ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,327 דיונים בפורום זה
-
היי המחשב הולך לשמש למשחקים רציתי לדעת אם אותו מפרט הוא בסדר ויש איזה שהו חלק להחליף או משהו שבאותו סכום בערך אבל טוב יותר המלצות Cass: Case Thermaltake M5, VJ2000BWS, No PSU, 120mm Fan, Side window, ATX, Black CPU : Q9550 QUAD CORE 2.83G 12MB Gigabyte Motherboards : לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3, Intel P45, Socket 775 , FSB 1600, Dual DDR2 1200, 2x PCI Express, SATA2, 2x IEEE1394, 2x GLAN, ATX Video Card : Gigabyte Geforce 9800GTX + 1GB DUAL DVI HDMI Retail ZALMAN COOLING Hard - Disk : 500 Gb WD buffer 16Mb Memory : זיכרון Corsair Dual DDR2 Kit 4Gb (2x2048Mb) PC2-6400, 800Mhz, Latency 4-4-4-12, XMS2 DHX, TWIN2X4096-6400C4DHX ספק : ספק כוח Corsair 750Watt, 120m…
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש ללא צורב נילווה! כרגע מותקנת במחשב vista אבל אני מעוניינת להתקין את הדיסק של הxp pro שקיבלתי בתוך הערכה. ניסיתי להעתיק את הדיסק לתיקייה משותפת במחשב הראשי שלי ואז להפעיל דרך הasus את ההתקנה, אבל לא הצלחתי. ההודעה שהתקבלה היא שלא ניתן להעתיק את winpe.iso because of i/o device error אשמח לעצות איך להתקין את הxp .
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד שלהפתעתי גיליתי שיש בו קוד הוינדוס לא עולה מה עושים ? החלקהאחרון שעולה זו התמונה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לוח אם מקורי ASUS P5KPL (Dual Channels) מעבד מקורי + מאוורר Intel E5200 DualCore 2.5GHz 2MB cash זיכרון 2 GB DDR2 800Mh דיסק SATA WD320GB 7200 16MB מארז ATX EzCool/Simbada/FoxConn (450-520 W) כרטיס מסך משולב בלוח אם GF-9500 כרטיס קול AC97 codec PCI (משולב) כרטיס רשת 10/100 ריאלטק (מוכן ל-ADSL) צורב NEC/Pioneer/LF X20 DVD (IDE/SATA) האם המפרט הזה יספיק למשחקים בינוניים ותפקוד יומיומי? הצעות פשוטות לשיפור?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קודם כול יותם אני לא מבין אותך למה העברת את הנושא שלי לפורום בכלל שהוא לא קשור למחשבים אני כולה ביקשתי איזה מפרט יותר טוב לדעתכם פשוט אל תסגור לי את הנושא בקשה ביקשתי כולה חוות דעת אז ככה... איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg [יש לי מסך 17 אינץ ואני לא מתכוון לעשות OC]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט כמתואר בכותרת, ואני צריך עזרה בנוגע לכמה רכיבים, המפרט כרגע מורכב מ: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 - 1,194 Graphics Card: PALIT ATI Radeon 4870 512MB - 1,162 Monitor: Samsung T240 - 1,497 Hard Drive: Deskstar 7K500 500GBוHitachi/IBM - 259 Memory: Mushkin 996635 4GB - 273 כמובן שהמפרט הזה לא סגור, גם בנוגע לרכיבים החסרים וגם בנוגע לאלה שכבר קיימים, השאלות שלי הן כאלה: א. האם הייתם ממליצים על מעבד שונה מזה שבחרתי? (יותר ספציפית, האם היחס עלות/תועלת עליו גבוה) ב. קראתי בכמה מקומות שהRadon 4870 עולה על הGTX+ 9800, במקרה זה מדובר על PALIT 512MB, ההבדל במחיר הוא באיזור ה50 שקלים, האם הוא באמת עדיף? ג. בנוגע ללוח, מארז וקירור - אשמח מאוד לשמוע המלצ…
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רוצה חוות דעת על המפרט הזה יותר למשחקים שיהיה לכמה שנים... אולי הכרטיס מסך להחליף?..יש לי מסך 17 רגיל.. http://www.upit.ws/uploads/436892351f8d3.JPG
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שכשיש שקע חשמל זמין, עדיף לחבר את הנייד לחשמל, כדי לחסוך במחזורי טעינה של הסוללה. השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את המחשב מחדר לחדר, ולשם כך מנתק מהחשמל (כאשר המחשב עדיין דלוק), ומכניס לשקע בחדר השני, יש לכך השפעה שלילית על חיי הסוללה? בנוסף, המחשב שברשותי הוא חדש, MSI EX400, והסוללה (6 תאים) מספיקה לשעה ו-40 בערך (עם WIFI בלי BT, תאורת מסך נמוכה ומצב חסכוני של כרטיס המסך). האם זה הגיוני, או שקיבלתי סוללה עלובה? (באתר היצרן מצהירים על 4 שעות עבודה, וזה נראה מופרך כרגע). תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב שיהיה לצורך משחקים עד מקסימום מקסימום 3.5K עם עדיפות לכיוון 3K. אין תכנון של OC והמסך הוא 17" רגיל. חשוב שהמחשב יהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה ולא מכובה אף פעם. . .
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד בעומס עבודה כמו: Visual Studio 2008, פיירפוקס עם כמות גדולה של טאבים פתוחים בו זמנית, תוכנות מסרים מיידים, מוזיקה, SKYPE, EMULE בו זמנית. בנוסף, חשוב לשים דגש על שנות אחריות(הבנתי שDELL טובים באחריות) ושתהיה לו יציאת HDMI והוא יוכל לעבד וידאו בהבחנה גבוהה(כדי לחבר לטלויזיה חיצונית יותר מאשר לראות במחשב עצמו, למרות שזה גם יכול לקרות), מצלמת אינטרנט, כרטיס רשת אלחוטי. בלוטות' אופציונאלי. משחקים אני אשחק בבית, לא בשביל זה קונים לפטופ. אם יעבור את ה5K בכמה מאות שקלים זה בסדר, אבל בלי להגזים יותר מדי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.01.2009 בשעה 22:59:44 אה, שכחתי,חשוב לציין שאני אקנה אותו בסביבות אפריל ככה שאם אמורים לצאת דגמים חדשים \ מתוכננת י…
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי, לא מתכונן OC/ משחקים כמו FAR CRY 2, COD4. שקט חשוב עד מידה מסוימת.. לא ממש חשוב
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש המלצה למחשב נייד בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה ושיוכל להתחבר למערכת קולנוע ביתי ולהציג סרטי HD על מסך פלזמה. מסך אם אפשר אז 15' ובמידה והתקציב לוחץ אז 14' עם כרטיס קול שתומך ב 5.1 . חוץ מזה אני צריך כונן קשיח של לפחות 250GB - אם יש יותר אז סבבה, ושיהיה של חברה\דגם אמין עם אחריות טובה במקרה הצורך. אין צורך במערכת הפעלה. תודה, ואם שכחתי להוסיף משהו תגידו לי ואני אערוך.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שיריץ CUBASE 5 חשוב לי שיהיה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס קול יש כבר מעדיף 4 ג'יגה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב עריכה גרפית(סרטים עם זה משנה) עד 3K עם גלישה עד 3.5K חשוב שזה יהיה מחשב עריכה גרפית כמה שיותר חזק+הרבה מקום(500GB מינימום עדיף 1T) ללא אביזרים(אכבר מיקלד מסך וכו'...) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היציאה של השנאי לא מתאימה לכניסות של השקעים בארץ (המחשב נקנה בקנדה), האם אפשר להשתש במתאם פשוט בשביל לטעון את המכשיר או שצריך להחליף את השנאי לשנאי עם יציאה שמתאימה לארץ?
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5K לא יודע אם מזומן או לא 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום, רק קופסא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא כל כך אכפת לי מעיצוב (אני לא אשלם על עיצוב יותר מכמה עשרות שקלים, צריך שיהיה שקט אבל לא חייב משהו מיוחד, פשוט שלא יהיה רועש) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה והתקנת VISTA 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא במיוחד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן, אולי בינוני בעתיד 11. במפרט למשחקים - באיל…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים ביינונים.. רצוי מפרט מKSP אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לוח ASUS P5Q PRO P45' מעבד Q9400 זיכרון ADATA VITESTA 4GB 800MHZ CL4 ספק CROSAIR HX 620W כ מסך GIGABYTE 285GTX 1 G מחיר: 5500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. הוא מכיל 3 הרדיסקים ו2 צורבים וכ קול XFI מהקודם. מחובר למסך NEC2470WNX אשמח לשמוע הערות בונות.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות סוללה למחשב נישא (x61). מישהו יכול להמליץ על אתרים לקניה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כותרת. אין משהו מיוחד שנדרש, רק שיהיה טוב לעבודה יומיומית שוטפת. תודה, עודד.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תקציב: 3000 -3500 מטרה: עבודה שוטפת ללימודים, אופיס וכדומה וגם משחק אחד :] ציוד היקפי: זקוק למסך הכי זול, עד 20 אינץ', רמקולים זולים, עכבר ומקלדת איכותיים ואלחוטיים. קירור ועיצוב: נורא חשוב שיהיה שקט, כמה שיותר קטן ודיסקרטי [בלי אורות צבעים זוהרים וכדומה]. דיסק קשיח: אני צריך נפח איחסון גבוה [לפחות 500 ומהיר] ואיכותי [עדיף 500 וטוב מאשר יותר ומפוקפק], כרטיס קול: אני מעוניין לחבר את המחשב לזוג רמקולים ובאס איכותיים שבבעלותי, אז אני רוצה כרטיס קול איכותי [אין צורך בסראונד] אבל לא בשביל עריכה, רק בשביל איכות סאונד. כללי: אני סטודנט [בשעה טובה] ואני צריך מחשב שיהיה בחדר הקטן שלי ולא יהיה מורגש, יש לי כבר מחשב בבית שאני אעביר לאחותי, ויש לי כבר מסך איכותי ורמקולים, זו הסיבה ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט ואשמח לעזרתכם. הוא ציין בפני שהתקציב שלו זה עד 3500 ש"ח,והוא צריך רק את המארז עם הרכיבים, לא צריך מסך\לא צריך ציוד היקפי לא כלום. (יש לו מסך 22 אינץ'). לאחר שיחה קצרה הבנתי ממנו מספר דברים הכרחיים (כל השאר כמובן לשיקולכם) : מעבד: הוא מעוניין במעבד intel מסדרת core 2 (כפול\מרובע ליבה, אך לא פחות מE8400) . כרטיס מסך: ביקש שכרטיס המסך יהיה באזור רמת radeon 4870 (או משהו דומה\מקביל). הארד-דיסק: 500GB ומעלה. אשמח לעזרתכם,תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ככה אני לא יודע איזה מהם יותר טוב למשחקים אשמח אם תבדקו את זה.. N10J http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=75&l3=792&l4=0&model=2515&modelmenu=2 N10A http://www.newtechnology.co.in/asus-n20a-ultraportable-laptop-pricespecs/ אשמח לשמוע אם יש הבדלים קיצוניים בינהם או משהו ספציפי שצריך להתייחס אליו. המחשב אמור להיות בנוי לניידות בעיקר וכמובן למשחקים ותוכנות גרפיקה ומוזיקה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-