עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by preachers,

שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by מאני,

היי... אני צריכה עזרה!!! המחשב שלי אחרי שעות עבודה ממושכות נתקע פתאום ואז מופיע מסך כחול עם כל מיני משפטים שלא ממש הבנתי ואז הוא מתחיל לספור משהו (כמו 123......) ובסוף נכבה ונדלק מחדש.. שלחתי את זה לאיזה שהיא מעבדה והם אמרו שהם לא מצאו מה הבעיה חוץ מהסוללה שצריך להחליף.. החלפתי סוללה ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול לעזור?!? תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by dudu26,

לא כולל מסך, להרצת אופיס, אינטרנט וזהו בערך... יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקטטט - אפשר להוסיף עוד כמה מרשרשים בשביל מטרה מקודשת זו. לגבי AMD - אין לי מושג בזה, אם יש אחריות נאותה והכל חביב - גם הולך... ו- אם קיימת חנות כלשהי באיזור רחובות-ראשל"צ בה תמצאו המפרט - מה טוב (האם חנויות אינטרנט עושות משלוחים? - אם כן, אז וותרו על עניין מיקום החנות) אגב, בהנחה שהמחשב לא יוצא מהבית, האם לדעתכם כדאי לקנות נייד? (לא שאלה שלי, אני דווקא כן(!) רואה את התשובה שבגוף השאלה :-) ואותי לא מעניינת הקומפקטיות... תודה!!!

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  4. אחרי מספר ימי "בנייה והרכבה" אינטנסיביים הרכבתי (בעזרתם האדיבה של חברי הפורום) את המפרט הזה, מחר מתכנן להזמין. אשמח לתגובות ודעתכם, האם נשאר משהו שאפשר לשנות? נ.ב. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

5. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב ולא כל כך מבין אם תוכלו לעזור אני אשמח... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2700 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2 וכל הכבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by neo690,

הראשון: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1128&scat=180&tcat=20 השני: (הצעת מחיר שנתנו לי באג שהלכתי אליהם) מחשב: EPOCH לוח אם: ABIT AA8-3RD מעבד: Intel® 530-3.0-800GHZ 1M S775 זכרון (פעמיים את זה): SPECTEK 256MB DDR2-533 MHZ צורב DVD פנימי GSA-4163B X16 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL-80GB 7200RPM-SATA כרטיס מסך: ABIT RADON RX300SE-128MB PCI EXPRESS X16 כונן 1.44MB 3"5 מארז MIDI ATX24PIN C-580 אני יודע שהם כמעט שווים אבל בכל זאת מה לקחת? מה יותר טוב? אולי עדיף כבר את זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=138302.0 ?? תענו מהר בבקשה

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

דגם HP dv6200 אם אני לא טועה...

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. Started by lirown,

מטרת המחשב בעיקר לגיימינג ובנוסף לעבודה עם מכונות וירטואליות. אתם יכולים להתייחס למפרט ללא / או עם המסך ולתת חוות דעת לגביו. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58df7cc9db485 תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by ronikoz,

שלום. יש לי מחשב בבית שהמפרט שלו הוא intel core i5 750 2.66ghz gigabyte ga-p55m-ud2 hynix 2gb*2 samsung 1tb hd5850 seasonic 650watt ואני רוצה לקנות מחשב חדש האם שווה לי להחליף לכזה? (ואל תציאו לי בבקשה עוד מפרטים אני רק רוצה לדעת עם שווה לי לזה...) intel core i5 2500k gtx570 western digital 3TB aurora case gigabyte p67a-ud3-b3 וכנראה זיכרונות של 1333 MHZ של 4 GB כפול 2 שווה לי להחליף עליו?

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  10. רכיבים דגם מחיר מארז Antec Nine Hundred 800 ש"ח ספק ליברטי 400W 450 ש"ח לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 700 ש"ח מעבד E6300 1100 ש"ח קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 160 ש"ח כ. מסך 8800GTS 300 2000 ש"ח מסך Dell 2007 wtf 2200 ש"ח כונן קשיח wd 250 Giga 450 ש"ח צורב DVD סטנדרטי 200 ש"ח זיכרון G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 940 ש"ח אני רוצה להשאיר אופציה ל-OC קל (להפוך את ה-6300 ל- 3Ghz אם זה אפשרי בתצורה הזאת). רוצה מחשב שקט יחסית. חשוב לי מסך טוב (מקווה שאני אצליח להשיג במחיר הזה). כ. מסך - נראה לי שבחודשים הבאים זה יהיה הכרטיס שישלוט. מארז+ספק - כאן אני לא בטוח שעשיתי את הבחירה הנכונה. נראה לי מארז שקט וספק שיוכלו לתמוך גם בשידרוגים עתידיים…

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  11. שלום, ברשותי מחשב נייד HP530 עם Vista Basic. אני שוקל לעשות שנמוך ל-XP, ויש לי כמה שאלות: 1. כיום מחיצת השחזור (ששם יש את ה-vista המקורי שהגיע - אין לי דיסק של ויסטה) מוגנת למעשה כדי שלא תימחק בטעות. אם אבצע שנמוך ל-XP, ארצה לשמור את המחיצה במצבה, לחירום, האם השנמוך יכול לפגוע במחיצה? (או שמספיק שפשוט לא אגש אליה) 2. כיום, כשהמחשב עולה - קצת לאחר הסמל של HP ואפשרות כניסה לביוס (ולפני שהויסטה מתחילה לעלות), מופיע מסך שחור עם שורה אחת - לחץ על F11 לשחזור (Recovery) (כמובן שזה באנגלית...) - האם לאחר שנמוך ל-XP עדיין תופיע לי השורה הזו (וכמובן שהשחזור יהיה לויסטה המקורי...)? שוב, לחירום. הכוונה של שתי שאלות אלו היא שאוכל לשחזר בקלות חזרה לויסטה, אם ארצה. בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Teac,

1. מה התקציב?מזומן 5000ש"ח מקסימום 5500. 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים כמו- GTA IV,Need for speed Undercover,Crysis [both] and more. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד רק של אינטל. רק! ומארז TEMPEST[/ b] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא מדאיג אותי אם המחשב ירה טילים מצידי העיקר יעבוד חלק וטוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מי שמרכיב לי את המחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מדאיג אותי כ"כ הרעש. 10. האם מתוכנן OC?איני מעוניין ב- OC. 11. במפרט למשחקים - המשחקים שהצג…

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  13. היי. אני צריך מעט עזרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, מפני שקיבלתי מחשב נייד שמספיק לצרכים שלי כרגע... אשמח לקבל חוות דעת מה הטווח של מחירים שאוכל לקבל על כל הערכה, קחו בחשבון שאני סטודנט שחוזר רק סופ"שים, בקושי נגעתי במחשב והמחשב ברשותי חצי שנה בלבד הכל עם קבלות ואחריות מחנות מבוססת ואחת שתומכת בלקוחותיה, להלן המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 2.67GHz לוח-אם: ASUS P6T Deluxe זיכרון: OCZ XTC Platinum 2GBX3 DDR3 (6GB) כרטיס-מסך: Gigabyte GeForce GTX 275 הארד-דיסק: WD Caviar Black 1 TB SATA Hard Drives WD1001FALS מארז: Antec Three Hundred Tower ספק: OCZ 600W StealthXStream צורב: Samsung Black S-ATA Bulk DVD±R/RW Lightscribe בנוסף אני מוכר את זה עם: המסך של…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה עם תוכנות כמו 3dsmax, after effects ופוטושופ - העבודה כרגע היא למטרת לימודים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ללא כרטיס מסך וללא רכיבים אחרים- המלצות לכרטיס מסך יתקבלו בברכה אבל אם הם יקרים מדי אני אשאר בינתיים עם ה gt9500 שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית (בעיקר בשביל לעשות רינדורים בלילה) - קריטיות ברמה 7 בערך אין צורך במערכת הפעלה או רכיבים חיצוניים, יש צורך ברכיבים פנימיים בסיסיים - צורב, מספר רב של שקעי usb, הארד דיסק של 500 ג'יגה וזיכרון 4 ג'יגה ראם, אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול. חנות מועדפת אין לי.. אני גר בגוש דן אפשרות שידרוג למעבד פחות קריטית לי. לזיכרון ולכרטיס מסך - חשוב שיהיה ניתן לשדרג אני אשמח לעזרה !

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by matant13,

שלום, המחשב מיועד לתוכנות סטטיסטיקה, סרטים ואינטרנט, ושימוש בהרבה תוכנות פתוחות במקביל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול …

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  16. לאחר ההכרזה בתערוכת CES 2016, בסמסונג מתחילים לשווק רשמית את הטאבלטים מסדרת ה-Galaxy TabPro S החדשה שלה מיקרוסופט עשתה הרבה מאוד דברים נכונים עם משפחת מכשירי ה-Surface Pro שלה – וההוכחות החותכות לכך כוללות הכנסות שצומחות ומפתיעות בכל דיווח רבעוני, לצד מגוון הולך וגדל של מכשירים בסגנון וגישה דומים מאוד, אשר מתחילים להגיע אלינו כמעט מכל יצרניות המחשבים האישיים. מי שמצטרפת למסיבה הזאת עתה היא סמסונג, שמתחילה למכור את ה-Galaxy TabPro S שלה ברחבי אירופה וארה"ב, במטרה להוות אלטרנטיבה קלילה ומעוצבת עוד יותר לדגמי הדור הרביעי של מיקרוסופט עצמה. הטאבלט של סמסונג יציע מסך Super AMOLED בוהק ומתקדם בגודל 12.2 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,160 פיקסלים (כן, אותו יחס …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by itzikc20,

1. מה התקציב? 4500 בנוגע לסוג התשלום אני לא יודע עדיין. 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות+ משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן מסך, מקלדת ועכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד AMD. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא כ"כ 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן, אני רוצה לחבר את המחשב הזה ואת המחשב שלי ברשת אז תוסיפו כרטיס רשת וראוטר וכל הדברים שצריך... תודה מראש לכולם.

18. Started by aviel.gross,

שלום וחג שמח! אני מחפש מפרט ערום (בלי ציוד היקפי בכלל) למחשב שמיועד לשימוש יומ-יומי ועריכת וידאו שיחזיק לכמה שנים טובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא למהר לנצל כל גרוש, רק אם באמת יש תמורה אמיתית למחיר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ6 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכים סרטים בFHD ממצלמת וידאו ביתית, שימוש חובבני כתחביב. כמובן גם שיכסה שימוש יום-יומי שוטף וישרוד זמן ארוך בלי כיבוי (runtime...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PREMIERE CS6 באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Kabanus84,

שלום חברים, אני מחפש מחשב שאוכל לערוך איתו סרטוני 4k שאני מצלם עם הרחפן מבדיקה שעשיתי בגוגל המליצו על כרטיסי מסך עם נפח של 6gb לפחות אשר מקפיצים את המחיר ההתחלתי ל-5000 פלוס. אני חובבן בעריכה ולא מקצועי אז אולי אפילו כרטיס מסך של 4gb יספיק לי אם אשתמש בתוכנות פחות מסיביות. אני ממש לא מבין במחשבים והייתי רוצה המלצות לאיזה עוד דברים במארז יש לקחת בחשבון ואם יש לכם המלצה בגדול למחשב הייתי שמח לשמוע. המחשב ישמש אותי קצת לעריכה ולשימוש עצמי לא כולל גיימינג או משהו מסיבי אז לא הייתי רוצה להשקיע יותר מדי אם יש משהו בטווח המחירים של 3500-5000 שנראה לכם שיכול להתאים הייתי שמח לשמוע. אני מחפש pc.

20. אני מעונין לקנות מחשב במחיר של בערך 3000 שקל. ישבתי על אחד האתרים והרכבתי שם מחשב והוא יצא קצת יותר מ3000 שקל, ועדיין לא הוספתי לחישוב מארז וספק. אני לא כל כך מבין אז לקחתי את הרכיבים "הכי טובים" מכל קטגוריה שאני צריך ויצא לי כרגע סכום של 3540 ואז שמתי לב ששכחתי גם להוסיף מארז וספק. השאלה שלי היא איך אני יכול להוסיף מארז וספק לחשבון ולהגיע לסכום של בערך 3000 שקל? איפה אני צריך לקחת רכיב פחות טוב ממה שרשמתי פה כדי שיצא לי מחשב טוב? אני רק רוצה לציין שהמחשב הוא לא למשחקים ואני לא צריך לקנות כרטיס מסך, הארדיסק ומסך (אני אקח אותם מהמחשב הישן) תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בבעיה הזאת.. זה המפרט שכרגע בחרתי - מעבד: Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1270 שח לוח אם: A8N-SLI P…

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by 888,

p42.8ghz 512mb fx5600 p4p800delux

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by erez_hazan,

שלום, יש לי שאלה קצת מביכה, אני ניסיתי אין ספור פעמים להוציא את הבטריה מהמחשב אך ללא הצלחה. הדגם של המחשב הוא acer 5810T מסדרת הTimeLine. ניסיתי לחפש בגוגל על מידע שיעזור לי אישכהוא אבל כנראה שמידע זה ברור מאליו... תודה רבה לכל מי שעוזר, זה כבר נהייה ממש טרחה כל הסיפור הזה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. המחשב צריך להיות 14 אינץ' מיועד לסרטים אופיס אינטרנט וקצת משחקים לא משהו ברמה גבוהה דיסק קשיח מספיק 250 זיכרון מתחיל מ2 ג'יגה אם צריך עוד פרטים אני יוסיף... תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  24. ראשית, שלום לכולכם! אני עוסק בימים האלו בחיפוש אחרי מחשב בעל יכולות טובות. את המחשב אני מחפש בחברת dell כאן בניו יורק. הצרכים שעליהם המחשב אמור לענות הוא עיבוד וגרפיקה עם יכולות לעריכת וידאו. מחשב בעל יכולות רציניות במיוחד. מסגרת התקציב שאני מתכוון להוציא על המחשב, הוא בסביבות ה-3000$. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים. האחד הוא Inspiron XPS M1710 והשני הוא Latitude D820. שניהם מחשבים חזקים. מה דעתכם בעניין. קראתי רבות שהמחשב של XPS יועד מראש לגיימרים ושחקנים כבדים שהכניסו בו שיפורים של צבעים אורות וצלילים ברמה גבוהה שאת זה אני לא צריך, ואילו המחשב השני ה- D820 נועד יותר לעסקים ועיצובו יפה וסולידי. מעבר לכך שקיים הבדל בין שני המחשבים של גודל המסך, המשקל ותצרוכת גבוהה יותר ש…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by jambo7,

שלום הילד בגיל 10 אני מבקש מפרט ללא מסך בסביבות 2000 ש"ח. הוא לא משחק במשחקים כבדים (הוא משחק ב: קאונטר סטרייק , סימס, רולר קוסטר וכד' ) שאלה : הכרטיס שנמצא במעבד I3 הוא מספיק טוב או שצריך כרטיס מסך נוסף? תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים