עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by My_Name,

נייד די ישן, קופא כל פעם שמוכנס אליו הכרטיס הרחבה (Wireless). רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by UHU,

שלום הייתי סגור על המפרט הזה די הרבה זמן: מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm אבל המחירים קצת השתנו יש לי עוד 500 שקל להשקיע מה לדעתכם כדי לי לשפר?

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  3. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב של עד 800$ (חריגה של 50$ אפשרית עם זה מוצדק..) הקניה תתבצע בארה"ב דרישות: מסך- "14.1 זיכרון- 2GB כונן קשיח - 160-250GB משקל - עד 2.5 ק"ג (רצוי כמה שפחות...) עם צורב דיוידי אחריות בינלאומית שמתי עין על DELL inspiron 1420 ו HP pavilion dv4t מה דעתכם? איזה עוד אפשרויות קימות? איזה מעבד מומלץ? האם מספיק Doul core? או שכדאי Doul 2 Duo? תודה על העזרה, רועי

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Schaap,

לפני כחודש בניתי לי מפרט מחשב באתר של נעה מחשבים ומעומס לימודים לא היה לי זמן לטפל בזה. השבוע אני חוזר לבניית המחשב ועברתי על הרשימה לראות אם יש עדכונים כלשהם, ואני רואה רק עליות מחירים. כמה דוגמאות: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX עלה מ955 ל1030 Leadtek NVIDIA Quadro FX 570 256MB DDR2 PCI-E עלה מ890 ל1120 אני מתנצל אם זה לא הפורום הנכון, לא מצאתי משהו קרוב יותר...

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by קורלאונה,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה יש לשפר איך המעבד והלוח אם בקיצור יש מקום לשיפור או שזה טוב?.. http://i44.tinypic.com/eg7lh5.jpg

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב +מסך 19 או 22 " עם רמקולים טובים , מקלדת עכבר וכול מה שדרוש. בעיקרון אני צריך את המחשב בשביל אינטרנט , סרטים אייסקיו ומשחקים (לא כבדים). התקציב הכולל שאני מוכן להשקיע בו בין 3500 -3700 ש''ח לא יותר. אשמח לקבל מכם מפרט טוב שיתאים לדרישות שלי. נ.ב אני גר במודיעין אז אשמח עם החנות מחשבים תהיה בסביבה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by guygol10,

אני מעוניין במחשב עם מעבד E8400 כרטיס מסך FX9800 זיכרון 4GB דיסק קשיח 1000GB וזהו בכללי

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  8. Started by juli66,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי משהו שמספיק לאינטרנט ואימיילים בלי ציוד הקפי ובלי ספק כוח. משהו טוב שלא יעשה בעיות התקציב הוא עד 900 ש"ח.. מקסימום.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by realy,

מישהו כאן בפורום.. נתן הצעת מפרט מהאתר Newegg.com עכשיו אני רוצה לדעת אם האתר הוא אמין .. ואיך אני יכול לדעת את זה בוודאות? ואם כן, יש לו משלוחים לישראל? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by zaroor,

רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by michfir,

מחפש נייד עד 5K לכתיבת מוסיקה. אני עובד עם Cubase בעיקר בנוסף אני רוצה שיהיה לו נפח גדול, כמה שיותר גדול. כמובן BT+WiFi . תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by matana8,

היי שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי לתת לי מפרט למחשב .ללא מסך. ללא התקנה. רגיל .שימוש למשחקים התקציב שלי 2500 שח אני מעדיף מעבד של אינטל תודה לכל העוזרים אם יש חריגה של 200 שח לא נורא העיקר שיעבוד טוב במחיר הסביר הזה ואם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by SenDeR,

שלום. אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים, כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' אין צורך בOC אין צורך בציוד היקפי תודה.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  15. לא למשחקים ללא ציוד היקפי תודה. ;D (אה, ושאפשר להשיג אותו ברשתות KSP מרדנית וכדומה...)

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by ehudt,

מצאתי את שני המחשבים של דל הנ"ל במחיר מאד דומה (5400-5500) - P8400 2GB DDR2 ATI 3450 מול T5800 3GB DDR2 ATI 3450 השאלה היא מה יותר משמעותי - המעבד היותר חזק באופציה הראשונה או תוספת של ג'יגה RAM באופצייה השניה. תודה!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. זה מפרט לחבר שרוצה מחשב חדשת השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ויציאת HDMI בשביל חיבור בעתיד הקרוב לטלויזיה. רצוי מחנויות באיזור חיפה והקריות. בנתיים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤186 קירור למארז: Raidmax Cooler for Case 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ¤36 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤112 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤252 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 940…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. אז כך יש לי מחשב AMD ATHALON לוח MSI פלטניום מעבד 3000 ג'יגה זיכרון 400 מגה הרץ 1.5 גי'גה ארדיסק 160 גי'גה W.D צורב דיוידי כפול 16 כרטיס מסך 6600 ג'יטי 128 מגה כרטיס קול + רשת און בורד מארז+ ספק 450 וואט. כמה למכור?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. מה עדיף? AM2 4400X2 Dual Core ולוח GA-M61PME-S2 או E2200 ולוח GA-G31ME-S2L או- אסוס P5KPL-CM G31 כל השאר אותו הדבר זיכרון 2 ג'יגה קינגסטון צורב DVD * 22 LG דיסק קשיח 250 GB WD מארז COMPUCASE HEC 6C60 ספק HEC TRT 400W מקלדת ועכבר לוגיטק ההתלבטות שלי היא רק לגבי המעבד (והלוח כמובן)

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by orninyo,

שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600+- במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? נווידיה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by E-non,

היציאה של השנאי לא מתאימה לכניסות של השקעים בארץ (המחשב נקנה בקנדה), האם אפשר להשתש במתאם פשוט בשביל לטעון את המכשיר או שצריך להחליף את השנאי לשנאי עם יציאה שמתאימה לארץ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.