עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אמא שי נוסעת לארהב החודש והיא קונה לי מחשב אז ככה אני תריך מחשב משם בתקציב של 1300 $ כולל ציוד היקפי אפשר לחרוג מהתקציב במקסימום 100 דולר אבל בבקשה תנסו להשאר במסגרת התקציב תודה רבה לכל העוזרים... המפרט מיעוד למשחקים ו oc אם אפשר במסגרת התקציב

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by s_b54,

הביאו לי מחשב נייד ממש ישן של acer מדגם TravelMate 200T השאלי שלי היא האם אפשר עדיין לשדרג אותו ולקנות לו עוד זיכרון ואם כן מישהו יכול להגיד לי בסביבות כמה זה יעלה והאם כדאי להשקיעה בזה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  4. שלום לכולם, בזמן האחרון הייתה לי יום הולדת ורציתי להתחדש במחשב גיימינג חדש וחזק מאוד שיריץ לי משחקים כבדים כמו cod וrust מעל 100fps בגלל שיש לי מסך 144hz, אז נעזרתי בכמה אנשים מtms מאילת שהרכיבו מחשב חזק ושיניתי טיפה את המפרט, אני רוצה להשאיר את המחיר מתחת ל6000 שקל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה ולומר לי מה אפשר לשפר במחשב הזה או שזה הכי טוב שאפשר לקבל מתחת ל6000 שקל, מצורף המפרט שכרגע יש לי אשמח אם תעזרו לי לשפר אותו עוד ולהשאיר אותו מתחת ל6000 שקל. המפרט: [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103104]Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 822 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.c…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by NEUROMA,

שלום לכולם ! שמי שי ואני רוצה לרכוש מחשב נייד עם המעבד החדש של אינטל דגם - T3200 דול קור 2 המחשב נייד הוא בגודל 12.1 " איך לפי דעתכם המעבד מהסדרה החדשה הזו ? איך החימום ואיך הוא יעבוד על הויסטה פרימיום ? בברכה ותודה שי

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by azgili,

שלום, הייתי רוצה לקבל הצעות למחשבים ניידים עד 3000 ש"ח לסטודנט, עם דגש על הבאים: 1. מקלדת נוחה, יש לי ידיים גדולות ומקלדת נטבוק קטנה לי מדי ולא נוחה 2. כמה שפחות משקל 3. עדיפות לToshiba HP וlenovo 4. מעבד חדש וחזק 5. מסך ומעבד גרפי HD כניסות USB 3.0 HDMI חריץ SD, קישוריות BT וWIFI. תודה רבה לכל לעונים!

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  7. יש לי מסף 22 אינץ מחשב רק למשחקים בבקשה אני צריך לשלוח בקשה עוד שעה בבקשה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. המפרט צריך להיות כזה: מעבד I5 או I7 16GB זכרון עם אפשרות להרחבה ל32 הכי מהיר שיכול להיות כרטיס מסך בינוני שלוש הארד דיסקים: 1 - 15K RPM 300-500GB 2 - 500-1000GB תומכים בRAID 1 לא יתבצע OC. המחשב מיועד לעבודה כבדה עם תוכנות (לא משהו מוכר) שקט לא חשוב לא מיועד בכלל למשחקים אין צורך לכלול מערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by יעלש,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח ללימודים ועבודה בעיצוב גרפי. מצרפת שאלון, אשמח לקבל עזרה בקשר למפרט מומלץ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי, תוכנות אדובי - פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

10. השאלת כדאי היא בגלל המהירות - אני לא בטוח באיזה מהירות הסלוט שיש לי זז, אבל לפי: http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard בדור הראשון המהירות המקסימלית היא 2.5, בדור השני זה כבר 5. אם יש לי של הדור הראשון, זה עדיין טוב פי 5 מהUSB 2 שיש לי על המחשב (HP DV6 1340EJ), אבל זה יקר (היחיד שמצאתי): http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32183 ולא ישמש אותי במחשבים אחרים (שכן אני בספק אם בנייד הבא שלי לא יהיה USB 3 מובנה). מה אתם אומרים?

11. Started by מיכאל9375,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח אפשר לחרוג במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש במחשב זה למשחקים, אני רוצה מערכת למשחקים שתחזיק ל5-6 שנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הייתי רוצה לדעת מה גודל המארז מכיוון שאין הרבה מקום בחדר 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. פורום שלום יש לי עוד שאלה אחד, קבלתי הצעת מחיר ורציתי לדעת את דעתכם עליה בבקשה: מטרת המחשב היא אינטרנט ומשחקים כבדים... מעבד : Amd 64 3800 Dual Core לוח אם : GYGABYTE GA K8NPRO SLI דיסק קשיח : Wd 200 GB Sata זכרון : 2gb Kingston ram ddr-2 צורב : Dvdrw NEC מארז : ATX Hec Case 2 x fan כרטיס מסך : Gforce 7800 GT ?POV? הרכבת מחשב מחיר 5950 שח כולל מע"מ התשלום הוא באשראי. תודה רבה על העזרה

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by udi2181,

אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר מחשב הורדות, 24/7, אינטרנט, אופיס, דרושה יכולת לניגון HD (יש לי מזרימדיה, דרושה יכולת לסינכרון כתוביות), נדרשת אפשרות לעריכת HD (מינימלית) - שימוש בתוכנת עריכה של מצלמת סוני HD, שימוש מינימלי למשחקים - יתרון. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, אבל לא כלול בתקציב הזה, אין לי צורך במשהו מפוצץ כנראה שכל LCD של office depot היום יספק אותי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את …

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by zZz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע planetside2, וכל משחק singleplayer מהדור הנוכחי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.Samsung S23C650 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Computer24hr,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות- כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנו…

17. שלום צריך מפרט שיתאים בעיקר לתוכנות אופיס ואינטרנט וגם שיוכל להריץ משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) התקציב מוגבל ל- 2500 ~ המפרט ללא ציוד היקפי וללא מארז (יש לי מארז ג'נרי עם HEC 300W). חשבתי שכדאי שהבסיס יהיה מינימום AMD 3000 (סוקט939). וכ. מסך פשוט שיהיה ניתן לשפר אותו ב- OC, פתיחת צנורות וכו' ... . . . . . . . . . . . תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. אני צריך מחשב לצלם , קודם כל שיהיה לו כמה שיותר נפח אחסון , ויתאים לעריכת וידאו והשימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות ופוטושוף . ללא מסך וציוד היקפי וגם אני רוצה שיהיה בו מערך RAID ש יהיה לו הארדיסק אחד לשימוש רגיל ועוד אחד שכל הזמן יעשה גיבוי לראשון באופן אוטומטי ! האם זה אפשרי . אשמח להסבר תוודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by ronchik,

שלום לכולם, עד כמה X200 באמת יהיה לי יותר חזק מנטבוקים חזקים כמו UL20A או Dell 11Z או HP DV2אפילו 1201N? השלושה האחרונים קורצים לי בגלל ה-HDMI. אני מחפש מחשב שרוב היום ישמש ל-POWERPOINT וגלישה באינטרנט, יצטרך להחזיק Sketchup ולעתים רחוקןת פוטושופ, וחייב להיות קל וקטן. תודה רבה, רון[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 14:22:26 שכחתי משהו לגבי תקציב - הם די דומים מבחינתי כי יש לי מי שיביא לי את הלנובו מארה"ב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. הוא בעיקר משחק ושקט לא חשוב לו במיוחד. בניתי לו מפרט (יצורף בסוף) יש לי כמה הסתייגויות: 1. אם הספק יספיק 2. אם המעבד מגיע עם קירור. (לפי הדגם, שמתחיל ב"BX" זה מעבד בקופסא, משמע אמור להגיע מאוורר.) הנה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 923/905 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 348/341…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. הודעה ראשונה בפורום... ברוכים הנמצאים. אני צלם מקצועי. אני עובד המון עם Lightroom ופוטושופ, ולאחרונה התחלתי לערוך וידאו ברמה בסיסית+. אני מגלה שהמחשב שקניתי לפני שנתיים שלוש כבר לא עומד בקצב (I5 2500K, 8GB 1333MHZ). אז החלטתי לשדרג מעבד לI7 חדש (לא יודע איזה בדיוק. יש המלצות?) בשביל זה אני צריך להחליף גם לוח אם בגלל התושבת, ואז גם אחליף זכרון ל16GB 1600MHZ. יש לי אחלה SSD של Samsung 840 pro 128GB וגם כמה HDD שעושים עבודה טובה בינתיים. האם נראה לכם שעדיף כבר לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לרנדורים שלוקחים לו שעות, או להחליף רק את הלוח אם המעבד והזכרונות? תודה רבה! דוד

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  23. היי פתחתי פה טופיק לפני כמה ימים, (פה ובפורום חומרה בגיימר) בבקשה להמלצה למפרטים למען הרצת משחקי מחשב (מהמתקדמים שיש בשוק) על הגדרות גבוהות, אספתי 5 מפרטים שהוצאו לי, השוותי אותם בטבלה, סימנתי את ההמלצות הדומות/הזהות שניתנו לי, ולבסוף הדבקתי את הכל לתוך דף HTML. עכשיו, מכיוון שממש אין לי מושג בחומרה, בחברות וברכיבים, אשמח אם דרך שיטת ההשוואה הפשוטה הזאת, תוכלו להאיר את עיניי לי לגבי איזה רכיבים אני צריך על פני אחרים, ומדוע? בכדי שלבסוף אני אמצא את המפרט המושלם בשבילי. הנה הכתובת להשוואה - http://unwiz.idithron.co.il/comp/ תודה!

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי את הנייד הזה, אולטרא בוק, והוא איטי בטירוף.. הדגם המדוייק בקובץ המצורף. הכל נתקע, ואין בו כלום במחשב הזה מעבר לאופיס (2010) וג'יגה קבצים שלי - מסמכים שונים. אין לי בעיה לפרמט אותו, אבל פעם אחת עשיתי לו דרך ההגדרות של ה-8 אתחול ורענון - לא עזר. מה אפשר לעשות? איך אני יכול לגרום לו להיות טייס - הרי כך הוא צריך להיות, לא??!! תודה רבה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. Started by totah8,

מחפש דרייברים לחלונות XP למחשב נייד LG RD450-M.AD25E

• 1 תגובה
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.