ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני ממשיך עם הקו המינמליסטי, כנראה אקנה מארגז mATX של ANTEC NSK1380 לכן ב-4000 ש"ח אני מבקש מפרט מחשב ללא מארז. הדרישות העיקריות מעבד INTEL חזק, לוח תואם MATX כמובן וכרטיס מסך NVIDIA, לאחר שבשלושת המחשבים האחרונים שלי קניתי ATI, החלטתי סופית לא עוד! אין לי כוח לבעיות תאימות ודריברים דפוקים. אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך שלי - 1920x1080 בצורה טובה עריכה: צריך גם קירור טוב שיתאים למידות של המארז תודה מראש לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
זה הזמן להחליף את המחשב שבו אני משתמש לעריכת תמונות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך 4500שח, כולל ווינדוז 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בכלים הבאים: פוטושופ, לייטרום וגם כלים ייעודיים לעיבוד תמונות שאוהבים להשתמש ב-GPU DXO PhotoLab 8 elite Topaz Photo AI (צילומי מסך של דרישות המינימום שלהם מצורפים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, קיימים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כוננים קשיחים לאחסון יש כונן SSD 1T NVME M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?…
-
- 3 תגובות
- 411 צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 13.3 אבל אם אןי אז תעשו כמה שאפשר * משקל רצוי?פחות מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?TOSHIBA
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. יש איזשהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4k ללט חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן בכלל . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הורדות של סרטים וסדרות על hd הרצה של משחקים חדשים וטובים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג..המסך הוא 20 אינץ של חברת סמסונג lcd * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי ספורט בעיקר ומשחקי פעולה חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי על הגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז בזמן שכתבה בערוץ 2 מציינת שמחשבים ניידים בעלי צגים בגודל 17" המצויידים במעבדים גרפיים מתקדמים יכולים להגיע לסדר עלויות של 13,000 ש"ח וזאת רק כדי לסחוט קריאת התפעלות מהדיוטות, הנה בדיוק מה שיוכיח שאפשר אחרת... המחשב הנ"ל מתהדר במפרט הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8651167&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1195599780039#productdetail ונמכר רק ב-Best Buy תמורת 1350 דולר. כדי לסבר את האוזן, המחשב נמכר לפני שבועיים לערך תמורת 1200 דולר עם קופון של 50 דולר; למי שאינו מעודכן בשער הדולר, מדובר ב-4,300 ש"ח בלבד, למחשב desktop replacement עתיר פיצ'רים. למען האמת, רק המעבד שלו לא on par עם המקובל, אבל אנחנו הרי יודעים ומבינים…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש ויצרו איתי קשר לגבי לוח אם שלא קיים, מה הכי כדאי להחליף במקומו? הפרטים העיקריים של המחשב: מעבד AMD 4400x3 מארז antec nfk2480 htpc זכרונות 1333. דרוש שיהיה כרטיס מסך ONBOARD עם HDMI מסוג איכותי וטוב. הלוח אם המקורי: GA-880GMA-UD2H הלוח אם שהציעו לי במקום: GA-880GM-UD2H הבעיה ששמתי לב שאין לו USB3 וזה חשוב לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה כבדה באינטרנט, משחקים לעתים רחוקות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, אבל אם זה קריטי אז אפשר לדון על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (אפשר לומר שרק משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1280*1024 -…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב לכל הקהילה, אחרי כשנתיים שלא הייתי בפורום אני חוזר. לפני שנתיים המלצתם לי על מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000+ (מהראשונים בשוק) שעד היום עובד ועובד מצויין. אני רוצה לקנות לאחי מחשב למשחקים. לפני כן אני רוצה לברר כמה עניינים: 1. מעבד AMD או INTEL עדיף למשחקים ולמה ? 2. זכרון של איזו חברה עדיף ולמה ? 3. כרטיס מסך במה יותר טובים הpci express ? 4. איזה דברים אני חייב שהלוח אם שלי יתמוך ולמה ? אני מחכה כבר בקוצר רוח למפרט רק בבקשה תסבירו לי על מה ששאלתי לפני (גם אם אני אצטרך לחכות לתגובה הרבה זמן .. בבקשה תסבירו הכל כדי לחסוך ממני שאלות נוספות ... ) ואם יהיו לי שאלות נוספות אני אכתוב כאן ואני סומך עליכם בעיניים עצומות. בבקשה שהמפרט שתכתבו יהיה עם מחיר לכל רכיב ואי…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מסך 13.3 \ 14 אינץ' המחשב הוא לצורכי לימודים, חשוב שיהיה דק ופחות מ2קילו מעבד I5 אין צורך שיהיה במחשב כונן CD, מוותר עליו בשביל לחסוך במשקל המחשב) אין צורך בSSD, מעדיף שיהיה 500GB הארדיסק ומעלה אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה הסתכלתי קצת על דגמים הVOSTRO היה מושלם לי רק חבל שהוא מגיע עם CD ולכן המשקל של המחשב עולה על 2קילו.. לעומת זאת הX301 של ASUS קרץ לי מאוד אך הוא מעבד I3 ואין את הדגם הזה עד כמה שידוע לי בI5 ניתן למצוא חיה כזאת עד 3600 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב הכולל: מעבד INTEL CORE2DUAL לוח אם תומך כרטיס מסך DX10 חזק ואיכותי וקירור מים השאר יש לי =) תודה מראש! נ.ב. : אפשר גם להתייחס למחירים החדשים של המעבדים ב22 ביוני? עריכה: m.l צודק אחי, סליחה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כמו שאמרתי בסביבות ה-2500 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב. המסך שברשותי mag 22 רחב. אני רוצה שיחזיק למשחקים משהו כמו שנתיים(אני מתגייס עוד שנה וחצי) אבל שיחזיק לשימוש בייתי קצת יותר. מפרט חלקי שאני חשבתי עליו, לא מחייב: Intel® Core2 Duo ¤ 480 3 Years LGA 775 2.4 GHz E4600 2MB BOX 23720 KINGSTON DDR II 2 GB 800MHz PC6400 ¤ 198 GA-945GM-S2 ¤ 190 DC, C2D INTEL 945G 10832 ¤ 199 Seagate ST3250624AS 250GB SATA II 16MB GIGABYTE NX88T512HP ¤ 790 8800GT ASUS TA861 ¤ 109 ATX2 N/A 8cm Black/Silver ASUS Midi ATX Intel & AMD Certification CHIEFTEC GPS-450AA ¤ 172 ATX2 450W 12cm 2 שנות אחריות Chieftec Power Supply Havey Duty 24Pin + PEG סה"כ 2138 ש"ח. אני יודע שזה מ…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות חלקי מחשב בגרמניה ולהרכיב כאן בישראל, 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כרגע משהו על הכוונת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כולם יודעים שהכל יותר זול בארצות הברית אז אני ושני חברים חשבנו לקנות חלקים בארצות הברית וכבר נסתדר בארץ. עכשיו רציתי לדעת איזה מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך ובכלל כל דברים שצריך וכדאי לדעת עדיף להזמין לקחת בחשבון שהמחשבים יריצו בגדול משחקים כבדים ברזולוציות של מסכים 22-24 (גם לפי ייעוץ שלכם). אינטרנט ושטויות אחרות ירוצו עליו בין כה וכה בלי יותר מדי קושי. מחשבים ללא OC בכלל כי אף אחד כאן לא יודע איך לעשות אותו בלי להרוס משהו. אנחנו רוצים להתרכז בקניה שלנו שהכל יהיה דרך החנות Techtreasure ככה שהכל יהיה מרוכז ומסודר יותר אולי אפילו נצליח לסחוט הנחה נוספת מכל העסק... חשבנו על הלוח הזה (או שהוא סתם יותר מדי ולא ינוצל על ידינו?) http://cgi.ebay.com/ASUS-MAXIMUS-EX…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, מבקש מפרט מחשב מ-newegg. תקציב 1250$ ללא מסך, ציוד היקפי או מ.הפעלה. לא מתוכנן OC. שימושים עיקריים: הקלטות סאונד (קיים כבר כרטיס קול מקצועי) וגיימינג ב-FullHD. דרישות מלוח אם: USB3. דרישות שקט: 8 מתוך 10. לא חייב להיות חרישי, אבל שלא ירעיש יותר מדי. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E530 אני מדבר על הדגמים של ה i3 \ i5 שעולים בסביבות ה 2500-2700 ש"ח. מה החסרונות שלהם? מה לגבי הבנייה שלהם? התחממות? שאלה נוספת, האם שווה לקחת i3 עם 6gb זיכרון או i5 עם 4gb זיכרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרכיבה מחשב לאנימציה שיפעלו עליו בעיקר תוכנות תלת מימד מאיה ZBRUSH ותוכנות של ADOBE ומשחקים לא מעניינים אותי במחשב הזה, מחשב עבודה נטו התקציב שלי הוא עד 10,000 שקל אני לא בטוחה שאני מתכוונת לעשות OC אבל אינ משאירה לי את האופציה הזאת פתוחה, יש לי 2 מסכים, אחד 19 ואחד 17 אינץ, ויש לי עוד כונן קשיח עם צורב של 500 GB וסט של מקלדת ועכבר ורמקולים, ככה שבציוד היקפי אני דיי מסודרת עברתי במשך השבוע על המון המון מפרטים ולבסוף הרכבתי לי אחד ואני אשמח אם תגיבו עליו, תעירו הערות, תשנו וכד' מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5E64 WS Evolution ¤1506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31225 …
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כותרת. אם אי אפשר אני אאילץ לקנות את אחד המחשבים המוכנים של IVORY או משהוא בסגנון.. מה דעתכם על זה : מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Box ¤281 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1215 לוח אם ASUS M2A-MX ¤265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31545 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 667Mhz CL 5-5-5-15 ¤85 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1667P1-SK צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק HEC 6C28 ¤164 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
^^^^ מתוכנן גם OC וכולל מקלדת ועכבר. איך זה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1259 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VP כמות: 1 - מחיר: ¤226 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤29 ספק כוח: Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS כמות: 1 - מחיר: ¤292 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤369 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤852 כונן אופטי: A…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, יותר נכון חבר שלי רוצה לקנות מחשב וביחד ישבנו על איזה מפרט ואמרתי שכדאי לשים אותו כאן ולשמוע מה המומחים אומרים. קיצר אז בכלליות הוא לא מחפש מחשב של גיימינג.. הוא יותר צריך את זה ללימודים (טכניון) והוא מתכנת אז הוא צריך מחשב חזק ויציב, אבל בכל זאת הוא צריך איזה מינימום בשביל לשחק גם כמה משחקים. בקיצור הנה המפרט ותגידו מה אתם חושבים: *הערה - כל המחירים הם לפי המחירון של KSP מעבד- Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB מחיר 1330שח לוח אם -ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר815שח זכרונות - 2 כרטיסי 512MB Kingston DDR II 667 מחיר700 כרטיס מסך - ASUS 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E מחיר890שח דיסק קשיח - Westren Digital 160GB 7200RPM…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-