ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אז זה מחשב למשחקים אני צריך לדעת עם יריץ לי את המשחקים האחרונים חלק ואם יריץ 1080P חלק חלק.. אל תחשיבו את הWIN 7 אני מקווה שתבינו מזה משהו כי אני לא הבנתי כלום... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל להתבאס לבנות מחשב לבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה ה AGP היה חזק בתמונה אשמח לקבל עזרה בנושא. מה שחשוב לי הוא שכרטיס המסך יהיה חזק - לפחות 8800 GT עם 512MB, או קרוסספייר עם יכולות דומות. ושהמעבד יהיה לפחות Q6600. לגבי לוח אם - לא ברור לי אם באופן כללי אני צריך בו קרוספייר (אלא אם תמליצו לי) ... וכן האם צריך מערכות קרור נוספות. זיכרון 2 GB לפחות HD - 320 GB מספיק לא צריך מקלדת, עכבר, כונני CD או DVD, מסך,כרטיסי רשת,רמקולים ואל פסק מישהו אמר לי שהיה מחכה עד שתצא סדרת ה-Q9xxx של אינטל - למה הוא התכוון ? לגבי הזכרונות , אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה CL ומה עדיף ? האם לחכות עוד קצת ל780G\V: ערכות השבבים של AMD ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
פתח הכל איפוס מעבדי ?AMD Athlon 64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AV8 (s939) sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך PINE xfx 6800GT 256MB DVI,TV כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחשב חזק לו
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר אני מנסה להתקין תוכנה במחשב מיני נייד. חלון ההתקנה שנפתח ארוך ואני לא מסוגל לראות את הכפתורים למטה "NEXT". אני לא יכול להמשיך את ההתקנה. ניסיתי לשנות רזולוציה אך לדעתי המחשב לא תומך ברזולוציה גבוהה מ-1200X576. גם כאשר אני מזיז את החלון הכי מעלה שאפשר עדיין לא רואים את הכפתורים. כרטיס מסך : intel GMA 950 מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
איזה מבין המחשבים הבאים כדאי? מבחינת האחריות, המחיר, הביצועים, השם, וכו'???? אני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים ביותר לשם התחלה אולי בעתיד לשימושים קצת יותר כבדים, אבל מחפש גם מחשב שיחזיק לאורך שנים ועדיין יהיה חזק יחסית GIGABYTE W536M 1.66GHZ T5450 15.4'' 160GB 2GB FREE DOS INTEL CORE 2 DUO T5450: דגם 1.66GHZ : מהירות 667MHZ : FSB מהירות 1MB L2 CASHE : זכרון מטמון מעבד S-VIDIO : יציאת RG 11 : יציאת RG 45 : יציאת USB2 X4 : יציאת IEEE1394 X1: יציאת 5 IN 1 BRIDGE MEDIA SLOT : חריצי הרחבה PCMCIA EXPRESS CARD 54MM SLOT : חריצי הרחבה לוח האם 2GB : נפח 667MHZ : מהירות זיכרון 160GB : נפח איחסון 5400 RPM : מהירות דיסק קשיח INTEL GMA X3100 : סוג כרטיס מסך 2 CHANNEL HD AUDIO כרטיס קול…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודי הנדסת מכונות, בעיקרון עבודה משרדית עם יכולת להריץ תוכנות גרפיות/שרטוטים/מודלים וכו'... שיוכל להחזיק ל4 השנים הקרובות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? במידה וכן אז DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרי…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?500שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום גלישה באינטרנט האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים וקריאת ספרים השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?32 שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים?לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -בין 22 אינטש ל24 אני עדיין מתלבט בין מסכיםהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ובעתיד 5.1 חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב (כונן…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL 1525 לאחר שהחלפתי אותו עדיין ארד דיסק מרעיש ייש לי מישהו המלצה ואם אפשר קישור לאתר שבודק את עוצמת הרעש אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש הזה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי פה הצעה כבר למפרט אך עכשיו יש לי שמות מדוייקים של תוכנות גרפיות שאיתם אעבוד ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט של מחשב שיריץ אותם ברמה טובה : indesign illustraitor photoshape (של Adobe) אין לי ציוד היקפיתכמו כן אני ארצה להריץ משחקים שכבר ציינתי כמו WOW ו Civ4 כמובן שאני לא מעוניין במחיר מטורף. רק רוצה לוודא האם המפרט שניתן לי פה יהיה טוב לאלה. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אחותי נתקלה בבעיה מוזרה עם המחשב שלה - המחשב מתחמם מאד מהר וגם די רועש בעת צפייה בסרטים ולפעמים גם ב יוטיוב יש לציין כי מדובר על מחשב בן שנה של HP מדגם DV6-6010EJ האם מדובר בבעיה מוכרת? האם היא ניתנת לפיתרון? נ.ב האם יש צפי להשקת המעבדים החדשים של אינטל ומחשבים ניידים שיכילו אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, בחברה שלי יש 12 משתמשים ב 12 תחנות קצה (WIN XP) עכשיו כיום יש לנו WIN2003 SEVER על מחשב ישן p4 2.8 עם 1ג'יגה זכרון האם כדאי לקנות מחשב חדש מודרני (להרכיב לבד) או שחייבים ללכת על מחשב מותג יקר כאשר מדובר במחשבים המיועדים לעבוד כשרתים? אציין רק, כי המחשב 2.8 עשה את העבודה מצוין, כי המחשב משמש בעיקר כשרת קבצים, וקצת SQL SERVER. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה למחשב נייד בעלות של בערך 2500 ש"ח (נראה לי שזה די והותר לצרכים שלי) המחשב מיועד לשימושים בסיסיים, קרי אופיס, אינטרנט, וסרטים רגילים. עוד דגש הוא שהמחשב מיועד להקלדה מרובה, אז עדיף שתהיה מקלדת איכותית. ומאוד חשוב - שלא יתחמם. * גודל המסך? 13-12 אינץ * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 250, עדיף 500 * כונן CD/DVD? צורב? מעדיף שלא יהיה. ביזבוז של כסף ומשקל מיותר * כונן Bluray? כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי, זקוק לעצתכם: את הדרישות כתבתי בנושא, אבל לשם הנוחות אחזור עליהן: מעבד אינטל סלרון (איזה סוג?) עבודה משרדית ואינטרנט (הרבה) בלי מסך עם צורב, מקלדת, רמקולים, כונן דיסקטים חשוב שיהיה אמין ולא יתפגר מהר... תקציב: עד 2500 רצוי פחות. מגורים: אזור ראשון-לציון אז שיהיה ממקום קרוב. צריך שירכיבו לי את המחשב. לא צריך תוכנת הפעלה. המחשב יעבוד על XP. תודה מראש נ.ב. אני יודע שיש כאן העדפה ל- AMD אבל ההוראות שקיבלתי היו לשלב אינטל.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
משהו בסיסי 2+גיגהרץ, 512 מגה זיכרון, 40+ גיגה הרד דיסק 7200 סיבובים חובה, לוח אם כולל סאונד בסיסי, וידאו בסיסי, כרטיס רשת 100מגביט, floppy... ללא מסך. ללא מערכת הפעלה. ללא צורב/קורא דיסקים. ללא מקלדת/עכבר. נראה לי שזה אפשרי בתקציב הנקבע. אולי אפשר אפילו חדש/מחודש?? זה בשביל חברה טובה שלי באיזור י-ם (אך בשביל דיל טוב, נשלח אותה לטייל בארץ). תנקס!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למערכת לצורך גלישה/כתיבת עבודות/הרצת מערכות משרדיות/שירים/הורדות וכו'..., המערכת צריכה להיות יציבה מאוד ושקטה. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, כמו כן הצעה בנוגע לזכרונות והספק כוח: 1. 343 ש"ח - לוח אם - GIGABYTE GA-945GMS2 INTEL 945G CONROE SUPPORT SATAII 2. 616 ש"ח - מעבד - INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 2MB FSB 800MHZ LGA775 (מספיק טוב? כדאי דגם חלש/חזק יותר?) 3. מתלבט בין זכרונות: א. 308 ש"ח - SAMSUNG ORIGINAL DDR2 1GB x 2 667MHZ CL5 ב. 280 ש"ח - PQI 1GB x 2 DDR2 667MHZ CL5 TRAY ג. 320 ש"ח - TWINMOS 1GB x 2 DDR2 667MHZ CL5 TRAY ד. 335 ש"ח - G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800M…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) -עבודה משרדית וגיימינג כבד(BF3 GTA V AC3 וכדומה) * גודל המסך? - 15.6" * משקל רצוי? -לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא * בלוטות?-לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? -כן * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא ממש רק לא HP
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מפרט מחשב אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. מה דעתכם על הקופון הזה? מדובר על Dell Inspiron One 2320 עם i5 במחיר של 3500 ש"ח. המפרט המלא: Microprocessor Intel® CoreTM i5-2500 Processor Operating System Genuine Windows 7 ® Home Premium (64-bit) Memory 6GB Video Graphics Integrated Intel® HD Graphics Hard Drive 1TB SATA II (7,200RPM) Multimedia Drive DVD/RW (Plays and creates CDs/DVDs) Media Card Reader 8-in-1 memory Media Card Reader Display 23” Multi-Touch Display with Webcam Fax/Data Modem HDMI® Network None Wireless Connectivity 10/100/1000 Gigabit Ethernet, 802.11b/g/n Wireless LAN Sound Integrated JBL® Speakers Keyboard Dell Wireless Keyboard & Mouse Web…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
איזה מחשב כדאי לקנות בסכום של 4000+- שקל מחשב לסטודנטית לא למשחקים אלא לעבדות משרדיות. תודה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון של המחשב נייד שלי. כיום יש לי דיסק קשיח SATA (לא יודע אם זה SATA 1 או 2) של 60 GB. המחשב שלי הוא R60e של IBM Lenovo - ThinkPad. א) איפה אני בודק אם הדיסק הוא SATA 1 או SATA 2? ב) איפה אני בודק אם המחשב שלי בכלל תומך בSATA 2? ג) אם מחשב תומך בSATA 2, זה אומר שהוא תומך גם בSATA 1? תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה אבל בשבועיים האחרונים קראתי פה הרבה, מפרט לשדרוג בשביל חבר שלי (בקרוב בשבילי). וזה הסיפור, החבר שלי הוא בזבזן לא קטן ויש לו מחשב מלפני שנתיים שהוא קנה בזמנו הכי הכי, ועכשיו הגיע הזמן לשדרג, והוא כמובן רוצה הכי הכי וקשה מאוד לשכנע אותו אחרת אפילו שהכסף אצלו לא נשפך מכל הכיוונים, אז ההשיג הגדול שלי הוא שהצלחתי להוריד אותו מהQX למניהם וסגרנו על Q9450 עכשיו אנחנו צריכים לבחור לוח (עד 2000 ש"ח בערך) וזכרונות (נכון לכרגע הוא מתעקש על 4G DDR3 1600Mhz לפחות). כרגע הכרטיס מסך שנמצא אצלו הוא WinFast nVidia GeForce 8800GTS 640 mb בשבוע האחרון אנחנו מתמקדים בלוחות אם ולא ממש מצליחים למצוא ראש מכל הסיפור הזה, כמובן שהלוח צריך לתמוך בכמה שיותר…
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ¤316 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Coole…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט למחשב ב5-6 אלף ש"ח ללא מסך למשחקים חזקים שיעבדו לי בגרפיקה ורזולוציה גבוה ללא OC למעבד\כרטיס מסך ממש לא משנה איך המחשב יראה.. העיקר שיהיה חזק ויש לי 2 שאלות האם כדאי להשקיע בקירור אם אני לא מתכנן OC למעבד?! והאם כדאי להשקיע במארז איזה 600-800 ש"ח אם אני לא עושה OC (כאילו בגלל הקירור וכל זה) לא אכפת לי להוסיף עוד איזה 500-600 אם זה מה שיביא שיפור משמעותי בביצועים
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי ואשמח אם תעזרו לי בנושא לוח האם. בעקרון רציתי רק לשדרג כרטיס מסך וזכרונות, אבל אחרי שהבנתי שAGP הולך לעולמו, חשבתי שאולי כדי כבר לשדרג את הלוח אם לחדש... כרגע יש לי פנטיום 4 2.8, 512 מ"ב DDR, וכרטיס fx5200. האם כדאי לי לשדרג את הלוח אם על חשבון תוספת של 512 מ"ב לזכרון? או שעדיף להשאר עם אותו הלוח, להגדיל זכרון לג'יגה ולקנות כרטיס מסך 7600GT אבל בחיבור AGP? או לוותר כרגע על זכרונות ולשדרג את הכרטיס יחד עם לוח אם? איזה לוח אם מומלץ עבורי? שיתאים למעבדים וזכרונות החדשים שייצאו בעתיד? אני לא צריך שום אוברקלוקינג, ולא כרטיס קול - יש לי משלי furtissimo 3... תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-