ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המחשב שלי זה מעבד:8400 *קרור למעבד:ac7 לוח אם:ep45-ds3 *זכרון:2 גיגה gskill ארדיסק:600 גיגה *כרטיס מסך:4850 *קרור כרטיס מסך *ספק:400 seasonic אז ככה אני רוצה למכור את מה שמסומן בכוכבית ולשדרג מה אתם ממליצים?מחיר בין 1500-1000(המחיר לא כולל את הסכום של מה שאני מוכר זה תוספת אז תעשו חישוב)
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי בונה מחשב לשימושים הבאים: 1. מכונת משחקים למשחקים כגון : call of duty,crysis,farcry 2. OC 3. מריץ ישומים חזקים כגון MATLAB,CADENCE 4. חיבור לפלסמה 1080P. 5. מעוניין גם שיהיה אופציית RAID. 6. שקט חשוב לי מאוד. 7. יחובר למסך 24" כנראה סמסונג T240. מפרט קיים : 1. 3 הארד דיסקים בנפח של 1.3TB כולל. 2. מארז של TT SOPRANO. 3. 4GB של G.SKIL 2X2GB 900 MHZ. מעוניין לקנות את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1464 לוח אם: ASUS P5Q PREMIUM ¤1484 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1372 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤167 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 …
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים כמו GTA IV, crysis וכו' שלא יחרוג מה3000 ש"ח ולא משנה לי באיזו חנות
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. לבנתיים קיבלתי שתי הצעות מחיר למידע שמיד אפרט בהמשך ואשמח לחוות דעת. ע"פ המרדיך שקראתי באתר כנראה המפרטים האלה לא עונים על ציפיותי באופן מקסימלי. להלן המידע: תקציב: 3-4K כולל מסך - אפשרות למזומן. מטרה: משחקים>סרטים ומוזיקה>הורדות ציוד היקפי: עכבר 5 לחצנים, מקלדת לגיימרים, רמקולים איכותיים לצליל טוב לפחות שימלא חדר (תקף גם לכרטיס הקול), מסך LCD העדפה לחברות מוכרות שיהיה קל לקבל מענה במקרה של תקלה. קירור ועיצוב... חשוב לי לתחזוקת המחשב שהוא יקבל יחס טוב ושלא יתחמם יתר על המידה וזהו השיקול העיקרי. מבחינת המארז והקירור. אם רועש או שקט - לא רלוונטי. מערכת הפעלה - לא חוקית אין צרכים מיוחדים מעבר לגיימינג - חשוב לציין שיש משחק אח…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות למפרט מחשב למשחקים, תקציב 3500 ש"ח כולל מסך, וציוד הקפי. ניתן לחרוג מעט עבור שיפור משמעותי. OC רק אם דרך המוכר (באחריות). אריכות ימים וFPS חשובים לי יותר מרזולוציה (אם זה משנה משהו...). תודה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מחשב למישחקים חשוב שיהיה מעבד של קווארדו
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב לא ממש לצורכי משחקים, השימושים העיקריים הם בתוכנות מולטימדיה ומוסיקה כמו קיובייס ופוטושופ, צפייה בסרטים קליפים, מוסיקה וכמובן מסנג'ר, אימיול, אייטונס ועד נגנים למיניהם. אתמול ביקרתי באייבורי וקיבלתי מפרט, עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מומלץ לקנות אצלם? המפרט שקיבלתי כלל: -מעבד CORE 2 DUO E7400 2800MH -לוח ASUS G31 -זיכרון DDR2 2GB -דיסק קשיח WD 500GB 7200 -כרטיס מסך GEFORCE 9400 512MB -מארז ידית -ספק כוח 450W -צורב דיוידי LG X22 -כרטיס קול 7.1, רשת מובנים המפרט יצא 2115 ש"ח אשמח לקבל תגובות, חוות דעת ואפילו מפרט אחר בסכום זהה או בקרבת אותו הסכום. ושאלה נוספת, האם יש בעיה בלוחות של MSI? ואם כן למה. תודה רבה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
נייד די ישן, קופא כל פעם שמוכנס אליו הכרטיס הרחבה (Wireless). רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום הייתי סגור על המפרט הזה די הרבה זמן: מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm אבל המחירים קצת השתנו יש לי עוד 500 שקל להשקיע מה לדעתכם כדי לי לשפר?
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב של עד 800$ (חריגה של 50$ אפשרית עם זה מוצדק..) הקניה תתבצע בארה"ב דרישות: מסך- "14.1 זיכרון- 2GB כונן קשיח - 160-250GB משקל - עד 2.5 ק"ג (רצוי כמה שפחות...) עם צורב דיוידי אחריות בינלאומית שמתי עין על DELL inspiron 1420 ו HP pavilion dv4t מה דעתכם? איזה עוד אפשרויות קימות? איזה מעבד מומלץ? האם מספיק Doul core? או שכדאי Doul 2 Duo? תודה על העזרה, רועי
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לפני כחודש בניתי לי מפרט מחשב באתר של נעה מחשבים ומעומס לימודים לא היה לי זמן לטפל בזה. השבוע אני חוזר לבניית המחשב ועברתי על הרשימה לראות אם יש עדכונים כלשהם, ואני רואה רק עליות מחירים. כמה דוגמאות: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX עלה מ955 ל1030 Leadtek NVIDIA Quadro FX 570 256MB DDR2 PCI-E עלה מ890 ל1120 אני מתנצל אם זה לא הפורום הנכון, לא מצאתי משהו קרוב יותר...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה יש לשפר איך המעבד והלוח אם בקיצור יש מקום לשיפור או שזה טוב?.. http://i44.tinypic.com/eg7lh5.jpg
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב +מסך 19 או 22 " עם רמקולים טובים , מקלדת עכבר וכול מה שדרוש. בעיקרון אני צריך את המחשב בשביל אינטרנט , סרטים אייסקיו ומשחקים (לא כבדים). התקציב הכולל שאני מוכן להשקיע בו בין 3500 -3700 ש''ח לא יותר. אשמח לקבל מכם מפרט טוב שיתאים לדרישות שלי. נ.ב אני גר במודיעין אז אשמח עם החנות מחשבים תהיה בסביבה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב עם מעבד E8400 כרטיס מסך FX9800 זיכרון 4GB דיסק קשיח 1000GB וזהו בכללי
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי משהו שמספיק לאינטרנט ואימיילים בלי ציוד הקפי ובלי ספק כוח. משהו טוב שלא יעשה בעיות התקציב הוא עד 900 ש"ח.. מקסימום.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מישהו כאן בפורום.. נתן הצעת מפרט מהאתר Newegg.com עכשיו אני רוצה לדעת אם האתר הוא אמין .. ואיך אני יכול לדעת את זה בוודאות? ואם כן, יש לו משלוחים לישראל? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש נייד עד 5K לכתיבת מוסיקה. אני עובד עם Cubase בעיקר בנוסף אני רוצה שיהיה לו נפח גדול, כמה שיותר גדול. כמובן BT+WiFi . תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי לתת לי מפרט למחשב .ללא מסך. ללא התקנה. רגיל .שימוש למשחקים התקציב שלי 2500 שח אני מעדיף מעבד של אינטל תודה לכל העוזרים אם יש חריגה של 200 שח לא נורא העיקר שיעבוד טוב במחיר הסביר הזה ואם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים, כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' אין צורך בOC אין צורך בציוד היקפי תודה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא למשחקים ללא ציוד היקפי תודה. ;D (אה, ושאפשר להשיג אותו ברשתות KSP מרדנית וכדומה...)
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מצאתי את שני המחשבים של דל הנ"ל במחיר מאד דומה (5400-5500) - P8400 2GB DDR2 ATI 3450 מול T5800 3GB DDR2 ATI 3450 השאלה היא מה יותר משמעותי - המעבד היותר חזק באופציה הראשונה או תוספת של ג'יגה RAM באופצייה השניה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-