עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by levy18,

המחשב צריך לעבוד עם ויסטה וויסואל סטודיו 2008 מסך 22 (איך ה-t220 של סמסונג?) בלי ציוד היקפי 4GB ראם חצי טרה הארד-דיסק אבל משהו איכותי אממ..זהו בעיקרון תקציב 4000 כולל מסך אבל אם אפשר לרדת מהסכום ולהגיע לדרישות של החלקים זה יהיה נחמד לאללה זאת אומרת אל תשימו דברים יקרים רק בגלל שהתקציב הוא 4000 אם אפשר לעשות את זה ב-3000 זה הכוונה שלי רצוי שהמחירים יהיו מ-skypc כי משם אני רוכש את המחשב למרות שאני בהתלבטות אולי מאייבורי

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  2. לפני מספר ימים רשמתי כאן אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=393226.10 על מפרט אשר אני מעוניין לקנות וביקשתי מכם את דעתכם זה המחשב שבנינו יחד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤395 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. זה מפרט שיצרתי, לא יודע כמה הוא טוב, מבקש רעיונות לשיפור וייעול. תודה מראש.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤997 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 2 - מחיר: ¤40 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail כמות: 1 - מחיר: ¤286 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤339 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤73 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-800 XTC EPP Kit Nvidia SLI Heatspreaders CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Samsung 640GB SATA II 16MB כמות: 1…

4. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by arik100,

TOSHIBA Satellite L300-1A3 פלוס תיק למחשב ב2000 שקל # עבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 2.0GH 667Mhz # זיכרון 4096MB DDR2 במהירות 800Mhz לביצועים מהירים! # כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium # מצלמת אינטרנט מובנית! # כרטיס גרפי מתקדם יותר - Intel® GL40 # בעל צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW שנתיים אחריות בינלאומית תיק למחשב נייד מתנה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 זה משתלם ההצעה הזאת? המחשב מיועד לבית בעיקרון , עם תזוזה מחדר לחדר לדוגמא , ויכול להיות שיהיו גיחות החוצה גלישה סרטים , והשאלה היא אם יהיה אפשר קצת גיימינג , לא ברמה גבוהה , ברמה נמוכה אבל עדיין האם יתמוך גיימינג ואם לא האם יש כזה דבר כרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לצורך גלישה, כתיבה ומשחקים לא חזקים ממש. התקציב: 2000 ש"ח. אפשרות לחריגה קטנה במקרים מיוחדים. החבילה כוללת: מארז כולל הכל + מסך. ללא מקלדת, עכבר ורמקולים. המסך בעדיפות ל-19 אינץ'. בכל מפרט שאמצא בחנויות יהיה קאטצ', ולכן אני רוצה מפרט הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. עבר זמן מאז שקניתי תמחשב שלי וכבר אין לי מושג מה חדש, מה ישן, ומה עדיין שווה קניה. תודה על עזרתכם.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  8. היי המטרה של המחשב היא רק שימושי אופיס ואינטרנט, וקצת מוזיקה אין שימוש בנפחים גדולים של ההארד דיסק. ואין כל שימוש מיוחד של המחשב. תודה רבה :-)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by Joha132,

שלום לכולם, ברצוני לקנות את המחשב הנ"ל Dell Studio 1537. לאחר סקירה של המחשב הוא בעל נתונים מצויינים, אך נתקלתי בבעיה אחת: המחשב לא תומך Win XP. בכל החנויות מוכרים אותו עם Win Vista שאני לא מוכן לעבודאיתה. אני מחפש רק את Win Xp. הבנתי, שהמחשב כן תומך XP אבל אין דרייברים ל XP למשל בבעיית הכרטיס רשת [ אינטרנט. רציתי לדעת ממישהו שמבין האם זה באמת נכון, והאם בכלל יש דרייברים שכן אפשר יהיה לתקן זאת. באתר הרישמי של DELL יש רק WIN VISTA דרייברים. בכל מקרה, אני מחפש חוות דעת טובה על כך. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by roeyel,

שלום לכולם, מישהו ניתקל בבעיה ברכישת Dell E6400 באתר של Dell בגלל שהוא אדם פרטי ולא עסק? אני מדבר כמובן על רכישה בארה"ב לכתובת קבועה. כאשר אני מנסה להזמין יש דרישה למילוי פרטי העסק וכו'.. מישהו מכיר? איך עוקפים את הבעיה? תודה על העזרה, רועי

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by Shlomiooster,

משהו שמאוד חשוב לי לדעת כפי שידוע לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) מסכי LED של ניידים כשהם נהרסים הם לא במכה אחד מפסיקים לעבוד אלא לאט לאט מורידים ומתכהים עכשיו יש לי DV 5 1179 של HP אני על WIN XP לחצי FN + F8 שזה הגברת הבהירות של המסך וגם שהבירות היא על הכי גבוהה זה ניראה לי מוזר כי המסך לא בהיר כפי שצריך להיות יש לי את המחשב 3 חודשים אני לא יכול להגיד בוודאות אם חל שינוי לא שמתי לב למשהו שקרה במכה אחת יש לי כבר ניסיון עם מחשבי PAVILION ו אני בטוח שראיתי מחשבים עם בהירות גבוהה יותר ישנה אפשרות לדעת פרטים חודרים על המסך כמו עוצמת בהירות והכל או תוכנה שתאפשר לי לדעת מה מצבו של המסך שלי אני יודע שזה מסך מסוג Monitor Name Samsung 154AT07-301 Monitor Type 15.4" LCD (WXGA) Ga…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by oz_s,

שלום כולם יש כיום ברשותי מחשב core2dou מעבד 3.0 6850 אם אני לא טועה. 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ. כרטיס מסך 320MB 8800GTS. ומשתמש במספר רב של הארד דיסקים חיצוניים כאשר יש שניים פנימיים סטנדרטיים פשוטים (7200RPM) בסביבות ה400 ג'יגה סה"כ לשימוש עד למעבר לגיבוי. ווינדווס XP PRO. המחשב בעל ביצועים לא רעים בכלל- פוטושופCS4, קרייסיס וגריד לדוגמא, אך לא מספיק מהיר ולא ניתן לשחק על רזולוציה מקסימלית בשל העובדה שאני משתמש במסך EIZO 24.1 שהוא בלבד עלה 12,000 ש"ח זאת בשל היותי צלם ושימושי הרב בגרפיקה.. כך שחבל לי לבזבז את היכולות בגלל מפרט חלש יחסית.. אשמח אם החברה שמבינים יתנו לי מספר מפרטים מומלצים למחשב חזק יותר באזור ה8000 ש"ח למחשב עצמו שיכלול כרטיס מסך עצבני ומעבד זכרונות והארד דיסק…

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by Joha132,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב שמיועד בעיקר לעבודה (word, eMail, Internet..) בבית ולקחת למשרד כשצריך. אני מחפש מחשב חזק מתוצרת DELL, בעל מעבד חזק. מסך 15.4 (ניידות) ושיעבוד על WIN XP בלבד. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm והוא פשוט משך לי את העין. כל מה שאני צריך נמצא - מעבד חזק זיכרון מספיק, צורב, BT, WIFI, וזיכרון אני אשדרג ל4GB. מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? כרטיס מסך לא ממש חשוב אבל הוא ייתרון קל מאוד. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  14. *מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=250372681840 ?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  16. שימושים עיקריים במחשב יהיו - סרטים (חייב יציאת HDMI), תכנות (מעבד מהיר וזכרון גדול), אופיס.... יש גם צורך בניידות ועמידות (מסך 14') אין כל צורך בכרטיס גרפי לעיצוב\משחקים שמתי את עיני על ה-Asus F8VR, אבל אני לא סגור עליו בגלל שהוא נראה לי עדין. עם זאת, התרשמתי מהעמידות של Dell Lattitude אבל לא מהמשקל\מחיר... אני די מסוחרר מכל הדגמים השונים לכן אני צריך עזרה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  17. לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DQ6 ¤1173 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤315 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W- W0116RI- ¤783 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME ¤272 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ¤66 מחיר סופי: ¤2609 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי עוד 400 ש"ח האם יש מקום לשיפור? ד"א מה ההבדל בין X48T ל X48?

18. אלהן חברים השארתי בעבר מספר הודעות בנושא אבקש חוות דעת לגבי המפרט של המחשב הבא ולדעת האם הכרטיס מסך תומך במסך 22" FHD וקיימת כניסת HDMI? במידה ולא נדרש כרטיס תומך חיבור HDMI דבר שני האם המחשב מספיק חזק על מנת לעבוד עם 30 בארים פתוחים של אינטרנט ומספר תוכנות כגון פוטושופ מוליטימדיה ומוזיקה במקביל האם יעבוד בצורה נקייה ולא יתקע חשוב מאד זמן תגובה של המחשב והמהירות שלו אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב ישמש לצרכי עבודה ופנאי חשוב שיעבוד כראוי יהיה חזק ויחזיק למספר שנים אין לי כוונה לשדרג ולשפר התקציב לא יעלה על 2500 תודה על העזרה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונו…

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by mlunker,

אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by barzanger,

אני מחפש דרייברים שלו ולא מוצא אשמח ללינק

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. היי חברים יש לי דוד DJ , והוא רוצה מחשב נייד המחשב ישמש למוזיקה כמובן , ולעבודה איתו בחוץ אני מחפש דגם של נייד שיכיל את הפרטים הבאים (מפה או מחו''ל לא משנה ) חובה מסך 15.4... דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה (אם יש 500 או יותר אז יותר טוב) מעבד 2.5 או יותר C2D 4 ג'יגה ראם .. וכרטיס מסך לא צריך להיות חזק.. (אבל ברוב מחשבי האקסטרים זה בא עם כרטיס מסך חזק) הצעות לדגמים יתקבלו בברכה.

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 460 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 1 140 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 750 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) 1 160 ספקי כוח‏ Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm 1 340 סה"כ 3090 מה אתם אומרים gta iv יפעל לי טוב? ועוד משחקים כבדים? יכול להיות שיהיה oc בעת…

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  23. תקציב: כמו בכותרת 7000 ומשהו, לכיוון ה7500 אם יהיה הבדל משמעותי בתוספת סבירה אפשר לשקול להוסיף מטרות המחשב: משחקים כבדים . ציוד היקפי : רק מסך (מכיל צורב DVD וכל שאר הדברים הברורים) אין העדפה לחברה כלשהי עיצוב לא חשוב במיוחד אבל אם אפשר אז למה לא. רעש אותו דבר ברור שעדיף שקט אבל רעש רקע חלש לא מפריע יותר מדי האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע לעשות oc ולא רוצה או מתכנן לנסות במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? בהתאם למסך שתמליצו לקנות הגדרות גבוהות בבקשה לחשוב לטווח ארוך. שיהיו דברים אמינים שיתאימו לאורך זמן. ושאם נצטרך אז שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד זה נראה לי מסכם את הכל תודה לעוזרים ^^

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by אנדי,

שלום לכם, פניתי לאחרונה לדילר עצמאי שעוסק בשיווק מחשבים ניידים (אני מחפש מחשב שיהיה על תקן 'תיבת נגינה' באירועים מסחריים). המשווק הזה הציע לי מחשב שנושא את המותג vision, בעל המפרט ה(פחות או יותר ) הבא: מעבד - intel T5400 core 2 duo 2.16GHz כרטיס גרפי - geforce 9300m 3400 זכרון - 2GB צג - "14.1 מערכת הפעלה - windows xp sp3, רשיון OEM המחיר שהוצע לי - 3800 ש"ח. חיפשתי ברחבי הרשת מחשב זהה לזה כדי לבצע השוואת מחירים, ולא מצאתי. אז הינה השאלות שלי אליכם - מי מכיר את המותג הזה (שלא נתקלתי בו קודם לכן), ויכול לומר על משהו על המחשבים האלה? מי היבואן שלהם בארץ (גוגל שלח אותי לחנות הסוטנטים של קמפוס אקדמי אור יהודה. אני בספק אם הם היבואן)? תודה לכל מי שיספר תשובה איכותית או שיפנה א…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. ראיתי שיש כאן פורום במיוחד לניידים - אז פרסמתי פה תקציב - 3500-3800 גמיש במעט ראשית - האם ניתן לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה ע"מ לחסוך בעלויות? או שלא מומלץ בעליל. דרישות: 1)מה ההבדל בין Intel Dual Core לבין Core 2 Duo ? יש לי בבית נייח עם הראשון סדרת 2200 והוא עובד מצוין. 2) עיני צדה מספר דגמים מעניינים ודרישותיי מהמחשב הן א. הרדיסק גדול (לפחות 250גיגה) ב. אחריות מעל שנה ג. מותג מוכר (ע"ע טושיבה,דל,IBM ושות') ד. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים,וגם לא תוכנות עיבוד כבדות יישמש נטו לגלישה באינטרנט\IRC,מעט OFFICE,מסנג'ר,מוזיקה,ואולי צפייה בסדרות וסרטים - בקיצור יהיה ניצול של אולי 20% מיכולותיו 3) כמה שיותר זכרון (2גיגה ומעלה) - האם יש הבדל קריטי אם מהירות הזכרון תהיה…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.