עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eranisra,

מצורף קובץ המפרט. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  2. בהמשך לפוסט הזה: הגעתי למשב הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B08NBNLHRD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AWKX36MYDX543&psc=1 בערך 3700 שקלים (כולל הכל) ואני מקבל אחלה מעבד (להבנתי) כונן של 1 טרה, כרטיס מסך טוב יחסית (למרות שאני ממש לא צריך אותו) ו16 גיגה של ram. לא ניראה לי שאוכל לקבל דבר כזה בארץ, במחיר הסביר (לדעתי) הזה. (אותיות בעברית אזמין בנפרד). שאלתי היא: המוצר הזה נמכר ע"י חנות שעובדת באמזון. אם הוא יגיע לפה במצב טוב, אין לי כמובן שום בעיה. אבל מה קורה, אם יש איזו תקלה קלה? אולי פיקסל או שניים לא עובדים במסך, אלי משהו במערכת לא מתפקד טוב כשאני פותח את המחשב. אין לי מושג איזו תקלה זו יכולה להיות אבל…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. טוב החלטתי לעזור לחבר ולנסות לבנות לו מפרט סביר. יש לציין כי כבר חצי שנה לפחות לא בניתי מפרט אחת ולא ממש נכנסתי לחלק של הפורום הזה. שימושים: סרטים , משחקים (לא הכי כבדים) וסתם תוכנות רגילות (גלישה , מסנגר , פוטושופ מדי פעם וכו') מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪621 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪272 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪363 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ₪266 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320G…

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 2\Arma 3 \fIFA13\GTA 4 ועתידיים שיצאו בשנה שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינץ 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

5. Started by maor0079,

טוב התקציב הוא 4.2 K גג בלי הארד דיסק זה מה שחשבתי אבל עדיין מתלבט במארז אני לא יודע מה לשים .. יש הצעות לשיפור ? כרטיס מסך זכרונות ספק או משהו ? מעבד Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪967 קירור למעבד Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN 1 ₪68 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 1 ₪664 ספק כוח SeaSonic S12 II 500W A.PFC 34A @ 12V 1 ₪358 זיכרון Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 CL9-9-9-24 i5/AM3 1 ₪707 כרטיס מסך Powercolor Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI Retail 1 ₪827 כונן אופטי LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪125 סה"כ: ₪3716 תקציב מקסימלי 4.3 מארז שקט לא כזה חשוב לא מתוכנן OC המפרט בעיקר למשחקים במסך 19 ולעבודה רגילה לא …

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור למצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. ציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת רשת ומיקרופון (המיקרופון יכול להיות מובנה במצלמת הרשת). אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  7. הפרטים הם כאלה , יש לי חבר טוב , שיודע שאני מבין בחומרה אז הוא מבקש ממני מפרט מחשב , עכשיו הוא גם יודע שאני יודע איך עושים OC אז הוא ביקש מפרט שיתאים לזה , ב6200 אפשר להרכיב משהו אחלה , שיספק לבחור גם משחקים מצוניינים וגם פוטנציאל אוברקלוק טוב , לא צריך ציוד היקפי יש לו כבר מסך LCD 19 2MS וכו' של LG ומקלדת טובה לגיימינג , יש לו גם כבר RAZER COPPERHEAD ורמקולים מעולים עם מגבר אז בכלל לא צריך כלום , הוא אמר לי שמספיק לו גם כרטיס קול ONBOARD , בקיצר , תתפרעו...

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by ds.trias,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג בהתאם למפרט שהומלץ באתר זה. שלחתי את המפרט למספר חברות לצורך קבלת הצעת מחיר, ואחד מאנשי המכירות חזר אליי עם אי-מייל המסביר מדוע המפרט "לא טוב". אשמח לשמוע את דעתכם לגבי טענותיו, מכיוון שאיני בעל ניסיון רב מדי בתחום. אעריך מאוד כל התייחסות. פירוט של המפרט החלופי שהציע לי מופיע בקובץ התמונה המצורף. להלן תגובתו: --------------------------------------------------------------------------- דבר ראשון , לפי מה ששלחת אלי קצת צרם לי מצד אחד חלקים איכותיים , ומצד שני חלקים מרכזיים וחשובים כגון לוח האם, בדמות לוח מאוד נחות ושאינו מתאים לשאר הרכיבים. אני יכול לומר לך בלב שלם, שאין נוסחת קסם בחומרת מחשבים, ובטח לא הייתי מבסס אריה ביחד עם שפן.. חחח…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. יש לי מחשב פנטיום 3 866 mhz יותר מ-4 שנים והוא טוב מאוד. אבל אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 4 כדי שאוכל להריץ משחקים קצת יותר מתקדמים. אני לא יכול להשתולל עם התקציב שלי ולכן אני מבקש המלצות שלא יחרגו יותר מידי ובהתאם לחלקים שאני רוצה להחליף. אני רוצה להחליף את החלקים הבאים : 1. מעבד - מינימום 2.0 ghz 2. לוח אם- לא יקר מידי 3. כרטיס מסך - עד 400 ש"ח 4. זיכרון- 512 מ"ב המפרט הרלוונטי שיש לי הוא זה: מעבד: אינטל פנטיום 3 866 mhz לוח אם: ASUS CUV4X-C כרטיס מסך:NVIDIA- GeForce 256 זיכרון: SDRAM 256mb דיסק קשיח: WD 60g תודה מראש לוי דני

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום, לאחר שהמחשב הנוכחי שלי שבק חיים, החלטתי להתחדש במחשב חדש. אשמח לעזרתכם. * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך? עדיפות ל14 אך ניתן גם 15.6. לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אך לא כזה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB לפחות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אחריות ל-3 שנים…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by KF,

שלום,הזמנתי את המפרט הבא מTMS שבו חלו שינויים קלים. אשמח לשמוע עד כמה זה משמעותי. המפרט שהורכב, http://tms.co.il/preview/spec/g9qpfn3l השינויים שחלו הם: *החלפת הספק בטענה שהוא לא יספיק למערכת ל Corsair 550VX 41A @ 12V *החלפת הכרטיס מסך ל - BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail תודה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by Maor6692,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייח שהשימוש העיקרי שלו הוא תכנות וסרטים, אשמח אם הוא יריץ משחקים חדשים גם. חובה יכולת חיבור אלחוטית לאינטרנט,כונן ssd ומארז לא גדול. אין צורך בכונן קשיח נוסף מלבד הssd. תקציב עד 3500.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by yair456,

הזמנתי את המחשב הבא: מארז COOLERMASTER CM 690 שחור ספק כוח CMPSU-650TX 650W CORSAIR לוח ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P מעבד אינטל BOX 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 זיכרון KIT PLZ OCZ 3GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NBIDIA GEFORCE GTX 260 896MB-3 GAINWARD דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS + תוכנת אנטיוירוס OEM NORTON 2009 + תוכנת MICROSOFT OEM VISTA HOME BASIC ENG עכשיו השאלה שלי היא ככה: לגבי הווינדוס - מה עדיף לקחת? XP או ויסטה? אני מבקש שמבינים בתחום יענו לי בקשר לשאלה הזאת, מבחינת נוחות אני מעדיף את XP כי איתה עבדתי כל השנים, אבל המוכר אמר לי שויסטה ידע לנצל את המחשב הזה בצורה הכי טוב שיש? האם זה נכון? כי מחבר שמעתי שויסטה עושה בעיות ובאג…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  14. פרטים: 1. תקציב: עד 12K אבל בתכלס אפשר לחרוג אם זה בכרחי 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים בעיקר 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צורב DVD הכי מהיר שקיים 5. מעדיף כרטיסי מסך של nVidia 6. על המחשב להיות כמה שיותר שקט. בנוסף, יש חשיבות לקירור של המחשב.. 7. מתוכנן OC 8. המסך שאני הולך לעשות בו שימוש הוא 22'' רחב אשמח אם תכללו את הרכיבים הכי חדישים גם אם זה נראה מעט מוגזם לתקופתנו. המחשב הוא לתקופה של משהו כמו 3-4 שנים אז עדיף להתכונן לגרוע מכל מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  15. יש לי כבר את המעבד (i5 661) ועוד 1500 בתקציב. המחשב יהיה מחשב סלון לטלויזיה ואינטרנט, מחובר ל LCD של 37'', אבל הייתי רוצה לחבר אותו במקביל גם למסך רגיל ולהתמש לפעמים ל Ofice וכאלה. אני יודע שהתקציב צפוף, אבל אין לי כ"כ ברירה. חוץ מזה, אם תקציב גדול, אז איפה האתגר? תודה!

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by פתח הדביר,

תוכלו להמליץ לי בבקשה היכן הכי כדאי לקנות מחשב נייד? ישנן חנויות מוכרות כאיכותיות וזולות באופן משמעותי?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by oceans68,

יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by SharkGever,

שלום שוב, לפי האתר הזה שבדקו את הכרטיס מסך 650M GT: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html יש משחק כבד שיצא בשנת 2013 -Max Payne 3 ultra: 16.3 18.9 ~ 18 fps Compare חבר שלי אמר לי שפחות מ-20 fps זה ממש גרוע, אם אני שם על איכות אולטרה זה פחות מ-20 אז אני שואל אם הם מגדירים באתר שלהם את הfps על פי שעובד ה fraps או לא? כי אני רוצה לדעת אם אין לי ברירה ולחכות שיצא מחשב נייד טוב עוד כמה חודשים בסביבות מחיר כזה, או שבאמת הכרטיס מסך שלו טוב שהמחשב נייד יריץ משחקים כבדים של שנת ,2013

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. אז ככה התקציב משתנה כי אני קונה חלקים יכול להיות יהיה יותר יכול להיות יהיה קצת פחות אני אענה על השאלות בכל זאת 1. מה התקציב המקסימלי? 4 אלף אבל זה משתנה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך מה שאפשר.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים.. ,סרטי hd פחות גרפיקה.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 X 1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים.. גיימ…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by Tsvi89,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪148 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2 DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪213 מארז: Antec GX300 + NE550M כמות: 1 - מחיר: ₪486 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 (8Gx1) HyperX Fury Blu CL10 כמות: 2 - מחיר: ₪186 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Retail כמות: 1 - מחיר: ₪2369 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 120G 650 Series 2.5" SATA III! כמ…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  22. אני מחפש לפטופ למולטימדיה-גימיינג בינוני ומצאתי את המחשבים הבאים שעומדים בדרישות שלי * מטרות המחשב מולטימדיה-גימיינג * גודל המסך 17.3 * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i767w7h+gtx570 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i787w7h+gtx+570m http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/acer+aspire+v3+771g+73618g1tmakk http://www.noteboo…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by ajl,

יש לי חברה שנמצאת בארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי תחנת עגינה, ראיתי באתר של דל את התחנה הזו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Docking_Station/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=430-3114 בעלות של 140$! באתר של notebookclub הוא עולה 1400 ש"ח! שאלתי היא האם תחנת העגינה תתאים לארץ? ואם יש משהו שאני צריך לבדוק לפני הרכישה?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך עזרה עם מפרט חלקי: בהתחלה רציתי מעבד Core i3 אבל החברה בפורום לוחות אם ומעבדים גרמו לי לראות את האור (ואני מאוד שמח על כך) וכעת אני מעוניין לבנות מערכת סביב המעבד Athlon II X3 435. לוח אם: רציתי את ה- M4N68T-M אבל נראה שאין אותו לאף אחד במלאי (התקשרתי למשהו כמו 10 חנויות) וגם אצל היבואן חסר כרגע ואני חייב לסיים להרכיב את המחשב הזה עד סופ"ש הבא, אז אם עד יום ראשון אני לא אמצא אותו באיזושהי חנות, אני אלך על הלוח הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9945 זכרון: 2x2GB של DDR3 1600 כרטיס מסך: אני חושב שזה יספיק לי: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=207 אלא אם כן תוכלו להמליץ על משהו יותר טוב באותו הסכום. כונן קשי…

25. Started by Slash87,

אני שוקל לקנות מחשב נייד חדש, הגיע אליי הצעה עם המעבד הנ"ל, חיפשתי צ'ארטים לראות איך המעבד ואני לא מוצא עליו כמעט כלום מישהו מכיר אותו ויכול להגיד לי אם הוא חזק מספיק בשבילי? בגדול, אני סטודנט, ככה שהדרישות ממנו לא גבוהות אבל אני רוצה גם להריץ פוטושופ על המחשב, ולא בא לי שפוטושופ יעלה כשאני מסיים את התואר. תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים