עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום הייתי רוצה עזרה בבנית מחשב, עד סכום של 2750 ש"ח לא כולל מסך. השימושים: 1. לראות סרטים ב-HD וסרטים רגילים. 2. עבודה אם תוכנת QBASE והציוד הקפי שלה. 3. גלישה באינטרנט. 4. כתיבת עבודות. נ.ב 1. הציוד ההקפי של QBASE לוקח חשמל מהמחשב לכן הוא צריך ספק כוח 750W. 2. המחשב צריך להיות שקט. בניתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם והאם ניתן לשפר? מעדייף חנות שנצאת באזור חיפה. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪278 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-D2H ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=G880GMD2H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪193 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD5000AAKS זיכרון G.…

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by nirsho,

שלום לכולם! אחרי שעברתי על המפרטים שהוצעו באתר בסדר גודל של מחיר באזור 3000 ש"ח. מצאתי את המפרט שנראה לי מתאים. באילו חנויות אפשר להרכיב את המחשב? אילו חנויות מומלצות ע"י חברי הפורום להרכבת מחשב? המפרט שהחלטתי עליו - מבין המפרטים שהוצעו באתר ע"י yz101 : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤277 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤296 FSP Epsilon 80Plus 500W, יחידות 1 ¤352 Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition, יחידות 1 ¤879 Gigabyte …

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by Manou,

שלום. הייתי רוצה מפרט לגיימר בסכום הזה. חשוב לי מארז מאוורר היטב, וספק בתקן ATX 2 בנוסף נראה לי שאני מעדיף את ה X800GT על ה G6600, אבל אתם תגידו. תודה , מנו.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  4. היי, אחותי סטודנטית ואני מנסה לעזור לה ברכישת נייד. לא ישמש למשחקים, ישמש לאופיס, אינטרנט ומדי פעם בטח תוכנה שנדרשת במהלך הלימודים. אפשרות ראשונה זו רכישה בארץ. אפשרות שנייה - בסוף החודש אני טס לחודש לארה"ב. אני תכננתי לקחת איתי נייד בכל מקרה אבל אפשרות אחרת זה לקנות לה בתחילת הטיול נייד (במשהו כמו 700$), לטייל איתו ואז לתת לה אותו כשאגיע לארץ. הבעיה, אני לא מתלהב לשלוח למלון כלשהו, אני לא אהיה באף מלון יותר מ 3 לילות וקצת חושש להזמין למלון ושזה יחכה לי שם. אולי אני טועה... לכן חשבתי על BESTBUY (לא מכיר עוד רשתות גדולות), יש להם הרבה סניפים ואוכל פשוט לרכוש שם בתחילת הטיול. מקריאה לגבי אחריות אני מבין שטושיבה ו DELL (רק חלקים) אמורים להיות בסדר? מה הייתם ממליצים? בארץ? ב…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by crovei,

אחותי מתחילה ללמוד בב"ש בקרוב והיא ביקשה ממני לעזור לחפש מחשב נייד, ואני אשמח אם תוכלו לעזור בחיפושים(: בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי). הדרישות: המחשב לא צריך לשקול מעט, ואין טעם לשלם יותר על פחות משקל. אם המחשב כולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון בנויים זה בונוס גדול. צורב dvd. לא מאוד משנה אם המחשב בא עם ויסטה או XP. ואם הוא בא עם ויסטה זה רק בתנאי שהיא תרוץ כמו שצריך. כונן קשיח - בסביבות ה-80 עד 120 גיג'ה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף, אם יש כרטיס לא מובנה ופשוט זה יהיה נחמד. זיכרון - ג'יגה לפחות כדי שהמחשב ירוץ חלק (וזה לגבי ה-XP, אני לא יודע כמה הויסטה צריך בשביל זה..) אין …

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by nice-1,

הממ אם אתה לא עושה OC קח 2100... רק הצ'יפסט של SIS תומך ב2700 בלי OC. (בנתיים)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by goldgold,

טוב אני רק צריך שתגידו לי אם כל החלקים יעבדו ביחד מעבד- Intel® Core2 Extreme Processor לוח אם- Intel® Desktop Board D975XBX2 כרטיס מסך- Radeon X1950 series זיכרון ראם- kingstone HyperX DDR2 2GB kit DDR2 1200Mhz Non-ECC CL5 (kit of 2 - 1GB) ספק כוח- חברה: FSP FX700-GLN צורב- צורב DVDופנימיוAD7170AוNECו18וXו ותנו מארז טוב אל תביאו מחירים רק תגידו אם כל הרכיבים יוכלו להתאים אחד לשני

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by מריה,

המחשב הזה למשל .. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 עונה לצרכים של לא מתחמם ? ויכול לעבוד 24/7 בהורדות? ושאלה נוספת מה ההבדל בין 2 הדגמים הללו ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13191

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום . אחי מעוניין לקנות מחשב לעבודות פוטושופ וקצת תלת מימד ב- 4000 ש''ח ( בלי מסך) לכן רציתי בבקשה את הצעתכם בבנית המפרט כדי להגיע למפרט הטוב יותר לסכום שהוקצב. המחשב ללא ציוד הקיפי ולא משנה אם המסך יהיה דק או לא העיקר שהוא יהיה איכותי ובעיקר חשוב שהמעבד יהיה חזק וטוב וכרטיס מסך שיוכל להריץ את העבודה . תודה מראש לעוזרים. כרגע אני מתלבט בין שתי מפרטים שראיתי פה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤871 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤582 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1436 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤457 …

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by speakspeak288,

שלום. אני מחפש המלצה לסוללה חיצונית למחשב נייד. יש לי מחשב נייד של חברת dell עם מעבד i3, זיכרון 8GB, וחיבורי USB. זמן עבודה של הסוללה הוא ל-4 שעות, והמטען שלו הוא 2.5A. רציתי לדעת מה סוג הסוללה החיצונית הכי מתאימה למחשב שתיארתי מהבחינות הבאות: 1. ההספק שלה. 2. כמה זמן לוקח לסוללה החיצונית להטעין את הסוללה של המחשב הנייד? 3. מה אורך חייה של הסוללה החיצונית? (מבחינת מספר טעינות) 4. האם היא מגיעה עם כבל, ואיזה כבל מומלץ? 5. תקציב הכי זול שאפשר. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה להרכבת מפרט לעבודה משרדית נטו - בדיקת אימיילים, מעט עבודה עם אופיס ואינטרנט. אין צורך כלל במשחקים או יישומים משרדיים כבדים. אני צריך גם עכבר ומקלדת והרכבת חומרה, אני לא צריך מסך או מערכת הפעלה. אין לי בעיה עם כרטיס מסך on board. לא משנה לי AMD או אינטל, העיקר שיעבוד טוב וכל החלקים יהיו מחברות אמינות. אני מוכן להוציא 1500 שקל, עדיף ללא חריגות. הערה אחרונה - בבקשה תרכיבו לי את המפרטים רק מהחנות הבאה: http://www.lamir.co.il/computers.asp שימו לב שיש להם בחנות גם כמה מפרטים מורכבים - אם אתם יכולים להתייחס אליהם אני אשמח - יש שם בין השאר 2 מפרטים ב-1500 שקל, אחד של אינטל ואחד של AMD, לא יודע מה עדיף , לשיפוטכם: אינטל - http://www.lamir.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Artista,

היי מה נשמע? חבר ביקש עזרה בבניית מחשב שאותה אני מפנה אליכם. אז הוא מעוניין במחשב חזק עם דגש על הכרטיס הגרפי (שהוא יוכל להפעיל משחקים גם על מסך טלוויזיה 32'). לפחות 1 טרה ביט. בנוסף לכל זה הוא מעוניין במארז איכותי (ספק טוב, קירור, שקט...). אין צורך במסך. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. שלום אני צריך מחשב לשימוש מוסיקה אינטרנט משחקים call of dute fifa09 מה דעתכם על המחשב הבא האם יש הצעות לשיפור תודה מראש מעבד INTEL DUAL CORE E7200 2.53GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של COMPUCASE 6C60 כולל ספק HEC איכותי לינק של המחשב והחנות http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. כולל הכל, ספק מארז, מקדלת, מסך... קומפלט. תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. מחפש מחשב נייד, המשקל והגודל לא ממש משנה, תקציב של בערך 4,000 ש"ח. צריך להריץ תוכנות הנדסיות כמו Solid, AutoCAD, Ansis, אלמנטים סופיים. אפשר בכלל לקבל משהו כזה בתקציב הזה? מה שראיתי זה Dell Inspiron 1525 Core 2 Duo 2.0GHz 2048MB 250GB 15.4 Black Dos IN-RD09-2287 עם כרטיס מסך Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100. השאלה אם זה יספיק? למישהו יש מחשב דומה שמשתמש בו בצורה דומה שיכול להמליץ? לא צריך שיטוס, אבל שיסחוב בצורה שתאפשר עבודה נרמלית... תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 4000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA אחרונים למיניהם + תכנות ( לא משהו מסיבי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנם מספר רכיבים שאין צורך לכלול במפרט אך איני בטוח אם ניתן להשתמש בהם שוב או האם שווה לשדרג אותם , מה שבטוח את ה-1070 אני לא הולך לשדרג והוא הולך למכונה החדשה, אפשר לראות את כל הרכיבים שכבר יש לי בלינק שאוסיף למטה. 5.…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  17. אינטל לא ייכנס אלי הביתה לעולם אבל המפרט לא בשבילי... מאחר ואני לא יודע על אינטל שומדבר (מבחינת לוחות וכו'), אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד לאחותו הקטנה של חבר שלי, שמשחקת בעיקר... אני צריך מפרט מלא למחשב, כולל מסך. אל תעזרו לי ותציעו מפרט AMD יותר טוב, לא אותי אתם צריכים לשכנע וחבר שלי לעולם לא ישתכנע לקנות AMD. תודה מראש.

18. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal שובר מקנה : מחשב נייד מוחדש (הסבר בגוף הטקסט) מבית DELL Inspiron דגם 17R-N7110B, כולל זיכרון 8GB, דיסק קשיח בנפח 750GB, מעבד Intel Core i5, סוללה לזמן עבודה ממושך, ומערכת הפעלה Windows7 Home Premium.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shaniniki,

שלום, מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, למטרות לימודים בעיקר, הרבה אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים בצפיה ישירה . אני לא מוצאת חוות דעת על המחשבים האלה בשום מקום.... ??? אנא עזרתכם: 1. מחשב נייד "15.6 Fujitsu LifeBook AH531-7 2.1GHz קיים באיבורי ב2090 ש"ח כולל מערכת ההפעלה. ההתלבטות היא: אני לא רואה הרבה דגמים של החברה הזאת באינטרנט ואת הדגם הזה בכלל אין בשום מקום חוץ מאיבורי, זה דגם ישן? המעבד מספיק בשביל הצרכים שלי? והמחיר סביר עבור התמורה? 2. מחשב נייד Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G עולה 2285 ש"ח כולל מערכת הפעלה. כלומר הפרש של 200 ש"ח , אמנם הזכרון עבודה ודיסק קשיח קטנים יותר, אבל המעבד חדש יותר, השאלה היא עד כמה הנתונים האלה משמעותיים לצרכים שלי? עדיף ללכת על מעבד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. אני מעוניין למכור את המחשב וזקוק לעצתכם בנוגע למחיר ריאלי. סיבת המכירה היא מעבר לנייד. מפרט המחשב: AMD 64BIT 3200 754 GIGABYTE K8NS NFORCE3 250 KINGSTON 512MB CL3 DDR400 W.D H.D 120GB SATA 8MB W.D H.D 80GB IDE 8 MDB THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W LG DVD 4081B אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  21. קצת רקע למאורעות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 כבר למעלה מארבע שעות שאני נובר בפורום, באתר של asus, gigabyte, amd, intel כדי לפתח פרספקטיבה על מה שאני רוצה כמפרט כי כבר מזמן אני לא בעניינים..צבא.. יש לי ניסיון עם אינטל, אסוס ואנבידיה - מעבד, לוח אם וכרטיס מסך בהתאמה.. אבל הרגע בדקתי גם מחירים של מעבדי amd ולוח אם תואם של gigabyte ואני יכול לחסוך עד 800 ש"ח בערך.. אך אני לא מכיר את amd בכלל. קראתי גם על ה core i5.. מה שגם קצת הוריד אותי מאינטל. שימושים עיקריים למחשב העתידי: משחקים, תכנים בHD, הורדות ופוטושופ.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by airforce,

שלום רב, ברצוני לדעת האם כדאי לעבור לדור החדש של אינטל או בכלל לעבור לראשונה לAMD או בכלל להישאר עם מה שיש. זה מחשב שלי: MSI Creator 32 PS321URV Intel Core i9-13900K ADATA XPG Levante 360 AIO Gigabyte Z790 AERO G Vengeance RGB 64GB DDR5 5600Mhz (ראיתי שלוחות האם החדשות בכלל תומכים ב6400 צפונה, החשש שלי שזה ידרוש גם שדרוג זיכרון..). Samsung 990 Pro 2TB Samsung 980 Pro 2TB Samsung SSD 840 EVO 1TB Creative AE-5 Plus Nvidia 3080Ti PSU ROG THOR 850W מדובר על הרפתקה כלכלית לא קטנה ואין כל כך את מי לשאול האם כדאי על סמך מה שכולם אומרים שהמעבדים חלשים יותר.. …

23. שלום לכולם, בתקציב של עד 1500 ש"ח, ללא אפשרות לחרוג ועם רצון לחסוך כמה שיותר. שימושים - אך ורק עריכת תמונות (Raw של 10-20 מגה עם Nikon NX2 ו-JGP של 5-10 מגה עם Lightroom ו-photoshop) בשימוש מזדמן של חובב עם גישה לאינטרנט. במידה והמפרט יאפשר לצפות בסרטים באיכות של 720P, נהדר. אם לא - זה בעדיפות שנייה ואני לא מעוניין להוציא על זה סכום נוסף. אני עובד עם Dell 2209 IEPS ואין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא בכונן דיסקים. השקט אינו חשוב בכלל, לא יודע מה זה אוברקלוק ולא בונה על התעסקות מיותרת עם המחשב. חיבור DVI או HDMI יהיה מצויין, כי יש לי נטבוק נוסף שמתחבר עם כניסת VGA רגילה (ומשמש למעשה לכל השאר). לא מתוכנן שדרוג, ולא חשוב לי אופק השדרוג בעתיד... שורה תחתונה - אני צלם חובב, אני צ…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. אז ככה אני צריך הצעה למפרט יש לי תקציב של 3K מה שאני יעשה בעיקר עם המחשב זה משחקים קלים ,הורדות ועריכה גרפית רק אני רוצה את GTA IV זה המשחק היחיד הכבד שאני רוצה אני מעדיף שאני יוכל להשתמש בו לאורך זמן לפני שאני אצטרך לשדרג חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode= יש לו מעבד 4 ליבות שיספיק לי לאורך זמן ואחלה כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. שלום קניתי לאחרונה מחשב ניד שמתפקד כמחשב שולחני עד היום היה לי מחשב ניח שאת היציאת קול שלו חיברתי כבל אופטי ועכשיו אין לי יציאה אופטית אז רציתי לדעת איזה חיבור הכי כדאי ולגבי החיבורים שיש לי זה חיבור אנלוגי וחיבור hdmi כולל העברת אודיו ורציתי לדעת איך אפשר לחבר יצאה הכי אכותית שאפשר

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.