עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, בנוסף למפרט יש לי עוד 2 שאלות: מה ההבדל בין ה- athlon ל- sempron בתכלס (חוץ מהמחיר)? עד כמה זה משמעותי? עד כמה זה נורא כרטיס מסך שמובנה בלוח אם? האם הוא תומך בגרפיקה תלת-מימדית או שבכלל לא מסוגל להריץ יישומים בתלת-מימד?

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שלום!! אני חדש בפורום :-) שרצתי די הרבה באתר לאחרונה, והרכבתי מפרט מחשב לפי הרבה המלצות ודיעות שקראתי כאן מאנשים שונים. אשמח אם תתנו לי עליו חוות דעת ואיפה אפשר להוסיף/להוריד ע"מ למקסם את העלות מול התועלת ממנו. תקציב 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. מעבד: pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB Dualcore tray 445 ש"ח לוח אם (GIGABYTE): EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, intel P43 DDRII 1333 PCI-E 460 ש"ח זכרונות (DDRII 1066Mhz): 2X 1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 512MB 630 ש"ח דיסק קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB SATA II 230 ש"ח מאוורר למעבד: Freezer 7 Pro 125 ש"ח מארז: CM 590 330 ש"ח סה"כ 2435 מבחינת ספק כוח, יש לי ספק של EZCOOL שנותן הספק של 450W אז…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by Asaf Schneiderman,

שלום, התחלתי לימודי הנדסת תוכנה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לתכנות+מידי פעם משחקי מחשב בינוניים\כבדים. אני אקנה את המחשב הנייד באילת, התקציב עומד על 5000 שח פלוס מינוס. דברים שאני חייב במחשב הנייד שאקנה: מעבד I7-H לפחות 16 גיגה בייט ראם לפחות 4 גיגה בייט כרטיס מסך שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה מובנית. אשמח בבקשה לקבל ממכם המלצות על דגמים. תודה רבה!!

4. Started by 21gy,

שלום, אני מזמין ממש בימים הקרובים את המסך, את המחשב כנראה בשבוע הקרוב. אני מזמין מTMS. כמה דברים במפרט- * כנראה שלא יהיה OC * צריך להריץ משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות * מעדיף מעבד מרובע, אבל אתם חושבים שזה לא משתלם אשמח להסבר מדוע *התקציה הוא 6K אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי * אם במארז שאתם נותנים יש מאוורר אופציונלי אז תוסיפו מאוורר למפרט * חובה מערכת הפעלה, לא רוצה להתקין פיראטית * אם מישהו יכול להסבירלי על כרטיסי מסך ומסכים שיכולים להציג תכני HD אז תודה הנה המפרט שבניתי- מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3 Conroe Support GP35S3 ¤ 538 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 399 1 קירור…

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by chipops,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש שרת בייתי (לשימוש אפליקציות ASP.NET MVC / WEB SOCKETS ) באופן עקרוני השרת הוא להדגמות (ככה שאני צריך מקסימום ביצועים מינימום תעבורה ) השרת יהיה אצלי בבית מאחורי חיבור של 100MB (וישמש בעיקר להדגמות מוצרים ולא יכלול תעבורה יותר מידי גדולה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הרצת שרת IIS 8 שכולל אפליקציות ASP.NET MVC ושימוש ב WEB SOCKETS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vi…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by Dn2k,

שלום, אני רוצה לדעת: 1. איך המחשב? 2. האם זה SANTA ROSA? 2. המחיר? המפרט: Dell Inspiron 1520 Core 2 Duo 2.0GHz 2GB 160GB 15.4 8400GS Black Vista Basic Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 2048MB(1024MBx2) 160GB 15.4" Wide Screen XGA (1280 X 800) Bluetooth WiFi 802.11 NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 Windows Vista Home Basic 2.89 KG 6-cell 53WHr Li-Ion Battary מצלמה מובנית 2MP IN-RC03-1813

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1335 לוח אם: ASUS P7P55D PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪987 זיכרון: G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪536 כרטיס מסך: GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1292 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪569 ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 750W אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪565 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪319 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכישת מ.הפעלה) מחיר: ₪45 מחיר סופי: ₪5648 --אין צורך במסך,דיסק קשיח וציוד היקפי. המח…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by GIiladkz,

רציתי לשאול איזה תחנת עגינה מתאימה לLenovo R400 וכמה היא עולה בערך

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש - שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, ולכל היותר בנוסף גם שימושי אופיס בסיסיים. בנוסף - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך מספיק טוב כדי שאוכל לצפות באיכות HD ביוטיוב או בסרטים על המחשב, ושאוכל אפילו לחבר לטלוויזיה אם ארצה. (בנוסף כמובן אני רוצה ווינדוס, וגם מקלדת חדשה - פשוטה כמה שאפשר ואלחוטית) 1. תקציב מקסימלי - בעיקרון אין ממש תקציב מקסימלי, אבל לדעתי המחשב עצמו (ללא המקלדת, עם הווינדוס) אמור להיות בסביבות גג 3000 אז אני מעדיף מחירים באיזור הזה. אני מעדיף לנסות לחסוך במידה ואפשר - אבל אין צורך להתפשר סתם. אם יש משהו שישפר את ביצועי המחשב בצורה טובה בהרבה והוא עדיין יעלה עד 3000 - אני מעוניין בו. 2. שימושי המחשב - פירטתי. אינטרנט וצפייה …

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by vampirus,

שלום, אנא עיזרו לי להחליט בין 2 המפרטים... אם למישהו יש רעיון יותר טוב (עד 3000 ש"ח), אשמח לקרוא המחירים הם מהאתר של KSP (היכן שאני מתכוון לקנות, בחיפה) P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 990 NIS IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA 430 NIS 256MB A-DATA *2 500 NIS PEAK RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 NIS ? MAXTOR 80GB (8MB) SATA 500 NIS CDRW Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 190 NIS ATX MIDI 400W PFC, usb 220 NIS TOTAL 3260 Athlon XP 3000+(512k 333) 850 NIS NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 NIS 256MB A-DATA *2 500 NIS PEAK RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 NIS MAXTOR 80GB (8MB) SATA 500 NIS CDRW Lite-on 52 …

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. Started by oraven,

שלום אני מחפש מחשב נייד כמתנה לאדם שיוצא לגמלאות אני קצת בדקתי באינטרנט פשוט אני לא כל כך מבין בזה וידעתי שפה בטוח יש אנשים שמבינים יותר ממני מאוד חשוב שלמחשב יהיה מסך 15" הסדר גודל במחיר אמור להיות 2000 אפשר טיפה לחרוג הדבר המאוד עיקרי הוא שיהיה סניף באיזור חיפה במקרה שהוא ירצה להחליף או לתקן השימוש במחשב לא יהיה יותר מדי מדובר בבן אדם מבוגר הוא לא הולך לשחק או משהו , מאוד חשוב אבל שיסחוב אינטרנט אופיס וכו... שיגיע עם מערכת הפעלה ואחריות של 3 שנים מאוד המליצו לי ללכת על DELL אז אשמח אם זה יהיה מחשב של DELL אבל אם אתם יודעים שיש משהו יותר טוב אז אשמח להצעות. תודה רבה אשמח לתשובות שיהיה יום טוב .

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  12. שלום חברים. רכשתי Zenbook משומש. אני גר בארה"ב. קטע מוזר. אין לי WiFi. זאת למרות שה OS עברה טעינה מחדש ל Factory Settings. ב Device Manager לא מופיע בכלל קטגוריה "Network Adapters". כמו כן, בלוח הבקרה - ב Network, ההודעה היא: "Windows did not detect any networking hardware" ! החשד שלי היא שכרטיס הרשת דפוק? או אולי אפילו הוצא מן המחשב מסיבה כלשהי? או שאני קופץ גבוה ולמישהו יש פתרון? עצה? ממש תודה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by atg73,

שלום אני מחפש מחשב שישמש לעבודות אופיס אבל גם מעט משחקים ויאפשר עריכת וידאו בתוכנת liquid למשל. האם המחשבים האלה יתאימו http://www.mashav.com/hardware/notebook_data.htm#A100-847 http://www.mashav.com/hardware/notebook_data.htm#IN-RC03-1288 עם הרחבת זיכרון של 1g הכרטיס מסך בטושיבה הרבה יותר מוצלח וגם המסך עצמו שבדל הוא קצת בעייתי ונראית השתקפות רבה.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by rafiisak,

מעבד core 2 duo 2.93ghz 3mb e7500 kingston 2GB ddr2 800mhz ATI RADEON 4650 1gb msi דיסק קשיח 320GB לוח אם-ecs g41t-m (משום מה יש לי תחושה שהוא לא טוב...) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by eliortomer,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?500שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום גלישה באינטרנט האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים וקריאת ספרים השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?32 שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים?לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -בין 22 אינטש ל24 אני עדיין מתלבט בין מסכיםהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ובעתיד 5.1 חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב (כונן…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by RoMEo,

ריפרפתי ככה על כל הנושאים הדביקים ולא מצאתי את מה שחיפשתי (רוב הפירוטים על המעבדים שנתתם מדברים על נייחים). אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (חריגה עד 6000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בעיקר משחקי MMORPG כמו: Guild Wars 2, FFXIV ומשחקים אחרים כמו Overwatch 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.מספר בקשות: -עדיפות למעבד AMD אלא אם מעבד אינטל באותו מחיר עדיף יותר -כרטיס מסך AMD (עם תמיכה במסכים של 144HZ) -בבקשה SSD 1TB לפחות. -שהמחשב לא יהיה רועש מדי (שיהיה שקט…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  18. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  19. משהו בסיסי 2+גיגהרץ, 512 מגה זיכרון, 40+ גיגה הרד דיסק 7200 סיבובים חובה, לוח אם כולל סאונד בסיסי, וידאו בסיסי, כרטיס רשת 100מגביט, floppy... ללא מסך. ללא מערכת הפעלה. ללא צורב/קורא דיסקים. ללא מקלדת/עכבר. נראה לי שזה אפשרי בתקציב הנקבע. אולי אפשר אפילו חדש/מחודש?? זה בשביל חברה טובה שלי באיזור י-ם (אך בשביל דיל טוב, נשלח אותה לטייל בארץ). תנקס!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאדריכלות נוף - תוכנות אוטוקאד , סקצאפ , פוטושופ , ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חייב להיות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא במחיר איכות ועבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. ה…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by hatul,

זה לא בדיוק מפרט מחשב אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. מה דעתכם על הקופון הזה? מדובר על Dell Inspiron One 2320 עם i5 במחיר של 3500 ש"ח. המפרט המלא: Microprocessor Intel® CoreTM i5-2500 Processor Operating System Genuine Windows 7 ® Home Premium (64-bit) Memory 6GB Video Graphics Integrated Intel® HD Graphics Hard Drive 1TB SATA II (7,200RPM) Multimedia Drive DVD/RW (Plays and creates CDs/DVDs) Media Card Reader 8-in-1 memory Media Card Reader Display 23” Multi-Touch Display with Webcam Fax/Data Modem HDMI® Network None Wireless Connectivity 10/100/1000 Gigabit Ethernet, 802.11b/g/n Wireless LAN Sound Integrated JBL® Speakers Keyboard Dell Wireless Keyboard & Mouse Web…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  22. Started by danken,

הייי מחפש להחליף את ה DEL XPS שלי 12" במחשב חדש דגש על ניידות=קלות משקל ומעבד חזק

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. אהלן! לפני שלוש שנים לערך, בעזרת הפורום כמובן, קניתי את המחשב הנייח שלי, שמשמש אותי עד היום בנאמנות! אך, עברו השנים והעסק מתחיל טיפה לקרטע, ורציתי לשאול ולהתייעץ האם קיים פונטיציאל לשדרוג המחשב הנוכחי, או שעדיף לשמור את הכסף? אנסה לענות על השאלות הרלוונטיות מהפורמט המומלץ: מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג בנוני ועבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שואף להריץ את הGTA החדש,COD החדש,NBA2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  24. Started by killer107,

סכום השקעה עד 3600 הגבלה עד 5400 מטרה לעבודה משרדית

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by arbily,

יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.