עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Forest14,

לוח ASUS P5Q PRO P45' מעבד Q9400 זיכרון ADATA VITESTA 4GB 800MHZ CL4 ספק CROSAIR HX 620W כ מסך GIGABYTE 285GTX 1 G מחיר: 5500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. הוא מכיל 3 הרדיסקים ו2 צורבים וכ קול XFI מהקודם. מחובר למסך NEC2470WNX אשמח לשמוע הערות בונות.

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by CraXeD,

אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט עד 10K לשימושים הבאים: 1. עריכת תמונות בפוטושופ בלבד ! 2. מסך 22" דרוש ! 3. עד 10K 4. 4 GB ראם זכרון דרוש! 5. מעבד מרובע ליבה או כפול ליבה 6.ללא בעיה של שקט יכול להיות רועש 7. עדיף חנות מאזור הצפון (TMS) 8. כולל ציוד הקפי (מקלדת עכבר , לא כולל רמקולים) 9. ללא מערכת הפעלה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שיריץ CUBASE 5 חשוב לי שיהיה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס קול יש כבר מעדיף 4 ג'יגה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by Viruse,

מפרט המחשב: מעבד: Q6600 אינטל כרטיס מסך: 8800GTX זיכרון פנימי(RAM) 2G דיסק קשיח: 500GB לוח אם: לא ידוע במדוייק, אסוס תומך 2 כרטיסי מסך מארז: NZXT ספק כוח: 800 וואט האם המפרט הוא מפרט טוב?מנוצל היטב?יתאים למשחקים כמו GTA IV? מהו לדעתכם המחיר של מפרט כזה? תודה מראש לעונים,

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by BENZBENZ,

שמעו אחים שלי אני חייב מפרט למחשב חדש ומהררר אז יאללה בוא נעבור על החוקים ונראה שלא פיספסתי כלום אני רוצה מחשב למשחקים כמו cod5 pes9 וכל מיני כאלהה.. שירוצו לי על high אני חושב שאני ירצה אוברקלוק אבל לא גדול תמליצו לי בקטנה ותסבירו לי בקטנה מה הסיכונים ומה התכונות הטובות בזה.. אני יצטרך מקלדת+עכבר+מסך(הכי זולים שיש) לא אכפת לי השקט רק שלא יהיה כמו משאית OC קטן אני חושב לביינתים ומשחקים אמרתי כבר וcrysis 2 שירוץץ חלקקקק...אני מת על המשחק הזה אז שירוץץ מהר ועל איכות גבוה תודה לכולם מראש ועם טעיתי במשהו מנהלים לתקן בבקשה אני חדש פה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  6. היי, כיום המערכת שלי הינה E6600 2GB 667MHz Geforce 6600GT A-Bit AB9-Pro Motherboard חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון / כרטיס מסך. שמתי את עיני על ה HD4670 512MB GDDR4, מה אתם חושבים עליו? ובמקביל אולי לקנות 4ג'יגה של DDR2 800... במקום ה 2 שיש לי היום (שאני אדחוף אותם לאיזה מחשב יותר ישן שיש לי) כעיקרון אני לא גיימר, אבל מפעם לפעם (האחרון היה RED ALERT 3), יוצא לי לשחק קצת. אני משתמש במסך 19 אינץ ככה שהרזולוציה כרגע היא 1280 על 1024. אם אני מסתכל על העתיד, האם הכרטיס מסך הזה יסחוב גם רזולוצית FULL HD? האם יש טעם בכלל לשדרג, או לחכות לקניית מחשב חדש, נניח בעוד שנה, כשאני אקנה מסך 24 אינץ. הצורך בזיכרון נובע מכיוון שבזמן האחרון אני מריץ את Oracle XE server על המחשב שלי, וה…

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by iem,

היי אנשים מצ"ב המפרט הבא: (לא לזלזל עבדתי עליו איזה שבוע !! ) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מחיר: ¤897 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-S3L מחיר: ¤450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU מחיר: ¤186 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 מחיר: ¤128 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤252 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤135 כרטיס מסך: ATI FireGL V3350 256MB DDR2 DUAL DVI PCI-E מחיר: 700 ¤ הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות …

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by marmark,

שלום אני רוצה לקנות תמחשב נייד לטובת גלישה ברשת ולראות סרטים. ללא משחקים כבדים. התקציב לא גבוהה כלכך (3500 גג). מעונין במסך נורמלי לצפיית סרטים. משקל לא כל כך חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות בקשר לזיכרון כדאי 2 זיכרונות של 2 גיגה כל אחד או מה... אשמח לכול עצה ועזרה תודה מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- Jewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- וOCZ2V8002GKוOCZ קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך- יוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נטבוק, אך יש לי די הרבה שאלות בנושא ואשמח לעזרה. קודם כל, כרגע אני בעליו של ארכוס 605 והוא מבחינתי סוג של מחשב נייד, אמנם אין ממשק ווינדוס או עכבר, אך יש מסך מגע, אינטרנט, מוזיקה סרטים ועוד. 1. האם מחשב נטבוק יכול להיות תחליף בטיול לנגן כמו הארכוס מבחינת ניגון סרטים ומוזיקה? 2. האם קיים מחשב נטבוק עם צורב מובנה? 3. מה גודל ההארד דיסק המירבי שניתן למצוא במחשב נטבוק? 4. האם למחשב נטבוק יש יציאה לטלוייזיה? 5. האם מחשב נטבוק יכול להריץ תוכנות של ADOBE כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אידיז'יין? 6. האם מערכת הפעלה של לינוקס תרוץ יותר טוב על מחשב כזה? ואם כן, האם תיהיה לי אפשרות להריץ על לינוקס תוכנות של ADOBE לדגומא? 7. האם מחשב נטבוק מריץ סרטי HD חלק? …

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  11. חברה אני משדרג את המערכת ממש ממש בקרוב הבעיה שבכל פעם שאני פותח ת'רד אנשים משגעים אותי ואני מוצא את עצמי משקיע יותר ממה שהצבתי לעצמי ויותר ממה שצריך..... וחלק זורקים אותי לפה וזורקים אותי לשם... בעיקרו בהתחלה העמדתי לעצמי תקציב של 1k-1.5k לשדרוג המערכת בגלל בעיות בכרטיס מסך.... ומשם זה גלששש לספק+כ.מסך+זיכרון וכו'... 2.5k המטרות שלי! אני מעוניין לשחק במשחקים שונים- אלו שדורשים גרפיקה גבוה- משחקי פעולה אסטרטגיה וכו' כמו gta החדש far cry2 החדש call of duty red alert3 ומפה אני מקווה שהבנתם תראש שלי.... כאמור אני לא gamer מושבע ואני לא כל היום מול המחשב אני לומד קשה ולא תמיד יוצא לי להתעסק/לשבת/לשחק במחשב +אני גם עובד אבל בזמן הפנוי שלי אני אוהב לשחק,לראות סרטים,לשמוע ש…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. 1. אני רוצה מסך 20 אינצ' רחב 2. לא עושה OC 3. בעיקר למשחקים 4. אני קונה מKSP CPU Intel Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 820 1 820 M.BOARDS for INTEL CPU GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465 MEMORY DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Kingston Value 140 2 280 VGA CARDS GIGABYTE Price Units Total HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1250 1 1250 HARD DISKS Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 215 1 215 Fans & Coolers Arctic Cooling Price Units Total Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 80 1 80 CASES NZXT Price Units T…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שלום, אני מנסה לבנות מפרט כמתואר בכותרת, ואני צריך עזרה בנוגע לכמה רכיבים, המפרט כרגע מורכב מ: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 - 1,194 Graphics Card: PALIT ATI Radeon 4870 512MB - 1,162 Monitor: Samsung T240 - 1,497 Hard Drive: Deskstar 7K500 500GBוHitachi/IBM - 259 Memory: Mushkin 996635 4GB - 273 כמובן שהמפרט הזה לא סגור, גם בנוגע לרכיבים החסרים וגם בנוגע לאלה שכבר קיימים, השאלות שלי הן כאלה: א. האם הייתם ממליצים על מעבד שונה מזה שבחרתי? (יותר ספציפית, האם היחס עלות/תועלת עליו גבוה) ב. קראתי בכמה מקומות שהRadon 4870 עולה על הGTX+ 9800, במקרה זה מדובר על PALIT 512MB, ההבדל במחיר הוא באיזור ה50 שקלים, האם הוא באמת עדיף? ג. בנוגע ללוח, מארז וקירור - אשמח מאוד לשמוע המלצ…

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  14. שלום אני מעוניין במחשב לפינת משחקים/טלוויזיה שיהיה פעיל ברצף להרצת משחקים באיכות גרפיקה גבוהה, גלישה באינטרנט ונגינת סרטים לטלוויזיה אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/ תודה חנן

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  15. אז ככה בניתי מפרט למשחקים בחנות מסויימת. אני מבקש את דעתכם על המפרט שהבאתי לכם, רק יש פה את המחיר הסופי ולא מחיר על כל חלק. מעבד - E8400 לוח אם: full atx msi p43 neo-f מארז: כולל ספק 450 וואט אמיתי זיכרון: ddr 2 4096 kingston כרטיס מסך: radeon 4850 512mb gigabyte דיסק קשיח: 1000gb sata 2 32mb seagate לא כולל צורב וציוד היקפי. מצטער שלא הבאתי לכם יותר פרטים על כל החלקים. מחיר סופי 3108 שקל מזומן ויש לי עוד 2 שאלות. האם זה נכון שמפרט כזה דורש ספק של 600 וואט כמו שאמרו בחנות? והאם seagate חברה טובה תודה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by KiDi,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד בעומס עבודה כמו: Visual Studio 2008, פיירפוקס עם כמות גדולה של טאבים פתוחים בו זמנית, תוכנות מסרים מיידים, מוזיקה, SKYPE, EMULE בו זמנית. בנוסף, חשוב לשים דגש על שנות אחריות(הבנתי שDELL טובים באחריות) ושתהיה לו יציאת HDMI והוא יוכל לעבד וידאו בהבחנה גבוהה(כדי לחבר לטלויזיה חיצונית יותר מאשר לראות במחשב עצמו, למרות שזה גם יכול לקרות), מצלמת אינטרנט, כרטיס רשת אלחוטי. בלוטות' אופציונאלי. משחקים אני אשחק בבית, לא בשביל זה קונים לפטופ. אם יעבור את ה5K בכמה מאות שקלים זה בסדר, אבל בלי להגזים יותר מדי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.01.2009 בשעה 22:59:44 אה, שכחתי,חשוב לציין שאני אקנה אותו בסביבות אפריל ככה שאם אמורים לצאת דגמים חדשים \ מתוכננת י…

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC מטרתו העיקרית לראות מוזיקה סרטים טלויזיה (HOT) בנוסף ארצה להוסיף גם כרטיס לווין. אני מעוניין בניגון 1080P ובלו ריי ולכן חשוב שלא יקרטע חשוב שיהיה שקט במיוחד ללא OC מערכת הפעלה XP MEDIA SENTER בתוספת מדיה פורטל. המפרט שלי הוא: מעבד AMD Athlon 64 X2 6400 Tray לוח אם GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז כולל ספק Antec FUSION Silver 430W קרור למעבד Scythe Mini Ninja Rev. B תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by netanel018,

אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- וJewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- OCZ OCZ2N1066SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 1066MHZ CL5 SLI READY קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- GIGABYTE Price Units Total 45-DS3L כרטיס מסך- Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתעתד בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולתוכנות כדוגמת office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב בתקציב הנ"ל כולל פירוט מחירים לגבי כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק למסך, מקלדת ועכבר. ד"א, אני מתכוון לרכוש את המחשב דרך חברת ivory. אשמח לקבל חוו"ד בנוגע לחברה. תודה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. Started by maorizyo,

יש חיה כזו? כרגע קיים NVIDIA7150/630 וזה מריץ משחקים פרה היסטוריים בלבד... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. Started by ran1809,

אז ככה אני מגדיר למחשב נגיד שכאשר אני סוגר את המכסה או לוחץ על לחצן השינהה המחשב הולך לישון, עד כאן הכל בסדר והמחש ישן. עכשיו אם אני פותח את המכסה, המחשב אמור להתעורר וכאן מתחילה הבעייה. כנראה שהנועל של המכסה לא מספיק חזק או משהוא ומספיק תנועה קלה כמו הזזה של המחשב והוא מתעורר ממצב השינה כלומר אי אפשר להשאיר אותו במצב שינה בתוך תיק כי הוא עלול להתעורר ואני לא אדע ואז חימום סוללה תגמר בקיצור לא רצוי. מה האפשרות להגיד לו שלא ייתעורר משינה כאשר אני פותח את המכסה, נגיד רק כאשר אני יילחץ על לחצן ההפעלה, כי לא מצאתי איך לעשות זאת? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. אז ככה, 2 שאלות שממש מעניינות אותי, 1. ישנה שמועה שבעבודה רציפה אל מול המחשב מומלץ לנתק את הסוללה מהמחשב ולעבוד מהשקע כשהסוללה לא מחוברת על מנת שלא לגרום לה נזק ארוך טווח - האם נכון? 2. לגבי הטענה ברכב - מה יותר מומלץ לקנות - מטען למצת או ממיר מתח לרכב ואז לחבר את המטען המקורי? אשמח לשמוע תשובות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by J_F_K,

שלום רב ברצוני לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. אין לי צורך במסך (יש לי 22") ויש לי מארז Rack שמשמש אותי כבר כמה שנים Intel C2D 8400 CPU Gigabyte GA-EP43DS3l MOBO OCZ DDR2 800mhz 2GB RAM WD 250GB 16MB HD Saphire 4850 Toxic VGA LG DVD RW BURNER Corair VX 450W PSU אשמח לשמוע דעות לצערי חנויות כמו TMS SkyPc ודומותיהן לא משקפות כל כך טוב את המחיר לחנויות בת"א

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by FatalClaw,

שלום. אני עורך מחדש את האשכול שלי. יש לי לוח אם ASUS M2N. אני רוצה לחבר אליו כרטיס קול XTREME GAMER של חברת CREATIVE. יש לכרטיס חיבור PCI 2.1. השאלה שלי האם אוכל לחבר אותו? קראתי באתר מסוים (אני לא יודע אם מותר לפרסם אתרים) שניתן לחבר כל חיבור PCI לכל חריץ PCI אז אני אתן את השאלה שנשאלה ואת התשובה שלה. שאלה: I need to know if I can put a PCI 2.1 Sound card in a conventional PCI slot. I can't seem to find out what the difference between the two types are תשובה: Don't worry about them. The specs are all internal and have nothing to do with whether or not they will work. Any PCI card will fit in any PCI slot. תשובה 2: Which motherboard are you using? If ASUS, for example, go…

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.