עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dfgiuh435,

היי, מצאתי בדיונים ישנים המלצות על השלושה מחשבים שיש פה לפי התקציב. הבעייה שבאתרי ביקורות של מחשבים ניידים מחו"ל יש ביקורת רק על הdell inspiron ,1525 אז אני לא בטוח איזה עדיף לצרכים שלי. אני צריך את זה לעריכה בפוטושופ, משחקים קלים, אינטרנט ולראות סרטים (עם מסך 15.4 אינץ'). בכל מקרה אני ארצה לשדרג את האחריות ל3 שנים. המחשבים: Dell Inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron- 1525-t2390.htm Infinity M660-SR4 http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=683&ProductID=6924 GIGABYTE W566U Intel® Core 2 Duo 1.83GHz 1GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9495 תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  2. הי, מחפש לרכוש מחשב נייד שהוא יחסית חזק, אמין, ומתאים למשחקים - בעיקר משחקי ספורט ומרוצי מכוניות. חשוב שהמחשב יהיה קל (לא מעל 3 קילו) ומסך עד 17". השימוש העיקרי יהיה אופיס ועבודה אבל מדי פעם משחקי ספורט אצל חברים . האם מישהו מכיר או יכול להמליץ? אפשרי גם להביא מארה"ב... תודה! תשובות לשאלון מהפורום: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (ספורט ומרוצי מכוניות - לא כבדים אבל לא קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך - לא משנה * רזולוציית המסך - מ 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - מקסימום 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - עדיפות לניידים עם HDMI או MINI HDMI ו SPDIF * גודל מינ…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. היי לכולם מקווה שתוכלו לענות ממש מהר אני קופץ עוד פחות מחצי שעה לקנות. אז מקווה שתיהיה המלצה מהירה. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 1 570 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 890 לוח אם מה דעתכם על ?AW8-MAX (955X) s775, Dual DDR2, GBL? של ABIT. מבחינת צ'יפסט והשאר לעומת הלוח של גיגה-בייט? האם יש כ.מסך אולי יותר זול קצת ועדיין איכותי. האם שווה ללכת עם 6600GT? (היה לי אותו בAGP ולא התאכזבתי), או שה7600GT ממש כדאי יותר? אין כזה דבר DDR2 400. הם מתחילים מ533. האם לוח שתומך בDDR2 לא יתמוך בזכרונות DDR400 שיש לי מהעבר? - שאלה חשובה! תודה רבה, רן!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין במערכת שתיהיה לOC [המטרה שלי היא להגיע ל 2.8 כי היום משחקים מבקשים מינימום 2.5 ]והמחשב יהיה למשחקים דיי כבדים. אז חשבתי: 877-e4300 ab9-609 8800gts 320mb-1896 2 - 512mb 667mhz-490 ספק jsp-tech ps-05 420w-128 הארד 250GB WD - 343 יצא לי 4342 -- יש חריגה קטנה, מה יש לכם להציע לי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by Pentium D,

צריך עזרה לבחירה למפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1320 1 1320 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1024Mb 400MHz Samsung ECC 680 2 1360 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 490 1 490 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52x32x52 (kit) 130 1 130 ציוד רשתות? Price Units Total 10/100 40 1 40 מארזים? Price Units Total ET-7W GSMART SILVER 280 1 280 מסכים? Price Units Total DAEWOO 19'' 907DF Flat 790 1 790 מקלדות? Price …

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by preachers,

שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. * תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by kobiperez,

שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד (5 שנים) שהפסקתי לשחק אני מעוניין לחזור לתחביבי הישן. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב שיאכל את כל מה שאני אזרוק עליו. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים אין לי פרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by shedon,

מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.buy4less.co.il//product.asp?f=2847&p=0 נראה לי מושלם, הבעיה היחידה היא שהמשקל (2 ק"ג!!) כמו של 14 אינטש, שזה נראה ממש מוגזם. אני מתלבט בינו לבין הסוני SZ, שהמפרט שלו פחות טוב באותו מחיר וגם פחות אמין, אבל משקל יותר קטן (1.67) עבור מסך גדול בהרבה (13.3), שזה נראה יחס עדיף בהרבה... יש למישהו נסיון איתם שיכול להמליץ?? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by lirown,

מטרת המחשב בעיקר לגיימינג ובנוסף לעבודה עם מכונות וירטואליות. אתם יכולים להתייחס למפרט ללא / או עם המסך ולתת חוות דעת לגביו. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58df7cc9db485 תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מחשב נייד וקטן ובלי תקציב כמעט ושאלתי היא : האם אפשר לשדרג רכיבים במחשבים ניידים קטנים כגון הנ"ל. כשאני אומר רגיבים אני מתייחס למעבד,זיכרונות,כרטיס מסך. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by crik,

שלום רב, מחפש מחשב לסטודנט לאדריכלות עד 3400 ש"ח מצ"ב פירוט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה גרפיקה (AUTOCAD, PHOTOSHOP וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.5 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טוב יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? רצוי לניידות (ללא CD - משקל) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדי…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה עם תוכנות כמו 3dsmax, after effects ופוטושופ - העבודה כרגע היא למטרת לימודים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ללא כרטיס מסך וללא רכיבים אחרים- המלצות לכרטיס מסך יתקבלו בברכה אבל אם הם יקרים מדי אני אשאר בינתיים עם ה gt9500 שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית (בעיקר בשביל לעשות רינדורים בלילה) - קריטיות ברמה 7 בערך אין צורך במערכת הפעלה או רכיבים חיצוניים, יש צורך ברכיבים פנימיים בסיסיים - צורב, מספר רב של שקעי usb, הארד דיסק של 500 ג'יגה וזיכרון 4 ג'יגה ראם, אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול. חנות מועדפת אין לי.. אני גר בגוש דן אפשרות שידרוג למעבד פחות קריטית לי. לזיכרון ולכרטיס מסך - חשוב שיהיה ניתן לשדרג אני אשמח לעזרה !

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  14. תוכלו לבנות בבקשה מחשב עד 2500 שקל לאינטרנט סרטים ומטלב ? תודה

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by matant13,

שלום, המחשב מיועד לתוכנות סטטיסטיקה, סרטים ואינטרנט, ושימוש בהרבה תוכנות פתוחות במקביל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול …

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחדש לשירים ומשחקים וחשוב שיהיה שקט מאוד! יש לי כרטיס מסך אז לא צריך להוסיף למפרט 7600gt שמספק אותי איך המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 316 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מקלדות LOGITECH Media Keyboard ¤ 96 1 רמקולים LOGITECH Z-5500 ¤ 2619 1 הרכבת מ…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by Gx2BR,

בבקשה אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחשב כי אני לא מבין במחשבים ניידים אז הדעה שלכם מאוד חשובה לי כל מה שאני רוצה לדעת זה שאני קונה מחשב נייד טוב ואיכותי, אני לא מחפש לקנות מחשב ע"מ להריץ עליו משחקים כבדים- בשביל זה יש לי את המחשב נייח שלי. פשוט תגידו לי על-סמך המפרט האם המחשב הזה מהיר ואיכותי ואם יש לו רק S-VIDEO או שיש לו גם HDMI כי אני לא ממש הבנתי. סוג: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor סדרה: TK-57 מהירות: 1.9 GHz סוג צ'יפסט: AMD M690G נפח: 2,048 MB (1,024 + 1,024) מהירות: (667 MHz) סוג זכרון: DDR2 RAM אפשרות להרחבה עד: 4,096 MB כונן: DVD Super Multi (Double Layer) drive נפח איחסון דיסק קשיח: ATA-300 120 GB מהירות דיסק קשיח: 5400 RPM מערכת מעקב אחר תקינות הדיסק…

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  18. זה המפרט: מעבד - Intel P4 Northwood 2.4GHz Socket478 זכרון - Kingston 512MB DDR 333MHz CL2.5 לוח אם - MSI 645E Combo (ספציפיקציה כאן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=427) הארדיסק - WD 120GB 8MB Buffer 7200RPM IDE כרטיס מסך - NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תוצרת PalitDaytona צורב DVD של NEC דגם ND-3550A מסך - MAG 786PF 17" עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical מקלדת - Microsoft MultiMedia Keyboard רמקולים - Creative SBS370 2.1 פלופי 1.44

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  19. מטרות המחשב: תכנות מערכות גדולות בJAVA, הרצת סימולציות כבדות ומורכבות בMATLAB; בסה"כ מחשב ללימודים (משחקים, סרטים HD וכדומה לאמהווים שיקול) גודל המסך : 15.4/15.6 משקל רצוי: לא מאוד משנה, מחשב חזק שיהיה גם נישא זמן סוללה: רוב השימוש יהיה בסביבה מרושתת קווית, לא צריך מעבדי low voltage האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא שידוע כרגע, לא הכרחי שיהיה HDMI ודומיו בלוטות: רצוי. אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi): רצוי מאוד שתהיה תקשורת מהירה, תקן N רצוי מאוד גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 GB צורב די-וי-די: nice to have האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, וארוכה לפחות 3 שנים האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חברות קטנות ולא מוכרות; לא ACER, BENQ, ASUS (אני מודע לעובדה שהתקציב לא יאפשר מעב…

20. Started by zilkanir,

חשבתי על משהו כזה: -מעבד Q6600 1400ש"ח -לוח P35C-DS3R 650ש"ח -זכרונות OCZ Platinum rev2. 800mhz cl4 4x1gb 630ש"ח -כ.מסך 8800GT 1450ש"ח -ד.קשיח WD 320GB 400ש"ח -צורב LG H30N SATA 140ש"ח -flopy 40ש"ח -מארז Thermaltake Soprano SWS 400ש"ח(די נעול על המארז-לא ניתן לשינוי) -ספק Enermax Liberty 400w 390ש"ח(האם יספיק?) בדיוק 5500ש"ח הכל. מה דעתכם? ללכת על זה?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום אני צריכה עזרה במפרט למחשב עבודה+2 מסכים בעיקר עבודה על: AutoCAD,After Effects תקציב 10000 יש צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה חנות ספציפית כן iyvore יש לי שם הנחה גדולה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודעת זהו אני חושבת שזה מה שצריך אהה וגם שיהיה אפשרות שדרוג בעתיד תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by עידו כהן,

המלצה לגבי המפרט הזה איך הוא ? יש משהו להוסיף? https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=181965

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  23. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (לסטודנט) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 הגודל הרגיל, לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) שיהיה טוב לקריאת עבודות וכתיבתם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם Numpad * משקל רצוי? שיהיה דיי קל בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות שיהיה ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI אבל נ…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by ReL_1,

שלום , יום שני אבי טס לאירופה ולאחר מכן לסין והוא יכול להביא לפטופ. לשם כך אבקש המלצתכם, להלן הדרישות: 1. סטודנט (מקליד הרבה וצריך מקלדת+מסך נוחים) 2. צריך מסך 14 - 15 אינץ' גג 3. סוללה שתחזיק זמן עבודה סביר לאוניברסיטה 4. שלא יהיה מהסוג הכי כבד, עדיפות לדגם "רזה". 5. משחקים פחות קריטי 6. מוכן להתפשר על כונן קשיח (לא חייב 320GB או משהו כזה... גם באזור ה100-200 זה בסדר) אשמח לעזרתכם..! תודה וסופ"ש נעים לכולנו ;D

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by idanzie,

מתחיל ללמוד מדעי המחשב, מחפש לקנות מחשב נייד לטווח ארוך שישמש אותי בתואר. בעיקרון מתלבט בין dell inspiron 3521 מעבד i7 לבין Lenovo idea pad s310 5937-4232 מעבד i5. זה המחשבים שהגעתי אליהם לאחר סינון שלי, טווח המחירים הוא 2.7-3.2 פחות או יותר. אשמח לתגובות וגם להצעות שונות אם יש לכם. תודה עידן - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחירים רלוונטיים לקניה באילת

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.