ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשת מחשב נייד ללימודים הומניים. דרישות ממש לא גבוהות ברמת גלישה באינטרנט ושימוש באופיס למאמרים ומצגות. רוצה שישמש אותי ב3 שנים הקרובות ושיהיה נוח לנשיאה מכוונת למחיר באיזור ה2000₪ אשמח לפחות כמובן. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי עזרה מחבר גאון למצוא לי מחשב נייד בטווח מחירים של 3K-4K ונמצא המחשב הנייד הבא: HP Pavilion dv6-3120ej או בחנות: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV63120EJ&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שאלתי היא, האם למישהו יש ניסיון איתו? (מוכר לי שלפעמים המפרט הטכני נראה מצוין ומאידך יש בעיות עם אחריות וכד') האם מישהו מכיר מחשב כדאי יותר בטווח מחירים הנ"ל (במידה והנסיון איתו פחות טוב)? אם מישהו מכיר את החנות? אשמח להכוונה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח - X58 A - UD7 GIGABYTE מעבד - Intel I7 X990 EXTREME זיכרון - 24GB דיסק - Vertex 4 OCZ 256 GB SSD X 4 יחידות RAID 0 = 1TB SSD כרטיס מסך - GIGABYTE 690GTX מארז - COSMO THERMALTAKE ספק - THERMALTAKE 1500W + 80 GOLD CM מסך - DELL 3014 30" 2560X1600
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבטת בין 3 מחשבים: Studio 1545 Dell http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8116&perur=2&t=1&c=441 * ידוע לי שעל המחשב הזה יש אחריות עד 3 שנים + טכנאי עד הבית (אן משהו בסגנון) Toshiba Satellite L500-12T http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 HP Pavilion DV6-1330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8026&perur=4 המחשב הוא למטרות: - לימודים - גלישה - הורדות:מוזיקה, סרטים - משחקים - תוכנות גרפיקה תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout השונים, Dark souls 2, Thiefe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22 אינטצ', 1920x1080, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נתנו לי הצעה למפרט ב5000 ש"ח בדיוק ללא חריגה, השימושים הם לגיימינג ברמה בינונית ועריכה בפוטושופ, קיישוט 9 ׁ(לא תוכנות כבדות למדי) אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט הבא, והאם הייתם משנים משהו? AMD Ryzen 7 3700X Tray CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler Gigabyte B450 Gaming X Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL20 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3600C20 be quiet! Case PURE BASE 500DX White Gigabyte PSU 700W PFC Bronze 80+ Modular B700H Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe Seagate HDD 1.0TB 64MB S…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ---TitanFall , Watch Dogs , BF4 , GTA V , The Witcher 3[h=3]-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ----1920X1080[/h]-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים --- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ---…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיריץ לי משחקי ספורט וגם פה ושם משחקים כבדים באיכות טובה וגם שירוץ מהר בכללי ולא ייתקע. חבר שלי הרכיב לי בKSP את המפרט הבא: http://www.zix.co.il/images/z-961280513.JPG ורציתי לדעת אם הוא יענה על הדרישות שלי ואם יש תנאים לשיפור?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה, הוחלט על רכישת LENOVO T440 בארה"ב, אני מתלבטת לגבי השנאי מה לבחור, 45W AC Adapter - US (2pin) או 65W AC Adapter - AG מה מתאים לארץ, האם תהיה לי בעיה עם השנאי ועלי לרכוש מטען אחר בארץ? מה המשמעות של AG? המון תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בין שני מערכות מחשב דומות אך בחנויות שונות ( כולל oc ) 1) איזה חנות אמניה יותר 2) איזה חנות תהיה זולה יותר ב 10 תשלומים 3) האם המערכת שבניתי טובה מספיק למחשב רק למשחקים , עד 7k , כולל oc 4) איזה מערכת הכי טובה למחשב זה ? win vista / win xp ו איזה 64 , 32 , ultimate ? proffessional ? מערכת ראשונה מ - TMS מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 543 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 399 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 239 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 קירור למארז THERMALTAKE 80 mm FAN GRILL a1457 ¤ 27 1 זיכרונות Transcen…
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,GTA,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD יש לי מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבועות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי-שנתיים מחשב בנוי מבאג אם הבטחות די שקריות שהוא יחזיק להרבה זמן על משחקים חזקים ומה לא, אחר כך הסבירו לי שהייתי צריך לבנות מחשב ומה לא ושיצאתי פראייר, לא הייתי מאוד בקיא אז וקצת מיהרתי ברכישה כנראה, בכל מקרה כבר היום הוא לא ממש מריץ משחקים שאני רוצה להריץ, ומשחקים כמו Far Cry 3 נגיד הוא מריץ על ההגדרות הכי נמוכות בFPS לא נעים, די נמאס לי ואני רוצה להריץ משחקים כמו Watch Dogs וAC4 ומה לא, קיצר השדרוג ובנייה ממש מבלבל אותי ואני רוצה לדעת אם אפשר לשדרג מחשב שנקנה ולא נבנה? ואם זה יוצא משתלם או שעדיף פשוט לבנות מחשב חדש? זה המחשב שקניתי: HP Pavilion p6-2300sj Desktop PC Product Specifications באג מחקו אותו ולא מצאתי כבר חנויות שמוכרות אותו אז זה מה שמצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש נייד קל משקל לעבודה כנייד בתקציב 4000 ~ 5000 סוללה חזקה , אולי קירור פסיבי לחיסכון בסוללה. עמיד. דרושה תמיכה בWIFI. עם אחריות 3 שנים. לא צריך מערכת הפעלה ( ובוודאי לא VISTA ).
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? "6000 ש"ח, יש אפשרות חריגה פשוט חברים אמרו לי שזה המחיר שהגיוני שאשקיע (לא מבין בזה אישית)" 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? "אני נכנס לעולם האבטחת מידע וה-IT ואני רוצה להתנסות עם סביבת עבודה עם מספר מכונות וירטואליות שירוצו בו זמנית" 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? "לא צריך ציוד היקיפי, רק את המחשב" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) "חסר לי את כל הרכיבים" 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? "לא כל כך חשוב, פשוט…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:על המחשב ישוחקו משחקים כגון Call of duty ,Combat Arms,GTA IV , Crysis2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית : 22 אינץ מסך של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מזה ואני אף פעם לא מבין , אז לא. 7. האם האם י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSI M510 במידה ומישהו מכיר אני אשמח לשמוע ביקורת כי אני רוצה להביא אותו מחול תודה וים טוב מעבדIntel Pentium M735 1.7GHz 2MB זכרון 333 512MB DDR מסך 15 SXGA 1400X1050 כונן אופטי dvd/rw כרטיס מסך ATI Radeon 9700 64MB דיסק קשיח 40GB תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g פרטים נוספים קורא כרטיסי זכרון שנתים אחריות בן לאומית
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מחיר שני המחשבים זהה ואלה המפרטים. זה הלינובו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3744 זה הHP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3812 לHP כרטיס מסך קצת יותר חזק, ללינובו יש 20 GB יותר.. מחשב ללימודים + עריכת וידאו . קצת משחקים. (סטודנט) *דחוף* אני ביום ראשון רוצה לקנות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך זה נשמע לכם ?? ומה המקסימום שאפשר להגיע ( אילו משחקים בתצורה המקסימלית ניתן להריץ על הנתונים האלו ) ? INTEL DUAL CORE T3200 2.0 677 667 4 RAM GB INTEL GMA 4500 VISTA PRIMUM 12.1 " מסך 800 על 1280 לא רחב איך נראה לכם ?? בברכה ותודה שי
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, צפיה בסרטים ותכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. south park the stick of truth call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' (syncmaster 2443bw) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הציעו לי 2 מחשבים של HP. מה דעתכם על המחשבים באופן כללי, והאם שווה לי במחיר שהציעו? 1. HP 6730, מעבד T5870, עם 2G זיכרון, מסך 15.4 + מערכת הפעלה + שנה אחריות ב4560 ש"ח. יש אפשרות לשלוש שנים אחריות בתוספת 500 ש"ח. 2. Hp 6820, מעבד T8300, עם 2G זיכרון, מסך 17 + מערכת הפעלה + שנה אחריות ב4900 ש"ח. גם כאן יש אפשרות ל3 שנות אחריות ב500 ש"ח. האם הם שווים את הכסף? השימוש העיקרי בהם יהיה ללימודים, מעט סרטים , הרצת MATLAB מדי פעם ופעם בהמון זמן הרצת משחק ישן (בן 3-6 שנים). כמובן ששניהם באים עם HD 250GB, בלוטות', wifi ושאר ירקות.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, מרגיש אבוד לפני רכישת מחשב. הצורך הינו למשרד בבית, שימוש בתוכנות אופיס סטנדרטיות, הרבה קבצי PDF של עד 500 מגה, תוכנות GIS של עיריות כאלה ואחרות כולל קצת תלת מימד (לא מדובר בתוכנות שיושבות על המחשב אלא באתר אינטרנטי של העיריות), קבצי DWFX, ריבוי חלונות בו זמנית, תמונות וכדו'. מתלבט האם לקנות נייד / נייח / AIO. התקציב בין 3,500 ל- 5,000 ש"ח. המליצו לי מאוד על LENOVO או DELL. האם מעבד i5 מספיק או שעדיף i7? האם אני צריך כרטיס מסך נפרד או שמספיק הכרטיס שבא אונבורד? האם מחשבי AIO מומלצים? או שיש איתם בעיה מסויימת? אשמח להפנייה לדגמים ספציפיים. תודה רבה:)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
קראתי כל מיני דעות לגבי איזה הספק נדרש כיום למחשב ביצועיסט, ואני מנסה לברר האם ספק איכותי (antec, enermax, etc) של 380W יספיק למפרט הנ"ל, או שאולי זה לא מספיק חזק ואני צריך לעלות לכיוון 430W, המפרט הוא: A64 +3200 /2000 @ 2500 OCZ PLATINUM SERIES 2X512 PC3200 OVERCLOCKED ATI R9800 TO BE REPLACED IN 1 YEAR WITH 6800 SERIAL ATA HD X 2 DVD/RW DVD מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חברים, עצתכם. מפרט למחשב קולנוע ביתי שישב בסלון, מחובר לרסיבר בכבל אופטי ולמסך LCD 42" Full HD. על המחשב יאוחסנו כל הסרטים, מוזיקה ותמונות וכו'. בעתיד אתקין עליו גם כונן Bluray. כך שעל המעבד להיות חזק מספיק להרצת כל סרטי ה-HD באופן חלק. השאלה שלי היא האם זה אפשרי במסגרת התקציב או לא? במידה ולא, הציעו תקציב אחר. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס טלויזיה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-