עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ron1999,

שלום קניתי HD חדש לנייד שלי [iBM T43] ואני מעונין לבצע GHOST של הדיסק הנוכחי לדיסק החדש. האם יש אפשרות ליצור IMAGE מדיסק שרץ על המחשב - דיסק פעיל? אני רוצה ליצור IMAGE של הכונן הקשיח בלפטופ שלי על כונן חיצוני, אחר כך לחבר כונן שלישי למחשב - לצקת לתוכו את הIMAGE ואז פשוט להחליף בין הכונן השלישי לכונן הנוכחי על הלפטופ שלי ולהמשיך לעבוד. האם אני חושב בכיון? האם יש תכנה שתאפשר לי לעשות את זה? התהליך המבוקש: 1. חיבור דיסק קשיח חיצוני בUSB - ויצירת IMAGE של הHD הפעיל עליו 2. חיבור דיסק המטרה דרך USB [יש לי מתאם] למחשב הפעיל - והעתקת הIMAGE לתוכו 3. החלפה פיזית בין הדיסק המקורי לבין הדיסק החדש שמכיל את הIMAGE אשמח לשמוע אם זה אפשרי תודה מראש רון.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב? 4.5-5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך (22'), מקלדת ועכבר אלחוטיים. 10. האם מתוכנן OC? מתוכנן ברמה בנונית. (לא הולך לנסות לשבור שיאים. 11. במפרט למשחקים - מקסימום משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by kofiko,

שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. בניתי מפרט, צריך חוות דעת או רעיונות לשיפורים, שימושים עיקריים: משחקים כבדים, סרטים, אינטרנט, עבודה, עד 4K (בלי חריגות) לגבי המארז, ממש בא לי על המארז הזה אז להשתדל להשאיר אותו. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 PCIe ¤1057 כמות:1 h…

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4500 מזומן 2. מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומיכוון שאני סטודנט להנדסת מכונות אני בסמסטר ב' אתחיל לעבוד עם תכונת Solid works 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפר…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  6. לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 650 1 650 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 570 1 570 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total CM 690 Black (No PSU) 335 1 335 ספקי כוח‏ Thermaltake Price Units Total ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 670 1 670 עכברים‏ Logitech Price Units Total RX1000 Laser Mouse 95 1 95 רמקולים‏ Price Units Total X-Mini Mono High Quality Capsule Speaker 95 …

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  7. התבקשתי לברר כמה אפשר לבקש על מחשב יד 2 מעבד: AMD 2200 לוח: אני לא יודע בדיוק אבל יש עליו 2 סלוטים זיכרון DDR זיכרון: 512 (2 סלוטים תפוסים של 256) צורב: dvd lg מותקן עליו XP כמה אפשר לבקש/לקבל עליו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by d1zzy,

מישהו יודע איך אני מגיע לתמיכה הטכנית של לנובו בישראל? טלפון/מיקום תודה...

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. משהוא יודע מי היצרן, ואיזה איכות? http://shop.affordy.com/Product.asp?Pid=af-lp-01-g&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by 1itay1,

אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by zombie,

אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד) רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט) מתוכנן OC רצוי מארז Full Tower רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX ישומש על מסך 24' בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר.. דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by rbeny10,

מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M , כך שהורדת קבצים תהיה בקצב סביר , כלומר : קצב ההורדה יוכתב בעיקר ע"י הספק (1.5M ) ולא המחשב. תודה - בני.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by turtkhurdi,

שלום לכולם . ברשותי מחשב נייד MSI WIND , תקף את המחשב שלי וירוס ואיני מצליח להסירו . שום תוכנת אנטיוירוס לא פועלת כנראה בגלל שהמחשב נגוע . כמו שידוע לכם המחשב מגיע ללא כונן דיסקים ולכן הפירמוט הוא קצת בעייתי למי שאינו מחזיק ברשותו כונן דיסקים חיצוני . בהפעלת המחשב יש אפשרות ללחוץ על F3 והמחשב מבצע מן שחזור הגדרות ומיחקת תוכן כונן C או משהו כזה . מישהו יכול לתת לי פתרון או יותר פרטים על האפשרות שחזור הזו ? היא מוחקת את הווינדווס גם ? או רק את קבצי המשתמש ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Drek Boy,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by boni,

שלום, אשמח לעזרתכם. צריך מחשב חזק לחישובים כבדים - לא גרפיקה. חשבתי על מעבד ארבע ליבות 9400 כרטיס מסך לא כל כך חשוב, אך יציאת DVI הכרחית. רעיונות, הצעות? איזה לוח אם יתאים? תודה, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. סטנדרטי: מקלדת + עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי נדרש כרטיס קול בסיסי וכרט…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  18. ניסיתי להרכיב מפרט. תגידו לי אם הוא טוב ואם אפשר להוריד קצת מהמחיר (אם זה כרוך בקניה דרך אתר אחר זה גם יהיה טוב). מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤937 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA D…

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  19. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by big_com,

היי, רכשתי לפני כשבועיים את הלפטופ הנ"ל. מותקן בו ווינדוס וויסטה SP1 וכבר שבוע בערך שההרד דיסק עובד כל הזמן, במין bursts קצרים כל הזמן. כל שניה בערך יש הבהוב. בלי הפסקה. ניסיתי לסגור את האנטי ווירוס וכל תוכנה שפועלת ברקע אבל לא מצאתי את הסיבה לתקלה. אשמח לעזרה, תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LLJONI,

ממש לפני ימים רכשתי את ה ( HP TX2500 (TABLET. המטרה העיקרית שלו היא עבודות גרפיקה ושרטוט,ולכן שמתי את התחתונים שלי על המעבדים הכי חזקים שיש(הדגם מגיע רק עם AMD).... לכן הזמנתי אותו עם מעבדי ZM-86. 2.4GHZ 4DDR והייתי בטוח שהמחשב אמור לטוס עם הנתונים האלה....יש לציין שהמעבד הגרפי הוא ATI Readeon HD3200 והמערכת היא ויסטה 32BIT. המחשב פשוט מבצע פעולות עם דילייי של כמה שניות בין לחיצה לתגובה וממש קשה לעבוד איתו בתוכנות שרטוט עם התגובות האלה.. ואני שואל- האם מישהו מכיר את המערכת/מעבדים/וכו' ויכול לעזור לי עם תשובה,האם זה אמור לעבוד ככה או שאולי משהו כאן לא תקין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. Started by trevize,

הי, אלה התשובות שלי לשאלות: 1. מה התקציב? כ- 5-5.5K 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אינטרנט, OFFICE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב השקט אבל לא צריך להיות מאוד שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא מאוד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. 1680X1020 משחקים כולל the Witcher, Supreme Commander, Red Alert …

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  23. הייתי שמח לדעת מה דעתכם על 2 הניידים הבאים: GIGABYTE W566N http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2504 לבין HP Pavilion dv5-1179 GIGABYTE נותן כמעט את אותו המפרט כמו הHP.. רציתי לשאול מה דעתכם? ואם יש הצעות לניידים אחרים באותה רמה אני אשמח לשמוע! עריכה: מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבת מוסיקה.. עד 6 אלף שקל. עובד בעיקר עם Cubase, צריך שהיו כמה שיותר חיבורי USB למחשב נייד. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Jesper,

בניתם לי פה בפורום מפרט ל-HTPC. אלו הדרישות שלי שציינתי בהודעה המקורית: -לא למשחקים, לא מתכנן OC -אמור להתחבר למסך LCD 40" -צריך שיתמוך בתכני 1080p -שיהיה מארז שוכב -שתהיה יציאת HDMI -אין דרישות מיוחדות מבחינת שקט. מספיק לי שיהיה די שקט -צריך כרטיס לכידה, כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת+עכבר אלוטיים -HD של 1 טרה לפחות, אם אפשר אז 1.5 עדיף -לא צריך מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה הנה המפרט הסופי: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤541 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤159 מארז: COMPUCASE 7KJ9 + HEC 25…

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  25. זה יהיה מפרט לגיימר לא מתכנןן oc מה שכןן יש לי שאלה בנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד הר דיסק של 500 גי'גה ושהk10 ישב על הווינדוס ו500 ג'גה ישב על כונן אחר מה שרציתי לשאול עם כדי להוריד את ההרד דיסק של ה10K ולשים במקומו מעבד 4 ליבות של Q9550 http://i41.tinypic.com/9ssdj9.jpg זה המפרט תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.