עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by JohnnyBravo,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1335 לוח אם: ASUS P7P55D PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪987 זיכרון: G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪536 כרטיס מסך: GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1292 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪569 ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 750W אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪565 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪319 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכישת מ.הפעלה) מחיר: ₪45 מחיר סופי: ₪5648 --אין צורך במסך,דיסק קשיח וציוד היקפי. המח…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by almogas,

מה אתם חושבים יותר טוב.? ומה דעתכם על לוחות האם של msi ?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by roniok,

אני מחפש מפרט למשחקים משנים 99 ו2000 אני החלטתי ללכת על כרטיס מסך וודו ומישהו יכול לכתוב איפה אני יכול למצוע דרייברים נב אני במיוחד רוצה למשחק oni

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. Started by vampirus,

שלום, אנא עיזרו לי להחליט בין 2 המפרטים... אם למישהו יש רעיון יותר טוב (עד 3000 ש"ח), אשמח לקרוא המחירים הם מהאתר של KSP (היכן שאני מתכוון לקנות, בחיפה) P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 990 NIS IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA 430 NIS 256MB A-DATA *2 500 NIS PEAK RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 NIS ? MAXTOR 80GB (8MB) SATA 500 NIS CDRW Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 190 NIS ATX MIDI 400W PFC, usb 220 NIS TOTAL 3260 Athlon XP 3000+(512k 333) 850 NIS NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 NIS 256MB A-DATA *2 500 NIS PEAK RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 NIS MAXTOR 80GB (8MB) SATA 500 NIS CDRW Lite-on 52 …

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  5. שלום רב. לפטופ בין שנתיים אני חושב. במצב מעולה, מעולם לא הוצא מהבית. Dell Inspiron 1525 מפרט בתמונה: הארדיסק 150 גיגה בייט מסך 15.6 אינצ'

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  6. שלום רב, בניתי מפרט ב 5000 ש"ח ואשמח לחוות דעתכם לגביו. השימוש העיקרי הינו כשרת מדיה - מקליט תוכניות ועושה סטרימינג ל XBOX 360 ול EXTENDER נוסף, כמו כן אזדקק לו לעריכת וידאו...וגם קצת משחקים עתירי גראפיקה, בשביל הכיף. המון תודה מראש! עידו להלן המפרט: מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1196 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-MA790X-UD4P AM2+/AM3 AMD CPU ¤654 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinP…

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. עדיף לא לחרוג. אם חייב לחרוג אז בכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש כמעט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה בלי אופיס Win 10 8. ה…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום חברים, כנראה שאני יקנה מחשב חדש מארה"ב ואין לי מושג בכלל בתחום הזה אז יש לי כמה שאלות... חבר שלי טס והוא יביא לי את זה ככה שאין צורך בדמי משלוח או משהו כזה. - יש חנויות מומלצות אולי באיזור מיאמי? - חברים המליצו לי על BESTBUY ואמרו שארה"ב היא נחשבת הרשת מספר אחת ולקנות שמה זה הכי בטוח, זה נכון? - אין מצב שעושים בעיות במכס עם מחשב נכון? - בכללי, יש דברים שצריך לדעתי לפני שמזמינים? תודה רבה. ד"א, אשכול זה נתפח לאחר קריאת העוגן ואלו השאלות שנשארו לי.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום, לאחר קניית הטלויזיה שלי(32WL48) אני מעוניין לרכוש מחשב שיתפקד כHTPC, ויחבר בין כל המכשירים השונים(וידאו, ממיר וטלויזיה). אני צריך מארז יפה(אולי OVERTRUE 1), כרטיס קול(חשבתי של AUDIGY 2 PLATINUM ZS, לא הפרו שהוא חיצוני), מעבד, זכרונות\ כרטיס מסך(עדיף שיהייה ללא כרטיס מסך כדי לחסוך בעלויות). יש לי כרטיס טלויזיה ישן של FLYVIDEO(3000) שאני יכול להשתמש בו וכונן DVD שאני אפרק ממחשב אחר. מקלדת ועכבר טובים גם לא יזיקו(משהו שיכול להחזיק 4 מטר- לא RF). אני יודע שיש כאן חלקים שיכולים לצאת יקר, בגלל זה אני מעדיף לחסוך בחלקים האחרים(כדוגמאת הכ.מסך). ועוד שאלה קטנה: האם כדאי לחכות לכרטיס קול החדש של CREATIVE עם מעבד הקול החדש שלהם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב חדש. השימושים שלה פשוטים יחסית (אופיס ואינטרנט בעיקר). ההתלבטות שלי היא בין אינטל ל-AMD. הבנתי מצד אחד שהמעבדים הזולים של אינטל כמו ה-E6300 עדיפים, אבל מצד שני שלא יהיה אפשר לשדרג בעתיד בגלל התושבת שהפסיקו לייצר עבורה מעבדים. השאלה שלי היא האם במפרט זול מבוסס AMD יהיה אפשר נניח עוד שנה-שנתיים, לשדרג או שגם זו תושבת שהגיעה לסוף דרכה. האם בהתחשב בכל השיקולים האלה תוכלו להמליץ לי על מפרט? 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל חוץ מציוד הקפי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by Sp0ck,

שלום חבר שלי(רומן כמובן) הכין לי מפרט למחשב: פירסמתי בפורום אחר ומשמש אחד נתן לי תגובה ואני חושב שלא ושהוא סתם לא מבין במחשבים אבל רציתי את הדעה שלכם, תודה הנה התגובה שהוא רשם: הוא צודק? הנה המפרט:

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by g191181,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1152X864 * באיזה סוג משחקים תשחקו? battlefield bad company 2, crysis, * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, CRYSIS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  14. מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט לא רוצה לסבול מהשתקפויות * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? כן בשביל משחקים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טו…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. שלום לכולם, אני זקוק למחשב ביתי שימוש של - סרטים HD, פוטושופ, גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, ניגון מוזיקה (לא גיימר בכלל לא משחק על המחשב בכלל) להלן המפרט כשמגבלת המחיר היא 3500 ש"ח. אשמח אם תוכלו להביע דעתכם הכנה. מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Asus H67BLB3 או לחילופין Intel DH67BL כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 220GT 1024MB PCIe ENGT220/DI/1GD2(LP כונן קשיח WD BALCK EDITION 1TB 64MB BUFFER מארז tzag elite 10700 זיכרון: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz מסך Philips 244E1SW LCD מחיר המפרט כרגע:3500 ש"ח כולל בדיקת מאמץ וחיבורים. בבחינת המפרט אנא קחו בחשבון את השימוש במחשב. אני כן רוצה מחשב שיאריך שנים אבל אין לי צורך בקירור מסיבי מידי, מארז מטורף מי…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by eliortomer,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?500שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום גלישה באינטרנט האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים וקריאת ספרים השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?32 שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים?לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -בין 22 אינטש ל24 אני עדיין מתלבט בין מסכיםהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ובעתיד 5.1 חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב (כונן…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. שימושי המחשב יהיו מעט תכנות, SOLIDWORKS, עיבוד תמלילים ואקסל (גם שימושים מתקדמים באקסל - אם זה משנה) ושימוש יומיומי רגיל. אני כבר סגור על דגם מחשב ועל הכל, והשאלה שלי כאן היא עבור נתונים זהים למעט המעבד. עבור השימושים שלי האם שווה את תוספת התשלום (כ-600 ש"ח), עבור שדרוג המעבד מ-i5 6200u ל-i7 6500u?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  18. אני בונה מחשב לאחי הקטן, משו חמוד לפייסבוק ומשחקים בדפדפן. אולי גם סרטי FHD לפעמים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪390 לוח אם: Gigabyte GA-78LMT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: Fractal Design Core 1000 Case כמות: 1 - מחיר: ₪225 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪179 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪74 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 סה"כ: ₪1471 מתחרים בכל הצעה…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד אזור 3750 ללא חריגות (עדיף פחות אפילו) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , כרגע בעיקר מיינקרפט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. הי, זקוק לעצתכם: את הדרישות כתבתי בנושא, אבל לשם הנוחות אחזור עליהן: מעבד אינטל סלרון (איזה סוג?) עבודה משרדית ואינטרנט (הרבה) בלי מסך עם צורב, מקלדת, רמקולים, כונן דיסקטים חשוב שיהיה אמין ולא יתפגר מהר... תקציב: עד 2500 רצוי פחות. מגורים: אזור ראשון-לציון אז שיהיה ממקום קרוב. צריך שירכיבו לי את המחשב. לא צריך תוכנת הפעלה. המחשב יעבוד על XP. תודה מראש נ.ב. אני יודע שיש כאן העדפה ל- AMD אבל ההוראות שקיבלתי היו לשלב אינטל.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ3,200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Rome 2- Total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך -. מסך 23", 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר בתקציב כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (לא רוצה צלילי קדיחה אבל לא מפריע לילשמוע את המאוורר פועל ברקע) 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא. 7. האם …

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. Started by pooggy,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב משחקי במיוחד לצורך הפעלת סימולטור טיסה של מייקרוסופט מדגם FSX וזאת מפני שאני מתעניין בתחום . כרגע יש לי מחשב נייד שמצליח להריץ את הגרסה הקודמת fs9 של הסימולטור אבל כדי להריץ את FSX אני צריך מחשב חזק יותר. בלי לחשוב הרבה נראה היה שעדיף לקנות מחשב מבוסס על core i7 אבל הוא עדיין יקר. לעומת זאת ראיתי כבר תפריטים כמו ב zed של core i5 במחיר של בערך 2500 שח. לכן המחשבה שלי הייתה ללכת על תפריט כזה לחזק את הכרטיס מסך שלו עם החדשים של AMD שמסוגלים להריץ DX11. השאלה היא האם הגישה הזו נכונה?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. היי מסתבר בחלק מהמעבדים, עבודה במצב HT או לחילופין SMT גורמת להאטת ביצועים בתוכנה. לכן, מומלץ לבטל את התכונה הנוגעת בביוס או להפעיל את זה - https://drive.google.com/uc?export=download&id=14O02F5sAsg_bFGU2NaXIMLMeXNQBC2bi שימו לב, צריך להפעיל את לייטרום כל פעם מהישום הזה. המעבדים המושפעים ביותר הם ה - 9900K של אינטל וצמד Threadripper 2970WX / 2990WX של AMD. ישנם עוד מעבדים, בעיקר מסדרת X של אינטל, בהם ההאטה קטנה יותר. לציין שאינטל מודעים לבעיה ופועלים לפיתרונה בשיתוף ADOBE ! חג שמח !

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by danken,

הייי מחפש להחליף את ה DEL XPS שלי 12" במחשב חדש דגש על ניידות=קלות משקל ומעבד חזק

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני כרגע בצבא וסוגר הרבה אז ככה שאני צריך את המחשב..... אני רוצה את המחשב לצורך אינטרנט, עיבוד תמונות (לא על ידי תוכנות כבדות Photoimpact גג) סרטים ומשחקים, משחקים לא כבדים בעיקר משחקי אסטרטגיה למיניהם ואולי משחקי יריות. תודה רבה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים