם טובים בשביל משחקים? ודבר אחרון, הבנתי שיש עוד מעט ירידת מחירים.. המחשב לא הכי הכי דחוף, אבל לא בא לי לחכות יותר מ3 חודשים. מתי הזמן הנכון לקנות את המחשב? אשמח אם תבנו לי מפרט ותענו על השאלות, מקווה שמה שאני רוצה יספיק לתקציב. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600-700 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש cs5.5 ,ai -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 צגים של 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 10! 6. האם מתוכנןאוברקלוOC)? אם כן איזה : כן! בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. שלום, חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש. הוא רוצה מחשב עם מעבד Q9450 וקירור נוזלי בשביל שקט וביצועים טובים יותר. כמו כן הוא חשב על כ. מסך במערך SLI. תודה רבה למומחים.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by zohar517,

אז ככה.. אני צריך מחשב פשוט וזול.. מה התקציב המקסימלי? 1000-1700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, שימושים יומיומיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 0 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא קריטי, גר בחולון 10. האם יש בקשות מיוח…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by PenguinM,

יש לי שתי המלצות למפרטים, על איזו מהן אתם ממליצים והאם יש צורך לשנות בהן משהו? מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪713 לוח אם: Gigabyte GA-78LMT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪290 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪124 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by digixd,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13886 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...27&CatCode=315 אני מתבלט בין המחשבים האלה מי שיש לו או מבין יכול לעזור לי איך המחשבים האלה? MSI זה חברה לא ממש מוכרת לי מה ההיתרנות והחסרונות של כל מחשב ומה שונה ? אני צריך את המחשב ללימודים ומשחקים סרטים איטרנט צריך מחשב שיחזיק מעמד המון זמן איכות בניה חומרים טובים חברה מוכרת עם אחריות שאם צריך אז יהיה על מי לסמוך רמקולים מקלדת משטח המגע שיהיו טובים שהמערכת קירור תהיה שקטה ושתעשה תעבודה שלא יתחמם או יותר נכון שלא יהיה יותר מידי מורגש החום שיריץ משחקים כמו GTA IV באיכות טובה אבל שירוץ טוב

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by שרעגא,

היי אני עומד להתחיל ללמוד בקרוב, לכן אני רוצה לרכוש מחשב נייד. דיברתי עם חבר'ה שכבר לומדים שם שמסרו לי כי במהלך הלימודים אצטרך להשתמש בתוכנות כבדות (ויזואל סטודיו, סוליד-ורקס, מאטלב וכו...) לכן כדאי לרכוש מחשב נייד בסדר גודל כזה. הם המליצו לי לרכוש מחשב בעל זכרון של 8 גיגה וכרטיס מסך-מאיץ גרפי טוב. לרובם יש i5 עם זכרון של 8 גיגה. הם גם המליצו לי על ניידים של thinkpad בטע נה שהם אמינים מצאתי מחשב של ThinkPad T420 שערכו כ 6000 ש"ח עם הדרישות שהציעו לי. מנגד מתאי גם מחשב עם אותן ביצועים Dell Inspiron N5110 בשווי 3700. אני יכול להבין הבדל של 100 ש"ח אולי עד 500 ש"ח. אבל למה יש הבדל עצום כל כך במחשבים הנ"ל הרי הם עם אותם ביצועים? אשמח לקבל המלצות נוספות על מחשבים.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by draak31,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ב5000(עדיף פחות, לא לחרוג!) וחשוב שהחנות תיהיה בירושלים. השימוש העיקרי הוא משחקים. בניתי מפרט בksp ורציתי לדעת איך הוא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 1 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 1 1380 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD…

18. Started by music11,

שלום לכולם, אני אמור להתחיל בסמסטר הקרוב לימודי הנדסת תעשייה וניהול ואני מחפש מחשב נייד שיתאים לי למשך התואר,זה הכיוון הכללי: התקציב הוא עד ה3000 ש"ח בגדול. מעבד בכיוון של I3 דיסק קשיח 500G 4G RAM כולל מערכת הפעלה אחריות 3 שנים. משקל כ2 ק"ג רצוי כמה שיותר קל במגבלת המחיר. זמן סוללה 4 שעות(זמן רגיל..) שאלה נוספת: האם יש הבדלי היום באחריות של עד הביתה? איזה חברות נחשבות היום טובות בתחום ועם שירות אחריות מומלץ...DELL?ASUS?HP? השוק מוצף בניידים בסגנון ואשמח מאוד להכוונה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. שלום! רק לפני שאני מתחיל אני בכוונ הלא רשמתי תקציב, תבינו כבר בהמשך. ידידה שלי פנתה אלי בנוגע לרכישת מחשב חדש בתקציב של 3500-400 ש"ח. הצריכם שלה הם: 1. שימוש יום-יומי שוטף (אופיס אינטרנט וכו'). 2. כרטיס טלוויזיה לצרכי צפייה בטלוויזיה דרך מסך המחשב. 3. משחקים היא אמרה שלא ממש תשחק, ואם כן אז לא הרבה ולא משחקים עתורי גרפיקה. 4. צריך להיות מסך 17" LCD או 19" CRT. אני הגעתי למפרט הזה: 0 4464 Compucase 6CS3 (Hec 300ER) Mini ATX Case 220.00 ¤ 1 220 ¤ 1 927 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ 2 5030 Intel Celeron 2.4 GHz Socket 478 256K BOX CPU 457.47 ¤ 1 457.47 ¤ 3 851 Toshiba TSST SD-M1912 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ 1 160 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.4…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by mega1234,

אני מאוד מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק, המחשב בשימוש כשנה. Intel Core Duo 2 E6750 Zalman 7700 AL-CU Gigabyte P35-DS3L 1GB Kingston DDR2 667MHZ x2 1GB Corsair DDR2 667MHZ x2 Sapphire X1950XT Evercool Turbo 2 Western Digital 120gigs NEC 3500 Enermax Liberty 500W.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, היום אחר הצהריים אני מזמין את המחשב החדש (!), והתקציב שלי זה בערך 6200 למחשב כולל מסך ורמקולים. אמרתי נעשה מקסימום 6400 כי יעשו לי הנחה. פחות המסך שאני רוצה (F700P) שעולה 1080 ופחות הרמקולים (z-640) שעולים 525 יוצא 4900 בקירוב. לכן אני צריך המלצות על מפרטים ב-4900 , הכי טוב שמצאתי זה ב-KSP והנה הוא : ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 2 900 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 …

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by OmriTeram,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, מוסיקה, סרטים. לא בשביל משחקים (בשביל זה יש PS3 ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by merc571,

אני בן 13מחפש מחשב למשחקים שיחזיק הרבה שנים. שיהיה אם הרבה זכרון ושהמסך יהיה בעל גרפיקה גובוה למשחקים ושיהיה שקט וקר ושלא יהיה בעיות אם האיטרנט. יש לי תקציב של 4000 ש"ח עד 4300 ש"ח

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  24. היי אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4500 (אשמח למחיר זול יותר). 1. מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כרגע הוא CTR אבל אני מתכנן לקנות מתישהו LCD אבל לא עכשיו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Starcraft 2 AC2 Crysis ומשחקים חדשים שיצאו בשנה שנתיים הבאות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. צריך צורב DVD זול. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא כרגע אבל יהיה …

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ושימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים שיצאו בעיקרון COD Dead space 2 וכו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בתקציב הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים