עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. ‫(האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?)‬ בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. המחשב נוכחי : מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz לוח אם - GIGABYTE GA-P45-DS3 זכרונות - G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK כרטיס גרפי - HD4870 1G DDR5 צורב - SAMSUNG DVDRW X22 SHS223 כונן קשיח - SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA 2 מארז - COOLER MASTER CENTURION RC-590 ספק כוח - COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER 212 החלטתי עכשיו לקנות מחשב חדש,ואת הנוכחי למכור (למתעניינים פורסם כבר פה בפורום יד 2) אני רוצה שהמחשב החדש יהיה מבוסס לערך: Intel Sandy Bridge Core i7 3.4GHz , מוכן להתפשר גם על i5 ATI Radeon 6970 זכרונות 8/4 ג'גה DDR3 1600 ולוח אם שמתאים לרכיבים הנ"ל. OC למעבד פחות חשוב כי עיקר המחשב למשחקים,מקסימום OC בינוני . במידה ולא אמכור …

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  3. מחשב נייח/נייד תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by omrihacli,

איזה מחשב טוב יותר למשחקים ‎Dell Inspiron 1520 או MSI GX600 שניהם עם GeForce 8600M

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 שקל עם אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג + אפשרות לתכנות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין שום צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב שלא יעשה יותר מידי רעש במידה ואשחק בלילה, אך אפשר להתפשר פה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורך בסביבות 45-50ס״מ גובה 40-46ס״מ רוחב עד 23ס״מ, …

6. Started by MD,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 7K , אני לא מחפש מכונת משחקים אלא מחשב שישרת סטודנט ממוצע לאורך זמן! אם אתם יכולים לעזור לי אשמח... ראיתי שנכנסו ניידים עם מעבד AMD שמתומכרים משמעותית יותר נמוך מאלו של אינטל... אז מה בעצם הקאטצ'? בתודה מראש מאור.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by doodi111,

מצאתי הצעה למפרט במחיר אטרקטיבי מבחינתי: « לוח אם » דגם: ABIT NF-M2F סוג ציפסט: GF6100 מהירות : 2000 כרטיס קול משולב: 6 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: לא תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : nVidia GEFORCE 6100 אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 250GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 16MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: AMD Athlon X2 3800+ AM2 מהירות מעבד: 2000Mhz זכרון מטמון : 1MB אחריות: 3 שנים « מארז » סוג: Magnetics כולל ספק: 500W כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור : 4 « זיכרון » יצרן: SuperTalent נפח: 1GB (512MBX2 סוג זכרון: DDR 2 מהירות…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש״ח לא חייבים להשתמש בכל ומה שישאר מהתקציב יצא לשדרוג מסכים וציוד הקפי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk 2077, baldur's gate 3, alan wake 2 ובכללי משחקי AAA. linux ב dual boot כלומר עדיף לבדוק שהחומרה לא ידועה בלעשות בעייות, אם זה עוזר אני יתקין עליו debain או ubuntu. בנוסף המחשב ישמש לתכנות deep learning אבל את העבודה העיקרית אני לא יריץ עליו. בנוסף מינימום של 32GB RAM. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

10. Started by jetman,

הלן חברים, יש ברשותי 20 מחשבים ניידים, המפרטים: IBM ThinkPad R51 2887-AVG: CPU: Intel Pentium M Processor 715 (2M Cache, 1.50 GHz, 400 MHz FSB) LCD: 15" TFT 1024 x 768 CHIPSET: Mobile Intel 855GME GPU: Intel Extreme Graphics 2 IBM ThinkPad R61i 7650-D7G/D6G CPU: Intel Core2 Duo Processor T5450 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel GM965 GPU: Intel Graphics Media Accelerator X3100 hp Compaq nx7300: CPU: Intel Core2 Duo Processor T5500 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel 945GM GPU: Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשבים הם מעסק שנסגר (מעבדה), רובם כוללים סוללה, אך אני לא יודע מה …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by eli33,

שלום לכולם. ההורים רוצים מחשב HTPC לסלון.תקציב 5000ש"ח בערך. עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מחשב HTPC חדש לגמרי לסלון או לקנות מחשב חדש לחדר ו"לשדרג" את המחשב הישן למחשב HTPC זאת אומרת להחליף מארז ולשים כרטיס טלויזיה. המחשב מיועד למסך טלויזיה גדול 32 LCD (אם זה משנה משהו) מידע על המחשב ה"ישן": AMD Athlon 64 Processor 3000+ לוח אם ASUS A8N-E 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך 6600GT של גיגהבייט השאלה היא האם המחשב הישן יתן את אותה חווית צפיה כמו מחשב חדש?(לא יתקע,הקלטה חלקה,צפיה בסרטים וכו') ומה אתם הייתם עושים במקומי? כי האמת אני לא משחק הרבה במשחקים רק מידי פעם.ואני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ותוכנות.. עריכה:החלטתי בסוף ללכת עלHTPC חדש..תסתכלו למטה תודה לעוזר…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מחפש נייד בסביבות - 3500 3000 מטרות: -צג 15.4 + - הרצת פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [דעתכם על msi pr601 ? , ואם אפשר - האם בסדר לרכוש נייד באיבורי? סה"כ לא רוצה בעיות] [דעתכם על5730Z-324G32MNוAcer - אותו מפרט, רק עם 160 גיגה ולא 250 ] דעתכם על Compaq Presario CQ60-120] דעתכם על MSI EX620 ? [ מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz לבין Intel Dual Core T3200 2.0GHz אם אני אריץ XP ?] אשמח גם להצעות לגבי דגמים שלא רשמתי…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. ערב טוב, ראשית אפתח ואומר שאני מודה שאני לא בטוח אם זה המקום הנכון לפתוח את דיון הזה. לי נראה שזה המקום שהכי קולע לשאול את השאלה הזאת, כמו כן לא ראיתי משהו בחוקי הפורום שאוסר את זה. בכל מקרה במידה וזה לא המקום המתאים, אנא סילחו לי מראש. אני השתמשתי ב-7 שנים האחרונות בקונסולות בשביל לשחק משחקי מחשב. לאחר בירורים, התייעצות והרבה חשיבה הגעתי לתובנה שיכול להיות שבמקום לשדרג קונסולה ולהסתפק בשינויים טכנולוגים מצומצמים יחסית אולי כדאי לקנות מחשב גיימינג. השאלות שעלו לי בעקבות החשיבה הזאת ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי בהן: 1. האם זה אפשרי כיום לקנות מחשב שמספק הגדרות גבוהות במחיר סביר? (עד 4-5k) 2. מה אורך החיים של מחשב כזה? כלומר כמה זמן אני אוכל לשחק במשחקים באותן הגדרות גב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shlom_eminob,

ערב טוב!!! אני מחפש כרגע מחשב נייד לקנות ואני לא יודע איזה חברות מומלצות אבל ראיתי ניידים של ‎Gigabyte עם מפרט טכני מאוד טוב וממש זול אז קודם רציתי לדעת ממתי ‎Gigabyte הם יוצרים ניידים ואיך החברה בתחום אם שווה לקנות ‎Gigabyte , או פשוט תמליצו לי על איזה חברה עם מפרט או דגם שאתם ממליצים לי לקנות אותו.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. שלום, באפשרותי להביא מספר חלקים מארה"ב, למשל מעבד\זיכרון\לוח אם. אני צריך מעבד חזק עם כמה שיותר ליבות לצורך הרצה של תוכנות מקביליות שאני כותב (openMPI בc). מבחינת מעבד, האם http://www.amazon.com/Intel-i7-4790K-Processor-Cache-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1413302859&sr=8-1-fkmr0&keywords=Intel+i7-4790K+4.0Ghz+Tray היא בחירה טובה? אם אני אריץ אובונטו עם המעבד הזה הוא יכיר אותו כבעל 8 ליבות (ולא 4, בגלל hyperthreading ), נכון? האם קיים מעבד דומה שיריץ בפועל 16 ליבות? מבחינת קירור עבורו, מה השילוב הכי טוב של שקט\מחיר? לגבי זיכרון\לוח אם, מה מומלץ? הלוח אם לא חייב שיכיל הרב פיצ'רים, עדיף שיהיה פשוט ויחסית זול (~400 ש"ח, אולי פחות). הא…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך 14"-15" עדיפות למאט אך לא חובה * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט עדיפות למקלדת מוארת (לא חובה) * משקל רצוי? 1.5-2 קילו, למשקל עדיפות גבוהה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מאמין שזמן סולל "רגיל" יספיק (מניח שכ 3-4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? עדיפות גדולה לSSD בלבד של 256GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך, אפילו עדיף שלא לטובת המשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה אחריות בינלאומית * הא…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים... מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה. USB3, זכרון של 8G. יתרון להארדיסק 7200RPM. תקציב עד 5.5K. מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן ג…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב הבא של טושיבה בעל רמקולים של סקאל קנדי וכל ייתר המפרט דיי דומה. http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22951&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או המחשב של לנובו : http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - עדיף שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אז…

21. Started by סלמאן,

שלום לכולם, מבקש המלצות לגבי מפרטי מחשב בתקציב 3300 עם אפשרות חריגה עד ל 3500 שקל מכסימום. המחשב הולך לשמש להכל (משחקים, גלישה, סרטים, מוזיקה...) וכולל מסך! אני יודע שהתקציב דל אבל בשביל זה באתי לשאול, AMD או INTEL לא ממש מעניין אותי העיקר שיתן את התמורה הכי טובה לכסף. ועדיף לחנויות באיזור חיפה. (הרבה בקשות אני מודע לזה :-\) שיהיה לכולם המשך יום נעים ויפה ותודה לעוזרים סלמאן.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by dm7,

שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 - - - תגובה אוחדה: - - - מצטער, המודעה הוקפצה לפני שסיימתי לרשום את ההמשך. המשך לוחות אם- הבדלים בין H81, H91, H87 ? אין לי כוונה לבצע OC או שדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי, גלישה ושיתוף קבצים אבל מידי פעם הכוונה להריץ עליו MATLAB ברמה סבירה ומשחקים לא כבדים במיוחד. השימוש יהיה ביתי, למשך 2-3 שעות ביום לכל היותר. רוב הזמן לשימוש הילדים (גילאי 6-8)לגלישה, סרטים ומשחקים קלים. מידי פעם בשימוש לעבודה עם C++, MATLAB וכדומה. צריך שירוץ סביר - לא חייב "לטוס". מפרט ראשוני שבניתי כבסיס להתייחסות: מעבד : INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX ¤ 537 לוח אם : ASROCK ConRoe945G-DVI ¤ 458 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 417 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 219 זיכרון : SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 379 כונני דיסקטים : S…

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Agepox,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1244 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤453 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 19" L1952HM 8ms DVI מחיר: ¤1374 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7950GT 512MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - GV-NX795T512H-RH - RETAIL מחיר: ¤1714 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 400GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3400620AS מחיר: ¤720 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤916 אחריות: ללא הג…

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  25. אני מתכוון לקנות מחשב והרכבתי מפרט אני צריך את חוות דעתכם בנוגע אליו : מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר: 640 ש"ח לוח אם: Asus M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר: 525 ש"ח זכרונות DDR II 667 2x1GB Kingstone מחיר 810 ש"ח כרטיס מסך (צריך עזרה בבחירת הכרטיס מסך הנה האפשרויות או Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI מחיר 1085 ש"ח או Sapphire (ATI) X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E מחיר 1025 ש"ח או Asus 7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E מחיר 890 ש"ח דיסק קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 350 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver מח…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.