עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נאמר לי שלצורך תוכנות עריכה כמו פוטושופ כדאי כרטיס מסך חזק של לפחות 980M האם dell xps 15xp - rd33 - 9277 יהיה מתאים (כרטיס.מ 960M) הדגם הזה עולה מעל 9.000 ש״ח . כוונתי בהתחלה הייתה להוציא עד 7.000 ש״ח האם אוכל למצוא מחשב נייד ssd איכותי ברזולוצית מסך גבוהה מאוד, מעבד חזק, סאונד טוב, ושלא חסכו ביציאות/שקעים-בתקציב זה. אילו אפשרויות הייתם ממליצים מתוך הנחה שלא פחות חשוב,חברה עם שרות אחריות טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by GQ4U,

את כל הפוסטים הקודמים שלי הייתי מוחק - אני לא חושב שצריך לפרסם פוסט לפני שקוראים לעומק את כל החומר באתר של טום . הוא באמת מסדר את הראש . שיניתי את המפרט לחלוטין למפרט הבא . כל אחד מהפריטים זכה שם כbest review מתישהו : 0 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 849.98 ¤ 1 849.98 ¤ שחור שקט קלאסי 1 5809 NEC ND-3500A Black16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ הוכיח את עצמו 2 4040 AMD Athlon 64 3200+ Tray CPU 1189.96 ¤ 1 1189.96 ¤ עבר במבחני מאמץ מספר רב של פנטיומים למעט בקידודים של וידאו וכו' . עבר בזינוק את ה 939 (winchester( תימחור סביר 3 5827 MSI K8N NEO PLATINUM Motherboard 846.59 ¤ 1 846.59 ¤ כמו שאומרים mobo ב…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  3. היי, אני מחפש מחשבים שמתאימים לעבודה שבה מה שנדרש הוא להציג מצגות בעזרת מקרן (ולכן חיבור HDMI הוא הכרחי) וצריך שהמחשב יעלה במהירות גבוהה (משהו כמו חמש עשרה שניות), ויש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף מבחינת מחיר ועלות תועלת לטווח הרחוק? מחשב חדש או מחודש? בהנחה גם שהמחודשים הם לא בדיוק אותו דגם... 2. האם צריך בכלל מעבדים מהדגמים מסוג i3 i5 וכו' או שזה סתם אובר קיל? 3. אם עדיף מחשב חדש, האם הייתם מחפשים מחשב עם 4GB RAM או 8GB? 4. מאיפה עדיף לקנות מחשבים חדשים? מהארץ או מח"ול? זהו לבינתיים, מקווה שיהיו פה אנשים נחמדים באמצע הדרך ושיתנו לי עצה טובה תודה מראש

4. http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1880 זה הפוגיטסו אין לו מערכת הפעלה השאלה אם זה קריטי ? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZ3EG זה הליבנו

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35C - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום ביום שישי הבא אני הולך בעזרת השם לאייבורי לקנות משם מחשב אשמח אם תריכבו לי מחשב ולא משנה מאיזה אתר אני פשוט יקח תחלקים (בתקווה שיש גם לאייבורי חח) פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2500-אשראי ( חריגה עד 200) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן-לוח האם רק של החברה GigaByte ומעבד של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא כמה שיותר זול המארז יותר טוב חח 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  7. אני שלחתי כמה הצעות מחיר למפרט הזה ואני צריך את ה OK שלכם או אם יש מה לשפר : ( המפרט הובא בעבר אבל אני רוצה להיות בטוח 100% ) :xyxthumbs: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1062 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 730.00 ¤ מסך: מסך LCD LG L1770HQ 4MS 1:1600 מחיר: ¤1400 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤400 צורב DVD: LG GSA-H10AB X16 מחיר: ¤200 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1160 מארז: Thermaltake…

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  8. האם קיים משו כזה? מה הכי טוב לתקציב נ"ל?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל עריכת ווידאו ואשמח עם תעזרו לי. בשביל לחסוך בשורות, כל מה שהתשובה היא "לא יודע לא מבין בזה\לא משנה" לא רשמתי. אני מקווה שזה בסדר. * מטרות המחשב? עריכת ווידאו HD עם פריימיר * גודל המסך? לא כ"כ מבין בזה אבל שיהיה גדול * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שיגיע עם מערכת הפעלה ודבר אחרון, יש לי כרגע חבר שנמצא בסין. אם יש איזה משהו שאפשר לקנות משם אני אשמח, אם לא אני אקנה בארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. Started by lgmtk,

שלום. מתכנן לקנות מחשב באיזור ה4500 - צריך קצת עצות ושיפורים. לנוחיותכם מילאתי את השאלון P: אודה לכל עזרה! מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1280*1024 כ19אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

11. Started by B0necrack3R,

שלום חברים, רכשתי אתמול T60, ואין לו יציאת SVIDEO רק VGA יש לי טלוויזיה פשוטה בלי כניסות מיוחדות כגון VGA ו DVI.. איך אפשר לחבר בדרך זולה את הנייד למסך הטלוויזיה? האם יש איזהשהו מפצל בין VGA ל SVIDEO ? או כל פתרון זול אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. יש ברשותי מחשב נייד הארד דיסק 160 גיג'ה רציתי לדעת איך אני יכול לחלק אותו לשני מחיצות? מעדיף להשתמש בכלי של הווינדוס לחילוק מחיצות(אם יש) ואשמח למדריך איך עושים את זה.

13. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך הקלטה ועריכה של שירים שלי. רציתי שתיבנו לי מפרט למחשב שגם בעתיד אוכל להשתמש בו לצורך לימודים באוניברסיטה. אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר וחזק שהאינטרנט יעוף לי שהעבודה בו תיהיה מהירה ונעימה. יש לי כבר כרטיס קול מקצועי שקניתי בלמעלה מ-1000 ש"ח. אם תוכלו להמליץ על אוזניות ורמקולים נחמדים ובאיזה סכום גם אשמח. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

15. Started by MOFRA,

מה דעתכם על המפרט הבא והמחירים? E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE GAG31M-S2C Retail 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ^כפול 2 LG GH-22NS40 X22 BLACK SATA Geforce 9500GT 1GB mb DDR2 PASSIVE DUAL DVI Retail 6227-CA Black/RED PSU450W With 2 X SATA ACER X193WBD 19 Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK Genius F-120 HI FI Multimedia 2.0 Speakers סך הכל 3 אלף הנה המחירים לפי פריט E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G ₪ 372.29 ₪ 51.95 EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE ₪ 294.37 GAG31M-S2C Retail ₪ 242.42 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ₪…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. הרצון הבסיסי שלי היא מחשב שיכול להריץ בצורה טובה משחקים חדשים וכבדים כגון empire: total war, crysis, עם תמיכה גם במשחקים עתידיים כמו supreme commander 2. אני ממש לא חייב שזה ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות, עם רזולוציות מטורפות ועם frame rate בגג, רק שיראה סבבה ולא יקרטע כמו במחשב הנייד שלי. חלק מהזמן אני אשחק במסך 22 אינץ' רגיל, אבל בזמנים אחרים אני אשחק במסכי טלוויזיה חדשים של 37-47". אני לא יודע אפילו אם זו דרישה מיוחדת, אני רק רוצה שזה יתמוך בזה. גם פה אני ממש לא צריך שזה יתמוך ברזולוציה מטורפת, רק שיראה סבבה ולא ירצד. אני לא כ"כ מבין בזה, אז אם צריך עוד מידע כמו יציאות וכ"ו, תשאלו ואני אענה. עכשיו לשאר הדברים: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנ…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  17. מטרת המחשב תהיה לצרכים סטודנטיאלים בסיסיים: פתיחה ועריכת מסמכים עם תוכנות אופיס (ו-PDF-ים), גלישה באינטרנט, אולי צפיה בסרטים. אין צורך בדברים כבדים כמו מטלב או קומפילציות אינטנסיביות של פקולטות כמו מדעי המחשב. לגבי הגודל והמשקל, רצוי שהוא יהיה קטן וקל. לא מיניאטורי כמו הנטבוקים, אבל לא גדול במיוחד. אני לא כל כך יודע לאיזה משקל או גודל לצפות, משהו בסדר גודל של ה-Thinkpad, מהסוג שלא כולל את מקשי המספרים בצד ימין של המקלדת (לא שיש לי העדפה לדגם הזה, זה פשוט הרפרנס היחיד שאני מכיר למימדים שאני מחפש). לא נדרשת אחריות בינלאומית, אין העדפה לחברה כלשהי, לא צריך כל מיני יציאות מיוחדות. יש משהו שעונה לדרישות האלה?

18. Started by asta,

ראו את תמונות המפרט המצורפים בזאת למטה. שימו לב שאומנם עלות המפרט המופיע הוא רק 3500 אבל את יתר החלקים הנחוצים כמו ספק וכרטיס מסך כבר קניתי. חסר לי רק 2 דיסקים קשיחים שאני צריך בשביל להקים מערך raid-1 ואותם אני אקנה בחנות אחרת משיקולים של זמינות ומחיר(תוספת של 1340 ). החלטתי שמיותר להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid (sata raid edition ) היות וממילא זמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שאיכות הבנייה זהה, כך שזה נראה כמו סתם גימיק להוציא כסף מכיסיהם של לקוחות טיפשים. דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by igal_nazar,

יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל

20. היי מה נשמע? הציעו לי תמפרט הטכני הזה ורציתי לדעת מהוא האם הוא טוב ומה דעתכם. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=290&keySearch= מה דעתכם האם הוא טוב????? אני לא מבין כלום מה הכוונה Santa Rosa זה מעבד טוב איכותי חזק? הכרטיס מסך הוא טוב ? המסך בכלל טוב מה הכוונה במה שרשום עליו? האם הזיכרון מספיק חזק? בכלל מה דעתכם על המחשב הזה? הדרישות שלי מההמחשב : שיעבוד תחת משחקים סאונד באיכות גבוה בעיקרון מחשב ללימודים ולמשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by julbo,

מחפש מיני נייד נוח וקל לעבודה, אינטרנט אופיס ומוסיקה. (לא חובה על המחשב עצמו, כונן חיצוני) חשבתי על הACER ONE או על הEEE PC 1000 אבל פתוח לרעיונות

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by idanjahh,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג עד 2200 ש"ח עכשיו רציתי לשאול אם המפרט הזה ניראה סבבה ל 2200 שקל : מעבד : AMD ATHLON II X2 245 AM3 (2.9GHz) - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-MA74GM-S2 זכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 כרטיס מסך : SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL צורב : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : RAIDMAX APEX w/o PSU ספק כוח : COOLERMASTER ELITE POWER 400W דיסק קשיח : SAMSUNG F3 500GB SATA2 בעקרון רציתי לשאול אם הוא יספיק לי להפעיל משחקים כמו PES10/11 לא משחקים כבדים מידי כי אני לא משחק הרבה. אהה ועוד דבר איך הוא יפעיל סרטים ?? תודהה רבהה לכל העונים והעוזרים .! שבוע טובבב

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by yan,

מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, CPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS10X Quiet http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8912 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13946 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13485 כונני SSD: Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13538 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX http://www.ksp.co.il/hma…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  24. היי, קונים לאחי מחשב חדש, התקציב הוא 2400 שקל, כל מה שאחי עושה במחשב זה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים וקצת לקודד ולהוסיף כתוביות, שום דבר רציני. יש כמה נקודות חשובות שאני רוצה לציין: - אל תכניסו למפרט דיסק קשיח או ציוד היקפי. - אחי הוא חולה מוסיקה וחייב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה, לכן אני שואל אולי כדאי להוסיף במפרט כרטיס קול, יש לו בנתיים ( במחשב הישן, והוא יכול להעביר לחדש ) כרטיס קול של creaive, אני חושב ש- Creative SoundBlaster 5.1, הוא מחבר למחשב שלו שני סטים של רמקולים שכל אחד מהם הוא 2.1, כך שקחו את זה בחשבון בקשר לכרטיס קול אם צריך ( אם יש כרטיס קול יקר, שיתן לו פונקציות מיוחדות, תציינו זאת ואולי אני אכלול את זה מחוץ למפרט ). - בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה להתייעץ אי…

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by OriW,

* תקציב? עד 2,000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי שכולל: גלישה באינטרנט, עבודה ב WORD, צפיה בסירטונים ביוטיוב. * גודל המסך? סורי לא מבין בזה, אבל שיהיה קטן. המטרה של המחשב היא שיהיה אפשר לקחת אותו בקלות ולא יכביד עלי. * רזולוציית המסך? לא נראה לי שמשנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד, מדובר על מחשב קטן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שזמן סוללה ארוך יהיה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. אני מניח שנגיע ל500GB? * כונן אופטי? צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למ…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים