עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד אינטל : Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, 1155, 6MB מחיר : 1060 קירור למעבד : Scythe Yasya מחיר : 180 לוח אם : Gigabyte 67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E מחיר : 735 זיכרון : 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר : 235 דיסק קשיח : Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ מחיר : 265 כרטיס מסך : Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מחיר : 1350 צורב די וי די : ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)‎ מחיר : 120 מארז : Lian-li Lancool PC-K62 מחיר : 496 ספק כוח : SeaSonic 850W Active PFC 80+ 12cm aSS-850HT מחיר : 590 מקלדת : ‏Microsoft SideWinder X6 USB Gaming Keyboard מחיר : 340 עכבר :…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  2. מחפש לשדרג מחשב ישן שבו אני עורך מדי פעם (בפרמייר פרו ואפטר קל) ובעיקר חומרים באיכות HD (בטח לא מעל ל-4K). לא תלת, ולא פרוייקטים מורכבים של צבע ואפקטים כבדים. בזמן האחרון הוא מקרטע לי קצת בעריכה ואני רוצה לשדרג ביצועים - אבל בתקציב נמוך ככל האפשר, כי רוב העבודה עליו היא משרדית. ראיתי שאמאזון חתכו את המחיר של RYZEN 5700g ל-180 דולר - ורק בגלל זה אני חושב על המעבד הזה. בסקירות מקצועיות ראיתי שהוא סוחב עבודת עריכה בצורה טובה אפילו ב-4K בלי צורך בכרטיס מסך נפרד - שזה גם חיסכון. (המטרה היא שדרוג ביצועים בתקציב נמוך ככל האפשר) התפיסה שלי היא שמכיוון שהמחשב לא מיועד לעבודה אינטנסיבית - השדרוג יהיה משמעותי בכל מקרה רק בזכות המעבד (8 ליבות במקום…

3. ציוד הקייפי לא צריך כרטיס קול לא צריך הארד דיסק לא צריך - קניתי אתמול sata3 ssd 120 GB DVDROM אני גם לא צריך אני צריך מעבד מסדרת I7 ומעלה אני צריך לוח אמ תומך DDR3 ותומך SATA3 - של אינטל בלבד אני צריך לפחות 4 ג'יגה זכרונות של ddr3 אני צריך כרטיס מסך שיריץ טוב את המשחק WITCHER2 - ושל חברת NVIDIA המחשב צריך להיות חזק ומהיר ועם הכי פחות זמן עקבה - ולמי שמבין שיהיה אופציה להתקין עליו mac lion osx תודה מראש לתורמים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  4. ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש בתוכנת עריכת סאונד - CUBASE בגירסאות 4 או 5 החדשה (כולל VST) יש לי את הציוד ההיקפי כגון מסך , כרטיס קול חיצוני ,מוניטורים ומקלדת+עכבר. אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים בתקציב (אם ניתן) והאם תהיה חובה להכניס למפרט זיכרון של 4 ג'יגה בכלל...או שאפשר להסתפק ב-2 ג'יגה (שואל כי בגירסה קודמת של התוכנה הייתי מקליט ועורך עם מחשב חלש יחסית להיצע של היום - פנטיום 4 עם 1 גיגה זיכרון..ולא יודע אם הגירסאות החדשות זוללות משאבי מעבד וזיכרון) תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  5. שלום האם המפרט הבא הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by עוד מישהו,

שלום, אז ככה אחרי המוןן זמן של המתנה וגם חיסכון. אני עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, סרטים ומוזיקה. בסה"כ אני רוצה להפעיל את כל המשחקים החדשים על רמה גבוהה ביותר (הרי בשביל מה חסכתי ;D) אמ... עכשיו התקציב שלי למחשב עצמו הוא בערך 6 אלף ושאר האלף זה בשביל עכבר, מקלדת ורמקולים. בקשר לעכבר אני כבר אקנה את ה - MX518 ומקלדת של לוגי'טק אליט משהו. בקשר לרמקולים אני עדיין לא סגור ממש. עכשיו אני צריך מחשב שקט בלי רעש כמו של טרקטור ושיהיה כמה שיותר שקט. בקשר ל OC אני לא ממש מתמצא בנושא אז.. זה לא הכי חשוב לי. בסה"כ אני חושב שהתקציב אמור להספיק למחשב משהו טוב טוב תודה מראש לכל העוזרים (: נ.ב. המליצו לי על אינטל ו.. על לוח אם של אסוס או ABIT ועוד משהו. אני התגייסתי…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by רועיהדדי,

שלום, יש לי מחשב נייד כשנתיים או קצת יותר T7400 @2.16GHz 2.17GHz intel®Core 2 2 giga ram ולצערי נשבר לי המסך ורואים חצי מסך תקין וחצי לבן הייתי בחנות של סוני ואחד הבחורים אמר שכדי לי לקנות מחשב נייד חדש...???!!! תיקון יעלה 800$ בחברת סוני דרך EBAY 500$ רק המסך ללא עבודה .... מה היא עצתכם? האם לבקש מאבא עשיר לממן תיקון או לקנות חדש? אין לי מושג... מה לעשות... הצרכים שלי למחשב מאד בסיסיים , אינטרנט , מלל - אופיס ניידות מאד חשובה ואיכות הסוללה אשמח לקרוא דעות..

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. Started by Inglorious,

שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל לגבי המפרט: Ryzen 3700x מעבד Noctua NH-U12S קירור למעבד ASUS B450m-a Prime לוח אם Team T-FORCE Vulcan Z 64GB DDR4 3200mhz RAM זיכרון Radeon RX550 כרטיס מסך Antec NX120 מארז Antec VP500P 500w ספק כוח 1TB HDD וכונן SSD Crucial MX100 שירדו מהמחשב הישן שלי ולא מוצא צורך לשדרג. בעיקרון השימוש הכמעט בלעדי במחשב הוא עבודה עם תוכנת עיבוד וניתוח נתונים שמצריכה המון זיכרון ומעבד חזק וכמו שניתן לראות אלה נקודות החוזק של המפרט, השימוש הנוסף למחשב אם בכלל הוא גיימינג קל מאוד ברמת ה-CSGO,FM21,Among us ובאטלפילד 1. בהזדמנות זו אשאל האם RX550 מספיק ל-BF1? לא מח…

9. Started by pchelp,

מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לראות סרטים,לשחק במשחקים שיצאו על האיכות הכי גבוהה ועוד... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לשם פרנסה אלא לשם משחק בלבד! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.צריך לקנות מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22 אינץ או יותר , עכבר רמקולים ומקלדת שיהיו מעפנים! 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים! 5.…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  10. טוב אז ככה, אני רוצה להרכיב להורים שלי מחשב חדש. הם עד היום הסתדרו עם מחשב פנטיום 4 ככה שהדרישות לא ממש בשמיים. חשוב שיהיה באמת משהו אמיד שאפשר לומר שגם בעוד כמה שנים יוכל להריץ אפליקציות בסיסיות בלי לקרטע, אני יודע שאי אפשר להבטיח שום דבר במרוצת השנים אבל שוב, זו השאיפה. הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל רק אם יש טעם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD (לא הרבה), משחקים בסיסיים ביותר ברמת פלאש ומשחקים אונליין ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680*1050 …

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by bigwave,

שייצור קשר במייל: bigwave@walla.co.il המחשב בן פחות מחודש תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. טוב אז ככה אחרי שהקניה בארצות הברית לא תצא לפועל התחלתי לחפש מחשב תקציבי תחליף שולחני בבערך 2500 +- וניתקלתי בשני המחשבים האלו http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LI37104&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=87345G&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם ? וחברה זה לא מחשב למשחקים ולא לנידות אמיתית אז קחו את זה בחשבון

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הישן שלי פרהיסטורי, התקציב שלי הוא בעקרון 2.5K אבל אני מוכן להוסיף 200-400ש"ח עם יש צורך בכך. המחשב ישמש בעיקר לאונליין גיימינג וגיימינג כבד (קרייסיס,L4D,TF2,GTAIV,COD וכ'ו) אין לי צורך בציוד היקפי, ואין לי העדפה על חברה כלשהי, אבל אני רוצה שהמעבד יהיה בעל יותר מ2 ליבות (3 ו4 טוב). לא מעניין אותי כל כך אם המחשב שקט ועיצוב מארז יפה יהיה נחמד אבל זה ממש לא הכרחי. אני מתכנן להריץ על המחשב וינדוס XP 32 BIT. אני לא מתכנן לעשות OC. אני מעוניין שגודל ההארד דיסק יהיה לפחות 320GB גודל המסך שלי הוא 19" ואני מתכנן להריץ ברזולוציה של 1280X1024, אני רוצה להריץ משחקים על איכות גבוהה[HIGH בהכול (חוץ מקרייסיס כמובן)] הנה מפרט שהציעו לי בפורום אח…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by alonz1,

ברצוני לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה ביתית. גלישה מהירה באינטרנט, תפעול מהיר של המחשב, הצגת תמונות ועריכתם ללא בעיה (lightroom, photoshop) ושימוש באופיס. התקציב שלי הוא 2500 ש''ח, כמובן שאשמח להוזיל תקציב זה אם אפשרי. חשוב לי שהוא יהיה שקט, נפח דיסק 500GB. בנוסף, אני זקוק למערכת הפעלה בסיסית של Windows 7. בלי קשר ל2500 ש''ח של המחשב אני צריך גם המלצה למסך רחב בגודל של 21 עד 24 אינצ'. מחיר המסך עד 1000 שקלים. תודה.

15. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש למשרד אדריכלים בתקציב צנוע עד כמה שניתן... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי עד 1000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ותלת מימד כולל רנדרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2012 (2D), סקצ'אפ, ויריי לסקצ'אפ, פוטושופ, בעתיד אולי גם לומיון. -רציתי לציין שבעבר השקעתי בכרטיס מסך רציני בשביל רינדור אבל הסתבר שויריי לסקצ'אפ כלל לא משתמש בו וסוחט בעיקר את המעבד והRAM…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  16. ??? ???מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray קירור למעבד: [כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte P55-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪621 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 X-Series CL7-7-7-20 כמות: 1 - מחיר: ₪574 קשיח למחשב שולחני: WD 640GB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪387 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1314 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blac…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מה שאני לא עוקב אחריו זה המעבדים אז.. אילו סוגי מעבדים קיימית לניידים? (AMD\INTEL) ובכלל אילו שיקולים חוץ ממשקל,מעבד, זכרון, אלחוט יש לקחת בחשבון עבור מחשב לא למשחקים? (עבודה משרדית) תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. שלום חברים. רכשתי Zenbook משומש. אני גר בארה"ב. קטע מוזר. אין לי WiFi. זאת למרות שה OS עברה טעינה מחדש ל Factory Settings. ב Device Manager לא מופיע בכלל קטגוריה "Network Adapters". כמו כן, בלוח הבקרה - ב Network, ההודעה היא: "Windows did not detect any networking hardware" ! החשד שלי היא שכרטיס הרשת דפוק? או אולי אפילו הוצא מן המחשב מסיבה כלשהי? או שאני קופץ גבוה ולמישהו יש פתרון? עצה? ממש תודה!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by רפי גינצלר,

מעוניין במסך 4K עם או בלי חיבורי USB .מבקש המלצות

20. Started by BoriTTo,

שלום, אני הולך לקנות מחשב לצורכי אונברסיטה לאחותי. עכשיו אני צריך כמה עצות כי אין לי מושג במארזי SFF יש לי כמה דרישות וכמה דברים שעדיף שיהיו. דרישות: מקום 1 לכונן דיסקים ואחד לפלופי. עדיפות: שיהיה רדיו מובנה עם שלט, או לפחות שלט, וגם יתכן איזה TV tuner שאליו אני אוכל לחבר אנטנה (אין לי כבלים או יס, כן, הרבה אנשים כבר אמרו לי שזה עצוב אבל זה מה יש ) השאר די לא חשוב. CPU: לפי הSFF (amd או intel) לא ממש משנה, משהו שיחזיק. RAM: 2x256 samsung או משהו בסיגנון, לא יהיה o/c בכל מקרה. מסך: כנראה LG F700B או משהו בסגנון. CRT 17 שנראה נחמד ולא מזיק. HDD: WD 120GB ATA 8mb Liteon cdrw +dvdrom floopy כנראה שאני לא אצתרך כרטיס מסך, כי אני אחליף את מה שיש אצלי במחשב (R9000)…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by Moo,

בחיפושים אחר לפטופ ראיתי את ה Inspiron 1520 במחיר של 4700 שקל עם שלוש שנים אחריות! http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: Intel Core 2 Duo Processor T7250 2048MB(1024MBx2) 667MHz 160GB 5400RPM Intel Integrated GMA X3100 15.4" רציתי לשאול את דעתכם הכללית עליו, וגם לגבי המסך - האם הוא מבריק או מט? המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות שזה מפתה. ואם אתם יודעים איפה ניתן לראות את הלפטופ בתצוגה? שימושים בסיסיים - אופיס אינטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by zombie,

(מקווה שזה המקום הנכון, אם לא אז להעביר וסליחה) מארז: NZXT LEXA BLACK LINE לוח אם: GIGABYTE P35-DS3L הארד דיסק: Western Digital 500Gb 16MB זיכרונות: OCZ 2GB DDR2-800 CL5 מעבד: Q6600@3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800GTX 600\1450\2000 ספק כח:Corsair 520W HX בכמה אתם חושבים אני אוכל למכור תמחשב הזה?יש לציין שיש עליו אחריות מלאה על כל החלקים (למרות הOC) לעוד שנתיים) תודה רבה מראש! ;D

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  23. * מטרות המחשב: משחקים קלים - Fifa/PES , צפיה בסרטים (כדאי גם HDMI אבל לא חובה), ושימושים ביתיים בסיסיים. * גודל המסך - הניייד יהיה בעיקר בבית אז כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. אני מתאר לעצמי שזה אומר 15". * משקל רצוי - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - נראה לי שלפחות 500GB אבל אם יש מחשב נייד טוב אם הארדיסק קטן יותר, אפשר לדבר על זה * כונן CD/DVD? צורב - כדאי שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? - לא חובה. …

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by Deror,

הגיע הזמן ואני קונה מחשב והחלטתי לגבי שאר החלקים ואני מתלבט לגבי מעבד לוח וזיכרון ודיסק קשיח שלהם אני מקצה 2800 שח ואפילו פחות. המטרה שלי היא שבעוד חצי שנה אצטרך רק לרכוש כרטיס גרפי טוב ולשלב אותו בשילוש הקדוש,לכן אני רוצה לוח אם מתקדם ככל שניתן. אני מעוניין בamd אני מעוניין להחליף את הלוח,אני רוצה לוח עם כרטיס גרפי כרטיס קול ורשת Ob. זוהי פחות או יותר ההצעה שקיבלתי AMD Athlon 64 3000 Winchester Socket 939 BOX 899.00 ¤ 1 899 ¤ Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard 922.00 ¤ 1 922 Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory 379.00 ¤ 1 379 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 494.00 ¤ 1 494 ¤ 2694 ¤

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by victory,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כבר איזה חצי זנה אבל המתנתי למעבדים של אינטל . יש לי שתי דילמות אחת לגבי המעבד שניה לגבי כרטיס המסך מעבד : מה עדיף AMD5000 או CONROE E6600 כרטיס מסך : 7600GT או X1600 או מה שתמליצו לי תודה רבה (דרך אגב אשמח לקבל חומר עיוני לגבי OC ,המחשב מיועד למשחקים ואני גם ירצה להתעלל בו בעתיד)

• 7 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים