עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, קודם כל תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט למחשב בין 2800-3000 שקל שמיועד בעיקר למשחקים, לא למשחקים הכי כבדים,שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה מהיר, גם בשעות עומס שפתוחים הרבה חלונות. ללא ציוד היקפי. אני לא ממש מבין במחשבים.. ראיתי כאן מפרט שנתנו אז תנו עליו חוות דעת ואם אפשר תתנו לי מפרט אם יש יותר טובים למחיר הזה.. משולש הליבה של AMD יתן פתרון טוב יותר מאשר ה 6300 ומעט חזק ממנו 1. Tms&Fox AMD X720 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ¤640 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 זיכרון DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275 כרטיס מסך Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535 דיסק קשיח West…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by averaraz,

מישהו התנסה עם תיקי גולה למחשבים ניידים? הם נראים טוב מבחינת עיצוב והכל השאלה איך הם בהשוואה לחברות אחרות? אשמח לדעתכם http://www.golla.fi/index_flash.html

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by amitostos,

היי, בניתי לחבר מפרט שהתקציב שלו הוא עד 3000 שקל באתר של KSP, אני אשמח להערות הצעות, במיוחד לגבי הקירור והמארז אותם אני לא מכיר. הנה המפרט (בססוף המחיר יצא 2941 או 2900 במזומן): מעבד: Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB מאוורר למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם:Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זכרון : G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX ו- Transcend SSD320 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-5…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by eran1,

שלום לכולם! אני צריך להרכיב מפרט עד 5000 ש"ח, המחשב אמור להיות בעיקר בשביל אינטרנט להוריד דברים ולראות סרטים. אני מתכוון לשחק בו בפעמים רחוקות מאוד. אני רוצה שהצפיית סרט תעשה בכיף וזה אומר שאני רוצה רמקולים ברמה טובה (שלושה + סאב יספיקו לי אב שיהיו אכותיים). אני רוצה שאני גולש באינטרנט המחשב יעבוד בצורה טובה ומהירה. מקלדת ועכבר אני צריך משהו פשוט, לגבי המסך אני רוצה "17 דק. צורב די וי די אני גם מעוניין. זה הכל לדעתי אני מודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Inclined,

חשוב שיכלול מעבר Phenom וכ.מסך של ATI 4850/70 1GB. דיסק קשיח לא פחות מ-300GB (שיהיה איכותי). רצוי שהמחשב יהיה שקט, עיצוב לא רלוונטי. אין צורך בציוד הקפי. לא מתכוון לעשות לו OC, אני מתכוון להרכיב אותו לבד.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by wiz,

שלום לכם אני בשלבים אחרונים של קניית תחנת עבודה לצורך עבודה בעיקר עם מאיה ובנוסף עבודה על פוטושופ, זיבראש, פריימר , אפטר וכדומה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: תודה מראש, ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. כרגע יש על המחשב שלי (הישן בעתיד): Thermaltake Big Typhoon X1900XT - לכן לא אקנה כרגע כרטיס מסך (אחכה לדור הבא) Enarmax Liberty 500W W.D. 250GB 16mb 7200 RPM SATA2 Dell 2007FP את הכסף לשני המפרטים הבאים יש (יש לי עד 13K) האם יש צורך (במפרט הזול) ב- 4 ג'יגה זיכרון ? האם יש צורך בקירור יותר טוב (למעבד) ? (הטוניק יותר טוב ?) * המחשב מיועד ל-OC כבד [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני עורך וידאו בCINEMA 4D, ב3DS MAX, באפטר אפקטס CS5, בBoujou ובתוכנות שפחות דורשות כוח עיבוד וחומרה טובה כגון פוטושופ וסוני וגאס. קראתי את המאמר בסטיקי:"הודעה לגראפיקאים". רציתי לקבל המלצה למפרט שיוכל לעבוד עם התוכנות האלה פתוחות (CINEMA 4D ו3DS MAX לא יהיו פתוחות ביחד, כמובן, אני משתמש בכל אחד בנפרד לשימושים שונים) שכח העיבוד שלו יצליח להקטין את זמן הרינדורים, ושהמחשב לא יחליט לצאת מהכרה כשאני סוגר אחת מהתוכנות. המפרט אמור לכלול מסך להלן תשובות לשאלות כפי שמפורטות בסטיקי "-=כללי פורום מפרטים=- נא לקרוא לפני פתיחת נושא" 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב, אבל אם התקציב מאפשר ביצועים גבו…

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by amitrozen,

להלן המפרטים: HP Compaq 2230s Notebook PC NX598EA: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955547-3955547-3764975-3956709.html?jumpid=reg_R1002_ILHE Compaq 610 Notebook PC NX554EA: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-3958466.html המחשב למטרת עבודה עם תוכנות כגון Dreamweaver, photoshop, skype וכו'. אני לא משתמש במחשב למשחקים מלבד התוכנות שציינתי וגלישה באינטרנט, המחשב משמש כמחשב עבודה. אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים כולל יתרונות וחסרונות, נושא הניידות, כוח העבודה ועוד. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד, עקרונית אני לא מוגבל בתקציב אבל אני לא רוצה גם להוציא הרבה כסף על פיל לבן אז החלטתי על 3000 ש"ח, ההתלבטות היא כזאת: המחשב יהיה לכל סוגי השימושים שיש אבל כל מחשב מספיק לי לשאר השימושים, משחקים הם הצרכן הרציני של חומרה שיש לחשוב עליו. אני בדר"כ לא משחק במשחקים חדשים ועם דרישות חזקות אבל לפעמים כן יוצא לי לשחק באחד כזה וכשזה יוצא, אני לא ממש חייב את ההגדרות הגרפיות הכי טובות, אני יכול להסתפק בהגדרות בינוניות ומטה. אם בכל זאת נראה לכם שהתקציב לא יספיק אני אגדיל אותו. אז הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? הכל מכל וכל אבל יש להתחשב רק במשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, אין חשיבות לגימור אם כי הסיכוי שהמחשב יהי…

11. Started by d10,

שלום, אני מתלבט בין שני מחשבים וגם לא סגור על המפרט. מחשב ראשון: Intel Core i5 8500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box Noctua NH-L9i CPU Cooler Asus PRIME H370-A LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, VGA …

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  12. מה יותר טוב MB Gigabyte FX6600GT 128 MB || Sapphire Radeon X800GT 128? זה משהו שמעניין אותי !!! יוו מצטער לא קשור לפה חשבתי אני נמצא בגרפיקה !!! תנעלו או תמחקו פתחתי נושא חדש בגרפיקה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by syffuf,

שלום רב. החלטתי זה מכבר שהגיע הזמן להחליף אתהעגלה שלי במכונית ספורט, ובשבל זה הרכבתי מפרט שכל רכיב בו בדקתי לעומק.הגעתי למסקנה שאני רוצה מהמחשב שלי להית אמיןלמשך תקופה ארוכה (לפחות 4 שנים) ולא להתחיל להראות סימניי זקנה רק אחריי שנתייםשל שימוש. המטרההעיקרית הינה יציבות במולטי טסקינג : אני רוצה לשחק סיויליזיישון 5כשברקע עובדות 5 תוכנות נוספות או לפתוח 30טאבים בשלוש דפדפנים שונים בלי האטה חריגה.המטרה המשנית היא להריץ משחקיי מחשב עלמקסימום.הייתי שמח לשמוע חוות דעת או אפילו אלטרנטיבות למי שבאמת מבין ויכול לכווןאותי לרכיבים עדיפים על פניי מה שבחרתי. אין לישום כוונה לבצע אוברקלוקינג והסכום שהייתי רוצה להשקיע הוא עד 7000 ש"ח.לחלק מהרכיבים אני ארשום מספר פריטים היות ואנימתלבט ב…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אהלן, הגיע לידי מחשב נייד של HP, יחסית חדש. הכרטיס מסך של הנייד שרוף לגמרי ולכן אין תצוגה לא על המסך ולא כשמחברים מסך חיצוני (VGA\HDMI). אני מאוד מעוניין להפוך את המחשב לשרת קבצים אבל איך אני יכול לקבל שליטה? ברמת העקרון אם אני מצליח לדחוף לו VNC כלשהוא זה כל מה שאני צריך, אבל איך? מה גם שאולי יש סיסמאת LOGIN ל-WINDOWS שאני לא יודע אותה. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני משתלט על המחשב? אני יכול לחבר אליו מה שבא לי וגם לפרק ממנו את ההארדיסק ולחבר למחשב אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. Started by newnick,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 4K, בגודל 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

16. Started by BEN903,

לקנות את השדרוג הקטן הזה כמות מחיר מחק Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard 1 650 ¤ PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1 1100 ¤ סה''כ: 2 1750 ¤ או GeForce 6800GT 256MB AGP 8X INNOVISION סה"כ כולל משלוח: ¤1,818.00

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by Lyor,

אני הייתי רוצה לדעת בבקשה מהו הלוח האם הטוב ביותר שאפשר להסיג ב1500 שקל אני אבל לא אהייה מוכן לשמוע הצעות בקשר ללחות אם כמו גיגהבייט אני מוכן לקנות רק מהחברות של "אינטל" ו"אסוס" בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם :s05:

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Au79,

שלום לכולם\ן, כבר שאלתי בעבר מה ההבדל בביצועים בין ניידים לנייחים עם חומרה דומה, אבל כשקרוב הרגע לרכישת נייד חדש, יש כבר שאלות קונקרטיות יותר. המחשב הנייד שלי, שגוסס כבר כמה שנים (Dell studio 1747) לאחר שירות נאמן, יוחלף בקרוב במחשב נייד אחר. השימושים העיקריים הם עריכת תמונות ווידאו, אולי קצת רנדור בתלת מימד (והרבה יישומים פתוחים בו זמנית). מצד אחד אני מניח שיש צורך בחומרה חזקה בדומה למחשבי גיימינג, אבל מצד שני אני מניח שיש צורך בכוח עיבוד שהוא לאו דווקא מחויב המציאות בגיימינג, שם עדיף להשקיע יותר בכרטיס מסך חזק. ההתלבטות שלי היא בין מעבד מרובע ליבות כדוגמת i7-7700 שאמנם רץ במהירות שעון גבוהה יחסית לבין i7-8750H שעובד בתדר נמוך יותר,…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המחשב מיועד למשחקים מעדיף מעבד יותר חזק מה-amd xp 2500 יש מצב גם לצורב די וי די? בלי מסך אמור להחזיק אותי שנתיים שלוש לא מתכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gamingcomputer,

1. מה התקציב המירבי? עד כ-5000 ש״ח (מתאפשרת חריגה של מקסימום 500 שקל) 2. מה שימושי המחשב?: גיימינג (כבד) ועריכת תמונות (אני משחק פורטנייט,מיינקראפט ואני ישחק בעוד הרבה משחקים במחשב החדש..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: כן מערכת הפעלה windows 10 home חוקי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: כן מחנות איכותית וזולה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבוע 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע לפרטים ב…

22. שלום רב, אשמח בעזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנטית שעתיד להחזיק לפחות 3 שנים באמינות מירבית. חשובה אחריות, אמינות, שהמחשב יהיה קל יחסית ועם חיי סוללה בינוניים לפחות (4 שעות עבודה). כמובן ש-SSD הוא חובה במחשב. המעבד לא מאוד חשוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים, שימוש משמעותי בדפדפן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני …

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by shisho8,

שלום אנשים , אני זקוק למפרט מחשב לבית : הצרכים שלי הם אינרנט , סרטים , מוזיקה , משחקים (לא ברמה מטורפת) מסך 20-22 אינץ רחב מקלדת ועכבר רמקולים אני מעדיף מעבד אינטל תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by barakud,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה כעורך דין. מה שאומר בעיקר גלישה ותוכנות אופיס. (אבל ליתר ביטחון שיצליח להריץ גם תוכנות כמו פוטושופ). למה נייד? כי אני עובד מהבית ומהמשרד ומעדיף מחשב אחד משני נייחים (לדעתי עדיף). מה חשוב לי? 1. שאפשר יהיה לקנות לו 2 עמדות עגינה כדי לחבר למסך גדול ולמקלדת. 2. שיהיה עמיד ועם סוללה ארוכה (אם יוצא לדיונים) 3. שיחזיק מבחינת החומרה ל-3 שנים קדימה לפחות (אני יודע שצריך להחליף בזמן הזה סוללה...) 4. עדיפות (לא חובה) למסך מט. מה פחות חשוב? 1. גודל מסך. יכול להיות 14 או 15, כי בסוף מחבר למסך גדול רוב הזמן. 2. ניידות. למרות שמסתובב, המשקל פחות עקרוני עבורי. תק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by embedded,

היי אני מחפש לקנות סטיק נוסף של 2 GB למחשב הנייד שלי. Dell E6400. מחפש המלצה על זכרון מתאים ומקום לקנות אותו. תודה

• 7 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.